10+0 haftada bebek sadece 3 cm cokmu kücük ltfn cevap

Selam arkadaslar
Ben yeni doktordan geldm. Bugün tam 10+0 dayim ve boyu bebegimin dadece 3,1 cm bu cokmu kücük? Sizlerde ne kadardi? Nette 4cm diyor dogruysa
canmm endıselenme bebısın gayet ıyı bnde aynı haftalardaym bılıyosun son gıttıgımde 9+1di ve 2.35 cm idi gayet normal dedı dr. ben ve esım bıraz kısa boyluyuz bebısımzzde cok uzun olmucak sonuctaa rahat ol :):)

aynen ben ve esimde cok kisayiz ben heleeee yerden bitme 1,50 boyum esim 1.70 anlayacagin bebisde minik olur herhalde genetiktir

aynen ben ve esimde cok kisayiz ben heleeee yerden bitme 1,50 boyum esim 1.70 anlayacagin bebisde minik olur herhalde genetiktir
aynen oyle canm o yuzden endiselencek bisey yok dr normal dedigi surece boyuna takilmiyorm

Selam arkadaslar
Ben yeni doktordan geldm. Bugün tam 10+0 dayim ve boyu bebegimin dadece 3,1 cm bu cokmu kücük? Sizlerde ne kadardi? Nette 4cm diyor dogruysa
33 haftalik hamileyim .tam 10 haftalik usg ciksina baktim 3cm yazmişim canim. normal demekki benimki de oyleymiş bir de benim kiz zayif gidiyor biraz minyon galiba seninki de oyledir saglikli olsunlar da takma hem şu an icin çok erken belki de ilerleyen haftalarda öne bile gececek

aman saglikli olsunda minyon olsada olur bende minyonum ben 48cm dogmussum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…