Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TM kuzum girmek isteyen olursa az düşerse etiket yaparım seni500 bana çok fazla geldi. Kpss ye hazırlanıyorum biliyorsunuz daha az olursa katılabilirim![]()
Cnm destek olur yonetırdım de bu ara bırz dınlencem. Kendı okuma listemi yaptım bır muddet o sekılde ılerleyımBirşeyler yapmaya çalıştım dedim 10.000 kimse zorlanmaz hergun 1 kişinin niyetine okuruz diye hepimizin sıkıntısı var biraz rahatlariz dedim![]()
TM kuzum sen biraz dinlen bende katılım olmazsa kendim okuyacam 10.000 başlarımCnm destek olur yonetırdım de bu ara bırz dınlencem. Kendı okuma listemi yaptım bır muddet o sekılde ılerleyım![]()
Bence okursun gunluk 1000 tane oku 10 gunde bıterTM kuzum sen biraz dinlen bende katılım olmazsa kendim okuyacam 10.000 başlarım![]()
Aynen canım öyle yaparım olmadıBence okursun gunluk 1000 tane oku 10 gunde bıter![]()
Öyle düşünmüştüm canım sayı olarak 20 olursak kişi başı. 500 düşüyor hergun bi kişinin niyetine okuruz diye düşünmüştümben katılırım. hergün 10.000 i birine mi okuyacağız?