10.07.2010 Dış çekim düğün resimlerimiz :))

çok hoş görünüyorsunuz.gelinlik nereden alındı?merak ettim.bu arada mutluluklar ve iyi bayramlar diliyorum.

çok teşekkür ederim canım gelinliğimi samsun akay gelinlikten aldım çokta severek giydim gerçekten istediğim gibiydi çok sağol canım sana da iyi bayramlar :81:

bir ömür boyu mutluluklar ,cok tatli bir gelin olmusun .. ayrica evinide demin gördüm cok hos dösemisin , agiz tadiyla oturursun insallah..

öncelikle allah mutluluğunuzu daim etsin inş. yazdığınıza göre iki düğün yapmışsınız benim düğünümde kısmetse iki yerde olacak memleketler ayrı olduğu için fakat kafama takılan şu oluyor: gelinlik de kirlenme olmuyor mu sonuçta etekleri yere değiyor falan bi de terlenildiğinde makyajın akması falan olayları olmuyor mu? tecrübeli biri olarak cevap yazarsanız çok sevinirm. aklıma kuru temizleme falan geldi ama bu sefer de gelinlik ilk durduğu gibi durmazsa diye korkuyorum.

canım çok teşekkür ederim ben de mutluluklar dilerim sana.ben de aynı şeyi düşünmüştüm acaba nasıl olur kirlenir mi falan diye gelinliği aldığım yere sordum bana kuru temizlemeyi hiç tavsiye etmedi bozulmalar olabiliyor dedi ben de bozulmasındansa biraz etekleri kirlense de olur diye düşündüm ama umduğum gibi olmadı görünen hiçbir yer kirlenmedi alt taraflarında vardı kir ama alt taraftan kastettiğim görünmeyen kısımları eteklerinin altı yani basan falan da olmadı gelinliğime allahtan oynarken o yüzden bir sorun yaşamadım ben çok kirleneceğini zannetmiyorum canım içini rahat tut ama istersen gelinliği aldığın yere de bir sor.

çok rahatlattın beni ya çok sağol :) inş benimki de böyle sorunsuz geçer cevabın için sağol arkadaşım

cnm maşallah allah nazarlardan saklasın çok hoşsun çok yakışmışsınız ama fotoğrafları kim çekti ? kendiniz mi? yani amatör birimiydi ?

cnm maşallah allah nazarlardan saklasın çok hoşsun çok yakışmışsınız ama fotoğrafları kim çekti ? kendiniz mi? yani amatör birimiydi ?

aaa hemşeriyiz ne güzel çok sevindim :) çok teşekkür ederim canım çok sağol aslında özel bir düğün fotoğrafçısı falan tutmadık çünkü buralarda yok öyle bir fotoğrafçı sen de bilirsin stüdyo fotoğraflarımı çeken fotoğrafçı çekti amatör bir görünüm var resimlerde bir de hiç oynanmamış halleri onlar.normalde eşimin memleketinde dış çekim olacaktı eşimin bir arkadaşı profesyonel fotoğrafçı ama aksilik oldu gelemedi arkadaşı falan filan biz de bu resimleri ona tekrar yaptıralım diyoruz :)

yok cnm hemşeri değiliz bu arada evini çok beğendim çok zevklisin harika döşemişsin allah güle güle oturmak nasip etsin,normalde çeyizlikleri beğenmiyorum o gelinlik gibi komik yatak örtüleri kat kat filan çok basit geliyo aban ama seninkiler süper olmuş allah içinize sindirsin

Cok hos olmussunuz.
Mutlulugunuz daim olsun.
Bu arada benim annem bilecikli, sevgilimle de hemserisiniz sinoplu ..

Son düzenleme:
gerzelimisiniz bende oralıyım.çay bahçesinin altındaki değirmen prkı çok güzel çıkmışsınız tebrik ederim mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…