10.07.2010 Dış çekim düğün resimlerimiz :))

plnhsyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
774
1
96
41
Sinop
benim 2 tane düğünüm oldu biri benim memleketim olan sinop/gerze de diğeri eşimin memleketi bilecik/bozüyük'te. bu resimler sinop gerze de çekilenler.diğer düğün resimlerimi de ekleyeceğim bunlar benim en sevdiklerim sizlerle paylaşmak istedim.

bakmak isterseniz eğer evimin resimleri de burada http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/400692-iste-simdi-plnhsynin-evii.html

dsc0309i.jpg

dsc0314s.jpg

dsc0315us.jpg

dsc0316l.jpg

dsc0317r.jpg

dsc0321m.jpg

dsc0324i.jpg

dsc0326u.jpg

dsc0327w.jpg

dsc0328z.jpg

dsc0331t.jpg

dsc0332x.jpg

dsc0335y.jpg

dsc0336bg.jpg

dsc0337m.jpg

dsc0338e.jpg

dsc0339ek.jpg

dsc0341t.jpg

dsc0343h.jpg

dsc0344m.jpg

dsc0345og.jpg

Son düzenleme:
cok guzel olmusunuz mutluluklar
sorum bıraz sacma gelebılır ama ayakkabılarınız nasıldı?beyazmı?

herseygüzelolacak çok teşekkür ederim canım.hayır saçma olur mu beyaza yakın kırık beyaz rugandı ayakkabılarım tam gelinliğimin rengiydi

ay çok güzel çıkmışsınız bir ömür boyu mutluluklar dilerim:)) dış çekim doğal ortam da hoş olmuş:))

Maşallah, çok güzel bir gelin olmuşsun,,Allah mutluluğunuzu daim etsin..
Darısı başıma..:69:

kızlarr hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim allah hepimizi çok mutlu etsin ve hayırlısını versin biz doğal resimler çektirmeyi istedik aslında dış çekimi eşimin memleketinde düşünüyorduk ama o gün karar değişti resimler biraz aceleyle çekildi ama iyi de oldu doğal oldu çok teşekkür ederim :)

Çok çok çok güzel olmuşsunuz canım.Güzel memleketimin güzel kızına ömür boyu mutluluklar diliyorum.:nazar:

Canim sacin harika olmus. Cok güzel yapmislar. Hangi kuaförde yaptirdin? Bu arada aksessuar takmamissin, bende düsünmüyorum, daha sade daha güzel olur diye kafamda öyle düsünüyordum hakketende öyleymis. Cok güzelsin canim, Allah mesut etsin yüzünüzdeki o gülücükler eksik olmasin hicbirzaman insAllah.

Back
X