10 - 16 Ağustos 2020 haftalık burç yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.275
2.645
10 - 16 Ağustos haftalık burç yorumu (2020) Ağustos'un ilk haftası burcunuz; aşk, kariyer ve sağlık için ne söylüyor?



10 - 16 Ağustos haftalık burç yorumu (2020) Ağustos'un ilk haftası burcunuz; aşk, kariyer ve sağlık için ne söylüyor?






Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları (10 - 16 Ağustos)
Bu hafta iş hayatı ve kariyerde köklü değişimleri başlatabilir, önemli kararlar alabilir, yaşamınızdaki soruları çözmek için harekete geçebilirsiniz. Genel olarak yaşamın her alanında elinizi taşın altına koyacağınız, sesinizi çıkaracağınız, doğru-yanlışı ayırt edip, hakkınızı savunacağınız bir haftadasınız.
Dönemin bu yüksek enerjisi ile pire için yorgan yakmamaya, kontrolsüz öfke ve hırsla hareket etmemeye çalışmalısınız. Yöneticilerle kritik konuşmalar yapabilir, kariyer hedeflerinizde zoru başarma, zora koşma ve imkansızı var etme çabası içine girebilirsiniz. Nitekim imkansız gördüğünüz bir başarı veya fırsatı elde edebilirsiniz.
Hafta başında riskli yatırımlardan kaçınmalı, para kayıplarına dikkat etmeli. Haftanın ilk günlerinde hassas ve alıngan olabilir, her duyguyu daha yüksek yaşayabilirsiniz. Aşk ve duygu eksikliğinin olduğu, anlaşılamadığınız ilişkilerde bitiş ve sonlanma olabilir. Yaşamanızın iplerini her alanda elinize alıyorsunuz.




Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları (10 - 16 Ağustos)
Bu hafta abartılı duygu ve düşünceler içerisinde olabilir, yaşamdaki farklı alanlarda farklı kaygılar taşıyabilirsiniz. Panik, telaş, tahammülsüzlük artabilir. Enerji alanınıza göre deneyimler çekebileceğiniz için karamsarlıktan, gerilimden uzak kalmaya çalışmalısınız. Görüntünüzle ilgili değişiklik isteği artabilir.
Dış görüntünüzle destek almak isteyebilirsiniz. Kusur bulmaya daha açık, kusur ve sorunlardan kurtulma isteğinde olacaksınız. Bazı ilişki ve ortaklıklarda kritik bir süreç içinde olabilirsiniz. Tamam veya devam durumu oluşabilir. Uzun süredir aşamadığınız sorun ve engeli ise bu hafta aşabilir, ilişkilerde ilerleyiş sağlayabilirsiniz.
Gelecek planları ve evlilik, ailelerin uyumu pek çok ciddi ilişkide önemli hale gelecek. Önünüzü görmek isterken, karar veremediğiniz noktada daha çok gerilebilirsiniz. İş değiştirme planı, istifa, farklı iş arayışları gündeminizde olabilir.



İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumları (10 - 16 Ağustos)
Bu hafta arkadaşlık ilişkileri, partnerlikler ve sosyal çevrede değişimler söz konusu olabilir. İş hayatındaki, günlük yaşamınızdaki tıkanıklığı aşmak adına çevrenizden yardım alabilirsiniz. İlişkiler bu süreçte farklı alanlarda zarar ve fayda getiren bir konumda olacak.
Finansal konularda daha titiz ve temkinli olmalı, elinizdeki parayı doğru değerlendirmeye özen göstermeli, kendinizi güvene almaya çalışmalısınız. Hem ilişkilerde hem iş hayatı-para konularında karmaşık durumlara girmekten kaçınmalısınız. Nitekim karmaşık, sallantıda kalan ilişkiler bu hafta yüzleşmelerle sonuçlanmaya gidebilir.
Geçmiş ilişkilerin özlemi, geçmişi sorgulama hali zaman zaman sizi sarabilir. Hafta boyu tıkandığınız noktada tavır değişikliğine giderek çözüme ulaşabilirsiniz. Yapmadığınızı yapmak, rutinin dışına çıkmak, yeni bir yöntem denemek her alanda fırsat getirebilir.
Denenmemişinizi deneme zamanındasınız. Kendinize meydan okumalı, korku ve zaaflarınızın & hatalarınızın ve eksikliklerinizin üzerine gitmelisiniz. Sağlıkla ilgili destekler, operasyonlar gündeme gelebilir. Beslenme düzeninde değişikliğe gidilebilir. Diyetlere başlanabilir.



Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumları (10 - 16 Ağustos)
Bu hafta plan dışı paralar kazanabilir, ek kazançlar elde edebilirsiniz. Yaşamın her alanında beklentilerinizin yükseleceği bir dönemdesiniz. Daha iyi kazanmak, daha iyi bir ilişkiye sahip olmak, daha iyi koşullarda olmak isteyebilirsiniz. Yüksek beklentiler ise yaşamınızdaki koşullardan memnuniyet duymanızı zorlaştıracaktır.
İlişkiler ve ortaklıklarda karşınızdakilere göre ilerleyecek, karşınızdakileri doğruları ve yanlışlarıyla ele alarak ilişkileri değerlendireceksiniz. Geçmiş ilişkilerin etkisini hissedebilirsiniz. Bu süreçte ilişkilerde takıntılardan uzak durmalı, bir kişiyi veya bir ilişkiyi takıntı yapmaktan kaçınmalısınız. Nitekim hafta boyu kaybetmekten korktukça kaybedebilirsiniz.
Taşınma, yer değişikliği gibi konular gündeminize gelebilir. Bugünlerde kariyerde bir çıkmazı aşmak, risk almak isteyebilirsiniz. Ortaklık ilişkilerinde eşitlik ve adalet önem kazanıyor. Süregelen ilişkilerde inatlaşma, kıskançlık ve kontrol etme, değiştirme isteği öne çıkabilir. Açık ve net olmalı, soruna değil çözüme odaklanmalısınız.




Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumları (10 - 16 Ağustos)
Bu hafta Dolunayın etkileriyle yoğun ve hareketli bir süreç içerisine girebilirsiniz. Zihninizi meşgul eden pek çok iş ve konuyu tamamlayıp, sonuçlandırabilir; görev ve sorumluluklarınızı yerine getirerek rahatlayabilirsiniz.
Hafta boyu rutinin dışına çıkabilirsiniz. İş hayatına başlama, yoğun iş hayatına ara verme gibi rutininiz dışında durumlar olabilir. Yeni ve cesur kararlar alacağınız bugünlerde, özgüven ve cesaret artıyor olacak. Vicdan ve merhamet durumları ile gerçekler ve objektivite arasında kalabilirsiniz.
Sosyal çevrenize yeni kişiler dahil olabilir, tanışacağınız yeni kişilerle bir arkadaşlığa başlayabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden biri ile duygusal başlangıçlar içinde olabilirsiniz. Bu hafta sözleriniz, düşünceleriniz ve seçimleriniz kaderinizi oluşturuyor. Haftanın ilk yarısında uyku düzensizliği, huzursuz uykular ve karmaşık rüyalar olabilir. Perşembe gününden itibarense daha huzurlu, canlı ve hevesli olabilirsiniz. Haftanın ilk yarısındaki gerilim ikinci yarıda son buluyor.



Başak Burcu Haftalık Burç Yorumları (10 - 16 Ağustos)
Haftanın ilk yarısında ilişkilerde ince düşünce, anlayış ve hassasiyetler önem kazanıyor olacak. Bu doğrultuda ilerleyen ilişkiler güçlenir, yakınlaşma artarken; umursamazlık ve egosal durumların olduğu ilişkilerde fiziksel veya duygusal uzaklaşmalar içinde olabilirsiniz.
Çalışma arkadaşlarıyla, yöneticilerle ilişkilerde yeni dengeler kurulabilir. Kova burcundaki Dolunayın burcunuza etkileriyle ilişkilerdeki gizli durumlar ortaya çıkabilir. Çevrenizle ilgili şaşırtıcı gerçekleri öğrenebilirsiniz. Özgür iradenizle saklı tuttuğunuz durumlar da çevreniz tarafından öğrenilebilir.
Arkadaşlıklarda veya aşk ilişkilerinde yüzleşme durumları gündeme gelebilir. Kelime oyunlarından ve manipülasyondan kaçınma zamanı. Zaaflar, tutkular önem kazanırken; ilişkilerde etik değerleri korumanız karma için önem kazanıyor. Kariyerde yeni bir yola doğru gideceğiniz bir süreç bu hafta başlıyor. Yeni teklifler alabilirsiniz. İki farklı iş veya iş-eğitimi bir arada yürütme gündeminizde olabilir.



Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumları (10 - 16 Ağustos)
Bu hafta yaşamınızda yeni yollar ve yeni başlangıçlar içerisinde olacaksınız. Önemli ve kadersel tanışmalar yaşayabilirsiniz. Karmik bağın olduğu ilişkileriniz gündeme gelebilir. Ruh ikizi ve ruh eşi ilişkilerine oldukça açık bir süreçtesiniz.
Eğitim hayatında bir seçim, yeni bir yol söz konusu. Hayata dair uzun vadeli düşünüp, uzun vadeli adımlar içerisinde olacaksınız. Pek çok Terazi için partnerlik ilişkisinde sonuçlanma ve netleşme söz konusu olacak. Düğün ve evlilik, ayrılık ve uzaklaşma gibi yaşam hikayenize göre bir sona gidebilirsiniz. Hafta içerisinde tüm ilişki ve ortaklıklarda etik ve adaletli olmalı, bencil, hırslı adımlardan veya karmaşadan uzak kalmalısınız.
Daha önce gizlediğiniz durumlar, hafta başında Dolunay'ın etkileriyle ortaya çıkabilir. Uzak ve yakın çevrenizden farklı yardım ve destekler görebilirsiniz. Estetik müdaheleler ve operasyonlar gündeminizde olabilir. Harcamalarda aşırılıklara açık bir süreçtesiniz.



Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumları (10 - 16 Ağustos)
Bu hafta iş hayatında bir süredir çözülemeyen karışıklıklar tekrar gündeme gelebilir. Bir süredir rahatsız olduğunuz durumla ilgili karar ve tavır alabilir, aksiyona geçebilirsiniz. İstifa, dönemsel izin ve departman değişikliği gibi durumlar gündeminize gelebilir.
Bazı Akrepler ise kısa seyahatlere ve yolculuklara çıkabilir. Stres ve iç gerilime açık olduğunuz haftanın ilk yarısında, pozitif bakış açınızı korumaya, olayları iyi tarafından görmeye çalışmak gerek. Araçlarla ilgili zorunlu ödemeler, krediler ve taksitli harcamalar söz konusu olabilir. İlişkiler ve ortaklıklarda seçim yapacak, önünüze gelen teklifleri değerlendireceksiniz.
Hem iş hem özel hayatınızda hafta boyu karar veren, yöneten ve süreçleri belirleyen taraf siz olabilirsiniz. Özgür iradenizle hareket etmelisiniz. Tahammülün zaman zaman düştüğünü hissedebilir, ya hep ya hiç tavrına gidebilirsiniz. Bu doğrultuda ise bazı ilişkilerde ayrılık ve sonlanmalar söz konusu olabilir.



Yay Burcu Haftalık Burç Yorumları (10 - 16 Ağustos)
Bu hafta ilişkilerde geleceğe dair konuşmalar yapılabilir. Yeni tanışmalar, yeni ilişkiler gündeminizde olabilir. Uyum ve benzerliğin olduğu ilişkiler ilerlerken, zorlayıcı farklılıklar mesafeleşmeye neden olabilir. Taşınma konuları gündeme gelebilir, bu konuda devam eden belirsizlik hafta içinde çözülebilir.
Finansal konularda risk alma isteği, elinizdeki parayı daha iyi yönetme gayesi hakim olabilir. İş hayatında hafta içerisinde gündeme gelecek bir tıkanıklık, finansal konularda daha hızlı kaygıya düşmenize neden olabilir. Bu hafta kendi işini yapanlar mecburiyetler ve zorluklarla karşılaşabilir. Çalışanlar ise iş arkadaşlarıyla daha hızlı gerilebilir.
Çocukla ilgili harcamalar, hamilelik haberleri, gebelik ve doğumlar söz konusu olabilir. Yaşamın her alanında yaptığınız işten, gösterdiğiniz tavırdan genel olarak onay ve takdir ihtiyacında hissedebilirsiniz. Gerçek desteği ve alkışı içerden, kendinize verme zamanı.



Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumları (10 - 16 Ağustos)
Bu hafta hızlı ve ani kararlar alabilir, bazı konularla ilgili aniden fikirlerinizin değiştiğini görebilirsiniz. Daha değişken ve dalgalı bir ruh halinde olacağınız haftanın ilk yarısı boyunca, uzun vadeli düşünmeden hareket etmemelisiniz.
Özel hayatınızdaki ilişkilerde sorunları çözerek barışma sağlama ile kesip atma arasında bir seçim yapabilirsiniz. Geçmiş ilişkiler, ilişkilerde geçmişten gelen konular gündemde olacak. Aşk hayatı içerisinde yeni duygular içinde olabilirsiniz. Yeni ilişkilere gidebilmek için eskiyi aşmak, yaşamın herhangi bir alanındaki zorluğu aşmak içinse cesareti üstlenip, dönüşüme gitmek gerekiyor.
Geçtiğimiz hafta gibi bu hafta da pek çok ilişki ve ortaklık sizin tavırlarınıza göre şekillenecek, önemli adım ve kararlardan çoğunlukla sizden gelecek. Bastırdığınız her duygu, düşünce ve anı bu hafta ortaya çıkabileceği için, yüzleşmekten korkmamalısınız. Hisleriniz doğru çalışabilir.



Kova Burcu Haftalık Burç Yorumları (10 - 16 Ağustos)
Bu hafta burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Bu ise sizlere hafta boyu yoğun ve hareketli bir gündemi getiriyor olacak. Taşınma, evle ilgili harcamalar, ev içerisinde kalabalık davet ve organizasyonlar gündeminizde olabilir. Kısa tatillere çıkabilir, rahatlamaya çalışabilirsiniz.
Olaylara daha tarafsız ve objektif bakmak kazandırırken, dürtüsel tepkiler, bencil bir bakış açısı kayıp ve sonları getirecektir. İlişkilerde uzun vadeli konuşmalar, ileriye dair adımlar, uzun vadeli değişiklikler söz konusu. Net bir bitiş, net başlangıçlar yaşayabilirsiniz.
Plan dışı para çıkışları, harcamalar yapabilirsiniz. Hafta boyu harcamalarınız ise keyfi, konfor adına, sevdikleriniz ve çocuklar için olabilir. Trafikte ve seyahatlerde aksilikler çıkabilir. Kaza ve yaralanmalara hem trafikte hem ev içinde dikkat etmeli. Zihninizi yoran, belirsiz konular son bulurken rahatladığınızı hissedeceksiniz. Kronik rahatsızlıklara ve baş ağrılarına dikkat. Hastane ziyaretleri olabilir.



Balık Burcu Haftalık Burç Yorumları (10 - 16 Ağustos)
Bu hafta kısa seyahatlere çıkabilir, sosyalleşebilir ve organizasyonlara katılabilirsiniz. İletişim trafiği artarken, günlük planlarınızı kendi isteklerinize göre belirlemek isteyeceksiniz. Aile içinde beklenmedik, sevindirici gelişmeler olabilir. Aileye yeni kişiler katılabilir. Ev içerisinde kalabalık davetler gerçekleştirebilirsiniz.
Görüntünüzle ilgili ufak estetik değişiklikler yaptırabilirsiniz. Yaşamınızla ilgili önemli bitiş ve başlangıç kararları alacağınız bu haftada, özel hayatınızda ilişkiyi ilerletme kararı alabilir, size faydası olmadığını düşündüğünüz ilişkiden uzaklaşabilirsiniz. Hafta boyu konuşabildiğiniz, anlaşıldığınızı düşündüğünüz kişilerle olmak isterken konuşmanın sizi rahatlattığını görebilirsiniz.
Arkadaş çevrenizde can sıkıcı durumlar olabilir. İş hayatında yeni ve radikal değişimler söz konusu. Beklemediğiniz bir yerden dönüş ve teklif alabilirsiniz. Yatırımlarla ilgili ise araştırma ve seçim içinde olabilirsiniz.


Astrolog Merve Rençber
 
Güliz Kına​
astroloji 4
10 -16 Ağustos haftasında nasıl astrolojik etkiler var?

Yeni haftaya merhaba! Dolunay sonrasında Ayın küçülmekte olduğu ve ışığının azaldığı zamanlara doğru gidiyoruz ve ne yazık ki gergin bir haftaya başlıyoruz…

19 Ağustosta Aslan burcunda bir yeni ay yaşayacağız o güne kadar dolunayın etkisi devam edecek ve olay bazında yaşanacak şeyler gündemde olacak…

Kova dolunayı bildiğiniz üzere biraz gergin ve uyanış etkisi içeren bir dolunaydı (etkilerini buradan okuyabilirsiniz) ve bu haftada dolunayın etkileri yoğun olarak hissedilecek.

Pazartesi ve Salı gününde finans konuları ön planda ve gergin etkilerde devrede olacak. Beklenmedik gelişmeler ise bugünlerde gündeme olacak. Arayışımız sabitlik ve dinginlik olacak bugünlerde ama bulmak çok mümkün olmayabilir. Bu haftanın en önemli etkisi sert bir etki olan Mars – Plüton arasındaki gergin açı, hafta başından aktif olacak bu etkinin en sert olacağı günler ise çarşamba ve perşembe günleri olacak!

Gergin gelişmeler, patlamalar, yangınlar, toparak kayması gibi sorunlara açık günler olacak bireysel olarakta öfke patlamaları ve kazalar oluşabilir dikkatli olmak lazım!

Çarşamba öğlenden sonra başlayacak etki ise, İkizler burcu etkisi olacak ve iletişimimiz yükselecek. Bu etki perşembe ve Cuma gününde de devam edecek, beklediğiniz haberler gelebilir, fakat bir o kadarda kararsızlık gündemde olabilir. Yolunuza gelen her bilgi doğru olmayabilir ve aldatıcı haberler ve konuşmalarda olabilir. #astroloji

Cumartesi günü ise en iyi etkiler içeren gün olacak, Ay – Venüs kavuşumunun etkisi ile daha sıcak, sevdiklerimizle ve ailemizle güzel zamanlar geçirebileceğimiz bir gün. Pazar gününde de Yengeç etkisi ile duygusal konular ve aileyle ilgili konular devrede fakat bir o kadarda karşı karşıya gelme ve restleşme etkisi yüksek…

Bu haftanın ön planda olan burçları: Boğa, İkizler, Yengeç ve Oğlaklar olacak. Sert etkilere dikkat etmek gereken ise Koçlar olacak…
 
Dinçer Güner​


Koç: Eğer iş anlamında bir değişim, yeni bir teklif söz konusu ise bunu yapabilirsiniz. Yalnız böyle bir adım atarken köprüleri de yıkmamaya özen göstermelisiniz. Ya da bir süredir iş arayışınız var ise tam da bu hafta teklifini alabilirsiniz. Aslında gergin olduğu kadar sorunların çözümü için de motive edici etkiler mevcut ama önemli olan sizin tavrınızın nasıl olacağıdır. Hafta boyunca iş ve kariyerinizle ilgili konularda düşman edinmemeye özen gösterin ve sakin kalın.

Boğa: Bu hafta Mars ve Plüton kavga halinde olacaklar. İllegal işlerden uzak durmalı, yapacağınız her işi prosedürüne uygun bir şekilde yapmalısınız. Hukuksal konular, yurt dışı ile ilgili işler, yabancılarla ilgili konularda sabrınız epey test edilebilir, bu konularda majör bir takım sorunlarla uğraşmanız gerekebilir. Keza sağlığınızda pek iyi gözükmüyor, bu dönem çok çabuk hastalanabilir, vücut direnciniz düşük olabilir, ateşli hastaklıklar, kan, kan değerleri ile ilgili konularda problemler ortaya çıkabilir.

İkizler:
Arkadaşlarınızla para meseleleri yüzünden tartışmalardan kaçınmanızı tavsiye ederim. Kefil olmak, borç vermek için pek uygun bir zaman dilimi değil. Hem aşk hem para hem de sosyal hayat gergin hat üzerinde olacak. Bu 3 alanda ani öfke patlamaları yüzünden sıkıntılar ortaya çıkabilir, olaylar gereğinden fazla büyüyebilir. Risk almak, borsada büyük paralarla girişimde bulunmak için pek uygun bir hafta değil açıkçası.




Yengeç: Hafta ortası itibari ile Güneş ve Mars’ın olumlu etkileşimi devrede olacak. Bu öncelikle cinsel enerjinizi arttırabilir, girişimci ruhunuzu tetikleyebilir, özel hayatınıza hız kazandırabilir. Kişisel hedeflerinize ve amaçlarınıza ulaşmak bu hafta çok daha kolay olabilir. Motivasyonunuz yüksek bir süreç olabilecek. Eğlenceye, hobilere daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Keza bu hafta aslında spora başlamak içinde uygun bir hafta diyebilirim sizler için.

Aslan: Yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızla birbirinize girmemeye özen gösterin, küçük konuları gereksiz yere büyütmeyin. Özellikle sağlığınıza çok dikkat edin, dizlerinize, dişlerinize, kemiklerinize, cildinize. İşinizle ilgili müşterilerle gereksiz münakaşalara girmemeye de özen göstermenizde yarar var. İş konularında kimseyle kavga etmeyin. Hafta ortasına doğru Mars ve Güneş’in olumlu etkileşimi devreye girmiş olacak. Öncelikle kendinize bu hafta dinlenme alanları yaratmanız gerektiğine işaret etmekte.

Başak: Para ile ilgili konular yüzünden lütfen birileri ile papaz olmayın, kavga etmeyin, köprüleeri yıkmayın. Finans konuları yüzünden kafanız karışabilir, kararsız kalabilirsiniz. Hafta ortası itibari ile Güneş ve Mars’ın olumlu etkileşimi hakim olacak. Dostlarınızdan destek alabilir, dostlarınızla beraber seyahat planları söz konusu olabilir. Bu hafta sizleri daha sosyal bir hata beklemekte. Organizasyonlar yapabilir, grupları bir araya getirebilirsiniz. Zaten bu hafta pek yalnız kalıp, kendinizi çok fazla dinlememenizi tavsiye ederim, her türlü sosyal aktiviteye atın kendinizi.

Terazi: Bu hafta güçlü düşmanlarla uğraşmanız gerekebilir veya insanların çok fazla sizinle uğraştığını düşünebilirsiniz. Var olan ortaklıklarda son sözü söylemeden önce bir düşünün, son söylenmesi gerekeni ilk söylemeyin.


Terazi: Bu hafta güçlü düşmanlarla uğraşmanız gerekebilir veya insanların çok fazla sizinle uğraştığını düşünebilirsiniz. Var olan ortaklıklarda son sözü söylemeden önce bir düşünün, son söylenmesi gerekeni ilk söylemeyin. Hafta ortası itibari ile Güneş ve Mars’ın olumlu etkileşimi devrede olacak. Mali tablonuzu düzeltmek adına girişimlerde bulunabilir, terfi veya zam konuşması yapabilirsiniz. Hem iş hem de maddi konularda hedeflerinize bu hafta daha kolay ulaşabilir, bu alanlarda olası krizleri iyi yönetebilir veya krizleri kendi yararınıza çevirebilirsiniz.

Akrep: Eğer bir partneriniz var ise aldanma, aldatma ya da onunla ilgili gizli bir takım işlerin ortaya çıkabilme ihtimali olduğunu da unutmayın. Arkanızdan dönen oyunlar da söz konusu olabilir. Arkanızdan iş çeviren kişilerle yüzleşmeniz gerekebilir. Hafta ortası itibari ile Güneş ve Mars olumlu etkileşimi devrede olacak. Yurt dışı, yabancılar, uluslararası işler, ticaret, tanıtım, reklam, halkla ilişkiler, hukuksal konularla ilgili hedeflerinize daha kolay ulaşabileceksiniz.

Yay: Para konuları yüzünden kimsenin kalbini kırmayın ve bu konuda despot bir şekilde davranmayın. Hafta ortası itibari ile etkin olacak Güneş ve Mars’ın olumlu etkileşimi ile de yaşamınızda değiştirmek, düzenlemek istediğiniz her türlü konuda girişim yapmak için idealdir. Özellikle sizi ruhsal anlamda kısıtlayan her türlü konuda özgürleşmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Keza bu hafta sigarayı bırakmak, ameliyat olmak, sağlığınızla ilgili size iyi gelecek konula yönelmek için de harikadır

Oğlak: Ev, yuva, aile, yerleşimle ilgili konular, tapu, arsa, toprak, gayrimenkulle ilgili işlerde beklenmedik ani sürpriz gelişen olaylar söz konusu olabilir. Önemli olan, değişime açık olmak, gergin ortamlar yaratmamak bu konularla ilgili ve köprüleri yıkmadan yumuşak geçişler sağlamak yaşamınızda.

Oğlak: Ev, yuva, aile, yerleşimle ilgili konular, tapu, arsa, toprak, gayrimenkulle ilgili işlerde beklenmedik ani sürpriz gelişen olaylar söz konusu olabilir. Önemli olan, değişime açık olmak, gergin ortamlar yaratmamak bu konularla ilgili ve köprüleri yıkmadan yumuşak geçişler sağlamak yaşamınızda. İş ve aile arasında eğer sıkışıp kaldıysanız bir süredir çözümü kendinizde aramanın vakti gelmiş de olabilir. Siz kendinizi değiştirdiğiniz anda sıkıntı yaşadığınız alanlarda da sorunların çözülmeye başlayabileceğine de şahit olabilirsiniz.

Kova: Bu hafta evrak kayıpları, belgeler ve sözleşmelerle ilgili sıkıntılar da söz konusu olabilir. Özellikle trafikte daha dikkatli olmanızı, kimseyle tartışmaya girmemenizi tavsiye ederim. Bu hafta olası yapacağınız bir takım satışlarda da gecikmeler, problemler söz konusu olabilir. Seyahat planlarınızda aksaklıklar, son dakika gelişmeleri yüzünden büyük krizlerde söz konusu olabilir. Bu hafta hem uyku düzeninize hem de ruh sağlığınıza ekstra dikkat edin.

Balık: Kesenizi zorlayacak girişimlerden de uzak durmanızda yarar var. Hafta ortası itibari ile Güneş ve Mars’ın olumlu etkileşimi devreye girecek. Özel hayatınız başta olmak üzere, çocukları ilgilendiren konular, riskli işler ve aktiviteler konusunda hedeflerinize çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceğinize, bu alanlarda olası krizleri rahat bir şekilde idare edebileceğinize, sizden mesafe olarak uzakta kimselerle minik flörtlerin söz konusu olabileceğine işaret etmekte.
 
Haftalık burç yorumları (10-16 Ağustos)

Bu hafta Pazartesi gerçekleşen Merkür-Uranüs açısı ile beklenen haberleri alabileceğimiz birkaç günden geçerken Perşembe günü netleşen Mars-Plüton açısının etkisi ile başlangıçlar yapmamızı engelleyen içsel dirençlerimizle yüzleşebiliriz. Bu hafta öfke ve şiddet olaylarına karşı dikkatli olmalıyız. Toplumun bilinçaltındaki öfkeyi ortaya dökmesine sebep olacak durum ve olaylarla ilgili gündemlerin yoğun olduğu bir haftadan geçeceğiz. Haftanın kişisel hayatlarınıza olan etkisini yükselen burcunuza göre okuyabilirsiniz.

Serap Baytok
Haftalık burç yorumları (10-16 Ağustos)




KOÇ
Bu hafta hızlı sonuçlar alabileceğiniz fakat iş konusunda hırs ve öfkenize sahip çıkmanız gereken bir hafta olabilir. Bastırdığınız öfkenizin ya da dillendirmediğiniz buhranlarınızın küçük olaylarla boşalması mümkün olabileceğinden sinirli ve agresif insanlardan uzak durmanız faydalı olabilir.
Haftalık burç yorumları (10-16 Ağustos)

BOĞA
Bu hafta görünmeyen kazalara açık olabileceğinden, trafikte ve seyahatte yavaş ve temkinli olmak isteyebilirsiniz. Eşinizin akrabaları ile ilgili konu ve gündemlerinizin yoğun olacağı, anlaşma ve sözleşmelerin netleşeceği bir hafta olacak.
Haftalık burç yorumları (10-16 Ağustos)

İKİZLER
Bu hafta sosyal çevreleriniz ya da arkadaşlarınız ile ilişkinizde yaşanan hızlı gelişmelerle çevreleriniz genişleyebilir. Bazı ilişkilerde pürüzlerin ortaya çıkması uzun vadeli dostlukları bitirebilir fakat gelecekte bunun gerekli olmuş olduğunu fark edecek olabilirsiniz.
Haftalık burç yorumları (10-16 Ağustos)

YENGEÇ
İş hayatınız ve patronlarınız ile olan ilişkinizde canınızı sıksa da dillendirmediğiniz gerçekler ile bu hafta yüzleşmek ve artık gerekli konuşmaları yapmak isteyeceksiniz. Ekonomik süreçlerinize cevap verecek iş atılımları yapabilecek cesareti buluyorsunuz.
Haftalık burç yorumları (10-16 Ağustos)

ASLAN
Seyahat ve yolculukların etkin olduğu bu hafta, varsa yurtdışı ile ilgili işlerinizi bitirmek ve şekillendirmek isteyebilirsiniz. Eşinizin akrabaları ile ilgili haberler alabilir, görüşebilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili karar vermek ve gerekli mecralarla görüşmek gerekebilir.
Haftalık burç yorumları (10-16 Ağustos)

BAŞAK
Yapmak istediğiniz değişiklikleri yapmak için en ideal zamandan geçiyor fakat bir yandan bunun için gereken yatırımları yapmaktan çekiniyor olabilirsiniz. Fazla risk almaktan hoşlanmasanız da bu hafta mecburen bazı riskler alacak fakat ilerde bu konuda kazançlı çıkacaksınız.
Haftalık burç yorumları (10-16 Ağustos)

TERAZİ
İlişkilerde önemli girişim ve başlangıçlar yapmak için ideal bir hafta olabilir fakat bu alandaki içsel dirençleriniz ve kendinize yarattığınız baskılar nedeniyle olayların daha kolay ilerlemesini engelleyen kendiniz olabilirsiniz.
Haftalık burç yorumları (10-16 Ağustos)

AKREP
Bu hafta çalışma arkadaşlarınız ve çalışanlarınızla ilgili konu ve gündemlerle ilgilenmek, bazı günlük işlerin yolunda ve aksamadan ilerleyebilmesi için ekstra güç sarf etmek zorunda kalabilirsiniz. Kira ve kiracılarınız ile ilgili belirsizlikleriniz çözümlenebilir.
Haftalık burç yorumları (10-16 Ağustos)

YAY
Bu hafta çocuklarınız ile ilgili vermeniz gereken kararları verecek ve onlar için yapmanız gereken girişimleri yapacaksınız. Aşk hayatınızda daha net ve kararlı olmak istemekte ama bir türlü kendinizden emin olamamaktasınız, bu anlamda üstünde durmanız gereken mesele, karşıdakine hak ettiğinden daha fazla değer vermek olabilir.
Haftalık burç yorumları (10-16 Ağustos)

OĞLAK
Ev ve aile ile ilgili konu ve gündemleriniz cevap buluyor, içsel baskılarınızı rahatlatacak kararlar verecek ve gerçek değişimi başlatacak adımlar atacaksınız. Duygusal gelgitlerinize iyi gelecek ve günlük hayatınıza kolaylık katacak bir mekân değişikliği yapabilirsiniz.
Haftalık burç yorumları (10-16 Ağustos)

KOVA
Seyahatlerde ve yollarda geçen bir hafta olabilir. Önemli ve değişimler yaratacak anlaşmalar yapabilir, sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Kardeş ve akrabalarla bir arada olabilir, konuşulmamış şeyleri konuşup bazı gereksiz yanlış anlaşılmaları giderebilirsiniz.
Haftalık burç yorumları (10-16 Ağustos)

BALIK
Bu hafta ekonomik anlamda gelişmelere açık, kazançlı bir dönemin başlangıcı olabilir. Bir proje ve gelecek hayali için gereken yetenek ve yeterliliğe sahip olmadığınızı düşünseniz de bunun değişmesi için fırsatların yakalandığı güzel bir hafta olacak. Gereksiz harcamalara karşı dikkatli olun.
Haftalık burç yorumları (10-16 Ağustos)
 
Haftalık burç yorumları (10-16 Ağustos 2020 haftası burcunuzu neler bekliyor?)


Mücadele dolu bir haftaya adım atıyoruz. Fikirsel çarpışmaların ön plana çıktığı Pazartesi gününün kısa özeti: Sesini duyurmayı seven Aslan burcundaki iletişim gezegeni Merkür’ün, düzeni aniden değiştiren Uranüs ile zorlu etkileşimi özellikle sabit burçları (Boğa, Aslan, Akrep, Kova) ya da burada kişisel gezegenleri olanları sanki sarsarak uyandıracak. Ay da ışığını Boğa burcuna yansıtırken hızlı değişimin ayak seslerini yıldırım etkisiyle hissedebiliriz. Yeniyi görmek ve bu uyanışı avantaja çevirmek bizim yeteneklerimiz ve cesaretimizle doğru orantılı olacaktır. Egonun yüzeysel isteklerinden kaçıp, değişimin parçası olmayı denemeliyiz. Böylece, kişisel gelişimimiz ve yaşam yolculuğumuzda, daha kontrollü ilerleme şansı yakalayabiliriz.

Haftalık burç yorumları (10-16 Ağustos 2020 haftası burcunuzu neler bekliyor?) - 1

Çarşamba günü ise gökyüzünün düzenini bozanlar arasında sert savaş rüzgarları esecek. Kim mi bunlar? Tabii ki Mars ve Plüton. 20 Ekim -5 Kasım 2019 yılında gerek dünyada gerekse hayatınızda olanların, yeni bir aşaması veya açılımı olarak ele almalısınız bu dönemi. 10 Eylül’den sonra, Mars’ın geri hareketiyle konunun tekrar önünüze geleceğini de unutmamakta fayda var. Zira Mars 2020 Ocak ayına kadar Koç burcunda kalmaya devam edecek. Bu zorlu etkiyle, şişen egolar, risk alma isteğini kamçılarken, adeta yüzümüzde şiddetle patlayan bir tokadın acısını hissedebiliriz. Artık bu dönemden sonra hayatımızda temel değişimlere hazır olmalıyız. Geleneksel koşullar, kurallar içindeki yenilenen bireysel rolümüze adapte olmalı, çevremizdekilerin kalbini kırmadan uyumlu bir yaşam düzeninde kalmaya çaba harcamalıyız. Yalnızlığımızın gücünü, kudretini keşfetme zamanı. Pazar günü ise Aslan burcundaki Merkür ile Koç’taki Mars’ın etkileşimi, kişisel kararlarımızı, coşku, cesaret ve çalışkan bir ruhla hayata geçirmemize neden olabilir. Bizi engellemek isteyenlerle güçlü bir mücadele içine girebiliriz. Bu görünüm tabii ki ateşli aşkların da tetikleyicisi olacaktır.


Haftalık burç yorumları (10-16 Ağustos 2020 haftası burcunuzu neler bekliyor?) - 2

Yükselen Koç ve Koç Burcu: Bu hafta zorlu ve mücadeleli kararlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızda otorite figürleri, çalışma koşullarının anayasasını adeta baştan yazıp, sizi öfkelendirerek, isyankar bir tavır içine sokabilir. Bu nedenle soğukkanlılığınızı korumalı, cesur tavırlarınızın size zarardan çok yarar vermesini sağlamalısınız. Zira unutmayın ki yayınlanmış bir anayasaya karşı gelmek, suç işlemek anlamına gelir. Bu nedenle özellikle finansal koşullarınızdaki hızlı değişimi dikkatle takip etmeli, kişisel gücünüzün altını çizmelisiniz. Diğer yandan Aslan burcundaki hareketli süreç, gerek çocuğunuz gerekse hayat arkadaşınızla hızlı akan bir sosyal yaşamın içine girmenize neden olabilir. Yaratıcılığınızın yüksek olduğu bir dönemdesiniz. Ayrıca Spekülatif yatırımlara karşı ihtiyatlı olmalısınız.
Haftalık burç yorumları (10-16 Ağustos 2020 haftası burcunuzu neler bekliyor?) - 3

Yükselen Boğa ve Boğa Burcu: Hafta başında burcunuzda seyahat eden Ay’ın ışığından aldığınız güç ile ev ortamınızda neşeli, coşkulu ortamlar yaratmak için sevdiğiniz dostlarınızla bir arada olmak isteyebilirsiniz. Bu dönemde gösterişten uzak kalmalı, kendi mutluluğunuz için yaşamsal kararlara yönelmelisiniz. Artık bugüne kadar yapılan fedakarlıklara dur deme zamanı. Bundan sonra sizi takdir edenlerle yollarınızı birleştirmelisiniz. Çarşamba günü hiç ummadığınız birinden zarar görebilirsiniz. Kıskançlık, çekememezlik temaları ortaya çıkabilir. Hukuksal girişimlerle ilgili beklenmedik gelişmelere hazır olmalı, sakinliğinizi koruyarak işin uzmanlarından destek almalısınız. Hafta sonu hayatınızda önemli bir erkek figürüyle bir fikir çatışması yaşayabilirsiniz.
Haftalık burç yorumları (10-16 Ağustos 2020 haftası burcunuzu neler bekliyor?) - 4

Yükselen İkizler ve İkizler Burcu: Bu hafta hiç alışık olmadığınız sabit ve ciddi konularla haşır neşir olup, bir süre sosyal kelebek özelliğinizi rafa kaldırmak isteyebilirsiniz. Ya da yakın çevrenizdeki bazı dost bildiğiniz kişilerle yollarınızı aniden ayırmak durumunda kalabilirsiniz. Herkesten dost olamayacağını anladığınız günlerden geçiyorsunuz. Bireysel gücünüzle hayatınızı dilediğiniz şekilde yönlendirebileceğinizi kavradığınız zaman her şey sizin için daha kolay olacak. Hafta ortasında Ay’ı misafir etmeye hazırlanırken, ele avuca sığmayan, riski seven birisi hayatınıza girip, gelecek planlarınızı bir anda değiştirmenize neden olabilir. Gerek özel gerekse iş hayatınızdaki bu ani tanışmalara karşı temkinli olmalısınız. Hafta sonu iki eril enerji Merkür ile Mars’ın dinamik etkileşimi kardeş ve yakın akrabalarınızla ilişkilerinizin gerilmesine neden olur. Yaratıcı dönemdesiniz. Bunu değerlendirin.
Haftalık burç yorumları (10-16 Ağustos 2020 haftası burcunuzu neler bekliyor?) - 5

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu: Cuma günü burcunuza geçen Venüs’ün etkisiyle, özellikle ikili ilişkilerinizde, sevecen, koruyup, kollayan bir ruh haline bürünmek isteseniz de partnerinizden aynı karşılığı alamayabilirsiniz. Bu da sizi hayal kırıklığına ve depresif bir ruha itebilir. Bu duruma asla izin vermemeli, yaptığınız iyiliklerin ve sunduğunuz sevginin evrendeki olumlu yansımalarına odaklanmalısınız. Bol meditasyon, dengeli beslenme, düzenli uykuyla hem bedeninizi hem ruhunuzu besleyebilir, yaşamdaki güzelliklerin farkına varabilirsiniz. Pazartesi günü maddi konularla ilgili olumlu sürpriz gelişmeler karşınıza çıkabilir. Sosyal hayatınızdaki ilişkilerinizden öz değer duygunuzu takdir eden geri dönüşler elde edebilirisiniz. Bir dernek ya da kuruluşun faaliyetlerine dahil olarak önünüze yepyeni kapılar açılabilir. Hafta ortasında iki savaşçı Mars ve Plüton’un birbiriyle yapacağı düello, sizi kariyer hayatınızdaki otorite figürlerinin arasındaki gerginliklere arabuluculuk yapmak durumunda bırakabilir. Konulara tarafsız objektif bir bakış açısıyla yaklaşarak, değişimin yarattığı sonuçları kendiniz açısından da yapıcı ve olumlu bir hale çevirebilirsiniz. Pazardan sonra tempolu bir çalışma dönemine hazır olun. Maddi kazancınızda artış meydana gelecektir.
Haftalık burç yorumları (10-16 Ağustos 2020 haftası burcunuzu neler bekliyor?) - 6

Yükselen Aslan ve Aslan Burcu: Hafta başında fikirlerinizi dile getirirken çevrenizdekilerin üzerinde baskı kurmamaya özen göstermelisiniz. Gurur ve kibir bu dönemde hiç işinize yaramaz. Yönettiğiniz topluluğun desteğini arkanızda hissederseniz, değişen yaşam koşulları sizin için daha avantajlı hale gelecektir. Özellikle uzaklar ve yurt dışı konularıyla ilgili gerginliklerle hafta ortasında uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Hukuki meseleler, akademik konularda koşullar umduğunuz gibi ilerlemeyebilir. Sabırlı olmalı, son karara saygı duymalısınız. Perşembe günü Ay’ın İkizler burcuna geçişiyle arkadaş gruplarınızla ortak etkinliklere katılabilir, keyifli sohbetlerle üzerinizdeki stresi atabilirsiniz. Tanışacağınız yeni kişilerin size sunacağı birliktelik teklifleri sayesinde riske açık bir projede görev alma heyecanına kapılabilirsiniz. Ani seyahatler ya da taşınma gündeme gelebilir.
Haftalık burç yorumları (10-16 Ağustos 2020 haftası burcunuzu neler bekliyor?) - 7

Yükselen Başak ve Başak Burcu: Yeni haftaya adım atarken hayatın yoğun temposu üzerinizde stres ve baskı yaratmış olabilir. Sanki öne atılarak lider olmak istediğiniz bir alanda arkanızdan çekiştirilip, durduruluyormuş gibi bir hisse kapılabilirsiniz. Bu dönemde rekabet konusu kafanızı kurcalayacaktır. Ummadığınız harcamalar karşısında bütçenizin kontrolünüzden çıktığını izlemek sizin gibi düzen seven bir kişi için endişe yaratan bir durum olabilir. Bu nedenle temel kaynaklarınıza güvenmeli, risk almadan gelişme kaydedemeyeceğinizi de kabullenmelisiniz. Hafta ortasında aşk hayatınızda ciddi konularla karşı karşıya gelebilirsiniz. Aşkı yaşamak isterken, mesafeler nedeniyle sevdiğinizle bir arada olamamak canınızı sıkabilir. Hafta sonu Merkür ve Mars’ın uyumlu etkileşimi ile uzun zamandır durağan giden ilişkilerinizde ani bir canlanma meydana gelir. Kalp kırmamaya özen gösterin.
Haftalık burç yorumları (10-16 Ağustos 2020 haftası burcunuzu neler bekliyor?) - 8

Yükselen Terazi ve Terazi Burcu: Venüs’ün koruyup, kollayan enerjisi Yengeç’te açığa çıksa da karşınızdakilerin sert tavır ve yaklaşımları bu hafta kabuğunuza çekilmenize neden olur. Pazartesi günü Merkür’ün Aslan burcundaki dışa dönük enerjisi Boğa’daki Uranüs ile çarpışarak, topluluklar arasından sıyrılarak hayatınıza hızla giren yeni bir ilişkiye neden olabilir. Uzun soluklu bir ilişkiye adım atmadan önce iyice düşünmeli karşınızdaki insanın sizinle olan uyumunu anlamak için kendinize zaman tanımalısınız. Bu hafta gizli düşmanlarınızla yüz yüze gelmek, tartışmak durumunda kalabilirsiniz. 2019 yılının Ekim-Kasım döneminde başınızı ağrıtan konularla yeniden mücadele etmek, çözüme kavuşturmak durumunda kalabilirsiniz. Pazar günü evde ya da sevdiklerinizle birlikte sakin bir gün geçirip, tartışma ve riskli durumlardan kaçınmanızı öneririz.
Haftalık burç yorumları (10-16 Ağustos 2020 haftası burcunuzu neler bekliyor?) - 9

Yükselen Akrep ve Akrep Burcu: Sizin açınızdan ciddi ve kalıcı değişimlerin olduğu bir haftaya adım atıyorsunuz. Zira kontrolünüz dışındaki bazı düzen değişikliklerine uyum göstermek zorunda kalabilirsiniz. Özellikle kariyer hayatınızda ani gelişen olaylar, altına imza atmanız gereken sözleşmeler, ikili ilişkilerdeki elektriklenmeler, annenizle olan iletişim sizi oldukça yoğun ve hareketli bir döneme itebilir, bu dönemin sunduğu cömert fırsatları elinizin tersiyle itmeden önce uzun vadede size ne gibi geri dönüşler sağlayacağını irdelemelisiniz. Belki de mevcut konfor alanınızla vedalaşıp, yeninin sunduğu heyecana cesaretle atılmalısınız. İş anlaşmaları ya da özel hayattaki kalıcı kararlar bundan sonraki hayatınıza farklı bir rota çizdirecektir. Yuva sahibi olmak, yatırımlarınızı değerlendirmek isterken kardeşinizle olan bağlarınızı Terazinin hassas dengesine oturtmalısınız. Hafta sonu toplum tarafından takdir göreceğiniz bir etkinlik ya da davete katılabilirsiniz.
Haftalık burç yorumları (10-16 Ağustos 2020 haftası burcunuzu neler bekliyor?) - 10

Yükselen Yay ve Yay Burcu: Hafta başından itibaren cesur yüreğinizi ortaya koyacağınız ateşli ve hareketli günlere adım atıyorsunuz. Pazartesi günü iletişim gezegeni Aslan burcundaki Merkür ile Boğa burcundaki Uranüs’ün ani ve zorlu etkileşimi, gündelik hayatınıza sürprizler taşıyacaktır. Çalışma düzeninizde farklı konulara adım atabilir ya da iş nedeniyle ani bir seyahate çıkabilirsiniz. Hızlı gelişen olaylar, dünya görüşünüzde köklü değişim ve dönüşümler yaratabilir. Çevresi geniş kişilerle tanışmak ve kemikleşmiş ilişkilerle vedalaşmak sizin için sürpriz olmaz. Belki de rutin düzenin sıradanlığından kurtulmak için bu beklenmedik sarsıntıya ihtiyacınız var. Maddi konularda bir daralma ve sıkışıklık içine girseniz de cesur spekülatif değerlendirmeleriniz sizi bu durumdan çabuk çıkartır. Çocuğunuz ve sevdiğiniz kişiyle hafta ortasında gerginlik yaşayabilirsiniz. Kaslarınızı aşırı yoran spor faaliyetlerinden uzak durun.
Haftalık burç yorumları (10-16 Ağustos 2020 haftası burcunuzu neler bekliyor?) - 11

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu: Kemik ve eklemlerinize kadar kendinizi gergin hissedeceğiniz bir haftaya adım atıyorsunuz. Olaylara bu kadar kapılmamalı iç huzur ve dinginliğinize yönelmelisiniz. Dış dünyadaki ego yüklü ilişkiler sizin başarılarınıza gölge düşürmek çabasından öteye gidemez. Gerçek dostlarınızın farkına varıp, diğerlerinin onlar hakkındaki olumsuz düşüncelerinden etkilenmemeye bakın. Zira sene sonuna kadar dost ile düşmanın birbirinden keskin çizgilerle ayrıldığı bir dönemden geçeceksiniz. Az ve öz kişiyle iletişimde kalmak, gelecekteki başarılarınızı taçlandırır. Maddi konularda ortak paylaşımlarla ilgili hızlı ve beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalırsınız. Duygusal hayatınızda cinselliğin de öne çıktığı ilişkiler gündeme gelir. Bu dönemde hayatınızdaki kişiyle sahiplenici, sarıp, sarmalayıcı bir ilişkiye açıksınız. Otoriter tavrınızı bir kenara bırakıp, hayatın doğal akışına uyum göstermeniz sizi ruhsal ve fiziksel açıdan rahatlatır. Hafta sonu Merkür ile Mars arasındaki güçlü etkileşimi özel hayatınızda inatlaşarak hiçbir çözüme ulaşamayacağınızı size anlatır. Bu dönemde evde tadilat ya da taşınma gündeme gelebilir.
Haftalık burç yorumları (10-16 Ağustos 2020 haftası burcunuzu neler bekliyor?) - 12

Yükselen Balık ve Balık Burcu: Haftaya coşku, risk, heyecan, bol aksiyonla adım atsanız da aşk alanınızda seyahat eden Venüs sayesinde gözünüz pek başka bir şey görmez. Körkütük aşık olmak yerine bu aşkı, özgür ruhla yaşamayı denemeli kendi istek ve taleplerinize de cevap veren kişilerle kalbinizdekileri paylaşmalısınız. Aksi takdirde aşırı fedakarlıkların pençesinde kendinizi bir kurban rolüne sokabilirsiniz. Deniz kenarında sanatsal faaliyetlerle iç içe olmak, yeteneklerinizi konuşturmak için harika bir dönem. Bırakın sizi beğenmeyip, eleştirenler hayatınızdan çıkıp gitsin. Onları yanınızda tutmak için asla obsesif çaba sarf etmeyin. Hafta ortasında maddi konularla ilgili kandırıldığınızı öğrenebilir, güvendiğiniz kişiler tarafından aldatılabilirsiniz. Dolayısıyla çok uyanık olmalı, finansal gücünüzü sorumsuzca harcamamalısınız. Pazar günü Merkür ile Mars’ın uyumlu etkileşimi yeni iş imkanlarını önünüze çıkartır.
Haftalık burç yorumları (10-16 Ağustos 2020 haftası burcunuzu neler bekliyor?) - 13

Yükselen Kova ve Kova Burcu: Pazartesi günü iletişim gezegeni Merkür ile Boğa burcundaki Uranüs arasındaki zorlu etkileşim ikili ilişkilerinizde sabit fikirlerin kırılma ve değişime uğramasını gündeme getirebilir. Partnerinizin kendini beğenen tavırlarını olgunlukla karşılarsanız, onun art niyete sahip olmadığını kolayca anlarsınız. Birbirinize karşı anlayış göstermeli ve destekleyici bir tavır içinde olmalısınız. Diğer yandan gizli düşmanlıklarla ilgili kulağınıza gelen dedikodulara kulak asmayın. Negatif enerji ancak kendi kendini zora sokar. Bu hafta çevrenizdekilere karşı affedici olup, onları yargılamaktan uzak durun, böylece evren kısa sürede size ödüllerini taşır. Kara yolculuklarında karşılaşacağınız risklere karşı dikkatli olmalısınız. Kardeşinizle gireceğiniz, öfkeli ve kavgacı diyaloglardan uzak durun. Haftanın ikinci yarısı, iletişimi bol, tanıtım, pazarlama, sosyal medya kanallarıyla haşır neşir olma temalarını hayatınıza taşır.
 
0c (10).jpg

10- 16 Ağustos 2020 Haftası Genel Değerlendirme

Selam millet :) Bu hafta gökyüzünde neler var bakalım mı? Bu haftanın en güzel etkisi Venüs'ün yengeç burcunda hareket etmesi...ilişkilerde duygusal bağları arttırabilir.Güven duygusunu hissettirebilir. Haftanın diğer olayı merkür ile Uranüs arasındaki sert etki... Haftanın ve belkide yılın en sert etkilerinden biri ise Mars ile Plüton arasındaki sert etki...Dikkatli olmak gereken bir dönem.

Venüs Yengeç Burcunda...

Venüs gezegeni 7 Agustos 2020 de Yengeç burcuna geçti ve 6 Eylül 2020 kadar burada seyrini sürdürecek.
Venüs ;ilişkilerle ilgilidir. Beğeniler, mutluluk kaynakları, para, güzellik, uzlaşmak, adalet, değerlendirmek,müzik,sanat, giyim kuşam,takılar, değerli taşlar gibi anlamlara gelir.

Venüs yengeç burcundayken... Duygularımız artık güvende :) Başkalarının ihtiyaçlarına karşı duyarlı olabiliriz. Yardımsever olabiliriz. Yakın çevremiz, ailemiz,çocuklarımız ve köklerimizle zaman geçirmek isteyebiliriz. Geçmişe ait değerler ilgimizi çekebilir, onlara sahip çıkmak koruyup kollamak isteyebiliriz. Etrafımızdaki kişileri doyurmak, korumak, ilgilenmek olası. Onlara annelik etmek de mümkün. Sosyal ortamlarda samimi ve sıcak arkadaşlıklar kurabiliriz, geçmişten gelen arkadaşlıklara zaman ayırabiliriz. İlişkilerde sadakat dönemidir. Beklediğimiz duygusal destekleri alabiliriz. İlişkilerde sahiplenicilik ön safhadadır. Yalnız olanlar koruyan kollayan yedirmeyi içirmeyi seven duyarlı ,aile olmayı seven, şefkatli kişilerle karşılaşabilir,yeni bir ilişkiye adım atabilirler. Özellikle geçmişten tanınan arkadaşlıklar ilişkiye dönüşebilir. Bu dönem kendinizi güvende hissedeceğiniz ilişkileri tercih edebilirsiniz. Güven duymak isteyeceğimiz bir dönemdeyiz. Bağlılık hissetmeyi arzulayabiliriz. İlişkilerin adı konulsun herşey net olsun isteyebilir ve bu amaç doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Partnerleri ailelerle tanıştırmak, nişanlanmak, evlenmek için genel olarak değerlendirilebilir bir dönem.

Venüs yengeç burcundayken; evle ilgilenmek, daha konforlu ve işlevsel hale getirmek, ev almak-satmak, taşınmak mümkün. Eski eşyaları çıkarıp revize etmek olası. Eski arkadaşlar, mahalle komşuları, sevdikleriniz kendini hatırlatabilir. Kendinizi sık sık eskilerden konuşurken bulabilirsiniz.

Venüs'ün yengeç seyri en çok Yengeç, Balık ve Akreplere yarayacaktır. Hem ilişkiler, hem mutlu olmak hem de parasal konularda imkanlar getirebilir. Ayrıca Başak, Boğa ve Oğlaklar da güzel etkiler alabilirler. Tüm burçlar az da olsa bu temadan faydalanabilirler.

Merkür (Aslan) Uranüs (Boğa)sert etkisi...(pazartesi,Salı,Çarşamba,Persembe).

Merkür ile uranüs arasındaki sert etki ile haftaya ani gündem ve haberlerle başlayabiliriz. Bu birkaç gün fikirlerin ve sözlerin sık sık yön değiştirdiğine şahit olabilirsiniz. Söyleyip söylemedim diyenler, kelimelerine hakim olamayanlar, ego ve güç savaşı çekişmeleri konuşmaları yapanlar olabilir. Hafta boyu iletişimde istikrarı yakalamak zor olabilir. Fırsatlar aniden gelip gidebilir. Gelen fırsatların bir tarafı riskli ve zorlayıcı olabilir. Kaba saba veya isyankar tipler karşınıza gelebilir. Trafikte sorunlar yaşanabilir. Ani manevralara dikkat edilmeli.
Her an herşeyi söyleyebilecek noktada açık sözlü olmak isteyebilirsiniz. Dilin kemiği bu dönem olmayabilir. Sonradan pişman olacağınız iletişimler kurmamaya özen göstermelisiniz.
Aniden fikir değiştirdiğiniz, aklınıza radikal fikirlerin birden bire geldiği bir dönem olabilir. Plan programlar da aniden gündem değiştirebilir. Hazırlıklı olmakta fayda var.
Bu hafta sinirler gergin hissedilebilir. Ani hırsızlıklara karşı dikkatli olmalısınız.Teknolojik hırsızlıklara da extra dikkat edin. Şifrelerinizi güvenmediğiniz alanlarla paylaşmayın.
Ortalığı karıştıran cinste haberler,ani tepkilere sebep olabilir. Düşünmeden karar vermemeye çalışın. Zihninizi toplamakta ve konsantre olmakta zorlandığınız birkaç gün olabilir. Acele karar vermek pişman olmanıza sebep olabilir, biraz temkinli olun.
Bu hafta aykırı ve tuhaf fikirler, yaratıcı işler ve teknoloji konuları hareketli olabilir.

Konudan konuya atladığınız veya hafta geneli konunun sık sık değiştiğine şahit olduğunuz bir dönem olabilir. Sözlere ve iletişime dikkat etmek gereken bir haftadayız. Özellikle Aslan,Kova, Boğa ve Akrepleri zorlayabilir.

Çocuklar ve kardeşler daha asi ve özgür davranışlar sergilemek isteyebilir. Biraz daha huysuz ve sakar olabilirler. Küçük çocukların aniden kaybolması gibi huyları varsa bu hafta daha çok kontrol edin.
Hafta geneli aniden çıkan seyahatler, ani toplantılar, birden gelen misafirler, kardeşlerle bağlantılı hızlı gündemler, eğitim konularında hızlı kararlar olabilir.


Mars (Koç) ile Plüton(Oğlak )sert etkisi...Dikkatli olmak gereken bir haftadayız!

Mars ile Plüton arasındaki etki oldukça gergin. Hafta boyu yoğun etkili ama tam kavuşumu 13 Ağustos 2020 .
Mars; mücadele etmek, harekete geçmek, güç kullanmak, rekabet etmek, savaşmak,silahlar, askerlik, kesici delici aletler, ameliyatlar, tartışmak, şiddet,saldırmak, tüketmek ile ilgilidir. Koç Burcunda yöneticidir ve enerjisini en yüksek seviyede hissettirir. Sabırsız, ateşli ve heyecanlı hissettiğiniz bir dönem olabilir.

Plüton; krizler ve köklü dönüşümlerle ilgilidir. Ölüm gezegenidir. Bu ölüm fiziksel boyutta da ruhsal boyutta da olabilir. Yangınlar, patlamalar, depremler, büyük krizlerle ilişkilendirilir. Zorlayıcı ve yıkıcı etkileri vardır. Kontrolümüz dışında gelişen olaylarla ilişkilendirilir.

Mars ve Plüton arasında böyle bir sert etkinin olması zorlu zamanları gösterir. Kişiler ve ülkeler arasında Güç savaşları ve çekişmelerle oldukça ilgilidir. Doğal afetler, yeraltı kazaları(kömür madenleri vb) , yangınlar, patlamalar, terör saldırıları,şiddet olayları görülebilir. Trafikte dikkatli olmak gereken bir dönem. Kişisel olarak sinirli ve gergin hissettiğiniz bir hafta olabilir. Enerjinizi doğru kullanmaya çalışmalısınız.Ev kazalarına dikkat edilmeli. Yanıcı , delici, patlayıcı,kimyasal her türlü tehlikelerden uzak durulmalı, risk alınmamalı. Kullanımını bilmediğiniz ve anlamadığınız makineler, özellikle büyük iş makineleri vb uzak durmakta fayda var. Elektrikli ve yangın çıkarabilecek her türlü alet de kontrollü kullanılmalı.Spor sakatlanmaları ciddi sonuçlar getirebilir, dikkatli çalışmakta fayda var.

Mars ve Plüton etkisi, acımasız ve yok edicidir. karşılıklı baskı kurmak ve yok etmek gibi temalar gündemde olabilir. Bu dönemde iki tarafta göze göz dişe diş modunda saldırgan ve düşüncesizce hareket etmekten hoşlanır şekilde hareket edebilir.

İlişkilerde kıskançlıklar hat safhada hissedilebilir. Güvende hissetmediğiniz alanlarda yanlız olmamakta fayda vardır. Saplantılı kişilerle başı belada olanlar bu dönem dikkatli ve temkinli olmalılar.

Mars Plüton etkisi,oldukça kavga enerjisidir. karşınıza sizi sinirlendirecek, idare etmekte zorlandığınız kişileri getirebilir. Aile içi tartışmalara sebep olabilir.

Özellikle Koç, Oğlak, Yengeç, Terazi burçları ve burada yükselenleri ve gezegenleri olanlar daha da çok etkilenebilir.
 
10- 16 AĞUSTOS HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
Dolunayın zirvesinden yeni yeni çıkmaya başladığımız bu haftanın kozmik
enerjisi, kararlılık ve yaratıcılıkla istediğimiz şeyin peşinden gitmemize yardımcı
olması.
10 Ağustos günü kesinleşen ve etkileri 3 gün sürecek, Aslan burcundaki
Merkür’ün isyankar Uranüs’le kare açı yapması, ağzımızdan çıkan cümlelerin
şaşkınlığına şaşırıyoruz.
Trafik kazaları, elektronik cihazların patlaması, ulaşım ve havacılık alanlarında
beklenmeyen üzücü durumlar ve haberler söz konusu olabilir.
13 Ağustos günü kesinleşen ve etkileri 5 gün sürebilecek saldırgan Mars, ölüm
isteyen Plüton’a sert bir açısı getirerek, patlamaları yangınları ve askeri
hareketliliği gündeme taşımakta, güvenlik güçleri ile ilgili üzücü olayların
yaşanması söz konusuyken bu dönemlerde trafikte hız kurallarına uymalı dikkatle
adımlarımızı atmalıyız kavgadan kaostan sakınmakta fayda var.

0c (9).jpg


HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
KOÇ BURCU
Merhaba sevgili koç ve yükselen burcu koç olanlar, kalbinizi dinlediğiniz bir
hafta var önünüzde, özellikle bu hafta sonunda bazı büyük hamleler
yapabilirsiniz, lakin kendi egonuza yenik düşerseniz, bu haftanın enerjisi
gereksiz bir kendini sabote etmeye yol açabilir.
Kariyerin için büyük hayallerin var ama onları gerçeğe dönüştürmek için biraz
daha yol gitmen gerekiyor. Yolculuğun, en az varış noktası kadar önemli
olduğunu unutmayın.
Yönetici gezegeniniz Mars Plüton ile savaş halinde, şansın cesurlardan yana
olduğunu hatırla ve dozunda riski al, gerginlik stres oluşabilir, iş yerinizde çeşitli
kısıtlanmalara engellenmelere maruz kalabilirsiniz, hedefe ilerlerken çok fazla
çukur var.
Venüs Chiron arasındaki kare açı, acı, yalnızlık ve istenmeyen sevilmeme
duyguları anılarını tetikleyebilir. Huzursuzlukların oluşabileceği sinyalleri var
göklerde çünkü aile ilişkileri, evde gerginlikler söz konusu olacaktır. Ancak bu,
kişisel bir krizle yüzleşmenize ve onu atlatmanıza izin veren bir dönüm noktası
olabilir.

BOĞA BURCU
Merhaba sevgili boğa ve yükselen burcu boğa olanlar, evrim geçiriyorsunuz
farkında mısınız? Tüm inatçılığınıza rağmen, ne kadar değiştiğinize bakın.
Hafta başında, geçmişinizden biriyle beklenmedik bir konuşma veya
karşılaşma, söz konusu.
Seni sevenlerin her zaman yanında olduğunu hatırlamanı sağlayabilecek
olaylar yaşaman söz konusu olabilir.
Hafta sonu 2020 yılında yürümek istediğiniz tüm yolları düşünmek için
kendinize biraz zaman ayırın.

Venüs Chiron karesi, gizli bir takım mesajları ve konuşmaları önünüze getirebilir,
acıtıcı incitici konuşmaları mesajları evren size gösteriyor. Sevgi ve kırılganlık bu
iki kelime arasında sıkışıp kalabilirsiniz, tüm hafta sonu.
Duymak istediklerinizi duyamayabilirsiniz ve bu yüzleşmeleri sorun yapmayın, yol
devam ediyor bazen yolculardan birileri inmek isteyebilir.

İKİZLER BURCU
Merhaba sevgili ikizler ve yükseleni ikizler olanlar, bu yaz gerçekten kendi “yeni
normalinize” alışmakla ilgili oldu.
Yakın zamanda bir araba satın alabilirsiniz, yeni bir elektronik cihazda söz
konusu olabilir.
Venüs Chiron karesi hafta sonuna damga vuruyor, finansal alışverişlere dikkat bir
arkadaşınız sizden maddi yardım talep edebilir.
Garip sosyal karşılaşmalar, dostlarınız arkadaşlarınız üzerine belirli elemeler
yapmanız söz konusu.
Bazı arkadaşlar veya sosyal çevrenizle olan ilişkinizle ilgili bir dönüm noktası
olarak düşünün rahatsızlık sizi bazı değişiklikler yapmaya motive edebilir.

YENGEÇ BURCU
Merhaba sevgili yengeç ve yükseleni yengeç olanlar, iş hayatınız ile ilişki
dünyanız arasında denge bulmak bu hafta özellikle zor.
Hayal kırıklıklarınız partnerinizle büyük bir kavgaya yol açabilir dikkat.
Venüs Chiron karesi, iş alanınızda tehlike sinyallerini veriyor, bu kriz aynı
zamanda otoriteyle ilgili devam eden sorunlarla ve hak etmediğiniz veya
başaramayacağınız korkularla da yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.
Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor…

ASLAN BURCU
Merhaba sevgili aslan ve yükseleni aslan olanlar, Merkür şimdi burcunuzdayken,
özellikle konuşkan, canlı hissedip ve etkileyiciliğiniz üzerinizde.
Karantinanın başından beri ilk kez yaratıcı enerjiyle canlanıyorsunuz.
Venüs Chiron karesi, korkuları gizli düşmanlıkları, bilinçaltı kaygılarını harekete
geçirirken acı verici hayal kırıklıklarını tetikliyor.

BAŞAK BURCU
Merhaba sevgili başak ve yükselen burcu başak olanlar, bu kontrol
edemediklerinizi bırakmanız, akışta kalmanız daha iyi.
2020’de bir şey öğrendiyseniz, o da şudur ki, evren farklı bir plana sahip

olduğunda, sizin hazırladığınız parlak, en mükemmel organize edilmiş plan ve
projeler bile rayından çıkabileceğidir.
Şimdi hayatınızla ilgili temeli atma zamanı.
Venüs Chiron karesi, arkadaşlıklar içerisinde ki özel meselelerde yatacak incinme
korkusu ve eski ihanetler canınızı tekrardan yakabilir, bazı şeyleri dönüştürmeniz
şart.
Rahatsız edici olsa da bu, perde arkasında gerçekte neler olup bittiğini, iç
dünyanızla yüzleşmeniz için değerli bir an olabilir.

TERAZİ BURCU
Merhaba sevgili terazi ve yükseleni terazi olanlar, bu hafta dikkatli olmazsanız
eğer, herkesin sorunlarının ağırlığı altında ezilebilirsiniz.
İlişkiniz de karşı taraf bir kimlik krizi yaşıyor, ya da çocuklarınız okula geri
dönme konusunda çoktan strese girdiler bile sıkışıklık hissine bürünebilir,
içinizde buruk bir his uyanabilir.
Hafta ortasında, başkalarına bakmanın sizi kendinize bakmaktan alıkoyduğunu
fark ettiğinizde bir duvara tosladığınızı düşünebilirsiniz.
Yürüyüşe çıkın, telefonunuzu uçak moduna alın ve önceliklerinizi sıfırlayın.
Venüs Chiron karesi, eşiniz, yada ilişkide olduğunuz kişiyle ilgili güvensizliklerinizi
ortaya çıkaran bir takım kargaşa yaşamanız söz konusu, iş ortaklarınıza dikkat
etmeniz gereken bir dönem bu açı duygularınızı zedeleyebilir, bir yandan kariyer
bir yandan ilişkinizde sıkışabilirsiniz.

AKREP BURCU
Merhaba sevgili akrep ve yükseleni akrep olanlar, bu hafta çok sayıda iş e-
postaları, iş önerileri ve telefon görüşmeleri bekleyin iş yoğunluğunuz hat

safhada, iş arayan bir akrepseniz güzel bir teklifle karşılaşabilirsiniz.
Venüs Chiron karesi, seyahat, eğitim, yasal konularla bağlantılı olarak gündemi
olan akrepler için hayal kırıklıkları yaratıyor. İşle ilgili endişeler de mutluluğunuzu
etkileyebilir, sağlığınızı ihmal etmeyin zira sert rüzgarlar altında.

YAY BURCU
Merhaba sevgili yay ve yükselen burcu yay olanlar, bu hafta, hayatın basit
zevklerinde keyif almanız gerekiyor, mesela sadece buzdolabınızda bulunanları
kullanarak lezzetli bir akşam yemeği hazırlayın.
Güvende hissetmek için ihtiyaç duyduğunuz şeyler değişiyor. Artık önemli olan
kendinizi bulunduğunuz yerde gerçekten mutlu bulmanızla ilgili…
Venüs Chiron karesi, finans ve psikolojik konularda hassas anlardan geçiş
yaptığınıza işaret etmekte, alacak verecek meselelerinde dikkatli olun.
Güvensizlikler ve reddedilme korkusu tetikleniyor.
Ne kadar değerli olduğunuz ve sizi neyin mutlu edeceği konusunda son sözün
sizde olduğunu unutmayın.

OĞLAK BURCU
Merhaba sevgili oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar, uzun zamandır derin bir
mutsuzluk ve stres içerisinde olduğunuzu hissediyorsunuz, ne yaptıysanız
hiçbiri içinizdeki boşluğu doldurmadı… Uzun bir yürüyüşe veya zorlu bir fitness
dersine katılıp var olan olumsuz enerjinizi çıkartın, sirkeli su ile yıkanmayı
deneyin ve evinizde yapabileceğiniz enerji çalışmalarına yönelin, bu konuda
sizlere bu link yardımcı olacaktır. NEGATİF ENERJİ YOK ETME - Sezence Astroloji
Venüs Chiron karesi, iş ortağınızla ilgili ve ya ilişki yaşadığınız kişiyle bağlantılı
dokunaklı olaylar acı verici sorunları tetikleyecek ve geçmişe dayanan yaralarla
yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz.

KOVA BURCU
Merhaba sevgili kova ve yükseleni kova olanlar bu hafta tamamen eşiniz
ilişkiniz duygusal birlikteliğinizi konuşuyorsunuz. Evinizi yaşadığınız yeri dizayn
etme, ya da taşınmalar söz konusu olabilir.
Ve artık, hayatınızla ilgili beyin fırtınası oturumu sona erdi ve bir karar vermeye
hazırsınız, 15 ağustos sonrası uygulamaya geçin.
Venüs Chiron Karesi, sağlık ve yükümlülükleriniz dahilinde olan konularda zor
anlara işaret ediyor. Kendinizi zayıf, yorgun takdir edilmemiş hissedebilirsiniz.
İş ortamınızda çalışma arkadaşlarınızla iletişim kurmakta zorlanabilir, yanlış
anlaşılmalar oluşabilir, sağlığınıza dikkat edin ve şekeri yağı fazla kaçırmayın,
çevrenizde şeker rahatsızlığı, diyabet gibi hastalıkları olanların ekstra dikkatli
olmaları gerekiyor.
Çevrenizdekilere yardım etmeye onları iyileştirmeye çalışırken, kendi ruh halinizi
de göz önünde bulundurun.

BALIK BURCU
Merhaba sevgili balık ve yükseleni balık olanlar, bu yaz bazılarımız
etrafınızdakilerin memnuniyetine odaklandığı için, ceplerinde epey bir delik
açılmış olabilir, finansal terapi görmeniz şart.
Yakın çevreden bir dost veya arkadaşınız sizlere ışık olabilir onun tüm dahice
tavsiyelerini alın ve kurtarmak için gerçek bir plan yapmaya başlayın.
Venüs Chiron karesi, kendinizi romantik bir ilişkide yaratıcı bir şekilde ortaya
koyarken reddedilme terk edilme korkusu oluşturabilir, yoğun güvensizlikler
mutluluğunuzu baltalayabilir. Öz değerinizin, aldığınız ilgiye bağlı olmadığını
unutmayın.
Para ve aşk birbirine karışabilir.



Sezen Tatlı​
 
Haftalık Burçlar | 10-16 Ağustos
Arzum Koyuncu​
10-16-Ag%CC%86ustos-Haftal%C4%B1k-Burc%CC%A7--300x300.png

Bu hafta Kova Dolunayı’nın ışığı tüm burçları aydınlatırken, haftaya Boğa Burcuyla başlayıp Yengeç Burcu’nda noktalayacağız. Gökyüzü transitinde bu hafta kolektif gezegenlerden hayatımıza sürpriz ve hareket getiren Uranüs gezegeninin retroya girmesi var. Retronun biz fanilerin işine yaradığını hatırlatalım. 15 Ağustos Cumartesi retro hareketine başlayacak Uranüs gezegeni, 15 Ocak 2021’e kadar bu hareketini devam ettirecek.

Sevgili Koçlar,
Bu hafta Pazartesi’den Çarşamba’ya kadar parayla ilgili konularda kazanımlarınız olacak. Perşembe’den Cuma gününe kadar iş trafiğiniz artarken başınızı kaşıyacak vakit bulamayabilirsiniz. Hafta sonunda aile büyükleri ve evinizle ilgilenme zamanları. Cumartesi Para evinizde gerçekleşen Uranüs retrosu önümüzdeki 6 aylık süreçte size daha az sürpriz ve kazanç getirebilir. Mutlu haftalar.

Sevgili Boğalar,
Haftaya bulunduğunuz ortam ve kendinizle ilgili konularla ilgilenirken enerjiniz yüksek. İyi hissedeceğiniz bir süreçtesiniz. Özellikle Çarşamba gününe kadar proje çalışmalarınız umut verici. Perşembe ve Cuma günleri para evinizdeki hareketlilik sizi sevindirecek. Biraz zorlanmalı ve sıkıntılı bir dönem olsa da sakin ve kararlılıkla finansal konularda karar vermenizi öneririm. Hafta sonu sizin için kardeş ve akrabalarla beraber olma, belki kısa bir tatille kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir süre. Keyfini çıkarın, mutlu haftalar.

Sevgili İkizler,
Haftaya farkındalıkla başlıyorsunuz, yaşadıklarınız sizi bir tık daha olgunlaştırmış olabilir. Zamanın lehinize akması için her yaşanandan bir ders çıkarmanızı tavsiye ederim. Bu ara sağlığa dikkat. Fazla yemek hem kilo hem de sindirim sisteminize zarar verir. Perhizi önce zihnen sonra bedenen yapın. Çarşamba’dan sonra toparlanmaya başlayacaksınız. Özellikle işiniz ve evinizle ilgili yeni bir düzen oturtacaksınız. Hafta sonu gelecekle ilgili finansal kararlar alma vakti. Bu kararları ileriki dönemde uygulayacaksınız. Önümüzdeki 6 ay boyunca Uranüs’ün retro seyri size kariyer alanında sürprizleri getirebilir. İyi haftalar.

Sevgili Yengeçler,
Haftaya projeler ve iş ortaklığı yaptığınız işlerle ilgili olumlu gelişmelerle başlıyorsunuz. Hafta ortasına kadar çok güzel sonuçlar yaşayacaksınız. Perşembe ve Cuma günü sizin için kendinize vakit ayırma, bedeninizi dinleyerek çalışma zamanı. Hafta sonu sevdiklerinizle ve aile büyüklerinizle geçireceğiniz zamanla kendinizi iyi hissedeceksiniz. Uranüs’ün retro hali size 6 ay içerisinde hedef ve hayallerinizi gerçekleştirme fırsatını sunabilir, değerlendiriniz. Mutlu haftalar.

Sevgili Aslanlar,
Kariyer alanınızdaki hareketlilik sizi keyiflendirecek. Çarşamba günü de dahil olmak üzere kendinizi iş açısından daha çok gösterebileceğiniz zamanlar. Perşembe Cuma sosyalleşme zamanı. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçireceksiniz. Hafta sonu kendinize zaman ayırıp biraz tefekkür ve detoks zamanı zira uzun zamandan beri kendinize özen göstermiyorsunuz. Uranüs’ün retro seyri önümüzdeki 6 aylık süreçte kariyeriniz ve aile ile ilgili konularda sizi şaşırtabilir dikkat. İyi haftalar.

Sevgili Başaklar,
Haftaya yüksek eğitim, uzak diyarlar ve sosyal medya ile ilgili konularda önemli sonuçlar alarak başlıyorsunuz. Bu hafta yapmış olduğunuz çalışmaların karşılığını alacaksınız. Çarşamba ve Perşembe günleri üstleriniz tarafından takdir edilme onaylanma zamanları. Hafta sonu keyifli geçecek. Özellikle arkadaş çevreniz ve sevdiklerinizle güzel anılar biriktireceğiniz kıymetli zamanlar olacak. Keyfini çıkarın. Uranüs’ün retro seyri önümüzdeki 6 aylık süreç içerisinde size uluslararası alanda sürprizler yapacak.

Sevgili Teraziler,
Ödemeler ödemeler diyerek haftaya başlıyorsunuz lakin bu zaman sizin için güzel. Hafta ortasına kadar ödemelerinizi ve kredi borç alacaklarınızı revize edin. Daha sonrasında Perşembe Cuma günleri uluslararası konular, sözleşmeler, iş trafiği ağır basacak. Hafta sonu rahat bir nefes alayım derken bu sefer de aile büyükleri ve evinizle ilgili konular sizi yorabilir. Üzülmek sıkılmak yok iyi günler ilerde. Uranüs’ün retro seyri başkalarından elde ettiğiniz gelirler konusunda size sürpriz sonuçlar verebilir. Keyifli bir hafta dilerim.

Sevgili Akrepler,
İkili ilişki ve ortaklıkla beraber evinizdeki hareketle güne başlıyorsunuz. Hafta sizin için hareketli geçiyor olacak. Çarşamba gününe kadar ödemeler, aile içi harcamalara yoğunlaşacaksınız. Ardından Perşembe ve Cuma günleri gelir ve giderinizi toparlama, müşteri ve iş görüşmelerinin yoğun geçeceği süreçler. Hafta sonu tatilinin keyfini çıkartabilirsiniz. Kurs ya da uzun dönemli seyahat planları söz konusu olabilir. Uranüs’ün retrosu ilişki ve iş konularında önümüzdeki altı ay boyunca sürprizler verecek. Keyifli bir hafta sonu dilerim.

Sevgili Yaylar,
Sizin için hafta günlük rutin, sağlıkla ilgili konular ve varsa evcil hayvanlarınızla ilgili sorunlarla başlayacak. Hafta ortasına kadar bunlarla ilgileneceksiniz. Ardından ilişki eviniz ve ortaklık alanınız tetikleniyor. Gündeminiz iş, ilişki, aile. Pinpon topu gibi bir oraya bir buraya savrulabilirsiniz, dikkat. Uranüs’ün retrosu 6 aylık süreçte sizi sürpriz şekilde pet sahibi yapabilir, işyeri ve ev değiştirtebilir. Keyifli bir hafta dilerim.

Sevgili Oğlaklar,
Haftaya olumlu bir giriş yapıyorsunuz. Aşk, çocuklar ve yaratıcılık alanınızdaki Ay size Çarşamba gününe kadar güzellikler getiriyor. Ardından Perşembe ve Cuma günü günlük rutinle uğraşmak zorunda kalacaksınız. İşlerinizin yükü size ağır gelebilir, sakin bir şekilde organize olmakta yarar var. Hafta sonu ilişkiniz ön planda olacak, ilişkinizi olumlu anlamda iyileştirme zamanları. Zira gökyüzü buna çok uygun, seçim sizin. Uranüs retrosu aşk, çocuklar ve hobi alanınızda sürprizleri getiriyor. Keyfini çıkarın.

Sevgili Kovalar,
Haftaya yakın çevrenizle ilgili haberler işinizi aksatacak. Kendinizi bastırılmış ve bunalmış hissedebilirsiniz. Çarşamba gününe kadar bu tempo böyle devam ederken Perşembe Cuma günlerinde bir nebze olsun daha rahat edeceğiniz bir süreç gerçekleşecek. Perşembe Cuma günleri işinizde otorite figürlerinizle iletişimin iyi olduğu zamanlar. Göze girme ve terfi alma zamanlarınız. Hafta sonu aşk ve çocuklar zamanı, var olan sorunlar canınızı sıkmasın. Farklı bakış açınızla rahatlıkla sorunların üstesinden gelebilirsiniz. İyi haftalar.

Sevgili Balıklar,
Haftaya para evinizdeki hareketlilikle başlıyorsunuz. Gelirlerinizde artış var, geçmişteki gayretin sonuçlarını alacağınız bir hafta. Çarşamba gününe kadar sürpriz gelişmelere hazırlanın. Perşembe Cuma günleri işinizin ve mail trafiğinizin artacağı bir zaman. Haftanın sonunda kendinizi zihnen yorgun hissedebilirsiniz. Hafta sonu evde kalıp izole olma zamanı. Aile büyükleri ile keyifli vakit geçirebilirsiniz. Uranüs retrosu önümüzdeki 6 aylık süreçte size finansal açısından artışlar ve katkılar sunabilir. Önünüze çıkan iş fırsatlarını değerlendirin. Keyfini sürün, iyi haftalar.
 
Haftalık Burç Yorumları: 10-16 Ağustos Haftalık Burç Yorumları


"10-16 Ağustos haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 10-16 Ağustos haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 10-16 Ağustos haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte 10-16 Ağustos 2020 haftası burç yorumlarınız..."


KOÇ BURCU
Sevgili Koçlar, arka planda olan bazı olayların önünüze geldiğini görebilirsiniz. Sizin iyi niyetinizi kullanan ya da emeklerinizi yok sayan insanların kendilerini yok ettiklerine şahitlik edebilirsiniz. Hayatınız birden bir gizemlilik içine girebilir. Ya da kalp, çarpıntısı birden panik atak gibi durumlar içine girebilirsiniz. Biraz daha sakin olmalı ve pozitif düşünmelisiniz. Bu dönem size başarılı dönüşler getirecektir. Unutmayın ki hiçbir yalan sonuna kadar gizli kalamaz. Bu hafta açıklanamaz görünen bazı şeyleri anlayabileceksiniz. Çok dürtüsel olmayın. Biraz sabırlı ve ne verilirse kabul eden tavır içinde olun. Özlediğiniz yeni başlangıcı yapmanıza yardımcı olabilecek bir şey bu hafta önünüze geliyor. Venüs’ün yengeç burcuna geçmesiyle aşk ve sevgiye çok ihtiyaç duyuyorsunuz. Keşke şöyle olmasaydı ya da böyle yapmasaydı şimdi daha başka olurdu fikirleri kafanızda geziniyor. Artık bunları düşünmeyin. Öyle olmuş veya öyle olması gerekmiş deyip devam edin.



KOÇ BURCU YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

BOĞA BURCU


Sevgili Boğalar, bu hafta sosyal hayatınız ve ikili ilişkilerinize odaklanacaksınız. Çevrenizdeki insanlar bazı haberler ile kafanızı karıştırıyor olabilir. Bu durum ruh halinize bir iniş çıkış verebilir. Kendinizi, sınırlarınızı ve istediğiniz son noktayı bulmanız gerekiyor. Metal yorgunluğun hedeflerinize ulaşma noktasında engellemesine izin vermeyin. Yakında rolünüz netleşecek ve her şey çok daha kolay olacak. Bu hafta aşk hayatınızda şaşırtıcı şeyler olabilir. Siz ve eşiniz yoğun duyguları ve tutkulu zevk anlarını paylaşacaksınız. Sürprizlere açık olun. Bu haftaki kariyer hikayenizde bir aşamadan bir aşamaya geçiyorsunuz. Sıkı çalışma ve mükemmeliyetçilikle ilerliyorsunuz.

BOĞA BURCU YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

İKİZLER BURCU:
Sevgili İkizler, bu hafta kariyeriniz veya çalışmalarınız ile ilgili gelişmeler artıyor. Birçok teklif ile karşılaşabilirsiniz. Oldukça programlı ve pratik olmalısınız. Ayrıca yakın geleceğini etkileyecek kararlar vermen gerekecek. Geleceğine giden bu yolda sanki bir hata yapıyormuşsun gibi düşünebilirsiniz. Belki okuldaki bölümünü değiştirmen belki hayatındaki insanla olmanın doğru olup olmaması gibi. Bu hafta hedeflerinize sadık kalın. Bazı küçük engellerin bu hafta açıklığa kavuşturulması gerekiyor. Egonuzu bir kenara koyduğunuz ve partnerinize duyduğunuz sevginin ve duygularınızın size rehberlik etmesine izin verdiğiniz sürece bunu yapabilirsiniz. İlişkinizin sağlam temeli sayesinde daha iyi bir yol alabilirsiniz. Aradığınız güç kendi içinizde. Kıyaslardan uzak durun.

İKİZLER BURCU YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeçler, bu hafta kendiniz çok yalnız ve yönsüz hissedebilirsiniz. Bu hafta tam olarak bu tarafınızı vurguluyor. Aksine bu hissi hemen kendi kişisel gelişimine döndürmen lazım. Sizi hedefinize yaklaştıracak seçimleri yapmaya hazır olup olmadığınıza karar vermelisiniz, yoksa korkunuzun sizi mantık ve gerçeklikle bağlamasına izin vereceksiniz. Kötü haber şu ki, kararlar vermek zorundasınız, ama iyi haber şu ki cevaplar artık önünüzde. Bazı sorunların ilişkinizde mesafe ve olumsuz bir hava yaratmasına izin verdiğinizi kabul etmelisiniz. Bununla birlikte bu hafta eşinizle aranızdaki durumu iyileştirebilmeniz için işleri düzeltmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gerekirse sıfırlayın ve baştan başlayın. Eğer bazı şeylerin bittiğine inanıyorsanız kendinizi zorlamayın. Venüs’ün yengeç burcundaki bu durumunu kendi düşüncelerinize göre kullanabilirsiniz. Sevgi ve huzur arayışınız için eski, kayıp ilişkilere dönme tuzağına düşmeyin.

YENGEÇ BURCU YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

ASLAN BURCU:
Sevgili Aslanlar; bu hafta krediler, vergiler, miraslar ve diğer finansal konularla uğraşarak başlıyor olabilirsiniz. Mali sorunlarınız bu hafta birincil endişeniz olabilir. Bunlar hayatınızın diğer alanlarını doğrudan etkileyip sizi yeni başlangıçlar yapmamaya sürükleyebilir. Hatta evinizi, arabanızı belki de parasal varlıklarınızı taşıyabilir veya değiştirebilirsiniz. Her durumda kontrolü elinizde tutun ve var olanı koruyun. Aşk hayatınızda uzun zamandır bu şekilde hissetmeyeli uzun zaman olmuş olabilir. Arzularınız nihayet gerçekleşecek ve partneriniz yanınızda zevk ve duygunun tadını çıkarıyor olabilirsiniz. Hayallerinizi birlikte yaşayabilirsiniz. Bekarsanız, önerilere açık olmaya devam edin ve hafta sonu size hayatınızı değiştirme şansı verebilir. Kariyerinizde herhangi bir türbülans beklemeyin.
ASLAN BURCU YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

BAŞAK BURCU:


Sevgili Başaklar, gezegenler bu hafta içinizdeki iç sıkışmanın sona ereceği mesajını veriyor. Bu sizi iddialı, güven dolu ve çok etkili yapacaktır. Uzun zamandır kendinize soruyor olabilirsiniz. Hiç iyi bir şey olmayacak mı? Aksine iyi şeyler olmaya başlıyor. Sabırlı olun. Karar verdiğiniz her şeyde başarılı olacaksınız ve rahatlamış hissedeceksiniz. Sosyal çevrenize yeni insanlar gelebilir ve fikirleri sizde önemli bir rol oynayabilir. Bu hafta çok ilginç olacak. Günlük hayatınız kolay ve zahmetsiz olacak. Bu günlerde çok net bir kafanız olmalıdır. Bu yüzden geleceğiniz için planlar yapmaya çalışın. Bekarsanız, aradığınız kişiyi bulma zamanınız gelmiştir. Şans yaklaşıyor azıcık daha sabırlı olun. İstediğinizi elde etmek için çok çalışmaya hazırsınız.

BAŞAK BURCU YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

TERAZİ BURCU:
Sevgili Teraziler, bu hafta beklenmedik konular önünüze gelebilir. Birçok yükümlülüğünüz var ve ağır bir iş yükünüz. İşinize güçlü bir şekilde odaklanacaksınız. Bu durum sizi korkutmamalıdır. Size bazı konuları sonuçlandırma ve diğerlerini temizleme şansı verecektir. İletişim becerileriniz çok önemli bir rol oynayacak. Doğru plan ve tutarlılıkla başarı sizin olacak. Gezegenler size tutku ve aşk getiriyor. Tek yapmanız gereken, ilişkilerinizde savaşmak yerine bu ruh güzel dönemin tadını çıkarmak. İstediğiniz bir itiraf varsa bunu duyabilir ya da siz yapabilirsiniz. Bu durum sizi rahatlatacak. Sabırlı olun. Bekarsanız, hayatınızı değiştirebilecek yeni biri ile birdenbire tanışabilirsiniz. Sizin için işler birdenbire değişebilir.

TERAZİ BURCU YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

AKREP BURCU:
Sevgili Akrepler, geçtiğimiz haftadan bu yana bazı sıkıntıları çözmeye çalışıyorsunuz. Çevrenizdeki durumlardan ve ilişkilerinizden oldukça sıkılmış olabilirsiniz. Arayışınız manevi nitelikte olacak ve içinize net bir bakışla bakmak isteyeceksiniz. Bu kolay değil ama manevi yönünüzü geliştirmek için yaşadığınız olaylar olarak düşünebilirsiniz. Gelecekte bizi ne bekliyor? Bu yaşadığın olayın size hediyesi nedir? Kim kalmalı ve hayatınızdan kimler çıkmalı? Bunlar cevaplamaya çalışacağınız sorulardan bazıları diyebiliriz. İlişkilerinizde şu an inatlaşıyor olabilirsiniz. Bu sefer davranışınızı değiştirmeye çalışın ve partnerinize anlayış ve tevazu ile yaklaşın. Harcamalarınıza dikkat edin. Hissettiğiniz ve düşündüğünüz her şeyi söyleyebileceğiniz için huzur ve rahatlık hissedeceksiniz.

AKREP BURCU YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

YAY BURCU:
Sevgili Yaylar, hafta genelinde aile konularınız önemli olabilir. Gerektiğinde anlayışlı ve uzlaşmacı olmanız gerekiyor. Aşırı tepkiler kimseye fayda sağlamaz. Bazı şeylerden rahatsız veya yorgun olabilirsiniz, ancak başkaları da sizinle aynı duyguları paylaşabilir. Açık ve dürüst bir konuşma yapın ve bir çözüm odaklı olun. Gerginlikler biraz olsun geçecek ve daha keyifli bir yön kazanacaksınız. Bu hafta için ilişkilerinizde bazı değişiklikler yapma fırsatınız olabilir. Bekarsanız, bu günlerde çekiciliğinizi ön planda olabilir. Ya da gerçek bir sevgiyi sorguluyor olabilirsiniz. Bu düşüncelerle zaman kaybetmeyin. İlgi odağı olacaksınız. Bunu düşünün ve size doğru çekileni bulun.

YAY BURCU YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

OĞLAK BURCU:
Sevgili Oğlaklar; yeni iş birlikleri sizleri biraz zorluyor olabilir. İptal olan işler ya da tam olacakken olmayan işler canınızı sıksa da her işte bir hayır olduğunu unutmayın. Bu hafta planlarınızı çok kolay bir şekilde aktarabilirsiniz ve kimse size karşı koyamaz. Dostlarınıza zaman ayırın ve onlarla zaman geçirin. Bu durum size iyi gelecektir. Bu hafta size romantik, sevgi dolu bir ruh hali getirecek ve partnerinizle harika zaman geçireceksiniz. Son zamanlarda kısa ve zorlu bir dönemden geçmiş olabilirsiniz, ancak hepsi geçmişte kaldı. Önünüzde olumlu duygularla dolu yeni başlangıçlar var. Bekarsanız, kişisel hayatınızı yeniden tanımlamanızı sağlayacak çok özel biriyle tanışma şansınız olabilir.

OĞLAK BURCU YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

KOVA BURCU:
Sevgili Kovalar, kendine taktığın prangaları kırmanın zamanı geldi. Karanlık düşüncelerden ve şüphelerden kurtulun. Kendinize hata yapma, harekete geçme ve yaşama izni verin! Duyduğunuz kelimeleri ve başkalarının isteklerini dikkate almayın. Hayatınız size ait ve sizi neyin mutlu edeceğini çok iyi biliyorsunuz. Ruh haliniz önemli ölçüde iyileşecek ve daha derin ihtiyaçlarınızla başa çıkabileceksiniz. Bu hafta için ilişkileriniz çiçek açar. Zorluklar artık geçmişte kaldı ve acı tatlı uzak hatıralardır diyebilirsiniz. İlişkiniz yeni, umut verici yollara giriyor. Bu haftaki kariyer ile ilgili birçok konu harekete geçirilirken, profesyonel yaşamınız ilerlemeye başlayacaktır. Planlarınızı tanıtmak istiyorsanız, güven veren insanlarla çalışmalısınız.

KOVA BURCU YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

BALIK BURCU:
Sevgili Balıklar, Haftanın başlangıcı herhangi bir karar vermeden önce dikkatli hareketler ve çok analitik hareketler içinde olmanız gerektiğini gösteriyor. İş yerinizdeki dengeler kolaylıkla bozulabilir, bu yüzden dikkatli olun. Mali durumunuz herhangi bir savurganlık veya önemsiz masrafları kaldıramaz. Her hareketinizi tartın ve bekleyen yasal veya vergi sorunlarıyla ilgilenin. Planlarınızı gerçekleştirmeye ve hedeflerinize ulaşmaya çok yakınsınız. Doğru adımları atmak için sakin olun ve mantıklı düşünün. Yüzeysel düşünme, çok çalıştığınız her şeyi mahvedebilir. Ruh halinizi sosyal hayatınız aracılığıyla onu iyileştirebilirsiniz. Partneriniz yanınızda, sizi sabır ve özenle destekliyor. Karşılık verdiğinizden, kişisel endişelerinizi bir kenara bıraktığınızdan ve partnerinizi kendi sorunlarınızdan koruduğunuzdan emin olun.
 
Astrolog Sema Sidar'dan 10 Ağustos haftasının burç yorumları


Astrolog Sema Sidar'dan 10 Ağustos haftasının burç yorumları

Koçlar ve Yükselen Koçlar:
Koçlar, haftaya Merkür’ün Uranüs ile yaptığı zorlu açı ile başlıyoruz. Bu etki sizi maddi konularda karar alma adına doğru yönlendirirken, kendinize ayırdığınız vakitteki para kazanma ve çalışma programına dikkat etmeniz gerekiyor. Parayla ilgili konularda ani kararlar kesinlikle vermemelisiniz. Diğer yandan çocuklarla ilgili konularda harcamalarınız artabilir. Bu da Ekim ayına kadar ekstra ödeme demek olabilir. Haftanın diğer etkisi burcunuzdaki Mars’ın Merkür ile olan uyumlu açısı, mücadelenizi rahat sonuçlandırabileceğinizi ve birçok konuda akılcı konuşmalar yapabileceğinizi gösteriyor. Hayatınızı yavaş yavaş yeniden oturtmaya başlıyorsunuz. Yine burcunuzdaki Mars, Pluto ile çok zorlu bir açı yapıyor, iş ortamında yaşça büyük erkek figürlerine dikkat etmeniz gerekli, kariyerde büyük dönüşümler değişimler olduğunu gösterirken sakin kalmanız çok çok önemli ki tolere edemeyeceğiniz sonuçlar oluşmasın. Son olarak haftayı Uranüs’ün geri hareketi ile bitiriyoruz burada temel konumuz para olacak riskli yatırımlar için hiçbir destek yok iken, gelirlerinizi sabitlemeniz gerekli.
koccc_5.jpeg



Boğalar ve Yükselen Boğalar:
Boğalar, haftaya Merkür’ün Uranüs ile yaptığı zorlu açı ile başlıyoruz. Uranüs burcunuzdan bu açıyı gerçekleştiriyor, kendinizle ilgili konularda karar alabilirsiniz. Ailenizle gerilebileceğiniz gibi onlara ben demek isterken başkalarının kararlarına boyun eğmek zorunda kalabilirsiniz. Evle ilgili konular bu hafta canınızı sıkabilir. Merkür’ün Mars ile yaptığı olumlu açı ise daha çok o kendi korkularınızla yüzleşmenizi sebebiyet verecek, belki profesyonel destek alabilirsiniz. Mars’ın Pluto ile yaptığı zorlu açı ise seyahatler, yolcuklar, eğitimle ilgili konularda mecburi kararlar almanıza neden olurken, özellikle yayıncılık ve haberleşme ve ilgili alanlarda fırsatları elde etmek adına tırnaklarınızla zorlanarak hamle yapacağınızı gösteriyor. Kolay bir etki değil. Son olarak burcunuzdaki Uranüs geri harekete başlıyor. Buda hayatınızda nerede yaşamak ne yapmak nasıl ilerlemek istiyorsunuz bunla ilgili karar almanızı sağlayacak, yeni bir hayat düzeni başlıyor diyebilirim sizin için.


İkizler ve Yükselen İkizler:
İkizler, haftaya Merkür’ün Uranüs ile gerçekleştirdiği zorlu açıyla başlıyoruz. Bu etki çok fazla içe dönmenize sebebiyet verebilir, çünkü yakın çevreniz sevdikleriniz sizi bu hafta biraz yanlış anlayacak sizin her konuştuğunuzu abartılı bulabilirler. Bu açı doğru iletişim kurmanızı engelleyecek Merkür’ün Mars’a yaptığı olumlu açı ise bu sorunların üzerinden arkadaş çevrenizin desteği ile gelebileceğinizi , kalabalık güzel gruplarla yeni arkadaşlıklar kurabileceğinizi gösteriyor. Arkadaşlarınız ile aranız güzel iken, kardeşleriniz ile olan iletişiminizde bu hafta sıkıntı var. Diğer yandan Mars’ın Pluto’ya yaptığı zorlu açı ise maddi konularda, krediler, ödemeler, borçlar da problem yaşamanıza neden olurken. Çok fazla borçlanamamalısınız ayrıca maddiyatta tutamayacağınız sözler vermemelisiniz. Son olarak haftayı Uranüs’ün geri hareketi ile kapatıyoruz, iş ortamınıza ve sağlığa dikkat etmelisiniz, gereksiz riskler den uzak durmalısınız. Ayrıca meditasyon ve yoga size çok iyi gelir.


Yengeçler ve Yükselen Yengeçler:
Yengeçler, haftaya Merkür’ün Uranüs ile yaptığı açı ile başlıyoruz. Bu etki size sosyal çevredeniz ile ilgili farklı bir yöne yönlendirirken, maddi imkanlardan, paradan kaynaklı arkadaşlarınızla aranız açılabilir. Onlar yüzünden gereksiz para ödemesi yapabilirsiniz maddi konularda biraz daha dikkat etmeniz gerekli. Merkür’ün Mars ile gerçekleştireceği olumlu açı ise kariyer adına oldukça güzel bir haftaya işaret ederken, doğru insanlarla iş bağlantısı yapabileceksiniz ve gelirlerinizi yükseltebileceksiniz. Diğer yandan Mars’ın Pluto’ya yaptığı zorlu açı ise evlilikle ilgili sıkıntı veriyor, evlilik iş ortamı sizi baskı altına sokabilir, paradan kaynaklı gerginlikler olabilir. Son olarak Uranüs geri harekette olacak, sizin yeni bir sosyal çevre edinmenizi sağlayabilir, güvenmediğiniz insanları hayatınızdan çıkartacaksınız bir de geleceğe dair ne istediğinizi algılayacak ve buna göre bir hayat kurmaya yöneleceksiniz.
yengec_17.jpg



Aslanlar ve Yükselen Aslanlar:
Aslanlar, haftaya burcunuzdaki Merkür’ün Uranüs ile yaptığı zorlu açı ile başlıyoruz. Sizin hayatla ilgili daha keskin kararlar almanıza özellikle kariyerle ilgili beklentilerinizi netleştirmenizi belki kalıcı bir iş bulmanızı sağlayacak ama bunu zorlanarak daha fazla gayret göstererek yapacaksınız. Merkür’ün Mars ile yaptığı olumlu açı ise size güzel bir yolculuk getirecek eğitimle ilgili konularda harika etkiler var. İletişim yeteneklerinizi çok aktif ve güzel biçimde kullanabileceksiniz. Mars’ın Pluto’ya yaptığı zorlu açı ise sizin iş ortamınıza dikkat etmeniz gerektiği konusunda uyarıyor, iş ortamında çok fazla sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz sıkıntılar olabilir. İnsanların egosal problemleri sizin canınızı sıkabilir, hareket etmek karar almak zorunda kalabilirsiniz, yine eğitimle ilgili konularda kesinlikle son dakikaya iş bırakmamalısınız. Son olarak haftayı Uranüs’ün geri hareketi ile kapatıyoruz, bu etki sizi kariyerde etkilerken, iş ve paraya kafanızı takabilirsiniz ama riskten uzak hamleler yapmalısınız.


Başaklar ve Yükselen Başaklar
Başaklar, haftaya Merkür’ün Uranüs ile yaptığı zorlu açı ile başlıyoruz. Bu etki sizi eğitimle ilgili konular, yurtdışı, seyahat buralarda zorlu etkileyecek. Yolculuklarınızda rötarlar, aksamalar olabilir. Ruhsal açıdan korkularınızla yüzleşmelisiniz, maddi konular dışında özellikle çocuklar ilgili, konular aile sizi zorlayacak. Merkür’ün Mars’a yaptığı olumlu açıdan dolayı para konusunda istediğiniz desteği bulabileceksiniz. Finansal konularda güzel bir dönem, beklediğiniz yatırımı alma adına fırsat bile doğabilir fakat Mars’ın Pluto ile yaptığı zorlu açı çocuklarla ilgili konular, kendinize ayırdığınız vakit buralarda bunaltacak, konular sizi bunaltacak ve gelecek adına endişeleriniz artabilir. Son olarak haftaya Uranüs’ün geri hareketi ile kapatıyoruz. Bu etki sizi yine eğitim ve yolculuklarda etkileyecek, belli bir süre başka yerde yaşamak için radikal bir karar alabilirsiniz. Yaşam standartlarınız ekstra gayret gösterebilirsiniz.


Teraziler ve Yükselen Teraziler:
Teraziler, haftaya Merkür ve Uranüs arasındaki zorlu açı ile başlıyoruz. Bu etki maddi konularda sizi sıkıntıya sokarken krediler, ödemeler, borçlar da daha kararlı olmanız lazım çevrenizdeki insanların kafanızı karıştırmasına izin vermeyin, yine çevrenizden kaynaklı gereksiz yatırımlar sizi yorabilir, çok mantıklı gitmeniz gerek para konusunda. Haftanın diğer etkisinde Merkür ve Mars arasında çok güzel bir görünüm var, özellikle evlilikteki problemlerin üstesinden gelebileceksiniz. Partneriniz eşiniz sizi çok doğru anlayacak aynı zamanda bu etkiyle beraber yine ikili ortaklıklarda şanslı bir dönem olduğunu söyleyebilirim. Mars-Pluto arasındaki zorlu açı ise sizi aile ve yuva kavramların da etkileyecek, onlarla gereksiz mücadeleler ve gereksiz iletişim içinde olabilirsiniz gergin olacak bir döneme başladınız. Yine ev değişimi, radikal bir lokasyon değişimi gündeme gelebilir. Son olarak haftayı Uranüs’ün geri hareketi ile bitiriyoruz. Bu etki sizi maddi konularda etkilerken gereksiz yatırımlar için riskten uzak durmalısınız.
terazi1_1.jpg



Akrepler ve Yükselen Akrepler:
Akrepler, haftaya Merkür ve Uranüs arasındaki zorlu açı ile başlıyoruz. Bu etki sizin ikili ilişkiler ortaklıklar ve kariyer de etkileyecek. Ailenizdeki problemler işinize yansıyabilir yine ailedeki yanlış anlaşılmalar, ilişkilerdeki sıkıntılar kariyerde istediğinizin yapamamanıza sebebiyet verebilir. Merkür’ün Mars ile yapacağı uyumlu açı ise kariyerde zorlansanız da iş ortamında arkadaşlarınızın desteğinin size iyi geleceğini, yine sağlıkta hafta başında ses tellerinde problemler yaşayabilirsiniz. Mars’ın Pluto ile yaptığı zorlu açı sizi kardeşlerle zor bir sürece sokuyor, yakın çevreniz kardeşleriniz onlarla maddi konularda mücadele edeceğinizi gösterirken, bir yandan da yolculuklarda problemler çıkabilir sürekli seyahat programı yapmak, mecburen seyahatlere gitmek zorunda kalabilirsiniz. Haftanın son etkisi Uranüs’ün geri hareketi olacak, evlilik ve ikili ilişkilerde etkileyecek, sürüncemede olan ilişkiniz bitebile bilir, güven duymadığınız her ikili ilişkiydi bu dönemde sonlandıracaksınız.


Yaylar ve Yükselen Yaylar:
Yaylar, haftaya Merkür’ün Uranüs arasındaki zorlu açı ile başlıyoruz. Bu etki sizi iş ortamı ve yolcuklarda etkileyecek, eğitimle ilgili konular yolcuklar burada problem olurken yine sağlıkta da mide ve boğazla ilgili problemler olabilir dikkat etmelisiniz. Merkür’ün Mars’a yaptığı olumlu açı ise aşk adına size çok güzel bir döneme sokuyor. İlişkiler aşk ve mutluluk adına oldukça güzel etkiler altında altındasınız, hayatınızda kimse yoksa çok güzel bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Mars’ın Pluto ile yaptığı zorlu açı ise özellikle para kaynaklarında etkileyecek ve lütfen harcamalarınızı yazarak yapın. Son olarak haftayı Uranüs’ün geri hareketi ile kapatıyoruz ki bu etki çalışma ortamınız ve sağlıkta etkileyecek. Yeni bir çalışma düzeni oluşturabileceğiniz gibi günlük rutin işlerinizde güvenmediğiniz insanlarla kesinlikle iş yapmayacaksınız, güven çok önemli olacak sizin için.
yaay_7.jpg



Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar:
Oğlaklar, haftaya Merkür ve Uranüs arasında gerçekleşen zorlu açı ile başlıyoruz. Bu etki çocuklardan kaynaklı parasal sıkıntılara yine çocuklarınızla iletişim problemlerine de sebebiyet verirken kendinize vakit ayırmak da zorlanabilirsiniz. Bu da size ekstra baskı sokabilir. Merkür’ün Mars ile yaptı olumlu açı ise ailenizin yaşadığınız zorluklara destek olacağını ve aile ortamının size iyi geleceğini, evle ilgili girişimlerinize destek olacağını söyleyebilirim. Burcunuza bulunan Pluto’nun Mars’a yaptığı zorlu açı ise maddi sorunlar açısından daha fazla efor sarf etmeniz gerektiğini gösteriyor, tutumlu olmanız gereken bir dönem. Son olarak haftayı Uranüs’ün geri hareketi ile bitiriyoruz, bu etki sizi aşk ilişkiler ve çocuklar ilgili konularda etkileyecek uzun zamandır istediğiniz bir eğitime gidebilirsiniz güvenmediğiniz ilişkide de önemli kararlar alabilirsiniz, hayatla ilgili konularda değişim dönüşüm zamanı olduğunu belirtmek isterim.


Kovalar ve Yükselen Kovalar:
Kovalar, haftaya Merkür’ün Uranüs ile yaptığı zorlu açı ile başlıyoruz. Bu etki sizi aile, yuva kavramlarında etkilerken, evlilikle ilgili sıkıntılar oluşabilir. Eşinizin ailesi ya da sizin ailenizden kaynaklı problemler evliliğinize yansıyabilir. Merkür’ün Mars’a yaptığı olumlu açı ise yakın çevreniz ve kardeşlerinizle sıkıntı yaşadığınız problemlerin üstesinden geleceksiniz. Diğer yandan Mars’ın Pluto’ya yaptığı zorlu açı ise içe dönmenize kendinizi sorgulamanıza, korkularınızla yüzleşmenize sebebiyet verecek ama bunu biraz daha parasal konularda yapacaksınız. Parasal konularda karar alma zamanı.
Son olarak: haftayı Uranüs’ün geri hareketi ile bitiriyoruz. Bu etki sizi ev, yuva ve aile konularında etkileyecek, güvenmediğiniz standartları düşük bir alanda yaşıyorsanız hem orayı hem de çalışma performansından memnun olmadığınız eşyaları değiştirebilirsiniz.


Balıklar ve Yükselen Balıklar:
Balıklar, haftaya Merkür ve Uranüs arasındaki zorlu açı ile başlıyoruz. Bu etki sizi sağlık ve kardeşlerle ilgili konularda etkileyecek sağlığınız bozulabilir takviye gıda almalısınız. İş ortamında da iş yükünüz çok artacak daha fazla çalışmak zorunda kalacaksınız, gideceğiniz kısa yolculuklarda problemler artabilir. Elektronik cihazlarınız bozulabilir. Merkür’ün Mars ile yaptığı olumlu açı ise para kaynaklarınızı arttıracak, parada yaptığınız mücadelelerde olumlu sonuç verecek. Mars’ın Pluto ile yaptığı zorlu açı ise arkadaş çevrenizin değişeceğini, arkadaşlarla ilgili problemlerin olabileceğini gösterirken. Ocak ayına kadar yeni bir sosyal çevre kuracaksınız tabi bunu da zorlayarak yapacaksınız. Son olarak Uranüs geri hareketi ile haftayı kapatıyoruz. Bu etki de sizin seyahatler, geleceğe dair istekleriniz de güven duygusunu masaya yatıracak, güvenmediğiniz herkesi hayatınızdan çıkartacaksınız.


ASTROLOG SEMA SİDAR


aslann_4.jpg
 
0c (9.jpg


10-16 Ağustos 2020 Haftası Astroloji Yorumları: Yüksek Gerilim Hattı



Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Kova dolunayının sarsıcı etkileri bu hafta da etkisini sürdürürken iki önemli açı bizleri karşılayacak. 10 Ağustos’ta Merkür üst oktavı Uranüs ile kare açısını kesinleştirirken, 13 Ağustos’ta da Mars üst oktavı Plüton ile kare açı yapacak. Uranüsyen etkilerin başı çektiği hafta bizlere renkli ve sürprizlerin bol olacağı gelişmeleri getirebilir. Ve ayrıca kendimizi yüksek gerilim hattında hissedebiliriz. Fırsatları havada kapanın kazanacağı bir hafta olacak. 15 Ağustos’ta Uranüs Boğa burcunda uzunca süreceği geri hareketine başlıyor. 14 Ocak 2021’e kadar sürecek retro yılın geri kalanında hesapta olmayan olaylar ve düşünmeden yaptığımız eylemlerle yüzleşmemizi sağlayacak.







Uyanık olanın kazanacağı haftaya ilk girişimizle birlikte 10 Ağustos günü Merkür ve Uranüs karesi kesinleşiyor. Açı yalnızca bu hafta etkili olacak. Aklın yolu bir olmayabilir. İsyankarlık, hedefe ulaşırken alternatifleri değiştirmek, özgürleşme isteğinin artacağı günlere işaret ediyor. Doğası gereği beklenmedik konuşmalar, sürpriz gelişmeler, ani kararlara açık olacağız. Ancak en başta zihinsel bir değişim geçirmeye çok fazla açık olacağız. Mevcut durum, insan veya konuya bakış açımız önümüze gelen sarsıcı olaylar neticesinde değişim geçirebilir.



Elektrik santrallerinde sorunlar, havacılık sektöründe yapılanmalar, uçak kazaları, internette ilgili problemler, bilimsel buluşlar ve söylemler ve para piyasalarında inişli çıkışlı konular hafta içerisinde gündemde olmaya devam edebilir.
Bu yerleşim zira 3 Ağustos Kova dolunayı açısını tekrardan çalıştıracak.



13 Ağustos günü Mars ve Plüton karesi kesinleşiyor. Zurnanın zırt dediği yere geldik. Bu açı ile zorlu krizler ve aşılması gereken kaotik faktörler görünür olabilir. Bünyeyi zorlayıcı bir açıdır. Kin, intikam, kıskançlık gibi duyguların ilk başta kişinin kendi psikolojisine zarar verdiğini unutmadan hareket etmeliyiz. Olmuyorsa olmuyor diyerek bırakmayı öğrenmemiz gereken koşullarla yüzleşebiliriz. Açı gerçekleştikten sonra 10 gün kadar halen etkisini hissettirebilir. Başarı için her şeyi göze alabilir, sert, acımasız ve gaddarca tutumlara eğilim gösterebiliriz. Sonuç olarak ihtiraslarının altında ezilmiş bir insana kolaylıkla dönüşebiliriz. Elbette açının etkisiyle başkalarından gelecek bu tür davranışlara maruz kalmamız da olasılık dahilinde.



Makro düzlemde yanardağ aktiviteleri, doğal afetler, yangınlar, patlamalar, savaşlar, suikastler, ego savaşlarını tetikleyebilir. Global çapta hoş olmayan haberlerle karşılaşabiliriz ne yazık ki. Mikro düzlemde insanları etkilemek, taciz ve tecavüz olaylarının artması, dönüştürmek, zorbalık ve manipülatif hareketlerle istekleri elde etmek isteyebiliriz. İlişkilerde bu tür vakalara da açık olacağız.



15 Ağustos’ta Uranüs Boğa burcunda geri hareketine başlıyor. 14 Ocak 2021’e kadar devam edecek. Gezegenin retro hareketi içe dönüş etkisini çoğaltacağından düşünmeden attığımız, abarttığımız, isyankarlık ile boşverdiğimiz her türlü konunun hayatımıza ters tepmeye başladığını fark edebiliriz.



Bireysel olarak ruhumuza dönerek kendimizi tanıyarak neleri yapabileceğimizi sorgulayabiliriz. Retro etkiler; üzerinden geçilmesi gereken konular ve mevcut düzeni içerisine aldığından bu dönemde aniden, belli belirsiz önümüze sunulan ve bizlere bambaşka bir hayat vaad eden kişiler ve olaylara karşı daha dikkatli yaklaşmamız gerekecek. Zira bizleri hayatımızda daha kötü bir yola sokabilirler.




Elbette retro hareket oldukça uzun ve Uranüs jenerasyon gezegeni olduğundan gündelik yaşamda etkilerini pek hissetmeyiz ancak retronun ilk başladığı ve bittiği tarih yakınlarında olaylar günlük hayatlarımızda daha çok kendini gösterebilir.



Ve son olarak haftanın son günü 16 Ağustos‘da kapanışı Güneş ve Mars üçgeni ile yapacağız. Esasında yukarıda bahsettiğim Mars ve Plüton kare etkisini olumluya çevirmek için destek olacak. Yapmak istediklerimizden emin, kararlı ve motivasyonu yüksek hissedebiliriz. Eril enerji, patron ve baba figürlerinden destek almak için bir süreç olabilir.





Haftanın Önemli etkileri:





Pazartesi – 10.08.2020: Herkese iyi haftalar! Güne Ay Koç burcunda ve boşlukta başlıyoruz. Gece saatlerinde yorgun, uykulu ve bulanık duygular içerisinde olabiliriz. Önemli konuşmalar yapmadan dinlenmek, kitap okumak ve müzik dinlemek için olumlu olabilir. 04:27’de Ay Boğa burcuna geçerek boşluktan çıkıyor. Dünyevi değerlere daha çok bağlı kalmak, hayatımızı güven içerisinde inşaa etmek isteyebiliriz. Para konuları gündemimizde olabilir. Kimimiz yemek yapmaya, tatil planlamaya, alışverişe veya keyfi faaliyetlere odaklanmak isteyebilir. Abarttığımız takdirde tembel bir gün olacağından dengeli gitmekte yarar var. 09:22’de Ay ve Venüs altmışlık kesinleşiyor. Hafta başı sosyal ilişkilerimiz iyi seyredebilir. Sorunlar varsa şayet kibarlık ve tatlı dille çözümlenebilir. 15:51’de Merkür ve Uranüs karesi kesinleşiyor. Açı yalnızca bu hafta etkili olacak. Aklın yolu bir olmayabilir. İsyankarlık, hedefe ulaşırken alternatifleri değiştirmek, özgürleşme isteğinin artacağı günlere işaret ediyor. Doğası gereği beklenmedik konuşmalar, sürpriz gelişmeler, ani kararlara açık olacağız. Ancak en başta zihinsel bir değişim geçirmeye çok fazla açık olacağız. Mevcut durum, insan veya konuya bakış açımız önümüze gelen sarsıcı olaylar neticesinde değişim geçirebilir. Elektrik santrallerinde sorunlar, havacılık sektöründe yapılanmalar, uçak kazaları, internette ilgili problemler, bilimsel buluşlar ve söylemler ve para piyasalarında inişli çıkışlı konular hafta içerisinde gündemde olmaya devam edebilir. Bu açı zira 3 Ağustos Kova dolunayını tekrardan çalıştıracak. Ay Fazı: Küçülen Ay.



Salı – 11.08.2020: Hareketli etkilerin devam ettiği bir güne giriş yapıyoruz. Ay tüm gün Boğa burcunda seyir edecek. 02:04’te Ay-Uranüs kavuşumu kesinleşiyor. Ani uyku bölünmesi, acayip rüyalar, sürpriz bir haberin gelmesi, ilginç gelişmeler gece saatlerinde mümkün. İlham ve üretim hissiyatı da açık olacağından sıra dışı fikirler aniden aklınıza gelebilir. 04:11’de Ay-Merkür karesi kesinleşiyor. İletişimde sorunlar doğabilir. Hissiyatımızı doğru ifade edememek, ego ve inat yapmaya yönelik davranışlar zorlu koşulları beraberinde getirebilir, dikkatli olmakta fayda var. 18:51’de Ay-Jüpiter üçgeni ile akşam saatlerinde iyimser, şanslı ve fedakar etkileşimler altında olacağız. Mevcut durumu en verimli biçimde kullanabiliriz. Ancak 19:44’te Ay-Güneş karesi eril ve dişil enerjide akıcı olmayan, mücadele edilmesi gereken konulara vurgu yapıyor. Karar alırken geçmişi bir referans olarak kullanmak burada fayda sağlayabilir. Duygu ve mantık çatışmasından en iyi sentezi çıkarmak böylelikle mümkün olabilir. 20:31’de Ay-Neptün altmışlığı kesinleşiyor. Sorunlar olsa da barış, sakin ve huzuru da kendimize çekebiliriz. Sezgilerin bize yol göstericiliği ile gündelik işler rahatlıkla çözülebilir. Merhamet, fedakarlık ve yardımlaşmanın artacağı zamanlara işaret ediyor. Ay Fazı: Son Dördün.



Çarşamba – 12.08.2020: Fırtına öncesi sessizlik misali kendimizi dinlenmeye alacağımız bir gün geçireceğiz. Ay günün ilk yarısında Boğa burcunda ilerleyecek. Ancak ilk etapta 10:54 ve 16:45 arasında Ay boşlukta olacak. Bu saatlerde yeni bir girişimden kaçınmakta fayda var. 03:03’te Ay-Plüton altmışlığı ile gecenin sessizliği pek çok şey ifade edebilir kimilerimiz için. Okült konular, psikoloji ve spiritüel faaliyetlerden elde edeceğimiz verimin arttığını görebiliriz. 10:54’te Ay-Satürn üçgeni ile bugün duygularımızda tutucu ve son derece kararlı olabiliriz. Kolay kolay pes etmemek, sabır ve azim yanımızda olacaktır. Sabah erken saatlerde iş başvurusu, devlet dairelerinde iş halletmek, patronlarla konuşma yapmak için iyi. Size verilen sözler kolay kolay unutulmaz. Günün ikinci yarısında enerjiler değişiyor ve 16:45’te Ay İkizler burcuna geçiyor. Neşe, iletişim, ani değişken duygular, keşfetme isteğimizin artacağı zamanlar. Yazan, çizen, boyayan insanlar için harika etkiler. Ellerimiz aktif olacak ve pratikliğimizi her yönde kullanabiliriz. Günün başka da bir açısı yok. Ay Fazı: Son Dördün.





Perşembe – 13.08.2020: Ay tüm gün İkizler burcunda ilerleyecek. Gün içerisinde Ayın temel hiçbir açısı bulunmamakta, bu bağlamda yüksek dozda kararsızlık ve yüzeysel duygular içerisinde olabiliriz. Ancak bilgi aktarımı, ticari faaliyetler, bir dosya hazırlamak, yazı-şiir yazmak gibi bir uğraşınız var ise elinizden güzel işler çıkabilir. Eğlenceli ve mizahçı tarafımız uyanabilir. 10:13’te Mars ve Plüton karesi kesinleşiyor. Bünyeyi zorlayıcı bir açıdır. Kin, intikam, kıskançlık gibi duyguların ilk başta kişinin kendi psikolojisine zarar verdiğini unutmadan hareket etmeliyiz. Olmuyorsa olmuyor diyerek bırakmayı öğrenmemiz gereken koşullarla yüzleşebiliriz. Açı gerçekleştikten sonra 10 gün kadar etkisini hissettirebilir. Başarı için her şeyi göze alabilir, sert, acımasız ve gaddarca tutumlara eğilim gösterebiliriz. Sonuç olarak ihtiraslarının altında ezilmiş bir insana kolaylıkla dönüşebiliriz. Makro düzlemde yanardağ patlamaları, doğal afetler, yangınlar, patlamalar, savaşlar, suikastler, ego savaşlarını tetikleyebilir. Global çapta hoş olmayan haberlerle karşılaşabiliriz. Mikro düzlemde insanları etkilemek, taciz ve tecavüz olaylarının artması, zorbalık gibi konular gündemde yer bulabilir. Ay Fazı: Son Dördün.



Cuma – 14.08.2020: Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat etmeye devam ediyor. Ancak 14:19 itibariyle boşluğa girecek ve tüm gün böyle. Önemli meseleleri günün ilk yarısına denk getirmek daha iyi olabilir. 03:32’de Ay-Merkür altmışlığı kesinleşecek. Gece çalışanlar ve ilham arayanlar için destek veren bir açıdır. Üretim arzunuz çoğalabilir. 08:15’te Ay-Neptün karesi kesinleşecek. Hayal kırıklıkları, yanılsamalar, yanlış anlaşılmalar, unutkanlık ve kurban psikolojisi gibi konulara açıklık söz konusu olabilir sabah saatlerinde. Kontrolümüz dışında gerçekleşen olaylara karşı daha sağduyulu olmamız ve kontrol etmeyi bırakmamız gerekebilir. 11:32’de Ay-Güneş altmışlığı, 14:19’de Ay-Mars altmışlığı ile öğle saatlerinde motivasyonun yükseldiğini hissedebiliriz. Öylece durup olan biteni kafaya takmaktansa eyleme geçerek, iletişimin gücünü kullanabiliriz. 22:22’de Ay-Kuzey Ay Düğümü kavuşumu meydana geliyor. Akla kazınacak, kadersel konuşmalar olabilir. Verilen sözler, konuşulanlar hayırlı olabilir. Ay Fazı: Son Dördün.



Cumartesi – 15.08.2020: Herkese iyi haftasonları! Ay İkizler burcunda başlıyoruz fakat 02:35’te kısa bir süre sonra boşluktan çıkarak Yengeç burcuna giriş yapıyor. Keyifli bir gün olabilir fakat kendimizi normalden daha hassas, duygusal hissedebiliriz. Evimizde, sevdiklerimizle, ailemiz ve aile gibi gördüklerimizle daha çok ilgilenmek isteyebiliriz. 16:26’da Ay-Venüs kavuşumu kesinleşiyor. Lezzetli yemekler yapmak, nostaljik anılarla ruhsal tatmin yaşamak gibi konular verimli olabilir. Sevgi, paylaşım ve ilişkiler için son derece güzel etkiler mevcut. Duyguların tüm gerçekliği ile dile gelmesi, başka birine iç dünyanızı açmak gibi konular olabilir. 22:17’de günün son açısı Ay-Uranüs altmışlığı kesinleşiyor. Akşam saatleri daha sürprizli ve ani kararlar vermeye açık gözüküyor. Son dakika plan değişimleri hoşunuza gidebilir. Aniden gelen misafirler de mümkün. Ay Fazı: Son Dördün.



Pazar – 16.08.2020: Hareketli, heyecanlı ve yoğun bir gün bizleri bekliyor. Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek. İç dünyamız oldukça hareketli, kırılmaya, alınmaya açık etkiler altındayız. 12:32’de Ay-Jüpiter karşıtlığı kesinleşiyor. Abartılı duygusal tutumlar, aşırı tatlı ve yeme isteği, aile-kariyer arasında kararsızlık görülebilir. 15:28’de Ay-Neptün üçgeni kesinleşiyor. Dilek dilemek, spiritüel ve dini çalışmalar yapmak verim getirecektir. Sezgileriniz hiç olmadığı kadar açık olabilir. 17:01’de Güneş ve Mars üçgeni kesinleşiyor. Yapmak istediklerimizden emin, kararlı ve motivasyonu yüksek hissedeceğimiz bir sürece giriyoruz. Açının etkisi gelecek bir hafta kadar devamlılık gösterecek. Eril enerjiler arasında anlaşma hakim olabilir. Patron ve baba figürlerinden destek almak için iyi bir süreç olabilir. 20:23’te Ay-Plüton karesi hafta içerisinde meydana gelen Mars ve Plüto açısını tekrardan tetikliyor. 22:31’de Ay-Mars karesi ise tekrardan körüklüyor. Yani akşam saatleri biraz daha baskı altında hissedeceğimiz, olumsuz haberler alacağımız etkiler altında olabiliriz. Gerginlik, huzursuzluk, yıkıcılık, sinir, kırıcı tutumlar olabilir. Bir meseleyi konuşmak, çözmek için pek uygun değil. Dinlenmek, kalabalıklardan uzaklaşmak daha iyi olabilir. Ay Fazı: Balzamik.













Mutlu bir hafta dileğiyle

Begüm Minkis
 
0c (8).jpg



Yükselen Burcunuza Göre Okumalısınız!





Yükselen Koç

Bu hafta azminizin meyvelerini alarak başlıyorsunuz. Ancak aldığınız ödüllerin, terfilerin ve yaptığınız jestlerin neticesinde alacağınız iltifatlar zihninizi karıştırabilir. Egonuza yenik düşüp, etik ve ahlaki kurallarınızdan uzaklaşmamalı. O güven veren tavrınızla egodan uzak ilgi odağı olmaya devam etmelisiniz.



Azminiz takdir görürken ne kadar mütevazı olduğunuzdan da bahsetmelerine müsaade etmelisiniz. Sizi yanıltan ve gülünç düşürecek tavırlardan uzak durmalısınız. Sabırlı ve azminizin devam ettiği Salı ve Çarşamba gününde otorite figürleri ya da aile büyükleri ile ters düşmemeye özen göstermelisiniz. “Terfi aldım da neden maaşıma zam yapılmadı?” gibi söylemlerin tuzağına düşmemelisiniz. Ya da “jestimi de yaptım, neden hala ilgi ve sevgi görmüyorum” yanılgısına düşmemelisiniz. Hafta ortasına kadar tuttuğunu koparan bu tavrınız takdir görmeye devam edecek.



Özellikle Perşembe günü gününüzü programlamadan iş yapmamanızı öneririm. Aktif olacağınız bu gün ufak tefek kazalara dikkat etmelisiniz. Sağlık açısından yüz bölgenizde yaptırmayı düşündüğünüz operasyonları çok mecbur kalmadıkça yaptırmayıp ertelemenizi önereceğim. Hafta sonunuzu aile büyükleri ile geçirebilir ve fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.







Yükselen Boğa

Bu hafta azimli ve sabırlı olacağınız bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Evinizin mobilyalarında değişiklik yapma isteğinde olabilirsiniz. Aile fertleri ile de güzel bir hafta başı kahvaltısı programı yaparak başlamak isteyebilirsiniz. Yakın akrabalarınızın dekorasyona olan yatkınlığınızdan faydalanmak isteyeceği haberlerini de alabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.



Yakın çevrenizin, ailenizin yardım ve taleplerini ret etmeyecekseniz, sohbetlerinizde fikir çatışmaları yaşayabileceğinizi hesaba katarak program yapmalısınız. Hafta başından neşenizi kaçıracak olaylardan uzak durmalısınız. Salı günü ise riskli yatırımlardan uzak durmalısınız. Fikir aldığınız yatırımcınız ya da asistanınızın vereceği raporlarda eksiklikler yakalayabilirsiniz. Aynı pencereden bakmıyor olmak sizleri rahatsız edebilir. Perşembe günü kesinleşen Mars Koç Plüton Oğlak karesi kesinleşiyor. Haftanın geneline etki edecek olan bu açı ile bugüne kadar içinizde ne varsa dışarı vurmak isteyebilirsiniz.



Özellikle aile büyükleri, patronunuz ile yapacağınız sohbetlerde mücadele ederken dinlemeyi tercih etmelisiniz. Arkadaş ilişkilerinizde arkadan dönen işlere de dikkat çekiyor bu hafta. İkili sohbetlerde gün yüzüne çıkabilir ve küskünlüklere sebebiyet verebilir. Hafta sonu öncülüğünü yürüttüğünüz proje ya da aile ile yapılan organizasyonlarda yine fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Ancak siz kurduğunuz sistemin ve yaptığınız organizasyonun en ince ayrıntısına kadar ilgilendiniz. Güdüsel olarak tartışmak isteseniz de bağlarınızın kuvvetli olması buna müsaade etmeyecektir.







Yükselen İkizler

Bu hafta ayaklarınızın üzerinde durmak isteyeceksiniz. Maddi anlamda güvencelerinizi bir sisteme sokmak isteyebilirsiniz. Olan birikimlerinizi ev almak için saklıyor olabilirsiniz. Hafta başında ev taşıma, ev alma, dekorasyon, mobilya ya da emlakçılarla geçirebilirsiniz.



Varsa çocuklarınıza göre tercihlerinizi yapmak durumunda kalacaksınız. Yoksa da çok fazla çocuklu ailelerin olduğu muhitleri tercih etmediğinizi söylemenize rağmen isteklerinizin dinlenmiyor olmasına karşı agresif bir tutum içerisine girebilirsiniz. Salı günü yakın çevre, akraba ya da yeğenleriniz ile yapacağınız sohbetlerde kendinizi doğru ifade edemediğinizi düşünebilirsiniz. Perşembe günü Mars Plüton karesinin kesinleşmesi ile “ya bu deveyi güdecek ya da bu diyardan gideceksiniz”.



Hafta sonunu ise aile ile geçirmek isteyebilirsiniz. Ancak bugüne kadar sergilediğiniz tutum ve duruş için tartışmalar söz konusu olabilir. Sizlerin sabırlı olması tüm isteklerinizin de karşılanmasına sebebiyet verebilir. Sabırlı olmayı deneyimlemelisiniz.







Yükselen Yengeç

Hafta sonuna kadar azmetmeniz gerekiyor. Sakin, sabırlı ve sınav dolu bir hafta geçirme ihtimaline sahipsiniz. Hafta sonu ise Ay sizin burcunuza geçerek sizi diğer haftaya hazırlayacak ve rahat ettirecek. Bu süreç zarfına kadar tartışmalara, küskünlüklere ve alınganlıklara açık olabileceğiniz bir hafta deneyimleyeceksiniz.



Bilhassa Perşembe günü kesinleşen Mars ve Plüton’un karesi tüm hafta geneline yayılacak. Burada verdiğiniz içsel tepkileri kontrol etmelisiniz. Verdiğiniz tepkiler daha çok alınganlık ve küskünlük olarak karşı tarafın bakış açısında algılanabilir. Buda sizin ilişkilerde ve iletişimde zorlanmanıza vesile olabilir. Merkür’ün Aslan burcundaki seyri daha cengaver olmanıza ve kendi ifadelerinize keskinlik ve netlikle ortaya çıkartmanıza vesile oluyor.



Yapmanız gereken şey bir sözcük söyledikten sonra o sözü destekleyecek farklı sözler söylememelisiniz. Farklı sözcükler söylemezseniz ne kadar kararlarınızda keskin olduğunuzu ve aldığınız kararlarda sözünüzden dönmeyeceğinizi karşı tarafa ifade etmenin daha kolay olduğunu göreceksiniz.







Yükselen Aslan

Bu hafta enerjiniz içeriye doğru çekilebilir. Ev dekorasyonu ile uğraşabilirsiniz. Eviniz, aileniz, yuvanız ve mahrem alanlarınızla daha fazla ilgileneceğiniz bir zaman yaşayacaksınız. Özellikle bulunduğunuz ortamları daha çok vakit geçirdiğiniz günlük yaşantınızda olan yerleri daha fazla önemsemeye başlayacaksınız. Her şeyden önce düzen arayışı içerisindesiniz ve düzenin gelebilmesi için en başta “aslan yattığı yerden belli olur” kelimesini ortaya çıkartmalıyız.



Yattığınız yeri düzenlemek evinizi ailesel problemlerinizin üstesinden gelmek. Sevdiğiniz insanlarla konuşmak, onları misafir etmek bu hafta siz bekleyenler arasında. Perşembe günü gerçekleşecek Mars Plüton karesi ise size iş konularında hırs yaptıracak ve uzun zamandır beklediğiniz ya da üzerinde uğraştığınız işlerin artık tamamlanması ya da ortaya çıkmasıyla ilgili daha fazla direnç göstermeye başlayacaksınız. İşinizi yapmasını beklediğiniz kişileri daha fazla manipüle edebilir, daha fazla onları sorularınızla ya da ilginizle boğabilirsiniz. Ama bu tutumunuz işlerinizin daha hızlı süreçte devam etmesine ve hızlıca sonuçlar almanıza vesile olacak. Merkür sizin burcunuzda ilerlemeye devam ediyor.



Özellikle bu dönem cümleleriniz başkalarının hayatlarını etkileyebilecek kadar önemli. O nedenle kendinizi dinlettirmek bu dönem daha fazla ortaya çıkacağı için kendinizi bu alanda iyi hissetmelisiniz. Hafta sonu yanlış anlaşılmalara vesile olabilir. Kırgınlıklarla ve küskünlüklerle uğraşabilirsiniz. Hafta sonu yaşayacağımız 150 derecelik kadersel açılar kendinizi ifade etmekte ve karşı tarafın sizi anlamasında yanlışlıklar olabileceğini gösteriyor. Hafta sonu daha çok içe dönmek aile ile ilgilenmek ve iletişim temalarında dikkatli davranmak önemli olacak.









Yükselen Başak

Bu dönem enerjinizin içeriye döndüğü önemli zamanlar. Yapmak istediğiniz birçok plan ve eylem süreci olabilir. Eyleme geçmeden evvel durup düşünmek ve neler yapabilirimi gözlemlemek sizin için zaman kaybı olarak geliyor olabilir. Fakat bu durumu zaman kaybı olarak düşünmemeniz gerekli. Özellikle bu hafta işlerinizi hızlıca tamamlamak ve bitirmek hususunda daha fazla fırsatlar yakalayacaksınız. Ay’ın ikizler burcuna geçeceği Çarşamba günü ve sonrasında iletişiminiz daha fazla hızlanacak.



Daha fazla sosyalleşme imkanı bulabilecek ve uzun zamandır görmediğiniz kişilerle konuşmalar ve karşılaşmalar yaşayacaksınız. Bu durum sizin daha farklı bakış açıları geliştirmenize ve hayatınızda şu ana kadar yaşadığınız tıkanıklıkları çözüme kavuşturmak için konuştuğunuz kişiler size bu çözüm için alternatif planlar yaratabilir.



Onun için kendinizi iyi hissetmeniz gereken önemli bir hafta diyebiliriz. Özellikle gerçekçi olduğunuz bir zamandasınız. Herkes biraz daha tatil yaparken siz biraz daha çalışıyor daha fazla sorumluluklar üzerine düşünüyor olabilirsiniz. Fakat biraz kendinizi teslim etmek ve ufak kaçamaklar yapmak hem gününüzü kurtaracak hem de uğraş verdiğiniz işlerin daha hızlı tamamlanabilmesi için bir mola zamanı hazırlayacaktır. Onun için bu hafta eylemleri biraz daha geri plana atıp, bu süreci dinlenmek hususunda değerlendirmeye çalışın.









Yükselen Terazi

Kazançlarınızı gelirlerinizi ve giderlerinizi daha fazla önemsediğiniz bir hafta yaşayacaksınız. Ev dekorasyonu ya da imajınızı değiştirebilecek durumlara harcamalar yapabilirsiniz. Kendinizi daha köklü hissetmek istediğiniz bir zaman geçireceksiniz. Bir yere ait olmak sizin için önemli olacak. Ait olduğunuz yerleri bilmek ve topluma açıldığınız alanlarda başkalarının sizi nasıl görmek istediği konusunda daha fazla zaman harcayabilirsiniz.



Özellikle Salı günü Ay ve Güneşin karesi sizi ilişkiler konusunda çatışmalı ve gergin bir yapıya sürükleyebilir. Fakat bu haftaki yaşayacağınız etkiler büyük çoğunlukla kova dolunayın etkisi üzerinde olacağını gösterecek. Yani sosyalleşmeye ve iletişime gereğinden fazla yer verebilirsiniz. Bu süreç zarfında kimin sizin hayatınızda kalıcı olacağını, kimin sizin hayatınızdan hızlıca çıkacağını bu hafta görebilirsiniz.



Arkadaşlık ilişkilerinize ve onlarla aranızdaki maddi alışverişlere dikkat etmeniz gereken önemli bir haftadasınız. Ayakları yere sağlam basmak her zaman kurtarıcıdır. Bu konuda manipülasyonlara uğrayabilir ve çıkış noktaları arayabilirsiniz. Sakin ve sabırlı davrandığınız müddetçe önünüzde güzel enerjiler gerçekleşecek. Bu enerjiler size ve kendinizi iyi hissettirecek.







Yükselen Akrep

Bu hafta sizin için ilişkiler haftası. Her türlü ikili ilişkiler ve iletişimle ilgili önemli kadersel değişimler yaşayacaksınız. Kaderselden kastımız şudur. Müdahale edemediğiniz ve beklemediğiniz yerden gelen değişim süreçleri ve farklı etkiler demektir. Yani bu hafta karşınıza seveceğiniz insanlar çıkabilir. Sevdiğiniz insanlar sizin birliktelik kurmanızı istediği farklı kişileri size tanıştırabilir.



Bir nevi çöpçatanlık enerjisi yaşayabilirsiniz. Ayaklarınızı yere sağlam basmanız gerekecek ve verdiğiniz kararlarla ilgili acabalarınız olabilecek. Uzun zamandır görüştüğünüz ve sizi sevip sevmediğini düşündüğünüz kişilerle ilgili bu hafta patlamalar yaşayabilirsiniz. Ortaya çıkışlarla karşılaşılabilir ve “yeter artık!” dediğiniz artık duymak istediğiniz cümleleri almak için karşı tarafı zorlayacağınız bir hafta yaşayabilirsiniz. Salı günü, Perşembe günü ve Cumartesi günü haftanın en kritik ve en riskli günleri! Bu günlerde ilişkilerinize diğer gülerden daha fazla önem göstermelisiniz. Birçok sert açıyla karşılaşacaksınız.



Gökyüzü sizinle konuşmaya çalışıyor ve size kendi hayatınızı değiştirebilmek için ve çıkmazlar içerisinde bulunduğunuz ve uzun zamandır beklediğiniz durumları yeniden ortaya çıkartabilmek ve onları tamamlamak için fırsatlar da sunuyor. Sizler krizleri fırsata çeviren en iyi Zodyak burcusunuz onun için bu haftanın iyi geçebilmesi sizin elinizde doğru değerlendirmenize niyetleniyorum.









Yükselen Yay

Bu hafta sizin için önemli bir hafta olacak. Özellikle maddi düzeninizin değişebileceği önemli haberler alma potansiyeline sahipsiniz. Aldanma ve kandırılmalara dikkat etmeli ve içinizdeki olumsuzluklardan kurtulmayı başarmalısınız. Siz dahil sizinle aynı koşullara ait olan yakın dostlarınız, arkadaşlarınızla dertleşebilir, sohbet gerçekleştirebilirsiniz.



Fakat bu dertleşmeler daha çok olumsuzluğa sürükleyebilir. Bu hafta yapmanız gereken şey daha çok başarılara odaklanmak. Olumlu ve pozitifi düşünmek belki başarılı insanların hayat öykülerini dinlemek onlarla vakit geçirmek sizinle aynı koşullara ait olan sosyal çevrenizdeki herhangi biriyle birlikte bir vakit geçirmekten size daha iyi gelecek. Yalnız duygusunu ve kaygılarınızı bir kenara bırakabilmek için Perşembe günkü Mars Plüton karesini değerlendirebilirsiniz.



Tüm haftaya yayılacak bu enerjiyle kendinizi yenileme tazeleme ve hedeflerinizi yeniden oluşturabilme potansiyeli ortaya çıkacak. Bunu iyi değerlendirdiğiniz müddetçe yaşamınızda kayıp gibi görünen olumsuzlukları fırsata çevirmeye başaracaksınız. Bu hafta tüm bu konulara niyetlenmek sizi daha güçlü kılacak.









Yükselen Oğlak

Kendini bu hafta daha fazla çalışan iş kolik bir yapıya sürükleyebilirsiniz. Özellikle aileniz yuva hanesi ve evin ihtiyaçlarını karşılamak için uğraştığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Eviniz ve konfor alanlarınız size iyi gelmiyor olabilir. Özellikle kiradaysanız ev sahibi evi başkasına satmış olabilir. Taşınmak zorunda kalabilirsiniz ya da güvenlik alanlarıyla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz.



Tüm bunlardan kaçmak için kendinizi daha fazla işe adamak daha fazla sorumluluk almak zorunda hissedeceksiniz. Bu durum sizin sosyalleşmenize ket vurabilir. Özellikle hafta sonu aile üyelerinizi de toplayıp sevdiğiniz ve değer verdiğiniz kişilerle fikir alışverişleri yapmak gelecek günlerde hayatınızı nasıl yönlendirmek istiyorsanız bu fikir alışverişi sizi mutlu edecektir.



Yeter ki gerçeklerden yüzleşmekten kaçmayalım sorumluluklar yerine zaruri ihtiyaçlarımıza yönlenmeyi başaralım ve yaptığımız işe sırtımızı değil kalbimizi dönelim.







Yükselen Kova

Bu hafta büyük işler başarabilir. Büyük kısmetler, bereketler edinebilirsiniz. Kendi hayatınıza çekeceğiniz her türlü sorumluluğun artık geri dönüşlerini alma zamanına geçiş yapıyorsunuz. Ödemeleriniz, tahsilatlarınız ve size borcu olan kişilerin ödemelerini tamamlamasıyla ilgili hararetli bir iletişim döneminde olacaksınız. Salı günü Ay ve Güneş karesine dikkat etmeniz gerekli.



Yönetim otorite ve üst mercilerle ilgili çatışmalarınız olabilir. Hayatınızdaki değer verdiğiniz kişilerin ihtiyaçlarını giderebilmek için onların kendi yaşamlarında nasıl parlamasını sağlayabilecekleri konusunda küçük tavsiyeler verebilirsiniz. Bu size hem mutlu hissettirecek hem de iletişim ağınızı daha güçlendirecektir.



Başarıyı hak ettiğinizi düşündüğünüz müddetçe hayata daha sağlam bir duruşunuz olacak. Cumartesi günkü kadresel açılara dikkat etmeliyiz. Farklı ve istenmeden gerçekleşen hızlı gelişen olaylara siz de aynı hızda tepki vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu haftayı başarılar konusunda iyi değerlendirin.







Yükselen Balık

Bu hafta tavsiyeler haftası olacak sizin için. Kendinizi daha çok tavsiye dinlerken ve birinin size destek olmasını sağlarken görebilirsiniz. Size inanan, size güvenen dostlarınızı yakınınızda bulundurmaya çalışın. Çünkü onların size verdiği güç ve kuvvetle istediğiniz hedeflere doğru yönelebilirsiniz. Başarmak istedikleriniz için biraz desteğe ihtiyacınız var gibi gözüküyor.



Özellikle bu hafta Ay’ın İkizler burcuna geçeceği Çarşamba günü ve sonrası birliktelikler ve ilişkilerinizdeki destek enerjisi daha fazla ön plana taşınacak ve kendinizi daha sağlam hissedeceksiniz. Özellikle düşüncelerinizi konuşarak anlatarak ortaya çıkartmayı sağlamalısınız. Dürüst olup hayatınızdaki olayların hem iyi tarafını hem de kötü tarafını konuşmanıza dökmelisiniz.



O zaman karşı tarafı daha iyi anlayacak ve derdinizi daha iyi anlatabileceksiniz. Bu hafta dertlerinizi yakın arkadaşlarınızla paylaşma haftası değil. Bu hafta dertlerinizi paylaştığınız kişiler sizi çözüme kavuşturuyorsa çözüm yoluna sahipse onlarla bu dertleri paylaşma haftası.





Hepimize Şifa Olsun...







KENAN YASİN BÖLÜKBAŞI
 
0c (2).jpg



Koç Burcu Haftalık Yorum

10-16 Ağustos 2020




Devrimlerle dolu bir hafta sevgili Koç..



Gökyüzünün Ağustos 2020’deki belkide en baskın enerjide ki haftası olacak.



Özel hayatından, ailevi ilişkilerine kadar bir çok konuda yenilik yapan,



Değişimlere açık, devrim niteliğinde kararlara, adımlara imza atacak bir hafta.



Ciddi değişimleri hayatına etki eden en yakın ilişkilerinde hissedeceksin.



Öte yandan sıkışmış, yarım kalmış, yoran tüm enerjileri aşmak isteyeceksin.



Kişisel zayıflık, yoran düşünceler, seni aşağı çeken duyguları aşmak isteyeceksin.



Hayatına dair radikal adımlar atacağın, iz bırakacak değişimlere açık bir hafta.



Ailevi ilişkiler, ailevi yatırımlar, ortaklıklar ön plana çıkıyor.



Artık bireysel hareket etmek istiyorsun, farkında mısın?



Bireysel özgürlüklerini, haklarını, kazançlarını alacağın, kırmızı çizgilerini yeniden belirleyeceğin bir hafta











Boğa Burcu Haftalık Yorum

10-16 Ağustos 2020




Önemli gelişmelerin öne çıkacağı bir hafta sevgili Boğa..



Son derece hızlı, dönüştürücü, değişime açık bir hafta.



Öz burcunda seyahat eden Uranüs, bu hafta Retro transitine başlayacak.



İçsel huzursuzlukların, sancıların, hezeyanların öne çıkabilir.



İstemediğin, yoran, yıpratan ne varsa gözünde büyüyebilir.



Bir şeyleri değiştirmek istesen dahi, nereden başlayacağını kestirmek güç bir hal alabilir.



Özel hayatın, ailevi ilişkilerin ile ilgili gelgitlerine son vermek isteyebilirsin.



Çocuklarla ilgili özen isteyen, dikkat isteyen bir hafta, bilgine.



Ortaklıklar, işbirlikleri ile ilgili çok önemli gelişmeler öne çıkabilir.



Sorululuk alanların genişlerken, ani sektörel değişimler gündeme gelebilir.



Finansal anlamda çok büyük sürprizleri var haftanın, fırsatları değerlendirmelisin.













İkizler Burcu Haftalık Yorum

10-16 Ağustos 2020




Hızlı akacak, şaşırtıcı bir hafta sevgili İkizler..



İlişkilerin, iletişimlerin yeniden şekilleniyor, farkında mısın?



Ruhsal anlamda bir farkındalık yaşıyorsun, farkında mısın?



Hal böyle iken, sana zarar veren her ne varsa gözüne batıyor, değil mi?



Özel hayatında fazlası ile hassas, fazlası ile gelgitli bir ruha sahipsin.



Bu hafta kafandan geçenleri netleştirmek adına hızlı hareket edeceksin.



Ancak agrasyondan, tansiyonu yüksek krizlerden mutlaka kaçınmalısın.



Ailevi ilişkilerde, yakın ilişkilerde önceliklerin yeniden şekilleniyor.



Sahte dostluklara itibarın kalmadı artık, değil mi?



Eskiden gelenler var gerek özel, gerek işbirlikleri adına.



Önünü göremediğin işbirliklerinden, projelerden kaçınmalısın mutlaka













Yengeç Burcu Haftalık Yorum

10-16 Ağustos 2020




Karmik, kadersel etki de bir hafta sevgili Yengeç..



Son derece karmik, kadersel etkiler taşıyan bir hafta, hazır mısın?



Hızlı akacak günlere, zamana yetişmek senin adına güç bir hal alabilir.



Özel hayatında, ailevi ilişkilerinde duygusal tepkilerden kaçınmanı tavsiye ederim.



Mutlaka mantık ile, akıl ile hareket etmeyi, objektif tutumlar sergilemeyi tercih etmelisin.



Ruhsal anlamda fazlası ile yüksek frekanstasın, insanlar senin olgunluğuna erişemiyor olabilir.



Bu sebeple özellikle özel ve ailevi ilişkilerinde bunu gözeterek hareket etmelisin.



Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili son derece önemli gelişmeler var.



Hukuksal meseleler, resmi daire işlemleri öne çıkabilir.



Uzun uzun zamandır beklediğin bir ödeme sürpriz bir şekilde gelebilir.



Hayatında sürpriz bitişler, başlangıçlar gündeme gelebilir.













Aslan Burcu Haftalık Yorum

10-16 Ağustos 2020




Şansı bol, sürprizleri bol bir hafta sevgili Aslan..



Nasıl bakarsan, öyle yaşarsın, biliyorsun değil mi?



Bu hafta neye odaklanırsan, gündeminde o olacak bana güvenebilirsin.



Son derece dönüştürücü enerjide, hızlı, tez canlı bir hafta.



Özel hayatında oldukça önemli değişimler gündeme gelebilir.



Gerek duygusal, gerek ekonomik şartlar A’dan Z’ye değişebilir.



Ailevi ilişkilerde, yakın ilişkiler de kafanı meşgul eden konuları aydınlatacak,



Soru işaretlerini sonuca kavuşturacak bir hafta olacak.



Gerek sosyal, gerek iş ilişkilerinde egosantrik tutumlardan mutlaka kaçınmalısın.



Ekonomik anlamda fırsatlar sunan bir hafta ancak aşırı harcamalardan kaçınmalısın.



Haftanın mottosu; Denge, bilgine.













Başak Burcu Haftalık Yorum

10-16 Ağustos 2020




Hızlı, sürprizleri bol bir hafta sevgili Başak..



Son derece hızlı bir hafta, o kadar hızlı akacak ki şaşacaksın.



Ailevi ilişkilerde radikal değişimler, yerleşik düzen de değişimler,



Alım-Satım, yatırım meseleleri bir bir önüne düşebilir.



Şansları olan ancak bir o kadar da riskli bir hafta.



Son derece titiz, dikkatli hareket etmeli, bu hassasiyet ile değerlendirmelisin.



Özel hayatında tepkilerini yönetmen gerekiyor aksi halde kopmalar,



Ani bitişler, ayrılıklar gündeme gelebilir.



Yeni başlangıçlara, süregelen sorunları çözmek adına da fırsatlar sunan bir hafta.



Bu hafta kendi kendini dolduruşa getirmeden, objektif bir bakış açısı edinmelisin.



Sağlığın ile ilgili özen isteyen bir hafta.



















Terazi Burcu Haftalık Yorum

10-16 Ağustos 2020



Zincirlerini kırmak isteyeceğin bir hafta sevgili Terazi..



Zincirlerini kırmaya hazır mısın sevgili Terazi?



Biriken ne varsa bir bir eteklerindeki taşları döküyorsun.



İsteklerine odaklanacağın, son derece tez canlı olacağın bir hafta.



Duygusal anlamda baskıyı kırmak adına öfke patlamaları yaşayabilirsin, dikkat.



Her türlü ilişki de maruz kaldığın manipülasyonu kırmak istiyorsun.



Ruhunun özgürlük ihtiyacını en derininde hissediyorsun.



Bu durum taktir edersin ki özel hayatında, ailevi ilişkilerinde, yakın ilişkilerinde,



Duygusal olan bağlarını etkileyecek değişimler getirecek.



Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili bereketli bir hafta.



Hiç beklemediğin, belkide ümidi kestiğin pozitif haberleri alacağın bir hafta













Akrep Burcu Haftalık Yorum

10-16 Ağustos 2020




Senin adına şanslı bir hafta sevgili Akrep..



Uzun zamandır beklediğin konularla ilgili açılımları olan,



Sürüncemede kalmış konuları sonuçlandıran bir hafta.



Belki biraz agresif, tez canlı bir enerji var ancak şifalı da bir hafta.



Ruhsal meselelere, Astroloji, Rehberlik, Spiritüel çalışmalara yönelebilirsin.



Öte yandan ev, ofis, mekan, yerleşik düzen değişimleri gündeme gelebilir.



Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili fazlaca şanslar sunan bir hafta.



Özel hayatın ile ilgili özgürlükçü tutumlar sergilemeye meyillisin.



Ancak fazla başa buyruk tutumların süregelen evliliğini, ilişkini sarsabilir.



Bekar bir Akrep isen, önemli gelişmeler gündeme gelebilir.



Sağlığın, stilin, imajın ile ilgili yapacağın değişimleri destekleyen bir hafta.















Yay Burcu Haftalık Yorum

10-16 Ağustos 2020




Işık hızında, şaşırtıcı haberlerle öne çıkan bir hafta olacak sevgili Yay..



Ruhsal anlamda ciddi bir dönüşümün kapısındasın, hissediyor musun?



Seni yoran, aşağı çeken her ne varsa bırakmak istiyorsun.



Ancak son derece kritik bir süreçten geçiyorsun, zira gökyüzü de sakin değil.



Durumu kriz noktasına taşımak zararlı sonuçlar doğurabilir, bilgine.



Özel hayatın, ailevi ilişkilerin vb. ilişkilerinde özgürlükçü tutumların öne çıkabilir.



Manipülasyon, baskı istemiyorsun ancak isyankar tutumlardan kaçınmalısın.



Bu haftayı dengeli ve mantıklı yönetebilir isen, son derece şanslı gelişmeler gündeme düşebilir.



Öte yandan bazı dostlukları bitirdiğine sonradan pişman olabilirsin, zira Karma unutmaz.



Bazı ilişkileri bir anda değil, sağduyu ile yöneterek şekillendirmelisin.



Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili son derece hızlı dengelerin değişebileceği bir hafta.











OĞLAK Burcu Haftalık Yorum

10-16 Ağustos 2020




Kadere yeni yönler tayin eden bir hafta sevgili Oğlak..



Kariyer, eğitim, finans hayatından tutta, yaşam alanına kadar,



Yerleşik düzeninden, gündelik alışkanlıklarına kadar,



Hassasiyetlerinden, kırmızı çizgilerine kadar yenilikler sunan,



Değişimleri ile adeta kadere yeni yönler tayin eden bir hafta.



Önü kapalı diye hayıflandığın her ne varsa; müjdemi isterim, önü açılıyor.



Karmik etkili, kadersel enerjide bir haftadan geçeceğiz.



Bir günde değil belki ama ufak ufak değişimleri deneyimleyeceksin.



Özel hayatında ne istediğinden ziyade; ne istemediğini net bir şekilde biliyorsun.



Ailevi ilişkilerde, yakın ilişkilerde manipülasyona tepkili olabilirsin.



Öte yandan akrabalık ilişkileri, krizler, tansiyonu yüksek tartışmalar gündeme düşebilir.











Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

10-16 Ağustos 2020




Kendini arayan bir hafta sevgili Kova..



Senin adına son derece dengesiz bir hafta, evet doğru okudun.



Neden dersen, bir anın bir anına, bir isteğin öteki isteğine uymayacak.



Özel hayatındaki, ailevi ilişkilerine kadar son derece dönüştürücü enerjide,



Sürprizleri, krizleri, değişimleri olan bir hafta olacak.



Bir an bitirmek isterken, bir an yapamam diyebilirsin.



Ancak bu ikilem özel hayatını, ailevi ilişkilerini yaralayabilir, dikkat.



Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili özen isteyen bir hafta.



Riskli yatırımlardan, işbirliklerinden mutlaka kaçınmalısın.



Aceleciliğin kaybettireceği bu hafta, güncel olmaya özen göstermeli,



Ancak mantık süzgecinden geçirerek kararlar almalısın.













Balık Burcu Haftalık Yorum

10-16 Ağustos 2020




Değişime tetikleyen bir hafta sevgili Balık..



Duygusal hayatına dair A’dan Z’ye değişimleri olan bir hafta sevgili Balık.



Fazlası ile tepkisel olacağın bu hafta, sözlerin önem arz edecek, bilgine.



Fazlası ile sitemkar olabilir, sözlerinle acıtabilirsin.



Ailevi ilişkilerde oldukça hassas çizgi de, hak-hukuk meselelerini öne çıkaracak,



Aslında biraz Karma, biraz İlahi Adalet dedirtecek bir hafta.



Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili emeklerinin karşılığını getiren bu hafta,



Uzaklar, şehir dışı, yurt dışı bağlantılar gündeme gelebilir.



Uzun zamandır üzerinde çalıştığın konular ile ilgili sonuçlar alabilirsin.



Arkadaşlık, dostluk ilişkilerin ile ilgili sansasyonel, şaşırtıcı haberler,



Ani değişimler, flash hızıyla değişen dengeler şaşırtabilir.







Seda Turan
 
0c (3).jpg






Koç Haftalık Burç Yorumu



Güvene dair değişen tutumunuz Uranüs retrosunda gözler önünde olabilir



Haftanın ilk gününe iş ve para konuları damga vururken, maddi konularda tedbirli davranmayı ihmal etmeyin, farklı ve sıra dışı düşünceleriniz olabilir. Bu hafta başlayan Uranüs retrosu güven konusunda değişen tutum ve düşüncelerinizi içselleştireceğiniz bir süreci de başlatıyor. Haftaya damga vuran bir diğer transit ise Mars Plüton karesi. Burcunuzdaki Mars size enerji ve özgüven verirken yüzleşmeniz gereken güçleri, engelleri Plüton ortaya çıkarabilir.











Boğa Haftalık Burç Yorumu



İçinden geçtiğiniz değişimin yansımaları



Haftaya Ay burcunuzda ilerlerken başlıyorsunuz, bu da size güven ve ışıltı getiriyor. Olayları, kişileri lehinize çevirebilirsiniz. Haftanın önemli bir başka olayı ise burcunuzdaki Uranüs retrosunun başlaması. İçinden geçmekte olduğunuz değişim sürecinin yansımalarını görebileceğiniz bir dönemi başlatıyor. Hafta ortasından itibaren daha çok hissedilen Mars Plüton açısında ise uzaklarla ilgili konuların, yabancı kişilerin baskısını, etkisini hissedebilirsiniz.











İkizler Haftalık Burç Yorumu



Uranüs retrosu bilinçaltı dalgalanmalarınıza ışık tutuyor



Haftaya kontrolünüz dışı olayların etkisinde başlasanız da Ay’ın burcunuza ilerlemesiyle birlikte kendinizi toparlayabilir, hayatın kontrolünü yeniden elinize alabilirsiniz. Bu hafta başlayan Uranüs retrosu bilinçaltınızda yaşadığınız yansıma ve dalgalanmaların etkisini daha çok hissetmenizi ve anlamanızı sağlayan bir süreci başlatıyor. Haftaya damga vuran Mars Plüton açısı ise korkularınızı ortaya çıkarabilir. Hafta sonu Ay’ın Yengeç’e ilerlemesi rahatlatıcı olacak.









Yengeç Haftalık Burç Yorumu



Uranüs retrosu ve değişen sosyal çevreniz



Hafta oldukça sosyal bir gündemle açılırken, arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, görüş ve fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Ardından kendinizi biraz daha geri plana çekebilirsiniz, zira olaylar kontrolünüz dışında ilerleyebilir. Bu hafta başlayan Uranüs retrosu değişen sosyal çevrenizdeki olayları daha açık şekilde görmenizi ve kabullenmenizi sağlayabilir. Bu haftayı etkileyen Mars Plüton açısı ilişkilerin baskısını hissettirebilir. Hafta sonu Ay’ın burcunuza ilerlemesiyle kendinizi çok daha pozitif ve iyi hissedebilirsiniz.













Aslan Haftalık Burç Yorumu



Uranüs retrosunda iş, görev ve sorumluluk alanınızdaki değişimi daha açık görebilirsiniz



Haftanın ilk günlerinde iş, kariyer konularıyla ilgilenebilir, görev ve sorumluluklarınıza odaklanabilirsiniz. Ardından oldukça sosyal bir gündem sizi karşılayabilir, arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bu hafta başlayan Uranüs retrosu iş hayatınızda ya da dış dünyadaki konum ve statünüzde yaşadığınız değişimleri içselleştirmenizi sağlayan bir süreci başlatıyor. Bu haftayı etkileyen Mars Plüton açısında gündelik yaşamınızla ilgili konular baskı yaratabilir. Hafta sonu ise biraz daha huzur bulma imkânınız var.









Başak Haftalık Burç Yorumu



Uranüs retrosu hayatınızdaki değişimlerin etkisini gösteriyor



Haftanın ilk günlerine uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular damga vurabilir. Ardından hedef ve planlarınıza, görev ve sorumluluklarınıza odaklanabilirsiniz. Bu hafta başlayan Uranüs retrosu 2018’den bu yana içinden geçtiğiniz değişim sürecinin yansımalarını göreceğiniz ve daha iyi anlayacağınız bir süreci başlatabilir. Bu haftayı etkileyen Mars Plüton açısında aşka ve sevdiklerinize dair egemen korkuların baskısını daha fazla hissedebilirsiniz. Hafta sonu ise Venüs özellikle dostluk ve arkadaşlıklardan yana destekleyici olacak gibi.





















Terazi Haftalık Burç Yorumu



Uranüs retrosu bu hafta başlıyor



Haftanın ilk günlerinde ortak maddi konuların, iş ve para konularının baskısını daha fazla hissedebilirsiniz. Ardından yolculuklar ya da uzaklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Bu hafta başlayan Uranüs retrosu 2018’den bu yana içinden geçtiğiniz dönüşümün yansımalarını daha iyi anlayıp görebileceğiniz bir süreci başlatıyor. Bu haftayı etkileyen Mars Plüton açısında aileyle ilgili konuların baskısını daha çok hissedebilirsiniz. Hafta sonunda güzel ve keyifli gelişmeler sizi bekliyor olabilir.

















Akrep Haftalık Burç Yorumu



Uranüs retrosu değişen ilişkilerinizi yansıtıyor



Haftanın ilk günlerine ilişkiler, bire bir konular, evlilik, ortaklık konuları damga vurabilir, kendinizden çok karşınızdakini düşünebilirsiniz. Ardından kendinizi mücadele gerektiren iş konularının içinde bulabilirsiniz. Bu hafta başlayan Uranüs retrosu ilişkilerde yaşadığınız dönüşüm sürecinin yansımalarını görebileceğiniz ve bu değişime durup geriden bakabileceğiniz bir süreci başlatıyor. Bu haftayı etkileyen Mars Plüton açısında düşüncelerin yarattığı korkulardan etkilenmemelisiniz. Hafta sonu bir deniz arası, gezisi fena olmayabilir.



















Yay Haftalık Burç Yorumu



Gündelik yaşamınızdaki baş döndürücü değişimleri Uranüs retrosu gösterebilir



Haftanın ilk günlerinde gündelik iş ve olayların, çalışma düzeni ve ortamının etkisinde olabilirsiniz, sağlığınızı ihmal etmeyin. Ardından ilişkilere odaklanacağınız bir gündem sizi bekliyor. Bu hafta başlayan Uranüs retrosu gündelik yaşantınızda, ortamınızda yaşadığınız değişimleri, ruhsal ve bedensel anlamda içinden geçtiğiniz dönüşüm sürecini daha açık ve net görmenizi sağlayacak bir dönemi başlatıyor. Bu haftayı etkileyen Mars Plüton açısı ise maddi korkuları bir kez daha gün yüzüne çıkarabilir, bunun geçici bir transit ve durum olduğunu unutmayın.

















Oğlak Haftalık Burç Yorumu



Aşka bakış açınızdaki değişimi görmeye başlayabilirsiniz



Hafta keyif aldığınız konuların, sevdikleriniz ve aşkla ilgili gelişmelerin, olayların gölgesinde başlıyor. Ardından gündelik iş ve uğraşlarla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Bu hafta başlayan Uranüs retrosu aşka ve sevdiklerinize bakış açınız ve yaşadığınız olayların yansımalarını görebileceğiniz bir süreci başlatıyor. Bu haftayı etkileyen Mars Plüton açısı aile, geçmişle ilgili konular üzerinden gücünüzü, kararlılığınızı test edebilir. Hafta sonu özellikle ilişkiler açısından destekleyici bir gündem sizi bekliyor.











Kova Haftalık Burç Yorumu



Uranüs retrosu aile yaşantınızdaki değişime vurgu yapıyor



Haftanın ilk günlerinde ev ve aile konularının içinde daha fazla yer alabilirsiniz. Geçmişe dair konular sizi yoklarken bugüne bağlı kalmaya çalışın. Ardından gündeminize sevdikleriniz ve aşka dair konular geliyor. Bu hafta başlayan Uranüs retrosu aile konularında 2018’den bu yana yaşadığınız dönüşümün yansımalarını gösteren bir süreci başlatabilir. Bu haftayı etkileyen Mars Plüton açısı ise kontrolünüz dışı olayla üzerinden test edici olabilir. Hafta sonunda özellikle kadınların desteğiyle kendinizi çok daha iyi ve rahat hissedebilirsiniz.















Balık Haftalık Burç Yorumu



Uranüs retrosu düşünce dünyanızdaki değişime ışık tutuyor



Haftanın ilk günleri iletişim, yakın çevre ilişkileri ve eğitim konularında hareketli olabilir. Ardından kendinizi özellikle ev ve aile konularında oldukça etkin, aktif bulabilirsiniz. Bu hafta başlayan Uranüs retrosu değişen düşen dünyanızın, fikirlerinizin yansımasını size gösterebilir. Bu haftayı etkileyen Mars Plüton açısı sosyal konular, arkadaşlık ve dostluk ilişkileri üzerinden baskı yaratabilir. Hafta sonu ise çok daha keyifli geçebilir, kendinizi aşkın, sevdiklerinizin yanında bulabilirsiniz.









Elle Dergisi
 

0c (4).jpg




Koç burç yorumları: Ev, araba veya değerli bir eşya satın almak isteyenler için şanslı bir zaman dilimi olacaktır. Yatırımlarınızı iyi değerlendirmeye bakın.



Finansal konularda eski fırsatlar yeniden önünüze çıkabilir. Bazı planlarınızın sonuçlarını bu süreçte almaya başlayabilirsiniz. Ancak gelir-gider dengenizi çok iyi sağlamalı, düzenli gelir sağladığınız bir işiniz varsa bunu riske atmamalısınız.



Harcamalarınıza dikkat etmeli elinizden geldiğince Boş yere para harcamamaya çalışmalısınız. İş hayatınızda karşınıza yeni projeler çıkabilir. Bu projeler yatırım isteyen projeler olacaktır.



Yeni maceralardan kaçınmanızda fayda var. Ciddi bir para harcamadan önce uzun uzun düşünmeli daha sonra karar vermelisiniz. Aşk hayatınızda bir takım anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Partnerinizin size karşı tavırlarında değişimler fark edebilirsiniz.



Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde, ailemizle huzurlu ve keyifli bir dönem geçirebiliriz. Bu dönemde tamamen ailemiz ve evimiz ile ilgili konulara odaklanıyor olacağız. Evle ilgili tadilatlar yapmamız, gayri menkul alım satım işleriyle uğraşmamız mümkündür.













Boğa burç yorumları: Hayatınıza dair belli başlı kararlar almanız gerekebilir. Bu kararları almadan önce iki kere düşünmeniz gerekecek.



Aşk hayatınızda değiştirmenizi gereken bazı konular söz konusu olacaktır. Her ne kadar buna ilımlı yaklaşmasını da sizin için en doğru olacak olan kararın bu olduğunu anlayacaksınız.



İş hayatınızla ilgili konularda aceleci davranmamalı olabildiğince sakin kalmaya çalışmalısınız.



Evimizde, ailemizle keyifli, güzel zamanlar geçirebileceğimiz bir dönemdeyiz. Saygın aile büyüklerini evimizde ağırlayabilir ya da arkadaşlarımız ile gösterişli parti organizasyonları yapabiliriz. Eğer ilişkimiz varsa, bu dönemde evlilik kararı almamız hiç şaşırtıcı olmaz.



Bu dönemde, kardeşler, akrabalar, yakın çevre ve komşularla bir araya gelebilir, aramızdaki sorunları çözebilir, küslükleri bitirebiliriz. Kardeşlerimizden her konuda duygusal destek almamız mümkündür.













İkizler burç yorumları: Uzun süredir çözmeye çalıştığınız bazı sağlık problemlerimizden kısa süre içerisinde kurtulabilirsiniz. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile bir araya gelebilir, keyifli sohbetler yapabiliriz.



İlişki içerisinde üzerine düşünmediğimiz bir probleminiz olabilir. Bu problemi ele almak zorunda kalabilirsiniz.



Partneriniz ile yapacak olduğumuz bir görüşme sonrasında sinirlerinize hakim olamayıp kırıcı laflar sarf edebilirsiniz. Geçmişinizden gelen bir kişiyle kopamayan bir bağınız Var. O bu bağ yüzünden İkilemlerde kalabilirsiniz.



Yakın çevremize yeni insanlar katılabilir. Yeteneklerimizi değerlendirebileceğimiz yeni ve yaratıcı eğitimlere katılabilir, işimiz gereği bol bol küçük keyifli yolculuklar yapabiliriz.



Daha tutumlu olacağımız, maddi konularda sadece kendimizi değil, ailemizi ve sevdiklerimizi de düşünerek temkinli davranacağımız bir dönemdeyiz. Gelirimizde bir artış olabilir. Önümüze yeni yatırım fırsatları çıkabilir.













Yengeç burç yorumları: Bu hafta maddi konularda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Parasal konularda risk almaktan korkmayacağımız, kendimizden emin adımlarla ilerleyeceğimiz bir dönemdeyiz.



Yeni girişimler yapabilir, bize finansal konularda yardımcı olacak yeni insanlarla tanışabiliriz. Keyfimiz için yaptığımız harcamalarda aşırıya kaçmamaya dikkat etmeliyiz.



Sosyal çevrenizde ve yakın arkadaşlarınızla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bir kişinin arkanızdan konuşması veya size karşı kötülük yapması konusunda dikkatli olun.



Aşk hayatınızla ilgili bazı konularda değişme gidebilirsiniz. Bu değişimin iyi ya da kötü sonuçlanacak tamamen size bağlı olacak. Sevgiliniz veya eşinizle anlaşamadığınız sürekli tartıştınız bir konu gündeme gelebilir.



Çevremizdeki herkes tarafından şefkatli, sevgi dolu, merhametli tavrımız ile takdir edilebileceğimiz bir dönemdeyiz.













Aslan burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Uranüs retrosu iş ve kariyer hayatınızda etkin olacak. İş hayatınızda karşınıza belli başlı sorumluluklar önünüze çıkabilir. Karakterinizin de getirdiği titizlik ve özveri sayesinde bu sorumlulukları güzel bir şekilde yerine getirebileceksiniz.



Kısa zaman içerisinde elde edecek olduğunuz bir başarı var. Bu başarı kariyerinizde yükselmenize yardımcı olacak. Aşk hayatınızda güzel gelişmelere şahit olacaksınız. Partnerinizin size her zamankinden daha iyi anladığını ve yanınızda olduğunu göreceksiniz.



İletişim gezegeni Merkür sizin burcunuzda seyahate başladı. Bu dönemde kendinize olan güveniniz kat be kat artacak. Fikirlerinizi ve görüşlerinizi çok daha büyük bir özgüvenle ifade edebileceksiniz.



Dış görünüş, imaj, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Zihinsel enerjimiz, özgüvenimiz, cesaretimiz ve neşeli tavırlarımız ile hayranlarımızın sayısının arttığını görebiliriz.



İç huzuru ve ruhsal dinginliğe kavuşabileceğimiz bir dönemdeyiz. Geçmişte olan olayları, hatalarımızı gözden geçirmek, eskiden kalma sorunlarımıza çözüm bulmaya çalışabiliriz. Zihinsel temizlik yapmamız, büyük bir enerjiye kavuşmamızı sağlayabilir.













Başak burç yorumları: Bu hafta kişisel tercihleriniz doğrultusunda hayatınızla ilgili geçmişte aldığınız ya da yeni alacağınız kararlar gündeminizde olacak. Sizin için neyin doğru neyin yanlış olduğunu net bir şekilde farkına varacağınız bir döneme giriyorsunuz.



Aşk hayatınızla ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Bu kararları almadan önce partnerinize de danışmayı ihmal etmemelisiniz. İş hayatınızda mantıklı düşünürseniz kazansa çıkabileceğiniz birkaç şey ile karşılaşabilirsiniz.



Ayrıca bu dönemde bilinçaltımızda duygusal değişimler yaşamamız mümkün. Cesaretimizi toplayıp, özgüvenimizi artırarak, zekamızla kendimizi gösterebileceğimiz ve çekinmeden konuşabileceğimiz yeni bir döneme hazırlanıyoruz.



Sosyal ortamlarda kendimizi mutlu hissedeceğimiz, uzun süredir görmediğimiz arkadaşlarımızla buluşup hasret giderebileceğimiz, huzurlu ve keyifli bir dönemdeyiz. Sorun yaşadığımız dostlarımızla da bu süreçte aramızı düzeltmemiz mümkündür.













Terazi burç yorumları: Bu hafta itibariyle borçlarınız var ise bu burçları elinize geçecek olan para ile kapatmaya çalışmalısınız. Bunun dışında başka yerlere borç yapmamaya özen göstermelisiniz. Aşk hayatınızda belli başlı sorunları ile karşılaşabilirsiniz.



Hiç beklemediğimiz bir zamanda partnerinizin birikmiş olan bir borcu ilişkinizi zorlayabilir. Partnerinizin birikmiş olan bir borcu ilişkinizi zorlayabilir. Bu durum karşısında sakin kalmaya çalışmalı elinizden geldiğince empati kurmaya çalışmalısınız.



Kariyerimize yardımcı olabilecek yeni insanlarla tanışabilir, bu kişiler sayesinde yeni fırsatlar edinebiliriz. Arkadaşlarımızla, keyifli ve hararetli sohbetler bizi bekliyor. Sosyal ortamlarda çok eğlenceli zamanlar geçireceğimiz bir dönemdeyiz.



Kariyerimizle ilgili konularda hassas bir ruh hali içinde olduğumuz ve duygusal kararlar alabileceğimiz bir dönemdeyiz. Elimizden geldiği kadar rasyonel olmaya çalışmalı, mantıkla hareket etmeliyiz. Kadın otorite figürlerinden hem maddi hem manevi büyük bir destek görebiliriz.













Akrep burç yorumları: 15 Ağustos tarihi itibariyle karşıt burcunuz olan Boğa burcunda geri hareketine başlayacak olan Uranüs gezegeni, ilişkiler konusunda kafanızı karıştırmaya devam edecek.



Mevcut bir ilişkiniz varsa, köklü değişiklikler yapmak amacıyla harekete geçebilirsiniz. Hatta evliliğe dair kararlar da alabilirsiniz. Partneriniz her ne kadar bu fikre sıcak yaklaşsa da siz hala onun kadar olumlu yaklaşamıyorsunuz.



Eğer ilişkiniz yoksa, hayatına aniden biri girebilir ve ani bir evlilik kararı bile alabilirsiniz. Ancak aceleci ve düşünmeden atılan adımlar sizlere zarar verip kayıplar yaşamanıza neden olabilir.



Kişisel olarak çözemediğiniz bir takım konular var. Bu konuların çoğunun hala daha sizin için sıkıntılı olmasının sebebi kararsızlığınızdan kaynaklanmaktadır. Kendi iç sesinizi dinleyebileceğiniz bir ortamda bulunmalı ve almanız gereken kararlar üzerine kafa yormaya çalışmalısınız.



Bu hafta itibariyle kariyerimizle ilgili yeni fırsatlar yakalayabiliriz. Statü sahibi kişiler bize işle ilgili projelerimizde yardımcı olabilir. Hedeflerimize ulaşmamızda yardımcı olacak yeni kişilerle tanışabilir, üstlerimizle keyifli konuşmalar yapabiliriz.



Sezgilerimiz çok güçlenebilir. Manevi konularla ilgilenmeye başlayabiliriz. Yabancılarla bir iş birliği söz konusu olabilir. Hayatımıza yurt dışından ya da farklı kültürlerden birisi girebilir.













Yay burç yorumları: Bu hafta iş hayatınızda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu sorunlara karşı olan bakış açınız işlerin iyi ya da kötüye gitmesini belirleyecek.



Sağlığınıza son zamanlarda mal etmiş olabilirsiniz. Bir an önce sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmelisiniz. Aşk hayatınıza almanız gereken sorumluluklar ortaya çıkabilir.



Sorumluluklardan kaçma fikri her ne kadar cazip gelse de bunun sizin ve partneriniz için kötü sonuçlanacağını anlayacaksınız.



Bu hafta yeni bir eğitim alanı ile ilgilenmeye başlayabilir, akademik alanlarda büyük başarı kazanabiliriz. Çevremizdeki insanlarla fikir tartışmaları yapmaktan zevk alacağız ancak sabit fikirli davranmamaya dikkat etmeliyiz.



Bu hafta itibariyle ortak kaynaklar ve eşimizin parası gibi konular da ön planda olacak. Maddi konularda fazla risk almak istemediğimiz ve alışılageldik yatırımları tercih edeceğimiz bir dönemdeyiz. Güvendiğimiz insanlarla birlikte iş yapmaya karar verebiliriz. Miras, kredi, sigorta gibi konularda karşılaştığımız sorunlar kolayca çözülebilir.













Oğlak burç yorumları: 15 Ağustos tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek Uranüs retrosu aşk hayatımızda etkisini gösterecek. Eşinizin veya sevgilinizin rahatsız olduğu bir konu var. Bu konuyu sizinle daha öncesinden paylaşmış olabilir.



Almanız gereken kararlar ve yapmanız gereken bazı işler birikmiş durumda. Bir an önce bu kararsızlıkdan sıyrılmalısınız. Evli iseniz ya da çocuğunuz var ise ailenizle daha fazla vakit geçirmeye özen göstermeye çalışmalısınız. aksi taktirde aile içerisinde küçük ile karşılaşmanız an meselesi olabilir.



Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi konularda cesur ve girişken hareket ettiğimiz bir dönemdeyiz.



Bizi heyecanlandıran yatırımların peşinden gidebiliriz. Gündemimizde alım satım işleri olabilir. Bu konuda çok sayıda görüşmeler yapabiliriz.



Mevcut ilişkimizde yaşayabileceğimiz krizleri ya da sorunları kolaylıkla atlatabileceğimiz bir dönemdeyiz. Kendimizi partnerimize karşı sevgi dolu hissedebiliriz. Kalbimiz boşsa, ciddi ve uzun vadeli bir ilişki kurmamız söz konusu olabilir.













Kova burç yorumları: Uranüs retrosu, ev ve aile hayatındaki radikal değişikliklerin hayatınızda karmaşa yaratabileceğine işaret ediyor. Ev ya da aile ile ilgili köklü değişimler dengeni bozabilir ve kendinizi huzursuz hissetmenize neden olabilir.



Aile içerisinde almanız gereken bazı kararlar söz konusu olabilir. Kafamızın uyuşmadığı bir kişi yüzünden anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Orta yolu bulabilmek için sakin kalmaya çalışmalı karşı tarafı da dinlemeye çalışmalısınız.



Sevgiliniz veya eşiniz ile birlikte bir işe yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Buna ciddi paralar yatırmadan önce iki kere düşünmeli kendinizi partnerinizin zor duruma sokacak kararlar almamaya özen göstermelisiniz.



Eşimiz ya da partnerimiz tatlı bir rekabet yaşayabileceğimiz, içimizden geçenleri söylemekten çekinmeyeceğimiz bir dönemdeyiz. Atışmalar ve gerginlikler söz konusu olsa da yine de romantik duyguların ön plana çıktığını görebiliriz. Her iki tarafın da egolarını dizginlemesinde yarar var.



İş ortamında empatik ve şefkatli davranışlarımızla, birlikte çalıştığımız kişilerin takdirini toplayabiliriz. İşte kendimizi huzurlu ve güvende hissedeceğimiz bir dönemdeyiz. Sağlığımız her zamankinden daha iyi olabilir.















Balık burç yorumları: Bu hafta karakterinizde bir takım değişimler gerçekleşebilir. İçinize kapanık bir ruh halinden sıyrılarak daha girişken daha heyecanlı bir ruh haline bürünebilirsiniz. Ayrıca kendiniz için alacak olduğunuz güzel kararlar olacaktır.



Bir süredir hedeflediğiniz veya arzuladığınız ancak bir türlü cesaret bulamadığımız konular hakkında girişken olacaksınız. Eşiniz veya sevgilinizle aranızda oluşan iletişim giderek güzelleşecek. Çözemediğiniz sorunları teker teker ele alarak çözmeye başlayacaksınız.



İş ortamında ve günlük yaşamda da özgüven ve cesaretle hareket edeceğimiz, fikirlerimizi dile getirmekten çekinmeyeceğimiz bir dönemde olacağız.



Aşırı iddialı olmadığımız ve egomuzu kontrol altında tuttuğumuz sürece, yaratıcılığımız ile takdir edilmemiz mümkündür. Fazla iş yükü ile sağlığımızı zorlamamaya dikkat etmeliyiz.



Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Özellikle aşk ilişkilerinde son derece romantik ve duygusal bir döneme giriyoruz.



Mevcut ilişkilerimizde kendimizi güvende ve çok mutlu hissedebiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza huzur katacak, merhametli ve sevgi dolusu biri ile tanışabilir ve ciddi bir ilişkiye başlayabiliriz.





İndigo dergisi
 
0c (5).jpg


3-9 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

3-9 Ağustos Haftasına Genel Bakış

Kurban bayramınız kutlu olsun. 3-9 Ağustos haftasının astrolojik gezegen hareketlerine bakacak olursak 3 Ağustos Pazartesi günü saat 18:58’de Kova burcunda dolunay gerçekleşecek. Dolunay ay ve güneş karşıtlığıdır. Olaylar açığa çıkar görünür olur. Uranüsyen dolunayda ani oluşacak ve meydana gelecek olaylar ve durumlarla farkındalık yaşayacağız. Özgürlük, bağımsızlık, devrimler, isyanlar, uçak ve uzay sanayii, farkındalık ve zincirlerini kırmayı anlatan Uranüs’ün Kova burcunun modern yöneticisi olduğunu da hatırlatalım. ‘’Eskiyi unutup yeniyi inşaa etmek’’ dolunayın mottosu olarak ifade edebiliriz. Eski sistemleri, eski ilişkileri, eski işleri, eski kendimizi yenileştirmek için adım atacağız. Sistemler yıkılıp yerine yenileri gelecek. Dolunay’ın burçlarınıza etkisinden bahsedeceğim. 5 Ağustos Çarşamba günü Venüs Kuzey ay düğümü ile kavuşacak. İkili ilişkilerde kadersel tanışmalar ve birliktelikler gündeme gelecek. 5 Ağustos günü Merkür aslan burcuna geçecek. İletişim, konuşma, yazma, zihnimizin çalışma şekli, ticaret, seyahat, eğitim, dış ticaret pazarlama, elektrik ve elektronik aletler merkür’ün kontrolündedir. Merkür Aslan burcu transitinin burçlarınıza etkisinden söz edeceğim. 8 Ağustos Cumartesi günü Venüs Yengeç burcuna geçecek. İkili ilişkiler, sevgi aşk ve ilişkiler, parayı kazanma ve kullanma biçimimiz, kendimize verdiğimiz öz değer, estetik ve güzellik, sanat’ı anlatan Venüs Yengeç transitinin de burçlarınıza etkisinden söz edeceğim.

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN BURCU KOÇ OLANLAR

Sevgili koç burcu ve yükselen burcu koç olanlar 3-9 Ağustos haftası astrolojik gezegen hareketlerinin burcunuz üzerine etkisinden bahsedecek olursak; Kova burcunda gerçekleşecek dolunay sizi arkadaşlar ve sosyal çevre alanınızdan etkileyecek. Arkadaş gruplarınızda birlikte toplumsal yarar gösteren çalışmalarda bulunacaksınız. Sosyal sorumluluk projelerinizin sonuçlarını alabilirsiniz. Ani meydana gelecek olaylar ve durumlar çalışmalarınızda sorunlar çıkarabilir. Haftanın günlerine göre gelişmelerine bakacak olursak; Pazartesi günü sözleriniz ve fikirlerinizle duygusal ve fiziksel yara almış kişilere yardım ederek önderlik ve liderlik edebilirsiniz. Kendi kazandığınız para alanında ani para çıkışları yaşayabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Salı günü iş hayatınız ve kariyerinizle ev hayatınız arasında denge kuramadığınızı düşüneceksiniz. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için çaba göstereceksiniz. İş hayatınızda beklediğiniz fırsatları elde etmekte zorlanacaksınız. Çarşamba günü kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizde dengeli ve uyumlu bir akış elde edeceksiniz. Venüs Kuzey ay düğümü ile kavuşacak. İkili ilişkilerde kadersel tanışmalar ve birleşmeler söz konusu olacak. Merkür Aslan burcuna geçecek. Sevgi aşk ve ilişkilerde sevginizi sıcak, samimi ve içten bir şekilde göstereceksiniz. Çocuklarınızla birlikte müzik ve spor eşliğinde zamanlar geçirebilirsiniz. Spekülatif kazançlar borsa ve şans oyunlarında risk alan yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Perşembe günü ani para girişleri yaşayabilirsiniz. İş hayatınız ve kariyerinizde yeni iş fırsatları ve teklifleri değerlendirmek için harekete geçeceksiniz. Arkanızdan iş çeviren kişileri fark edecek ve affedeceksiniz. Cuma günü iş hayatınız ve kariyerinizde değişim ve dönüşümü hayata geçirmek için sistem ve disiplin kuracaksınız. Sevdiğiniz kişiyle sorun ve problem yaşayabilirsiniz. Cumartesi günü Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Aile bireylerinizle iletişiminizi sevgi ve saygı çerçevesinde yürüteceksiniz. Pazar günü duygularınızla iradenizi bir arada kullanarak analiz ve sentez yapacaksınız. Kendinizi öfkeli, sinirli ve agresif ifade edebilirsiniz. Sözleriniz ve fikirlerinizle insanlara destek olacak ve olumlu yönde etkileyeceksiniz.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BURCU BOĞA OLANLAR

Sevgili boğa burcu ve yükselen burcu boğa olanlar 3-9 Ağustos haftası astrolojik olarak gezegen hareketlerinin burcunuza etkisinden bahsedecek olursak; 3 Ağustos Pazartesi günü Kova burcunda dolunay gerçekleşecek ve sizin iş hayatı ve kariyer alanınızdan etkileyecek. Daha önce yapmış olduğunuz iş başvuruları ve tekliflerin sonuçlandığını görebilirsiniz. Ani meydana gelecek olaylar ve durumlar sonucunda işten ayrılma, başka şirkete transfer olma ve sektör değişikliği ile yeni bir alana geçebilirsiniz. Haftanın günlerine göre gelişmelerine bakacak olursak; Pazartesi günü dış görünüşünüzle ilgili yaptığınız değişiklik hoşunuza gitmeyebilir. Bilinç altınızı aktif hale getirmek için eğitim alabilirsiniz. Salı günü iletişim alanında yaptığınız çalışmalarla ilgili web sitesi açmak blog yazmak gibi istediğiniz etkiyi yaratamadığınızı düşünebilirsiniz. Yurt dışı işlerinizle ilgili harekete geçmek ve işlerinizi geliştirmek isterken salgın hastalık nedeniyle temkinli adımlar atacaksınız. Çarşamba günü kendi kazandığınız para alanında yeni gelir kaynakları elde edecek ve güzellik, bakım, kılık-kıyafet alışverişine çok para harcayacaksınız. Çarşamba günü Venüs Kuzey ay düğüm kavuşumu ikili ilişkilerde kadersel karşılaşmalar, tanışmalar ve ilişkiler getirecek. 5 Ağustos Çarşamba günü Merkür Aslan burcuna geçecek. Aile bireylerinizle iletişiminizi sıcak, samimi ve sevecen hale getireceksiniz. Perşembe günü kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için çaba göstereceksiniz. Arkadaşlarınızla sosyal çevrenizde yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edecek ve sosyal sorumluluk projelerinde görev alacaksınız. Cuma günü yurt dışı işler, yurt dışı seyahatler, yabancılarla ilişkiler, hukuksal konular ve dış ticaret ve pazarlama alanında sistem ve disiplin kuracaksınız. Kendi kazandığınız para alanında beklediğiniz nakit akışını elde edemeyebilirsiniz. Cumartesi günü evinizi ve yerleşim yerinizi güzelleştirmek için değişiklikler yapacaksınız. 8 Ağustos Cumartesi günü Venüs Yengeç burcuna geçecek. Kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizde hassas, kırılgan ve korumacı bir tavır geliştireceksiniz. Pazar günü kadın erkek ilişkilerinde denge ve uyum sağlayacaksınız. Kendinizi öfkeli, sinirli ve tez canlı hissedebilirsiniz. Yurt dışı seyahatlerle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN BURCU İKİZLER OLANLAR

Sevgili ikizler burcu ve yükselen burcu ikizler olanlar 3-9 Ağustos haftası astrolojik olarak gezegen hareketlerinin burçlarınıza etkisinden bahsedecek olursak; 3 Ağustos Pazartesi günü Kova burcunda dolunay gerçekleşecek. Yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler, yurt dışı seyahatler, hukuksal konular, dış ticaret pazarlama, eğitim ve yayıncılık konularında ani gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yurt dışı işlerinizde ilerleme sağlamak için teknolojik konulardan destek alabilir online iletişim yöntemlerini kullanarak işlerinizi yürütebilirsiniz. Söylemek istediklerinizi tam olarak söyleyemeyecek engellerle karşılaşacaksınız. Haftanın günlerine göre gelişmelerine bakacak olursak; Pazartesi günü arkadaş çevrenizde sözleriniz ve tecrübelerinizle fiziksel ve duygusal yara almış kişilere önderlik ve liderlik edeceksiniz. Arkanızdan dönen işleri ve dedikoduları aniden öğrenebilirsiniz. Salı günü kendi kazandığınız para alanında yapmayı düşündüğünüz projelerle ilgili anlaşma ve sözleşmeler engellenebilir, ertelenebilir ya da gecikebilir. Arkadaşlarınızla birlikte güzel zaman geçirebilir ortak amaç için harekete geçebilirsiniz. Eşinizin, ailenizin varsa ortağınızın parasını kullanma ve yönetme konusunda fazla büyük beklentiler içinde olabilirsiniz. Çarşamba günü kişiliğinizi, karakterinizi, yeteneklerinizi, hedeflerinizi anlatmak için kadersel etkiler altındasınız. Tanışmalar, bir araya gelmeler hayatınızı etkileyecek. 5 Ağustos Çarşamba günü Merkür Aslan burcuna geçecek. Sosyal medyada daha aktif olarak yer almak isteyeceksiniz. Kendinizi göstermek ve sahnede olmak hoşunuza gidecek. Perşembe günü alacaklarınızı tahsil edebilir borçlarınızı ödeyebilirsiniz. İş hayatınız ve kariyerinizde tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisiyle projeler üreteceksiniz. Cuma günü kredi, borç, alacak, nafaka, miras, vergi ve ödemeler konusunda sistem ve disiplin kuracaksınız. Bütçenizde öz kaynaklarınızı arttırmak için değişim ve dönüşümü hayata geçireceksiniz. Cumartesi günü kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla güzel zamanlar geçirebilirsiniz. 8 Ağustos Cumartesi günü Venüs Yengeç burcuna geçecek. Kendi kazandığınız para alanında hassas, kırılgan, pasif ve edilgen tavır ve davranışlar geliştirebilirsiniz. Pazar günü duygularınızla iradenizi bir arada kullanacak analiz ve sentez yapacaksınız. Kendinizi öfkeli, sinirli ve agresif hissedebilirsiniz. Borç alacak dengesini oluştururken öz kaynaklarınızı kullanmak için sistem ve disiplin kurarken zorlandığınızı hissedeceksiniz.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN BURCU YENGEÇ OLANLAR

Sevgili yengeç burcu ve yükselen burcu yengeç olanlar 3-9 Ağustos haftası astrolojik gezegen hareketlerinin burcunuz üzerindeki etkisine bakalım; 3 Ağustos Pazartesi günü Kova burcunda dolunay gerçekleşecek. Başkasının parasını yönetme ve kullanma, kredi, borç, alacak, nafaka, miras, vergi ve ödemeler konusundan etkileneceksiniz. Ani ödenmemiş borçlarınız ortaya çıkabilir. Alacaklarınızı tahsil edip borçlarınızı ödemek isterken zorlanabilirsiniz. Sözlerinizi istediğiniz gibi muhataplarınıza iletemeyebilirsiniz. Engeller, gecikmeler ve ertelenmeler yaşayabilirsiniz. Haftanın günlerine göre gelişmelerine bakacak olursak; Pazartesi günü iş hayatınız ve kariyerinizde güzel gelişmelerle karşılaşacak ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde ani meydana gelecek olaylar ve durumlar sonucunda yön değişikliğine gidebilirsiniz. Salı günü ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularında söylemek istediğiniz sözlerinizi engeller nedeniyle söyleyemeyeceksiniz içinizde kalacak. İş hayatınızda kendinizi göstermek ve başarı elde etmek için cesur, atak ve spontane tavır ve davranışlar geliştireceksiniz. Ortaklık kurma konusunda yaptığınız araştırma sonuçlarına göre elde edeceğiniz gelirin yeterince büyük olmadığını ve yatırıma kalkışmanın karlı bir iş olmadığını düşüneceksiniz. Çarşamba günü sevgi aşk ve ilişkilerde platonik duygular yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerde kadersel tanışmalar ve karşılaşmalar zamanı. Hayatınızı etkileyecek kişiyle karşılaşabilir ve tanışabilirsiniz. 5 Ağustos Çarşamba günü Merkür Aslan burcuna geçiyor. Kendi kazandığınız para alanında yeni müşteriler ve gelir kaynakları bulmak yönetselliğinizi ve organizasyon yeteneğinizi sergilemek isteyeceksiniz. Perşembe günü ikili ilişkiler ve evliliğinizde bolluk ve bereket enerjisini yansıtacaksınız. Yurt dışı müşterilerle ilgili tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisiyle sanatsal ve ticari projeler üreteceksiniz. Cuma günü sevildiğinizi hissedemediğinizi düşünüp kendiniz de sevginizi gösteremeyeceksiniz. Cumartesi günü yeni gelir kaynakları elde etmek için harekete geçeceksiniz. 8 Ağustos günü Venüs yengeç burcuna geçecek. Güzelllik, estetik ve bakım konularında istediklerinizi yapabilirsiniz. Pazar günü duygularınızla iradenizi bir arada kullanacak analiz ve sentez yapacaksınız. Kendinizi öfkeli, sinirli ve agresif yansıtabilirsiniz. İkili ilişkiler ve evliliğinizde sorunlar ve problemler yaşayabilirsiniz.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN BURCU ASLAN OLANLAR

Sevgili aslan burcu ve yükselen burcu aslan olanlar 3-9 Ağustos haftası astrolojik gezegen hareketlerinin burcunuz üzerindeki etkisine bakacak olursak; 3 Ağustos Pazartesi günü Kova burcunda dolunay gerçekleşecek. İkili ilişkiler, evlilik ve ortaklık alanınızda gerçekleşecek dolunay sizi derinden etkileyecek. Ani meydana gelecek olaylar ve durumlar farkındalık yaşamanıza neden olabilir. İkili ilişkiler ve evliliğinizde daha önce görmediğiniz önünüzde duran gerçekleri farkedeceksiniz. Söylemek istediklerinizi tam olarak söyleyemeyecek ve engelleneceksiniz. Bitmesi gereken ilişkiler ve evlilikler için karar alabilirsiniz. Haftanın günlerine göre gelişmelerine bakacak olursak; Pazartesi günü şifa enerjisini olumlu olarak kullanacaksınız. İş hayatınız ve kariyerinizde ani meydana gelecek olaylar ve durumlar nedeniyle iş yerinizdeki pozisyonunuz sarsılabilir. Salı günü arkanızdan dönen işleri ve dedikodunuzu yapanları öğreneceksiniz. Yurt dışı işlerinizle ilgili harekete geçmek, duruş sergilemek ve kendinizi göstermek mümkün olacak. Gündelik işlerinizi yürütürken sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizde beklenmedik tavır ve davranışlarla karşılaşacaksınız. Çarşamba günü arkadaş çevrenizden bir kişiyle flört etme kararı verebilirsiniz. Kadersel buluşmalar, tanışmalar ve ilişkilerin etkisi altında olacaksınız. 5 Ağustos Çarşamba günü Merkür burcunuza geliyor. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için kişiliğinizi, hedeflerinizi, yeteneklerinizi, projelerinizi anlatan bir sunum hazırlayarak insanlara sunacaksınız. Perşembe günü iş hayatınızda beklenmedik güzel gelişmeler elde edebilirsiniz. Ailenizin, eşinizin varsa ortağınızın parasını kullanarak ve yöneterek gelir elde edeceksiniz. Cuma günü evcil hayvanlarınız varsa onların bakım ve gezdirilmesi varsa ilgilenebilirsiniz. Cumartesi günü sağlığınızla ilgili kontrolleriniz için hastaneye gidebilirsiniz. 8 Ağustos Cumartesi günü Venüs yengeç burcuna geçecek. Platonik ilişkiler yaşayabilir gizli saklı ilişkilere çekilebilirsiniz. Pazar günü bilinçli yönleriniz ile bilinç dışı yönlerinizi bir arada uyum ve denge içinde kullanacaksınız. Kendinizi öfkeli, sinirli ve agresif ifade edebilirsiniz. Sağlıklı beslenme, diet ve spor konularında başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BURCU BAŞAK OLANLAR

Sevgili başak burcu ve yükselen burcu başak olanlar 3-9 Ağustos haftası astrolojik gezegen hareketlerinin burcunuz üzerindeki etkisine bakacak olursak; 3 Ağustos Pazartesi günü Kova burcunda dolunay gerçekleşecek. Gündelik işlerinizi yürütürken sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizde olaylar açığa çıkacak ve görünür olacak. Ani sağlık sorunlarınız ortaya çıkabilir. İletişimde söylemek istediğiniz sözleri tam istediğiniz gibi söyleyemeyeceksiniz. Haftanın günlerine göre gelişmelerine bakacak olursak; Pazartesi günü metafizik ve spiritüel konularda çalışmalarda bulunacaksınız. Yurt dışı seyahatlerle ilgili ertelenme, gecikme ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Salı günü arkadaşlarınızla iletişiminizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Kendinizi baskı altında engellenmiş ve sıkıştırılmış hissedebilirsiniz. Başkasının parasını yönetme ve kullanma konusunda harekete geçerek duruş sergileyeceksiniz. Hobilerinizi meslek haline getirmek için büyütme çalışmalarında bulunurken zorlanacaksınız. Çarşamba günü iş hayatınız ve kariyerinizde güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Terfi, maaş artışı ve pozisyon farklılığı gibi konularla muhatap olabilirsiniz. İkili ilişkilerde kadersel karşılaşmalar ve etkiler altında olacaksınız. İş hayatınızdan yeni tanışacağınız kişiyle yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. 5 Ağustos Çarşamba günü Merkür Aslan burcuna geçecek. İletişiminizi daha geriden ortaya çıkmadan yapmak sizin yapınıza ters olsada böyle bir süreci deneyimleyeceksiniz. Perşembe günü yurt dışı işler yabancılarla ilişkilerde ani sürpriz beklenmedik güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Spekülatif kazançlar borsa ve şans oyunlarında bolluk ve bereket enerjisini yayabilirsiniz. İkili ilişkiler ve evliliğinizde merhametli, affedici ve empatik tavır ve davranışlar geliştirebilirsiniz. Cuma günü çocuklarınızla ilişkilerinizi geliştirip dönüştürebilirsiniz. Cumartesi günü arkadaşlarınızla birlikte hassas kırılgan ve korumacı tavırlar geliştirebilirsiniz. 8 Ağustos Cumartesi günü Arkadaş çevrenizden biri ile yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Pazar günü duygularınızla iradenizi bir arada kullanacak analiz ve sentez yapabilirsiniz. Kredi, borç, alacak, nafaka, miras, vergi ve ödemeler konusunda harekete geçecek ve duruş sergileyeceksiniz. Spekülatif kazançlar konusunda borsa ve şans oyunları gibi risk alabilir ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN BURCU TERAZİ OLANLAR

Sevgili terazi burcu ve yükselen burcu terazi olanlar 3-9 Ağustos haftası astrolojik gezegen hareketlerinin burcunuza etkisine bakacak olursak; 3 Ağustos Pazartesi günü Kova burcunda dolunay gerçekleşecek. Sevgi aşk ve ilişkiler, çocuklarınızla iletişim, hobiler, spekülatif kazançlar alanında ani farkındalık yaşayacaksınız. Sevdiğiniz kişiyle ilişkinizi sorgulayabilirsiniz. Söylemek istediğiniz sözleri engeller ve baskı altında kaldığınız için söyleyemeyebilirsiniz. Haftanın günlerine göre gelişmelerine bakacak olursak; Pazartesi günü ikili ilişkiler ve evliliğinizde sözleriniz ve tecrübelerinizle şifalanacaksınız. Alacaklarınızı tahsil edip borçlarınızı ödemek isterken beklentileriniz gerçekleşemeyebilir. Salı günü iş hayatınız ve kariyerinizde imzalamak istediğiniz sözleşmeler konusunda engellenme ve gecikme yaşayabilirsiniz. Ortaklık kurma konusunda harekete geçme duruş sergileme ve kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Aile bireylerinizle iletişiminizde abartılı tavır ve davranışlar sergileyebilirsiniz. Çarşamba günü yurt dışı işler yabancılarla ilişkilerinizde ilerleme kaydedeceksiniz. Sevgi aşk ve ilişkilerde kadersel tanışmalar ve kadersel ilişkilerle karşılaşacaksınız. 5 Ağustos Çarşamba günü Merkür Aslan burcuna geçecek. Arkadaşlarınızla birlikte tatile çıkabilir keyifli canlı neşeli aktivitelerde bulunacaksınız. Perşembe günü kredi başvurunuz olumlu cevaplanabilir. Gündelik işlerinizi yürütürken sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizde merhametli, bağışlayıcı ve empatik tavır ve davranışlar geliştireceksiniz. Cuma günü eviniz ve yerleşim yerinizde tadilat bakım vb. Çalışmalarda bulunacaksınız. Cumartesi günü arkadaşlarınızla birlikte sosyal sorumluluk projelerinde görev alacaksınız. 8 Ağustos Cumartesi günü Venüs Yengeç burcuna geçecek. İş hayatınızda ve kariyerinizde kadınlar ve güzellik sektörü ile ilgili konularda çalışma yapabilirsiniz. Aile şirketinizde ya da aile işlerinizle ilgili faaliyetler vaktinizi alabilir. Pazar günü kadın erkek ilişkilerinde anlaşma ve uyum yakalayabilirsiniz. İkili ilişkiler ve evliliğinizde harekete geçmek duruş sergilemek isteyeceksiniz. Gayrimenkul alım satım işlerinde zorlanacaksınız.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN BURCU AKREP OLANLAR

Sevgili akrep burcu ve yükselen burcu akrep olanlar 3-9 Ağustos haftası astrolojik olarak nelerle karşılaşacaksınız bakalım; 3 Ağustos Pazartesi günü Kova burcunda dolunay gerçekleşecek. Aile bireylerinizle iletişim, ev ve yerleşim yeri, gayrimenkul alanında ani farkındalık yaşayacaksınız. Ev yada gayrimenkul almak istiyorsunuz bu dolunayda sonuçlanabilir. Aile bireylerinize söylemek istediğiniz şeyleri engeller, baskılar ve kısıtlamalar nedeniyle tam olarak söyleyemeyeceksiniz. Haftanın günlerine göre gelişmelerine bakacak olursak; Pazartesi günü gündelik işlerinizi yürütürken size yardımcı olan kişilere sözleriniz ve fikirlerinizle önderlik ve liderlik edeceksiniz. İkili ilişkilerde ani meydana gelecek olaylar ve durumlar sonucunda yön değişikliğine gidebilirsiniz. Salı günü yurt dışı işlerinizle ilgili istediğiniz sistem ve disiplini salgın hastalık nedeniyle kuramayacaksınız. Gündelik işlerinizi yürütürken işin istediniz gibi yapılmasını sağlamak için harekete geçeceksiniz. Yakın çevre gezilerine çıkarak etrafınızı keşfetmek isteyecek ancak bunu gerçekleştirmekte zorlanacaksınız. Çarşamba günü eşinizin, ailenizin varsa ortağınızın parasını kullanacak ve yöneteceksiniz. İkili ilişkilerde kadersel tanışmalar ve karşılaşmalar yaşayacaksınız. 5 Ağustos Çarşamba günü Merkür Aslan burcuna geçecek. İş hayatınızda yönetselliğinizi ve organizasyon yeteneğinizi göstermek isteyeceksiniz. Sahnede olmak ve yeni anlaşmalar ve sözleşmeler imzalamak aktif bir iş hayatı hedefiniz olacak. Perşembe günü ikili ilişkiler ve evliliğinizde güzel sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Hobilerinizi meslek haline getirmek için tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisinden yararlanacaksınız. Cuma günü sosyal medyada aktif olarak yer almak için sistem ve disiplin kuracak değişim ve dönüşüm enerjisini yayacaksınız. Cumartesi günü iş hayatınız ve kariyerinizde toplumsal statünüzün yüksek olması sizi mutlu edecek. 8 Ağustos Cumartesi günü Venüs Yengeç burcuna geçecek. Arkadaşlarınızla birlikte sosyal çevrenizde yardım etmek için dernek ve klüplere üye olabilirsiniz. Pazar günü duygularınızla iradenizi bir arada kullanarak analiz ve sentez yapacaksınız. Eğitim alma ve verme konusunda hazırlıklar yaparak eğitim planı oluşturacaksınız. Sağlıklı beslenme, diet ve spor konularında çalışabilirsiniz.

YAY BURCU VE YÜKSELEN BURCU YAY OLANLAR

Sevgili yay burcu ve yükselen burcu yay olanlar 3-9 Ağustos haftası astrolojik gezegen hareketlerinin burcunuza etkisine bakacak olursak; 3 Ağustos Pazartesi günü kova burcunda dolunay gerçekleşecek. İletişim, eğitim, sosyal medya, yakın çevre gezileri, kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizde olaylar görünür olacak. Ani medyana gelecek eğitim teklifi ile eğitim verme kararı alabilirsiniz. İletişim konusunda istediklerinizi söyleyemeyeceksiniz. Engeller, baskılar ve sınırlamalarla karşılaşabilirsiniz. Haftanın günlerine göre gelişmelerine bakacak olursak; Pazartesi günü sevgi aşk ve ilişkilerde yaralarınızı saracak ve şifalanacaksınız. Gündelik işlerinizi yürütürken sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizde özgürlük ihtiyacı hissedeceksiniz. Salı günü eşinizin, ailenizin ya da ortağınızın parasını yönetip kullanmak isterken engellenmelerle karşılaşabilirsiniz. Spekülatif kazançlar konusunda borsa ve şans oyunları gibi harekete geçecek ve risk alacaksınız. Kendi kazandığınız para alanında büyüme ve gelişme elde etmek isterken beklentileriniz karşılanmayabilir. Çarşamba günü ikili ilişkiler ve evliliğinizde rahat bir akış elde edeceksiniz. İkili ilişkilerde kadersel tanışmalar ve karşılaşmalar gündeminizde olacak. 5 Ağustos Çarşamba günü Merkür Aslan burcuna geçiyor. Yurt dışı işler ve yüksek öğrenim akademik çalışmalar konusunda online yüksek lisans ve doktoraya başvurabilirsiniz. Eğitim ve yayıncılık alanında faaliyet gösteren e-ticaret firmasında görev alabilirsiniz. Perşembe günü evcil hayvan sahiplenebilirsiniz. Aile bireylerinizle ilişkinizde merhametli affedici ve bağışlayıcı tavır ve davranışlar geliştirebilirsiniz. Cuma günü kendi kazandığınız para alanında yeni gelir kaynakları elde etmek ve gelirinizi arttırmak için değişim ve dönüşümü hayatınıza entegre edeceksiniz. Cumartesi günü yurt dışı işlerinizde teknolojiyi kullanacak ve iletişiminizi online olarak gerçekleştireceksiniz. 8 Ağustos Cumartesi günü Venüs Yengeç burcuna geçecek. Kredi, borç, alacak, nafaka, miras vergi ve ödemeler konusunda ailenizden yardım ve destek görebilirsiniz. Pazar günü duygularınızla iradenizi bir arada kullanacak analiz ve sentez yapacaksınız. Kendi kazandığınız para alanında sistem ve disiplin kuracaksınız. Gelirlerinizi arttırmak için yeni yol ve yöntemler geliştireceksiniz.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN BURCU OĞLAK OLANLAR

Sevgili oğlak burcu ve yükselen burcu oğlak olanlar 3-9 Ağustos haftası astrolojik olarak gezegen hareketlerinin burcunuz üzerine etkisinden bahsedecek olursak; 3 Ağustos Pazartesi günü Kova burcunda dolunay olacak. Kendi kazandığınız para alanında daha önce gösterdiğiniz çabaların sonucunu alacaksınız. Ani gelişecek olaylar ve durumlar yön değişikliğine gitmenize neden olabilir. Söylemek istediklerinizi baskı, engeller ve kısıtlamalar nedeniyle tam olarak söyleyemeyeceksiniz. Haftanın günlerine göre gelişmelerine bakacak olursak; Pazartesi günü duygusal ve fiziksel yara almış kişilere sözlerinizle ve tecrübelerinizle önderlik ve liderlik edecek hem onları hem kendinizi şifalandıracaksınız. Sevgi aşk ve ilişkilerde ani farkındalık yaşayacaksınız. Salı günü ikili ilişkiler ve evliliğinizde anlaşmazlık ve problemler gündeme gelebilir. Aile bireylerinizle iletişiminizde harekete geçmek ve duruş sergilemek isteyeceksiniz. Aile bireylerinizle ilişkilerinizde beklentileriniz gerçeklerle uyuşmayabilir. Çarşamba günü gündelik işlerinizi yürütürken beşeri ilişkilerinizde anlayış ve uyum hakim olacak. İkili ilişkilerde kadersel karşılaşmalar ve kadersel etkiler devrede. 5 Ağustos Çarşamba günü Merkür Aslan burcuna geçecek. Kredi almak için başvuruda bulunabilirsiniz. Alacaklarınızı tahsil edip borçlarınızı ödemek isteyeceksiniz. Perşembe günü spekülatif kazançlar konusunda ani şans elde edebilirsiniz. Kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizde merhametli affedici ve bağışlayıcı tavır ve davranışlar geliştirebilirsiniz. Cuma günü kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için çalışacaksınız. Cumartesi günü eşinizin, ailenizin varsa ortağınızın parasını yönetebilirsiniz. 8 Ağustos Cumartesi günü Venüs Yengeç burcuna geçecek. İkili ilişkiler ve evliliğinizde anlayış uyum ve hassas korumacı tavırları benimseyebilirsiniz. Pazar günü duygularınızla iradenizi bir arada kullanacak analiz ve sentez yapacaksınız. Sağlık kontrollerinizi yaptırmak ve aksatmamak önemli olacak. Kendinizi öfkeli sinirli ve agresif hissedebilirsiniz.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN BURCU KOVA OLANLAR

Sevgili kova burcu ve yükselen burcu kova olanlar 3-9 Ağustos haftası astrolojik gezegen hareketlerinin burcunuza etkisinden bahsedecek olursak; 3 Ağustos Pazartesi günü burcunuzda gerçekleşecek dolunay sonucunda kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için çalışacak ve daha önce yapmış olduğunuz başvuruların sonuçlarını alacaksınız. İkili ilişkilerde size mutluluk vermeyen ve sarsıntıya uğramış ilişkilerde karar zamanı. İlişkinizi bitirme kararı verebilirsiniz. İletişimde söylemek istediğiniz sözleri engeller ve baskılar sonucunda tam olarak söyleyemeyeceksiniz. Haftanın günlerine göre gelişmelerine bakacak olursak; Pazartesi günü fiziksel ve duygusal yaralanmış kişilere sözleriniz ve fikirlerinizle önderlik ve liderlik edeceksiniz. Aile bireylerinizle ilişkilerinizde ani meydana gelecek olaylarla yön değişikliğine gidebilirsiniz. Salı günü çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde şikayet ettiğiniz beğenmediğiniz konularda isyan edecek ancak tam olarak isyanınızı dile getiremeyeceksiniz. Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve yakın akrabalarla görüşmek konuşmak ve hasret gidermek hoşunuza gidecek. Yakın çevre gezilerine çıkıp etrafı keşfetmek isterken abartılı beklentilerde bulunacak ve durumdan memnun olmayabilirsiniz. Çarşamba günü sevgi aşk ve ilişkilerde güzel zamanlar geçireceksiniz. İkili ilişkilerde kadersel etkiler altındasınız. 5 Ağustos Çarşamba günü Merkür Aslan burcuna geçiyor. İkili ilişkiler ve evlilik konusunda yeni bir kişi ile tanışıp flört etmeye başlayabilirsiniz. Perşembe günü bilinç altınızı aktif hale getirerek bilinç altı temizliği konusunda eğitim alabilirsiniz. Kendi kazandığınız para alanında tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisiyle yeni projeler üretebilir yeni gelir kaynakları elde edebilirsiniz. Cuma günü çocuklarınızla iletişiminizde sorun yaşayabilirsiniz. Cumartesi günü ortaklık kurmak için çalışmalarda bulunabilirsiniz. 8 Ağustos Cumartesi günü Venüs yengeç burcuna geçecek. Çalışma ortamınızı güzelleştirmek için eşyalar ve objeler satın alabilirsiniz. Pazar günü duygularınızla iradenizi bir arada kullanarak analiz ve sentez yapabilirsiniz. Kendinizi öfkeli sinirli ve agresif ifade edebilirsiniz. Güzel sözler ifadeler ve sevgi sözcükleri kullanarak insanların yaralarına dokunacak ve şifalanmalarına yardımcı olacaksınız.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BURCU BALIK OLANLAR

Sevgili balık burcu ve yükselen burcu balık olanlar 3-9 Ağustos haftası astrolojik gezegen hareketlerinin burcunuza etkisinden bahsedecek olursak; 3 Ağustos Pazartesi günü Kova burcunda dolunay gerçekleşecek. Uzun süre kapalı yerlerde çalışmaktan ve kalmaktan dolayı sıkılabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırmakta yarar olacak. Kemikler, kas ve iskelet sistemi sorunları yaşayabilirsiniz. Haftanın günlerine göre gelişmelerine bakacak olursak; Pazartesi günü kendi kazandığınız para alanında yeni gelişmeler elde edeceksiniz. Yakın çevre gezilerine çıkabilir etrafınızı keşfedebilirsiniz. Salı günü sevgi aşk ve ilişkilerde söylemek istediğiniz sözleri tam olarak söyleyemediğinizi engelleme ve baskı ile karşılaştığınızı düşüneceksiniz. Kendi kazandığınız para alanında cesaret, duruş, atılganlıkla harekete geçeceksiniz. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde beklentileriniz olduğundan fazla büyük olabilir. Çarşamba günü aile bireylerinizle iletişiminizde sevgi ve saygı bazlı paylaşımlarda bulunacaksınız. İkili ilişkilerde kadersel karşılaşmalar ve tanışmalar yaşayacaksınız . 5 Ağustos Çarşamba günü Merkür Aslan burcuna geçecek. Gündelik işlerinizde sizin için çalışan kişilerle iletişiminizde sıcak samimi ve içten davranacaksınız. Perşembe günü sosyal medya iletişiminizde ani sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Merhametli bağışlayıcı ve affedici tavır ve davranışlar geliştirebilirsiniz. Cuma günü arkadaşlarınızla sosyal çevrenizde güzel zamanlar geçireceksiniz. Cumartesi günü evcil hayvanlarınız varsa onların bakımı ve gezdirilmesi ile ilgilenebilirsiniz. 8 Ağustos Cumartesi günü Venüs Yengeç burcuna geçecek. Çocuklarınızla iletişiminizde hassas, kırılgan ve korumacı davranabilirsiniz. Pazar günü kadın erkek ilişkilerinde denge ve uyum sağlayacaksınız. Kendi kazandığınız para alanında cesaret, atılgan ve mücadele etmek yeni gelir kaynakları elde etmek için harekete geçeceksiniz.



By Tülin Aydoğan
 
10-16 Ağustos Haftalık Burç Yorumları
Hafta ortasından itibaren Mars ve Plüton arasında esen savaş rüzgarları, gergin bir haftayı işaret etse de yaşanması muhtemel sürprizleriyle bizleri renkli bir haftaya sürüklüyor.

EDİTÖR: Tuğba Özer

0c (7).jpg


Koç (21 Mart-20 Nisan)


Burcunuzda ilerleyen Mars, sizi sinir ve ateş topuna çevirebilir. Eteğinizdeki taşları dökme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Sadece ilişki ve ortaklık cephesinde değil iş ve kariyer konuları da riskli bölgelerde olacak. Bu nedenle soğukkanlılığınızı korumalı, cesur tavırlarınızın size zarardan çok yarar vermesini sağlamalısınız.​

Boğa (21 Nisan-20 Mayıs)


Bu hafta kontrolünüz dışında gelişen tüm olaylar sizi epey yorabilir, ruhsal anlamda da gerginlik, huzursuzluk, depresyon gibi durumlar oluşabilir. Hafta boyunca her şeyi kontrol etmeye çalışmaktan çok yorgun düşebilir, sinirleriniz yıpranabilir. Bu enerjinizi mesleki anlamda daha iyi ve daha güçlü olmak için kullanmanızı tavsiye ederim.​

İkizler (21 Mayıs-21 Haziran)


Hem ikili ilişkilerinizde hem de sosyal hayatınızda gergin bir hafta geçirmeniz söz konusu. Para evinizde yaşanan gerginlikler nedeniyle ani öfke patlamaları yüzünden sıkıntılar yaşayabilir, yaşanması muhtemel olaylarda kontrolünüzü kaybedebilirsiniz. Duygu durum değişikliğinizi insanlara fazla yansıtmamalısınız.​

Yengeç (22 Haziran-22 Temmuz)


Cuma günü burcunuza geçen Venüs’ün etkisiyle, özellikle ikili ilişkilerinizde, sevecen, koruyup, kollayan bir ruh haline bürünmek isteseniz de partnerinizden aynı karşılığı alamayabilirsiniz. Bu da sizi hayal kırıklığına ve depresif bir ruha itebilir. Bu duruma asla izin vermemeli, yaptığınız iyiliklerin ve sunduğunuz sevginin evrendeki olumlu yansımalarına odaklanmalısınız.​

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)


Hafta başından itibaren fikirlerinizi dile getirirken çevrenizdekilerin üzerinde baskı kurmamaya özen göstermelisiniz. Gurur ve kibir bu dönemde size fazlasıyla zarar verecektir. Hukuki meseleler, akademik konularda koşullar umduğunuz gibi ilerlemeyebilir. Sabırlı olmalı, son karara saygı duymalısınız. Perşembe günü Ay’ın İkizler burcuna geçişiyle arkadaş gruplarınızla ortak etkinliklere katılabilir, keyifli sohbetlerle üzerinizdeki stresi atabilirsiniz.​

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)


Hesapta olmayan çok ani bir ödeme ile finans dengeniz bozulabilir de ya da para kaynaklarınızın biri sekteye uğrayabilir. Hafta ortası itibari ile Güneş ve Mars’ın olumlu etkileşimi hakim olacak. Dostlarınızdan destek alabilir, dostlarınızla beraber seyahat planları söz konusu olabilir. Bu hafta sizleri daha sosyal bir hayat beklemekte. Organizasyonlar yapabilir, birçok arkadaş grubunuzu bir araya getirebilirsiniz.​

Terazi (23 Eylül-23 Ekim)


Pazartesi günü Merkür’ün Aslan burcundaki dışa dönük enerjisi Boğa’daki Uranüs ile çarpışarak, topluluklar arasından sıyrılarak hayatınıza hızla giren yeni bir ilişkiye neden olabilir. Uzun soluklu bir ilişkiye adım atmadan önce iyice düşünmeli karşınızdaki insanın sizinle olan uyumunu anlamak için kendinize zaman tanımalısınız. Bu hafta gizli düşmanlarınızla yüz yüze gelmek, tartışmak durumunda kalabilirsiniz.​

Akrep (24 Ekim-22 Kasım)


Sizler için ciddi ve kalıcı değişimlerin yaşanacağı bir haftaya adım atıyorsunuz. Hayatınızdaki her şeyi kontrol altında tutmak için verdiğiniz mücadele bu hafta geri tepebilir. İşler beklediğiniz gibi gitmeyebilir, değişen dengeler canınızın sıkılmasına neden olabilir. Belki de mevcut konfor alanınızla vedalaşıp, yeninin sunduğu heyecana cesaretle atılmalısınız.​

Yay (23 Kasım-21 Aralık)


Hafta başından itibaren cesur yüreğinizi ortaya koyacağınız ateşli ve hareketli günlere adım atıyorsunuz. Pazartesi günü iletişim gezegeni Aslan burcundaki Merkür ile Boğa burcundaki Uranüs’ün ani ve zorlu etkileşimi, gündelik hayatınıza sürprizler taşıyacaktır. Bu hafta için ilişkilerinizde bazı değişiklikler yapma fırsatınız olabilir. Bekarsanız, bu günlerde çekiciliğinizi ön planda olabilir. Ya da gerçek bir sevgiyi sorguluyor olabilirsiniz. Bu düşüncelerle zaman kaybetmeyin.​

Oğlak (22 Aralık-20 Ocak)


Mars ve Plüton arasındaki gerginlik, iş ve kariyer konusunda değişimlere açık olmanız gerektiği konusunda vurgular yapıyor. Mevcut şartlarınızın iyileşmesi ve sizi cezbedecek bir iş teklifi almanız an meselesi. Ev, yuva, aile, yerleşimle ilgili konular, tapu, arsa, toprak, gayrimenkulle ilgili işlerde beklenmedik ani sürpriz gelişen olaylar söz konusu olabilir.​

Kova (21 Ocak-18 Şubat)


Bu hafta yakın çevreniz, komşularınız ve kardeşlerinizle olan ilişkilerde dikkatli olmalı, incir çekirdeğini doldurmayacak konuları gereksiz yere büyütmemelisiniz. Bilmediğiniz, farkında olmadığınız gizli dedikodular, konuşmalar, bilgiler ortaya çıkabilir ve bu sizin sinirlerinizi oldukça bozabilir. Hafta boyunca uyku düzeninize ve ruh sağlığınıza dikkat etmek sizin yararınıza olacaktır.​

Balık (19 Şubat-20 Mart)


Hafta boyunca devam edecek olan Mars ve Plüton arasındaki kavga, sosyal çevrenizde ve arkadaşlık ilişkilerinizde köklü değişimleri işaret ediyor. Bunun yanı sıra yaşamınızda finansla ilgili bir kriz, problem söz konusu ise de bunun için bir dostunuzdan da destek alarak çözebilirsiniz. Kesenizi zorlayacak girişimlerden de uzak durmanızda yarar var. Hafta ortası itibari ile Güneş ve Mars’ın olumlu etkileşimi devreye girecek.​
 
ll.jpg

Koç Burcu:

Maddi konular ve parasal işlerinizi güvene alma isteğiniz yüksek bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Maddi konularda kafanıza göre davranma isteğinizi akşam saatlerinde kontrol edin. Keyif yapmak ve kariyer sorumluluklarınız arasında gidip gelmek sizi strese sokabilir. Aynı zamanda hem dünyevi konularla, hem de ruhani olaylar arasında kalabilirsiniz. Perşembe günü kontrolsüzlükten uzak durun. Cesaretiniz ve düşünmeden hareket etme isteğiniz, toplum önünde, ailevi meselelerde veya iş alanlarınızda kavgalara ve sürtüşmelere neden olabilir. Bu dönem kendinizden ziyade bütünü düşünmeli, herkesin hayrına hareket etmelisiniz. Kavgalardan uzak durun, sıkıntıları kendi üzerinize çekebilirsiniz.

Boğa Burcu:

Sizin için önemli haftalardan bir tanesi başlıyor. Bu hafta kendi isteklerinize odaklanacaksınız. Hafta başında akşam saatlerinde hızlı, farklı ve ani duygusal kararlar almaya yatkın olacaksınız. Aile ortamlarınızda iletişiminiz rahat akmayabilir, sıkılganlıklarınız ve farklı davranışlarınızla ailenizdeki insanlarla anlaşmak kolay olmayabilir. Bu hafta ailevi meseleler, ev konularınız ve gelecek planlarınızı devreye sokmak arasında bocalamalarınız olabilir. Sosyal çevre ilişkilerinizde de stresler yaşayabilirsiniz. Perşembe günü tanımadığınız ortamlarda fikirsel ve fiziksel çekişmelere, kavgalara dikkat edin. Başkalarına yardım etmek isterken kendinizi olmadık durumlar içine sokabilirsiniz.

İkizler Burcu:

Bu hafta geri plandan işlerinizi yürüteceksiniz. Dış ortamlardan alacağınız haberler sizi şaşırtabilir. Yakın çevrenizle iletişim halinde olacağınız insanlara karşı sabırsız ve sıkılgan olabilirsiniz. Diğer taraftan kafanız her zamankinden farklı çalışabilir. Öğrenmek istediğiniz bir sürü alan var ve bu aralar kısa bir tatili hakettiğinizi düşünüyorsunuz, maddi yönden sizi bağlayan konular ve iş yükümlülükleriniz buna izin vermeyebilir, üzerinizde stres ve baskı hissedeceğiniz bir hafta olacak. Perşembe günü gireceğiniz ortamlarda, sosyal ilişkilerinizde dikkatli olun. Gerginlikleriniz arkadaşlarınız ve çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizde olmadık çekişmeleri ve kavgaları üzerinize çekebilir.


Yengeç Burcu:

Bu hafta çevrenizle beraber yapacağınız programlara kendinizi verebilirsiniz. Arkadaş ortamlarınızda sıkılganlıklarınız etrafınızdaki insanları şaşırtabilir. Maddi konularda konuşmalarınız olacaksa bu hafta gergin etkilere karşı dikkatli olun. Olayların farklı yönleriyle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Maddi konular ve özel ilişkileriniz arasında git gelleriniz yüksek olabilir. Sevdiğiniz insanın hayatındaki önemli bir olayla uğraşabilirsiniz. Perşembe günü toplum içinde veya kalabalık ortamlarda kavga veya sürtüşmelere çekilebilirsiniz. Hem özel hayatınızda, hem aile ilişkilerinizde, hem de iş alanlarınızda sadece kendinizi düşünerek hareket etmeyin. Gücünüzü bütünün hayrına kullanmaya çalışın.

Aslan Burcu:

Bu hafta oldukça hareketli ve hızlı etkilerle başlayabilir. İş alanlarınızda kafanıza buyruk olabilir, duygu değişkenliklerinizi etrafınızdaki insanlara yansıtabilirsiniz. Bu aralar konuşmalarınız ve fikirleriniz bir hayli ilgi çekici. Farklı ve sıra dışı konuşmalarınız en çok annenizle konuşmalarınızda veya iş alanlarınızdaki iletişimde sizi zorlayabilir. Kendinizi doğru bir şekilde ifade etmeye çalışın. Tahammülsüzlüklerden uzak durun. Perşembe günü seyahat halindeyseniz, tanımadığınız ortamlardaysanız gerginlikleri üzerinize çekmeyin. Bu dönem en çok kendi kişisel istekleriniz ve iş alanlarınızdaki sorumluluklarınız sizi yorabilir.

Başak Burcu:

Bu hafta kafanızdaki planları hayatınıza geçirmek için uğraşabilirsiniz. Bir seyahat veya tatil fikri sizi çok heyecanlandırabilir veya tatile ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz. İçinizde tuttuklarınız olur olmadık yerlerde ortaya çıkabilir. Anlık tepkilerinizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Kendi köşenize çekilmek kendinize daha fazla vakit ayırmak istediğiniz bu dönem özel hayatınızın sorumluluklarıyla uğraşmak sizi yorabilir. Sevdiğiniz insanın işi veya sağlığıyla ilgili konular önem kazanacak. Perşembe günü ve civarında kavga ve sürtüşmelere açık olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla yaşadıklarınızı konuşmak, sosyalleşmek zorlandığınız alanları aşmanıza yardımcı olabilir.

Terazi Burcu:

Halledilmesi gereken parasal konular bu hafta başında vaktinizi alabilir. Banka işlemleri, alacak verecek konularına odaklanabilirsiniz. Etrafınızda oluşan olaylar duygusal anlamda sizi derinden etkileyecek. Bu hafta arkadaşlarınızla ve çevrenizdeki insanlarla konuşurken onlara farklı yönlerinizi gösterebilirsiniz. Fikirleriniz hızlı akarken maddi konularda ani harcamalardan sakınmaya çalışmalısınız. Perşembe günü özel ilişkilerinizde şartları fazla zorlamayın. Sevdiğiniz insanla tartışmalara, kavgalara açık birgün olabilir. Ya da onun hayatında iş alanlarında bazı zorlanmaları duyabilirsiniz. Aile sorumluluklarınız, evinizle ilgili yapmanız gerekenler, sosyal ortamlarda rahat hareket etmenize engel oluyor. Dengenizi korumaya çalışın.

Akrep Burcu:

Özel hayatınıza, sevdiğiniz insana daha fazla enerjinizi vereceksiniz. Onun duygusal konulara farklı yaklaşımı bu Pazartesi ani ve sürpriz kararlar almanıza ve buna göre programlar yapmanıza neden olabilir. Göz önünde olduğunuz ortamlarda, kalabalık yerlerde tahammülsüzlüğe dikkat edin. Hem profesyonel, hem de özel hayatınızda herkesin sizin söylediklerinizi takip etmesini isteyebilirsiniz. Perşembe günü iş alanlarınızda kavga ve gürültüden uzak durun. Bu dönem enerjinizi daha faydalı sizin dışınızda gelişen olaylara aktarmalısınız. Güzel haberler uzak çevreden gelecek. Kariyerinizi parlatmalı, gereksiz işlerinizi aza indirgemelisiniz. Yoksa stresli bir hafta olabilir.

Yay Burcu:

Bu hafta gündelik işlerinize ve sağlığınıza odaklı olacaksınız. Gündelik hayatınızda programlarınız akşama doğru sürpriz gelişmelerle bölünebilir. Uzak yerlerdeki insanlardan alacağınız iş haberleri varsa sıkılgan ve tahammülsüz yapınızı kontrol edin. Düşündüklerinizi uygularken diğer insanları kaale almayacaksınız. Perşembe günü risk içeren işleriniz varsa dikkatli olmalısınız. Sevdiğiniz insanla parasal konular ortamı gerginleştirebilir. Maddi konularda kavga ve gürültüden kaçınmanız gerekecek. Yapmak istediğiniz bir sürü şey var ve tüm bunlar zaman zaman parasal konulara bağlanıyor. Hesaplı adımlar atmak üzerinizde stres yaratsa bil, geleceğinizi düşünerek atacağınız adımlar uzun vadede işinize yarayacak.


Oğlak Burcu:

Keyfe ve kendiniz için yapacaklarınıza önem vereceğiniz bir hafta başlıyor. Sıra dışı davranmak ve duygusal durumunuza göre hareket etmek isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla aranızda maddi konularda sinirli ve gergin konuşmalar geçebilir. Sizin planlarınız olabilir ama bu planları karşı tarafa doğru aktarmaya çalışın. Ev ve aile ortamlarınızda şiddetli sürtüşmelere ve kavgalara Perşembe günü açık olabilirsiniz. Gerginlikleri inatçılığınızla köpürtmeyin. Konuşarak her tür sorunu aşmanız mümkün. Bu dönem paranızı verimli kullanmaya çalışın. Tahsil etmeniz veya almanız gereken paralar varsa bu hafta bu işlerinizi halledeceksiniz.

Kova Burcu:

Ev ve aile alanlarınızda hızlı enerjiler söz konusu. Evinizde sürekli bir hareketlilik, fikir değişikliği veya sıkılgan etkiler devrede olabilir. Eşiniz veya partnerinizden görmek istediğiniz destekler var ama fikirsel olarak bazı konularda uzlaşmak kolay olmayabilir. Aile ortamınızdaki değişimler, süregelen ilişkilerinizi zorlayabilir. Perşembe günü iş alanlarınızda, girişimlerinizde gereksiz risklerden kaçının. Yakın çevrenizdeki insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Ufak bir tartışma büyük olaylara dönüşebilir. Unutmayın bu dönem sadece kendinizi düşünmemeli, başka insanların girişimlerini de önemsemelisiniz. Partnerinizin iş ve sağlık konuları üzerinizde stres yaratabilir. İşbirlikleriniz haftasonuna doğru hızlı ilerleyecek.

Balık Burcu:

İletişiminiz, telefon trafiğiniz bu hafta hızlı akacak. Yakın çevrenizle beraber yaptığınız planlar varsa akşam saatlerinde bu planlarda sürpriz gelişmeler olabilir. Duyacaklarınız konusunda hayrete düşebilirsiniz. Beraber iş yaptığınız insanlara karşı tahammülsüzlüklere ve sabırsız enerjilere dikkat edin. Perşembe günü sosyal hayatınızdaki girişimleriniz sizi sinirli ve gergin kılabilir. Bir işten parasal beklentiniz yüksek olacak ama bu dönemde herkesin kar sağlayacağı işlere yönelmeli sadece kendinizi düşünmemelisiniz. Değişik iş ve fırsatlar karşınıza gelecek ama fikirlerinizde biraz esnek olmaya çalışmalısınız. Beraber çalıştığınız insanların sağlık sorunları üzerinizde stres yaratabilir.





HANDE KAZANOVA
 
Karmaşa ve Gizem: 10-16 Ağustos Haftalık Burç Yorumları
Çatışmaların, yanlış anlaşılmaların ve karmaşanın yaşanabileceği bir haftaya giriş yapıyoruz. Bol bol mücadele edeceğimiz günler bizi bekliyor...



kkk.jpg


1. Koç


Koç burçları bu dönemde haksızlığa uğramış ya da kendilerine haksızlık edildiğini hissediyor olabilir. Ancak ne kadar süre kenarda durup sessizce bekleyeceklerine kendileri karar veriyorlar. Özellikle 13 Ağustos’ta iş yaşamlarında otorite olan biriyle çatışabilir, anlaşmazlığa düşebilirler. Bazı görüşmeler sırasında ortam gerilebilir, karşılarındaki kişinin onları manipüle ettiğini düşünebilirler. Ancak bu noktada eğer gerçekten manipüle edildiklerini ya da haksızlığa uğradıklarını düşünüyorlarsa bunu sesli bir şekilde dile getirmeliler. Eğer böyle düşünmelerine sebep olan kişi iş hayatlarından değil de özel hayatlarından biriyse çekip gitmekte tereddüt edebilir, daha farklı bir üslupla rahatsız oldukları şeyi anlatmaya çalışabilirler.

Hafta sonu Uranüs gerilemesinin de etkisiyle özellikle para konularında hiç beklemedikleri dalgalanmalar yaşayabilirler. Paralarının kontrolünü kaybettiklerini ya da bütçelerini aştıklarını görebilirler. Bu durumun olumlu yanı ise oturup mali durumlarını gözden geçirerek nerede hata yaptıklarını bulmaya çalışmaları olacaktır. Özellikle gelecek kavramıyla ilgili endişeleri olan Koç burçları yarın yokmuşçasına yaptıkları harcamalara bir son verip içinde bulundukları durumdan bir çıkış yolu aramalılar.

2. Boğa


Boğa burçları için bu haftanın şanslı günü perşembe! Her ne kadar %50 şansız olma ihtimalleri olsa da uzun zamandır hayalini kurdukları ya da planladıkları bir şeyi denemek, ortaya çıkarmak için mükemmel bir zaman. Özellikle tüm araştırmaları yapıp istedikleri şeyden emin olan Boğa burçlarının şanslı olacağını ve hayallerinin peşinden gitmeleri gerektiğini söyleyebiliriz. Ancak bunu yaparken onları acele edip onları güvende tutacak adımları atlamamaya, her şeyi doğru yaptıklarına emim olmaya özen göstermeliler. Bu süreçte mülakata girecek ya da önemli görüşmeler gerçekleştirecek Boğa burçları ise dürüstlüğü ön planda tutmalı ve karşılarındaki kişiye karşı açık sözlü olmalılar. Fazla mesai yapan ya da hayallerindeki şey için çok yorulan Boğa burçları emeklerinin karşılığını alacakları günü hayal ederek pes etmemeliler.

Hafta sonu ise Uranüs gerilemesinin başlamasıyla hayatlarındaki riskli konular daha fazla gündeme gelebilir, riskli konuların yarattığı baskıyı fazlasıyla hissedebilirler. Ancak Uranüs gerilemesiyle Boğa burçlarının önünde olumsuz etkiler olmadığını, hayatlarında meydana gelen hiç beklemedikleri gelişmelerin olumlu etkiler getireceğini söyleyebiliriz. Özellikle hafta sonu tüm bir yılı gözden geçirerek yaşadıkları zorlukları düşünebilir, geçmişte onlara heyecan veren fikirleri tekrar masaya yatırabilirler. Yaratıcı ve hayalperest olacakları günler.

3. İkizler


İkizler burçlarının ne kadar kararsız olabildiklerini hepimiz biliyoruz. Ancak bu hafta normalden çok daha fazla kararsızlık yaşayabilirler. Özellikle ilişkiler konusunda ikilemde kalabilir, duygularını kontrol etmekte zorlanabilirler. Eğer hayatlarında platonik olarak ilgi duydukları biri varsa bu dönemde yeniden gündeme gelebilir, iki kişiden birinin hayatında bir başkasının olması İkizler burçlarını derin düşüncelere itebilir. İkizler burçları bu karmaşık durumla başedebileceklerini düşünseler de bu dönemde duyguların fazlasıyla karmaşık olması işleri daha zor hale getirebilir. Kıskançlık, kızgınlık veya sahiplenme gibi alışılmadık duygular bir çığ gibi çoğalabilir.

Hafta sonu Uranüs’ün gerilemeye başlamasıyla birlikte rüyalar, dürtüler ve sezgiler ön plana çıkabilir. Olaylara farklı açılardan bakıp farklı mesajlar alabilirler. İkizler burçları bu süreçte içlerine dönebilir, terapiye ya da meditasyona başlayabilirler. Daha ruhani taraflarına yönelerek onları saran zincirlerden ve eski alışkanlıklardan kurtulmaya başlayabilirler.

4. Yengeç


Yengeç burçları için kişisel yaşamlarıyla profesyonel yaşamları arasında sıkışıp kaldıkları ve çeşitli kararsızlıklar yaşadıkları bir hafta olabilir. Özellikle perşembe günü sorunlar ve kararsızlıklar yoğunlaşabilir. Uzlaşmak zor hale gelebilir, ne yaparlarsa yapsınlar anlaşılamadıklarını hissedebilirler. Herkesin üzerinde genel bir tatminsizlik olacağı için bu tür durumlarda eski yöntemleri kullanmak işe yaramayabilir. Ayrıca herhangi bir karar vermeden ya da bir konuşma yapmadan önce olaya başka açılardan da bakıp büyük resmi görmeye çalışmalılar. Diğer yandan herkesi aynı anda mutlu etmelerinin de mümkün olmadığını kabul etmeliler. Bu noktada önceliklerini belirleyerek ilerleyebilirler.

Özellikle hafta sonu arkadaşlıklar gündeme gelebilir. Arkadaşlarını ve arkadaşlıklarını gözden geçiren Yengeç burçları bu dönemde büyük değişimler yaşayabilirler. Her ne kadar iç karatıcı durumlar olsa da aslında bu durumlar geçtiğinde rahatladıklarını hissedebilirler. Teknolojik aletlerle ilgili çeşitli güncellemeler yapmaları gerekebilir, bu konuda zorlanıp etraflarındaki kişilerden destek alabilirler.

5. Aslan


Aslan burçları özellikle perşembe günü bazı kişilerle adeta karşı karşıya gelebilirler. Aslan burçları bu dönemde büyük adımlar atarak çok daha ileriye gitmek isteseler de maalesef onları durduran engellerle karşılaşabilirler. Bazı insanların onların çabasından ve cömertliğinden faydalandığını fark edebilirler. Bu nedenle normal şartlarda büyük bir istekle yaptıkları fedakarlıklar üzerine düşünüp bazı durumlarda geri çekilmek isteyebilirler. Özellikle iş hayatlarında haklarını alamamak ve karşılığında mazeretler uydurulduğunu görmek sinirlenmelerine neden olabilir. Kişisel hayatlarında ise özellikle evle ilgili konularda üzerlerine fazla sorumluluk yüklenebilir, yorgun hissedebilirler. İlişkilerini sorgulayabilir, hayatlarındaki özel kişinin onları neden sevdiğini anlamaya çalışabilirler. Hayatlarındaki özel kişinin Aslan burçlarını yalnızca yaptıkları fedakarlıklar ve özverili davranışlar için sevdiğini düşünebilirler.

Hafta sonu gelecek planları gündeme gelebilir. Bu konuda daha esnek olup daha değiştirilebilir planlar yapmaları gerektiğini fark edebilirler. Uranüs gerilemesiyle birlikte uzun vadeli planlarda talihleri açık olabilir, işler olumsuzdan olumluya dönebilir. Bu süreçte acele etmemeli, önlerindeki fırsatları tüm detaylarıyla değerlendirmeli ve değişime açık olmalılar. Bu dönemin hayatlarındaki insanları ve planları düzene sokmak ve yeniden değerlendirmek için bulunmaz bir fırsat olduğunu unutmamalılar.

6. Başak


Başak burçları için romantizmin doruklardı olduğu bir hafta olabilir. Özellikle perşembe günü tutku artabilir. İlişkisi olan Başak burçları ilişkilerini canlandırabilir, ilişkilerine yeni heyecanlar katabilir. Yalnız Başak burçları ise bu süreçte duygularını gizlemekten vazgeçmeliler. Söylemek istedikleri her şeyi o an söylemeliler. Gizemli halleri hoşlandıkları kişiyi kendilerinden uzaklaştırabilir. Diğer yandan güçlü tutkular ve arzular kıskançlık, öfke ve aşırı sahiplenme gibi duyguları da tetikleyebilir. Bu konularda kendilerini kontrol etmeyi öğrenmeliler. Eğer kendilerine güvenmiyorlarsa onları sinirlendirebilecek durumlardan uzak durmaya çalışmalılar. Tüm bu duyguların geçmişte gömdükleri bazı hisleri de ortaya çıkarabileceğini unutmamalılar.

Hafta sonundan itibaren hayatlarında ani bir duraklama evresine giriş yapabilirler. Uzun zamandır erteledikleri ancak vakit bulamadıkları planlar gündeme gelebilir. Hayatlarında ilerlemeyen ve aksaklık yaratan konuları gözden çıkarıp bazı şeylerden vazgeçmenin doğru olacağına karar verebilirler. Uranüs gerilemesi Başak burçlarına büyüme ve gelişme getirecek ancak yalnızca yeteri kadar çabalarlarsa…

7. Terazi


Terazi burçları için bu hafta zorlu olabilir çünkü her zaman için sahip oldukları o mükemmel iletişim ve diplomasi yetenekleri bu hafta etkisini azaltabilir. Kendi işlerine ve yaşamlarına odaklanan Terazi burçları bu süreçte başkalarının problemlerinin içine çekildiklerini hissedebilir ve bununla baş etmekte zorlanabilirler. Her ne kadar normalde başkalarının yaşadıkları sinir krizleri sırasında sakinliklerini korumayı başarsalar da bu defa sakin kalmakta zorlanabilirler. Hayatlarındaki denge ve huzuru yeniden sağlamak için bazı konularda aşırıya kaçabilirler. Bu süreçte yapabilecekleri en iyi şey tüm bunların biteceğine odaklanmak olacaktır. Saman alevi gibi sönecek olan bu fırtınalı günlerden sonra özürleri kabul etmeye hazır olmalılar. Eğer hata yapan kendileriyse şapkalarını önüne alıp nerede yanlış yaptıklarını düşünmeliler.

Hafta sonu ise romantizm ve erotizm gündemde olabilir. Romantik konularda radikal değişimler yaşayabilirler. Oldukça samimi bir ilişkide tam olarak neye ihtiyaçları olduğunu düşünmek için zaman ayırabilirler. Bu düşünme sürecinde varoluşsal sorularla konu karmaşıklaşabilir. Ciddi bir ilişkisi olan Terazi burçları ise hayatlarındaki özel kişiyle halının altına süpürdükleri bazı sorunları konuşmaya hazırlanabilirler.

8. Akrep


Akrep burçları bu hafta kendilerini çok daha öfkeli ve stresli hissedebilirler. Özellikle bu hisleri kontrol etmekte fazlasıyla zorlanabilirler. Ancak öfkeleri dindiğinde etraflarındaki insaları kırdıklarını fark edeceklerdir. Bu tür bir durumun hiç yaşanmaması için öfkelerini başka bir alana kanalize etmeyi ve sinir anlarında kontrollerini sağlamayı denemeliler. Birinin yaptığı şeyden gerçekten rahatsız olan Akrep burçları ise düşünceleri bastırmak yerine karşılarındaki kişiyle açık açık konuşarak kendilerini doğru ifade etmeye çalışmalılar.

Özellikle hafta sonu ilişkilerde çok daha samimi hale gelebilirler. Ancak bu samimiyet bazı ilişkilerdeki çatlaklarında ortaya çıkmasına neden olabilir. Ciddi bir ilişkisi olan Akrep burçları birlikte oldukları kişiden kafa karıştıran mesajlar alabilirler. Duyguların fazla yoğunlaşmasıyla bir anda ortadan kaybolmak ve bir süreliğine kabuklarına çekilmek isteyebilirler. Bu süreçte bol bol derinlemesine düşünme şansları olacağını söyleyebiliriz.

9. Yay


Yay burçları bir süredir hayal ettikleri ya da planladıkları şeylerle ilgili adeta yüksekten uçuyorlar. Ancak inişlerinin çok sert olmaması için dikkatli olmalılar. Her ne kadar hayallerini ya da planlarını bir sonraki seviyeye taşımaya hevesli olsalar da bazı şeyler kontrolleri dışında gelişebilir. Ellerinde olmayan bu kısıtlamalar mutluluklarına gölge düşürse de bir süre sonra istedikleri her şeyi başarabilme gücüne sahip olduklarını hatırlayacaklardır. Diğer yandan bu sınırlayıcı etkiler aşk ve romantizm konularında da etkili olabilir. Özellikle birini etkilemek için kendilerinden ödün veren ya da başka biri gibi görünen Yay burçları bunun kendileri için felaket olduğunu çok geçmeden göreceklerdir. Bu dönemde bazı konularda kendilerini zorlamayı bırakıp doğal akışta neler olacağına bakmalılar.

Hafta sonu beslenme alışkanlıkları, spor ve sağlık konuları gündeme gelebilir. Bu konularda rutinlerini daha verimli hale getirmek isteyebilirler. Diğer yandan kendi ihtiyaçlarını hayatlarındaki diğer etmenlerden önde tutmanın bencillik olmadığını bilmeliler. Bu kaygılarından kurtulurlarsa hayatlarındaki iyileştirmeleri yapmak için gerekli cesur adımları da atabilirler.

10. Oğlak


Oğlak burçları uzun zamandır kendilerini huzurlu ve ait hissedecekleri bir evin hayalini kuruyorlar. Şu an için doğru yerde olup olmadıklarını ise bilemiyor olabilirler. Bu düşünceler yukarı çıkarken özellikle perşembe günü onlara uymayan ya da onları rahatsız eden şeyleri görmezden gelmete zorlanabilirler. Özellikle beraber yaşadıkları insanların alışkanlıkları ya da yaptıkları gürültüler bile çekilmez olabilir bu süreçte. ancak sinirlenmenin herhangi bir konuda bir değişim yaratmayacağını bilmeliler. Bu nedenle herhangi bir öfke patlaması yaşamadan önce onları rahatsız eden şeyleri açıkça ve sakince dile getirmeyi denemeliler.

Hafta sonu ise Oğlak burçları için tutku ve şöhret bölgesi etkin olacak. Bu dönemde sanata, müziğe ve el işlerine merak salabilirler. Yalnız Oğlak burçları heyecan verici romantik ilişkilere başlayabilirler. Bu süreçte macera arayabilir, yeniliklere açık olabilirler.

11. Kova


Kova burçları bu hafta çok sık pot kırabilirler. Sohbet sırasında söyledikleri şeyleri kontrol edemeyip, yanlış anlaşılmalara sebep olabilirler. Bu etki olumlu da olabilir ve bir anda karşılarındaki insanlara abartılı iltifatlar ettiklerini fark edebilirler. Diğer yandan içlerindeki duygular karmaşıklaşabilir ve artık ne hissettiklerini bilemiyor hale gelebilirler. Bu noktada bir seçim yapmaları gerekir. Kırgınlık, kıskançlık ve reddedilmişlik gibi duyguları daha fazla dibe gömmeye çalışmalarının yanı sıra bu hisleri tam olarak kime ve neye karşı hissettiklerini de sorgulamaları gerekebilir. Bastırılan duyguları patlamadan önce gözden geçirmek yapmaları gereken en önemli şey olacaktır.

Hafta sonu özellikle ev hayatlarıyla ilgili çok başka düşünmeye ve hissetmeye başlayabilirler. Aile, ev arkadaşı ya da eşlerle ilgili bazı değişimler söz konusu olabilir. Bu değişimlerle istedikleri bazı kriterlere kavuşabilirler ancak her şeyin planladıkları gibi gitmeyeceğini şimdiden kabul etmeliler. Bu değişimlerle birlikte aslında ihtiyaç duydukları molayı da elde edebilirler.

12. Balık


Bu hafta Balık Burçları için odak noktası hayatlarındaki insanlar olacaktır. Özellikle perşembe günü çevrelerindeki insanları değerlendirebilir, bazı insanları hayatlarından çıkarmaya karar verebilirler. Hayatlarından çıkarmasalar bile hayatlarındaki insanlar hakkında önemli kararlar vereceklerini söyleyebiliriz. Diğer yandan yine perşembe günü uzun zamandır planladıkları ya da akıllarının bir köşesinde yer edinen bir şeyi hayata geçirebilirler. İlişkiler konusunda kafaları karışsa da üzerine düşünmeyi bırakıp doğal akışa bırakmalılar kendilerini. Böylece bazı ilişkiler kendiliğinden yok olurken bazılarının çok daha güçlü hale geleceğini fark edeceklerdir.

Hafta sonu hayatlarındaki platonik kişilerle nasıl etkileşim kurdukalarını düşünebilir ve davranışlarını gözden geçirebilirler. Kardeşler, komşular veya tanıdıklarla iletişim gerilebilir, orada bazı kopukluklar olabilir. Bu insanlar karşısında kendilerini çok zayıf hissedebilirler. Bu dönemde önceliklerini gözden geçirip ilgilerini onlar için değerli olan insanlara yöneltmeleri faydalı olacaktır.




Gözde Solak
 
X