10+3 hamileyimmm

bjksenay

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
16
0
6
İstanbul
Arkadaşlar merhaba

bende 10+3 günlük hamileyim şuana kadar hiç kusmam olmadı çalışıyorum sadece sabahları işe giderken mide

bulantım oldu ve öğürdüm oda dişlerimi fırçaladığım için 3-4 kere oldu aynısı ama henüz kusma yok çokta rahatsız etmiyor allaha şükür

bazen hamile değilmiyim diye düşünüyorum doktora sormayı unuttum 12 haftada 2 li test için tekrar gideceğim ve hiçbirşeyden

tiksinmedim herşeyi yiyorumm :)))

herkes bebeğin kız o zaman senin erkek kusturur diyor tatlı ekşi hiç farketmiyor yiyorum özellikle yeşil zeytin ve erik çok hoşuma gidiyor

canım o kişinin bünyesiyle alakalı kız bebeği olup kusan arkadaşlarımızda oldu ama çok şanlısın iyki olmamış 2li testinde doktor bi ihtimal bebişinin cinsiyetini gördüğü kadarıyla tahmin edebilir. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.

Ben de hiç kusmadım. Mide bulantım neredeyse hiç olmadı. Bebeğim erkek. Ben de hamile değilmişim gibi hissederdim. Bu durumlarım bebeğin cinsiyetiyle bir alakası yok. Tamamen annenin vücuduyla alakalı bir şey bana göre. Hormonlara karşı verdiği tepkiye bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…