Selamlar; benim enfeksiyonum vardı fitil kullandım. Bir haftadır sarı bazen koyu sarı akıntım olmaya başladı tekrar. Günlük ped kullanıyorum akıntının rengini iyice görmek içinde günlük pedin üzerine peçete koyuyorum. Dün biraz dışarı çıktım acelem vardı hızlı hızlı yürüdüm. Eve geldiğimde kahverengiye dönük çamurumsu bir akıntı gelmiş. Tuvaletimi yapmadan tuvalet kağıdıyla özel bölgemi sildim herhangi bir leke falan bulaşmadı. Bugünde kontrol ediyorum ama kahverengi akıntı yok.
Açıkçası doktorada gitmek istemiyorum çünkü daha önceki gebeliğimde bir süre kahverengi akıntım gelmişti o yüzden doktora gittim muayene ettiler ve akşamına yoğun kanamam başladı düşük oldu. Bundan dolayı kurcalamak istemiyorum. O zaman henüz kalp atışı falanda yoktu.
10 gün sonra zaten ikili test için randevum var o zaman gideceğim. Sizce doktora gitmemekle hata mı ediyorum? İçimden hiç doktora gitmek gelmiyor. Korkuyorum.
Açıkçası doktorada gitmek istemiyorum çünkü daha önceki gebeliğimde bir süre kahverengi akıntım gelmişti o yüzden doktora gittim muayene ettiler ve akşamına yoğun kanamam başladı düşük oldu. Bundan dolayı kurcalamak istemiyorum. O zaman henüz kalp atışı falanda yoktu.
10 gün sonra zaten ikili test için randevum var o zaman gideceğim. Sizce doktora gitmemekle hata mı ediyorum? İçimden hiç doktora gitmek gelmiyor. Korkuyorum.