Yanlış yazmışım ilişkinin üzerinden 5 gü. Gectiİlişkinin üstünden 45 gün mi geçti doğrumu anladım? Hayır eğer öyleyse zaten test yapın çıkar gebelik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış yazmışım ilişkinin üzerinden 5 gü. Gectiİlişkinin üstünden 45 gün mi geçti doğrumu anladım? Hayır eğer öyleyse zaten test yapın çıkar gebelik.
Şuan ilişkinin üzerinden 12 gün geçti 2 tane test yaptim ikiside negatif ama birisi sari renge dönüştü negatif ama hamilemiyim acabaPcosluyum bu arada sizce yumurtlama olmuş mu
Kuruma çizgisi olabilir ilk idrarla erken gebelik testiyle 2 gün sonra tekrar deneyin bence
Bir 5 gün daha bekleyip test yapın ozaman bu arada progestan fitil kullanabilirsiniz hatta iğnenizi de kullanın belki gebelik oluşacaknolursa korusun olmazsa bırakırsınızYanlış yazmışım ilişkinin üzerinden 5 gü. Gecti
A aaa noluyor ki neden okadar ilaç kullanıyordunuz enfeksiyon mu varmış? Dikkat edin gebeliknoluşacaksa okadar ilaç hiç iyi değil. Bahtınız oluşmadı ozaman kullanın benceFitil verdi ve bir poşet ilaçla döndüm eve 2 kutu antibiyotik krem agri kesiciler vitaminler enfeksiyon ilaclari
Dönüşünüz için çok teşekkür ederim bende şubat ayında kromozom test verdim eşimde verdi temiz çıktı kanda pıhtılaşma yok ben şuan 36 yaşına girmek üzereyim ben sadece yumurtalık kalitesini arttırmak için orzax inositol kullanıyorum pcos yok ovülasyon ile takip ediyorum bakalım regle 10 gün var inşallah olumlu sonuç alırım progestan mantıklıymış aslında sanırım siz hekim onayı ile yaptınız hekime sormadan kullanmamak gerekiyor çünkü diye biliyorum düşük yapmadan önce kullanmıştım bendeMerhaba iğneyi genetik test denilen birşey var 6lı panel deniliyor genetiğinize bakılıyor. Benim genetik testimde 2 gende mutasyon çıktı hal böyle olunca anladıkki 4 düşüğümüde kan pıhtılaşmasından dolayınyapmışmolma ihtimalim yüksek. Belki tek seçenekno değil ama ihtimaller arasında en yükseğiydi. Buyuzden ilişki sonrası hemen iğneye başladım hatta akşam yatarken iğne sabah kalkınca coraspirin aldım. Progestana gelince, o hormon aslında her kadının vücudunda zaten var. Döllenme olup bebek rahme tutunmaya başlarken salgılanmaya başlıyor. Benim gibi ileri yaş annelerinde bu işler bazen aksayabiliyor ve rahim Bebek için hazır hale gelmemiş olabiliyor. Spermle buluşan yumurta rahime doğru yuvarlanıp kendine tutunmakmiçin yer ararken rahimin buna hazırlanmış olması gerekir bu hormon sayesinde, işte ben riske atmakmistemediğim için ilişkiden sonraki gün vücudumda birşeyler hissettiğimde döllendiğimi anladığımda başladım ki rahim gelen dölü hemen tutabilsin diye.
5 düşüğü olan biri olarak tabiki hekim tavsiyesiyle kullanmayı öğrendimDönüşünüz için çok teşekkür ederim bende şubat ayında kromozom test verdim eşimde verdi temiz çıktı kanda pıhtılaşma yok ben şuan 36 yaşına girmek üzereyim ben sadece yumurtalık kalitesini arttırmak için orzax inositol kullanıyorum pcos yok ovülasyon ile takip ediyorum bakalım regle 10 gün var inşallah olumlu sonuç alırım progestan mantıklıymış aslında sanırım siz hekim onayı ile yaptınız hekime sormadan kullanmamak gerekiyor çünkü diye biliyorum düşük yapmadan önce kullanmıştım bende
Ay hayır benimki 0.38 3 ayrı kadın doğumcuya gittim bu değer tek başına hiçbir şey ifade etmez 1 sene deneyin dediler hiç takılma doktorun dediğine gayet yumurtalarını görüyorum dedi bana doktor bu gebeliğe engel bi durum değil ki yumurta rezerviyle ilgili bi durum isterse 1000 tane yumurtan olsun 1 tane kaliteli yumurta ve sperm gebe kalmak için yeterli canını hiç sıkmaAmh düşük olduğu için![]()
En üstteki sizin pikiniz ama az yapmışsınız testi. Yani pik nekadar sürdü göremiyoruz. Biz böyle zamanlarda piki gördüğümüzde günde 3 kere test yapıyoruz ki nezaman soluklaşmaya başladığını nekadar sürdüğünü görüp bet ilişkiyle değerlendirebilelim diye.Arkadaşlar merhaba ben İlk kez ovulasyon testi kullanıldım bu ay testine bakabilirmisiniz çatlama olmusmu uzayan akıntım da oldu ve şimdi aşırı bel ve kasık ağrısı yaşıyorum
Arkadaşlar merhaba ben İlk kez ovulasyon testi kullanıldım bu ay testine bakabilirmisiniz çatlama olmusmu uzayan akıntım da oldu ve şimdi aşırı bel ve kasık ağrısı yaşıyorum
En üstteki sizin pikiniz ama az yapmışsınız testi. Yani pik nekadar sürdü göremiyoruz. Biz böyle zamanlarda piki gördüğümüzde günde 3 kere test yapıyoruz ki nezaman soluklaşmaya başladığını nekadar sürdüğünü görüp bet ilişkiyle değerlendirebilelim diye.
Ayy hayırlı uğurlu olsun güzelce kucagınıza alın insalkah bebişinizi ablacım bende 2.5 yıldır deniyorum eşimde varikossl varmıs yeni 3 ay oldu ameliyat olalı hemen umut etmeye başladım bosuna zaman geçirmişim bunca yıl eşimde sperm sayısı düsükmüş varikoselden dolayı daha önceden bana doktor progesran vermıstı biraz düsük bulmustu progestweonumu içince cok basım dönüyor diye bırakmıstım simdi bu aylarda tekrar umut doğdu icime belkş ameliyat oldu eşim cocuvum olur belki diye ovulasyonla takip edip çatlamadan sonra bende fitil şeklinde almaya başladım bide sağ tarafta kasık ağrım var benımde bende bu mesajlarınızı gördğkren sonra insallah faydası olur bende tüm isteyenlerde hamile kalırMerhaba inşallah bu sefer bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Genetik testlerinizi yaptırdınız mı bilmiyorum yani düşüklerinizin sebeplerini biliyor musunuz acaba? Bir de evet progestan rahimi Bebek için uygun hale getiren düşük riskini önleyen bir hormon takviyesi. Günde 3 kez 200 er mg kullanabilirsiniz. Vücut bu hormonu stok yapmıyor, gerektiği kadarını kullanıyor fazlasını atıyor zaten bebeğe de size de bir zararı yok. Bel ağrınız varsa yumurtanız dölleniyor olabilir ben kendimi dinlediğimde bu belirtiler bireylerin habercisi diye mutlu oluyordum. Genetik test yaptırmadıysanız size tavsiyem sabahları 1 corasprin akşamları uyumadan öncede 4000 lik enox iğne yapın kolunuzdan. Progestanınızı kullanın bence hepsine başlayın hatta kullanmıyorsanız folik asit mutlaka ve d vitamini falan önemli takviyeler
Test yaotim erken gebelik testi ama negatif hamile degilim ilaçlardan sonra ağrılarım.biraz hafifledi zaten şükürBir 5 gün daha bekleyip test yapın ozaman bu arada progestan fitil kullanabilirsiniz hatta iğnenizi de kullanın belki gebelik oluşacaknolursa korusun olmazsa bırakırsınız
Beden böyle zor anlaşılır bir test kullanıyorsunuz keşke daha kolay ve daha net bir test kullansanız ben tüm ovulasyon sürecimi bir gebenin günlüğü isimli test ile yaptım çok memnun kaldım. Hiç böyle birbirine yakın değerler yoktuEki Görüntüle 3646389 Merhaba arkadaşlar pco var sat 7 eylül iki kere mi yumurtladım anlamadım
Amin canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin. İnşallah o kasık ağrısı bebeğe delalettir. Sonucu bizimle de paylaş istersenAyy hayırlı uğurlu olsun güzelce kucagınıza alın insalkah bebişinizi ablacım bende 2.5 yıldır deniyorum eşimde varikossl varmıs yeni 3 ay oldu ameliyat olalı hemen umut etmeye başladım bosuna zaman geçirmişim bunca yıl eşimde sperm sayısı düsükmüş varikoselden dolayı daha önceden bana doktor progesran vermıstı biraz düsük bulmustu progestweonumu içince cok basım dönüyor diye bırakmıstım simdi bu aylarda tekrar umut doğdu icime belkş ameliyat oldu eşim cocuvum olur belki diye ovulasyonla takip edip çatlamadan sonra bende fitil şeklinde almaya başladım bide sağ tarafta kasık ağrım var benımde bende bu mesajlarınızı gördğkren sonra insallah faydası olur bende tüm isteyenlerde hamile kalır![]()