Selam herkese, bir süre diyet gruplarinda, bir süre günlüklerde gezindikten sonra cok bikmistim diyetten ve kilo vermekle ilgili olan herseyden.2 - 3 hafta uzaklasip kendimi bulayim demistim.ne yazik ki mayis ayim kendimi bulma degil aksine kendimi kaybetme yolunda gecti.üst üste agir ve atesli hastaliklar gecirerek bir dünya antibiyotik yutmak zorunda kaldim.2-3 haftam yataklardan cikamadan gecti.hala son hastaligimdan kalan antibiyotiklerimde bitmedi zaten ama bu yeni bir baslangic yapmak icin engel degil bana.ben 2-3 hafta uzak kaldim ama neyseki tek gram + ya gecmeden döndüm KK ya.iyi birsey bu tabi, demek ki nihayet normal insanlar gibi ne kadar yiyebilcegimi ögrendigimi gösterir :)
Geriye kalan kilolarimi kendi günlügüme yazarak vermeye devam edicem simdide, bir sekilde motivasyonu yükseltmek gerekiyor.ama simdi hissediyorumda ilk basladigimdan daha kararliyim su an.bu isi bitirmeden bu sefer uzaklasmicam amacimdan.
14 Ocakta basladim kilo verme yoluma.tami tamina 95 kiloydum tartida.bugün itibariyle (mayis basindan beri) 75 kiloyum. mayis sonu 70 kilo altini hedef bicmistim kendime,maalesef gecirdigim hastaliklar yüzünden yakalayamadim bu hedefi.bu yüzdende daha bir hirsta yaptim.hic degilse dogum günü hedefimi yakalamaliyim.temmuz sonu 65 kilo olmaliyim.yok baska bir yolu bunun

-----------------------------------------------------------------------------
bu yolda bana destek olan ve destek olucak olan tüm iyi niyetli , gercek insanlara sonsuz tesekkürlerimi sunarim

Geriye kalan kilolarimi kendi günlügüme yazarak vermeye devam edicem simdide, bir sekilde motivasyonu yükseltmek gerekiyor.ama simdi hissediyorumda ilk basladigimdan daha kararliyim su an.bu isi bitirmeden bu sefer uzaklasmicam amacimdan.
14 Ocakta basladim kilo verme yoluma.tami tamina 95 kiloydum tartida.bugün itibariyle (mayis basindan beri) 75 kiloyum. mayis sonu 70 kilo altini hedef bicmistim kendime,maalesef gecirdigim hastaliklar yüzünden yakalayamadim bu hedefi.bu yüzdende daha bir hirsta yaptim.hic degilse dogum günü hedefimi yakalamaliyim.temmuz sonu 65 kilo olmaliyim.yok baska bir yolu bunun
-----------------------------------------------------------------------------
bu yolda bana destek olan ve destek olucak olan tüm iyi niyetli , gercek insanlara sonsuz tesekkürlerimi sunarim