10 aylık bebeğimin hareketi

ceylin69

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2025
4
0
1
35
Merhaba! Bebeğim 10 aylık yaklaşık 4 ay önce ayaklarını birleştirerek bacaklarını karnına doğru çekmeye başladı. İlk başlarda pek önemsemedim sadece uykusu gelince yapıyordu fakat giderek arttı ve şuan gece uykudan uyanıp yapıyor sesine uyanıyorum bakıyorum ki elini yüzüne koymuş o hareketi yapıyor kasılarak çok yoruluyor ve ter içinde kalıyor. Doktora götürdüm sen o harekete takılma dedi. Aynı durumu yaşayan var mı? Ne olur yardımcı olun. Çok üzülüyorum çok kafama takıyorum☹️

Bacaklarını birleştirip kasılma yapıyorsa bebek mastürbasyonu diye bir şey var terliyor falan dediğiniz için aklıma geldi ama görmeden konuşuyorum videolarına bir bakın

Benzer soruyu bir doktor forumunda okumuştum,bebek mastürbasyonu diye yanıtlamıl doktor
Bende araştırdım maalesef öyleymiş😔çok üzülüyorum ve kafama takıyorum. Ne zaman geçer nasıl geçer kafamda sorular
Neden üzülüyorsunuz bebek için de bir rahatlama yöntemi demek ki

Merhaba! Bebeğim 10 aylık yaklaşık 4 ay önce ayaklarını birleştirerek bacaklarını karnına doğru çekmeye başladı. İlk başlarda pek önemsemedim sadece uykusu gelince yapıyordu fakat giderek arttı ve şuan gece uykudan uyanıp yapıyor sesine uyanıyorum bakıyorum ki elini yüzüne koymuş o hareketi yapıyor kasılarak çok yoruluyor ve ter içinde kalıyor. Doktora götürdüm sen o harekete takılma dedi. Aynı durumu yaşayan var mı? Ne olur yardımcı olun. Çok üzülüyorum çok kafama takıyorum☹️
Sanırım bebeklerde kasilma tavrı hep oluyor benim 10 buçuk aylık kızımda farklı şekilde kasiliyor eeg çektirdik.temiz cikti galiba zamana bırakacağız elbet de geçer siz eeg vs cektrmedinz mi? Cocuk norolojisine gitmiştim ben

Benim bebeğimde yapti bi dönem doktor takılma demşti hatta nöroloji doktoru söylemşşti . Şuan yapmıyo bi dönem yapti sadece 1 ay sürdü sürmedi birakti sonra suan asla yapmıyo

Back
X