- Konu Sahibi handeac123
Eşiniz haklı. Kendi anneniz yada bi akrabanız idare edebilirdi çocuk bakımı konusunda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef birakabielcegm biri yoktuEşiniz haklı. Kendi anneniz yada bi akrabanız idare edebilirdi çocuk bakımı konusunda
Kendi tek niye gitmedi?Tesekurler yorumlariniz icin bebek duramaz diye oyle dusundumkuzen ama yakin kuzen degil
Bebek uykusuz kalınca huysuzluk yapmıyor mu?Eşiniz haklı. Bir güncük uykusuz kalsa bebeğiniz bir şey olmazdı bence. Onun için önemliymiş demek ki bu düğün gitmek istemiş. Bilemiyorum ben hassasım bu konularda 40 günlük bebeğimle kuzenimin düğününe gitmişliğim var. Çok ciddi, önemli bir durum olması lazım kuzenimin düğününe katılmamam için. Eşiniz neden tek gitmedi ama onu anlamadım. Bebeğiniz 3-4 yaşına gelene kadar kimsenin düğününe gitmeyecek misiniz gerçekten?
Mesafe cok uzakti ve kavga ettik o yuzdenKendi tek niye gitmedi?
Bizimki uykusuz kalinca aglamaktan katiliyor kafasini vurmaya basliyor heryere sinirdenBebek uykusuz kalınca huysuzluk yapmıyor mu?
Bizimki mi aşırı huysuz yoksa?
Nasıl bir uzaklık? Şehir dışı da olsa gidebilirdi.Mesafe cok uzakti ve kavga ettik o yuzden
Tamam gidelim deseniz gidecekti o yuzden mesafe bahane degil. Bana sanki siz dir dir dir adami delirtip tadini kacirdiniz hissiyati geldi.Mesafe cok uzakti ve kavga ettik o yuzden
Esin haklı. Bari tek gitseydi.onada mi izin vermedin ?Merhaba arkadaslar esimin amcasinin cocugunun dugunu vardi aksam 9da basliyordu kizim 8 9 da uyuyor o saatlerde ve durmuyor cok hareketli ozelikle uykusuzluga tahamulu yok. eşim bisey olmaz deyip durdu bizde oğlende evlerine gittik 1saat oturduk gelemiyecegimizi soyledik. Ama eşimle şiddetli kavga ettik ayip olmuş cok ben kendi akrabalarim bile goturmuyorum. 3 4 yaş gelsin kendi koşturacak zaten dedim.şuan konuşmuyoruz Sizce kim hakli.
Kıyamam.Bizimki uykusuz kalinca aglamaktan katiliyor kafasini vurmaya basliyor heryere sinirden
Bebek uykusuz kalınca huysuzluk yapmıyor mu?
Bizimki mi aşırı huysuz yoksa?
Mesafe cok uzakti ve kavga ettik o yuzden
yakin olmayan birine gitmezdim de, bu düğüne de şöyle bir gider görünür yarım saat icinde de kalkardim sanirim, bilemiyorum.
Bu düğüne giderdim dedim ya kizzzKuzen ne kadar uzak olabilir ki ? Kuzen kavramına güncelleme gelmediyse, amca/dayı/hala/teyze çocukları ne kadar uzak olabilir ki bir insana ?