• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 aylık bebeğimle düğün ve eşimle kavga

Tabii ki herkesin kendi görüşü,saygı duyarım.
Ben bebek koşup koşup düşerken onun peşinden koşarken sosyalleşmemiyorum ki zaten.

Devamlı yerden bebeği kaldırıyorum.

Bu mu sohbet,eğlence,dans?
Düğün sosyalleşme değildir ki sadece,davete icabettir.İnsan mutlu gününde eş dost akraba görmek ister yanında.Yoksa çoğu insan pek de keyif almaz öyle kalabalık ortamlardan ama katılır.
Burada da herkes söylemiş ,bende haklılık oyumu sonuna kadar eşten yana kullanıyorum.Kadınların istemedikleri şeylerde çocukları bahane ettiğini düşünüyorum,burada olduğu gibi.

Tesekurler yorumlariniz icin bebek duramaz diye oyle dusundum :KK43: kuzen ama yakin kuzen degil
Uzak kuzen nasıl oluyor?
Hadı sız gıtmedınız kocanız nıye sıze uyuyo?
21.00 da gıderdınız 22.00 da kalkardınız herhlde 1 saat uyumasa bısey olmaz cocuk.
Bana sacma geldı,esım bana dese sen gelme ben gıderım der gıderım valla.

Benim oğlumun da uyku saati bellidir uyku saati gelince uyumazsa inanılmaz kötü oluyor ( 3.5 yaşında ) sürekli ağlıyor ve saat ilerleyince uykuya geçemiyor direniyor sabaha kadar yenidoğan gibi uyanıyor zehir ediyor bana . Sizi o yüzden anlıyorum ama eşiniz neden gitmedi ? Bebeği annenize filan bırakamaz mıydınız

Benim kızım da uyku konusunda tam bir bölüm sonu canavarıydı. Hatta eski nickim “uyumuyor”du. 🥹 doğduğu sene uyku saatlerinde hiçbir yere gidemedim ama eşim bütün merasimlere tek başına da olsa katıldı. Sizin eşiniz de katılmalıydı orda ayıp etmişsiniz.

Yani hani abla 3-4 aylık değil ne biliyim ek gıda vs verdiginde idare edilir, aç kalmaz daha rahat olur çok küçük bebeğe göre dedim. Tamam tabi 17 aylık mesela tam hareketlilik zamanı asla yerinde durmaz ama düğünden anlama kısmına gelirsek inan 4-5 yaşında olsalar bile anlamıyorsun. Ama bence katılmak lazım çocuk çok küçük olmadıktan sonra onu demek istedim. Yoksa anlama kısmına gelirsek hiç gidemeyiz ki hiç bir yere 🙈
Aman biz gitmesek de olur zaten.

Evde rahatız.

Bu gece ben de çok dertliyim.

Herhalde 10 sene evden çıkmam artık.

Enişte haklı, bu meselenin pek çok çözümü var hiçbiri uygulanmamış.

1) Eşiniz tek gidebilirdi
2) Beraber gidip erkenden kalkardınız, geceyarısına kadar oturmanız şart deği, bir görünüp çıkardınız.
3) Bebek için sizin ailenizden birini ayarlayabilirdiniz (bu bebeğe göre değişir)
Biz yakın akraba olunca mecbur gittik bebeğe de dönüşümlü baktık ama çok durulmuyor izin isteyip kalkıyoruz olması gereken buydu

Merhaba arkadaslar esimin amcasinin cocugunun dugunu vardi aksam 9da basliyordu kizim 8 9 da uyuyor o saatlerde ve durmuyor cok hareketli ozelikle uykusuzluga tahamulu yok. eşim bisey olmaz deyip durdu bizde oğlende evlerine gittik 1saat oturduk gelemiyecegimizi soyledik. Ama eşimle şiddetli kavga ettik ayip olmuş cok ben kendi akrabalarim bile goturmuyorum. 3 4 yaş gelsin kendi koşturacak zaten dedim.şuan konuşmuyoruz Sizce kim hakli.
Birgünluk düğün için idare etseydiniz keşke.

Düğün sosyalleşme değildir ki sadece,davete icabettir.İnsan mutlu gününde eş dost akraba görmek ister yanında.Yoksa çoğu insan pek de keyif almaz öyle kalabalık ortamlardan ama katılır.
Burada da herkes söylemiş ,bende haklılık oyumu sonuna kadar eşten yana kullanıyorum.Kadınların istemedikleri şeylerde çocukları bahane ettiğini düşünüyorum,burada olduğu gibi.
Tamam arkadaşım siz katılın.

Ben istemiyorum hiç kimseyi de görmek istemiyorum.

Yani benim çocuklarında uyku düzenleri normalde bellidir akşam 9 gibi uyumuş olurlar sabah 7-8 kalkış ama herhangi bir etkinlik/organizasyon durumunda esnetiyorum bunları. Ama doğdukları zamandan beri böyle olduğu için aliskinlar belkide bilemedim. Mesela bikac gün sonra arkadaş grubumuzla şehir dışı gezisi yapicaz sabah 5 te yola çıkıp gidicez yani. Ben tamamen çocuğun hayatına odaklı olmaktan yana değilim. Biraz çocuk senin hayatına adapte olacak biraz sen onun. Diğer türlü evden hiç çıkamaz ki insan. Gündüz hariç ne sosyalleşme olur ne insan yüzü gorur.

Bizimki uykusuz kalinca aglamaktan katiliyor kafasini vurmaya basliyor heryere sinirden
Benim kız uyku saatinde uyuyamayinca kıyamet ortalık bazen Allah canımı alsina getirtiyor beni düşünün yani ama yine de gidip erken kalkardik yakın akrabaya yada çok şık görüştüğümüz insanlara ayıp olur siz gitmezseniz de eşinizin gitmesi lazımdı

Aman biz gitmesek de olur zaten.

Evde rahatız.

Bu gece ben de çok dertliyim.

Herhalde 10 sene evden çıkmam artık.
Nasıl rahatsaniz öyle ablacım ♥️ neden çocukla ilgili bir durum mu abla dış falan mı çıkartıyor? Hasta değildir inşallah 🙏

Nasıl rahatsaniz öyle ablacım ♥️ neden çocukla ilgili bir durum mu abla dış falan mı çıkartıyor? Hasta değildir inşallah 🙏
Yoook çok şükür yavru iyi.

Klasik eleştiri dozumu aldım sağ olsunlar.

Şu anneliği bir türlü beceremedim mütemadiyen linç,eleştiri alıyorum benzer konulardan.

Yoook çok şükür yavru iyi.

Klasik eleştiri dozumu aldım sağ olsunlar.

Şu anneliği bir türlü beceremedim mütemadiyen linç,eleştiri alıyorum benzer konulardan.
Onlar kim ki seni eleştiriyorlar ? Ağızlarının payını ver Allah aşkına ya

Merhaba arkadaslar esimin amcasinin cocugunun dugunu vardi aksam 9da basliyordu kizim 8 9 da uyuyor o saatlerde ve durmuyor cok hareketli ozelikle uykusuzluga tahamulu yok. eşim bisey olmaz deyip durdu bizde oğlende evlerine gittik 1saat oturduk gelemiyecegimizi soyledik. Ama eşimle şiddetli kavga ettik ayip olmuş cok ben kendi akrabalarim bile goturmuyorum. 3 4 yaş gelsin kendi koşturacak zaten dedim.şuan konuşmuyoruz Sizce kim hakli.
Tabii ki de eşiniz haklı, öz kuzeni yahu gidilmez mi, gerçekten inanılmaz ayıp 😳

Back
X