Çocuk Hastalıkları 10 aylık ikiz bebeklerimde geçmeyen enfeksiyon

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Benim kızda sivilce var erkekte kızarıklık var
Önce kızarıklık şeklinde başlamıştı. Sonra kabartılar oldu. En son noktasında iltihap uçlu sivilceye dönmüşlerdi. Sürekli doktora gidip geliyordum, ilaç değiştiriyordu, pişik kremi yazıyordu.
Halbuki mantar olduğunu anlayamamış ve bizi o kadar süründürmüş.
Mantar ilacını sürdüğüm 2. Gün düzelmeye ve bebeğim rahatlamaya başladı.
Başka doktora da danışın mutlaka. Doktor, doktordur demeyin.

Mantar olsa kanda enfeksiyon değeri yüksek çıkmaz. Enfeksiyon var demişler ama adını soylememısler. Belki de cocuk rota virüsü olabilir ki bu cok ciddi bir durum. Baska doktora götürmek fayda edebilir bence de.

Mantar olsa kanda enfeksiyon değeri yüksek çıkmaz. Enfeksiyon var demişler ama adını soylememısler. Belki de cocuk rota virüsü olabilir ki bu cok ciddi bir durum. Baska doktora götürmek fayda edebilir bence de.
Rota ishal değil mi o kendini belli eder ya

Bilmiyorum ne olduğunu ama başka doktordan da akıl almak her zaman daha iyidir. İnşallah çabuk iyleşirler.

Bu ara sadede anne sütü ver ek besin asla verme....bol bol su içir
Kilo×0.033 ile çarp içirmen gereken miktar çıkar...

Probiyotık kullanabilirsiniz.Antibiyotik kullanırken bağırsak düzeni bozulmasın diye doktor verir normalde. Siz de doktora bir sorun isterseniz.çok çok geçmiş olsun..

Gecmis olsun benim de bir oğlum var tahmin edebiliyorum cok zor olduğunu.Bence baska bir doktora daha götürün derim.

Olabilir yarın götürecek ateş var ikiside yanıyor evlatlarim

20 gündür başka doktora götürmeyi niye düşünmediniz? evladının canı söz konusu buna bahane bulunmaz.başkasına bağımlı olma bu kadar al çocuklarını git, hastalık bu gezmeye gitmiyorsun kimsenin kapı komşusu hastane değil.

O zaman başka bir ilçeye götürün bir ile götürün ..
Burada hic bir tıbbi bilgisi olmayan insanların sözüne mi güveneceksiniz anlamıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…