Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 10 aylık kızım için pendik ya da tuzla da kreş, yuva veya gündüz bakımevi arıyorum.

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

zertugrul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
47
1
36
İstanbul
arkadaşlar yardım edin ne olur....
tuzla da oturuyorum pendikte çalışıyorum. kızıma erkek kardeşimin eşi bakıyordu ama kardeşimin işi sebebiyle şehir değiştiriyorlar.
ben de kızımı önce allaha sonra insanoğluna emanet edebileceğim bir kurum arıyorum. parası pulu hiç önemli değil yeter ki Zeren'ime iyi baksınlar. bana pendik-tuzla da önerebileceğiniz bir kreş-yuva-gündüz bakımevi var mı?
çok zor durumdayım. aileler uzakta işten ayrılamam lütfen önerisi olan arkadaşlar benden paylaşmını esirgemesin.
şimdiden teşekkürlerimle....

hangi günler çalışıyorsunuz ? biz pendiğe yakın muhitte oturuyoruz arabayla 5-10 dk sürmekte. Ben 46 yaşında ev hanımıyım daha önceden annesi babası öğretmen olan cocuga baktım kendi evimde 3,5 yıl isterseniz telefon numarasını verebilirim size . Çocuğunuza kendi evimde bakmak istiyorum sizin için uygunsa ücret sorun değil . Eşim arabasıyla pendikten cocugunuzu alabilir . İsterseniz arayın konusalım 536 394 09 09 ,

hangi günler çalışıyorsunuz ? biz pendiğe yakın muhitte oturuyoruz arabayla 5-10 dk sürmekte. Ben 46 yaşında ev hanımıyım daha önceden annesi babası öğretmen olan cocuga baktım kendi evimde 3,5 yıl isterseniz telefon numarasını verebilirim size . Çocuğunuza kendi evimde bakmak istiyorum sizin için uygunsa ücret sorun değil . Eşim arabasıyla pendikten cocugunuzu alabilir . İsterseniz arayın konusalım 536 394 09 09 ,

çok ama çok teşekkür ederim lakin kurumsal biyer olmazsa şayet bir bakıcı bulmak zorunda kalırsam kendi evimize gelmesini isterim. maaş yol yemek ssk yaparım lakin zeren 3 yaşını dolduruna kadar mücbir sebepler hariç bırakıp gitmeyeceğine ve makul zamların dışında zam talepetmeyeceğine dair noter tasdikli sözleşme imzalarım.uyarsa size görüşmek isterim.

Forumda açtığınız konuyu okudum pendikte dumankaya yenişehir sitesinde oturuyorum. Zeren'e kreş arıyordunuz umarım istdiğiniz gibi bir yer bulmuşsunuzdur. Şayet bulamadıysanız anlaşabilirsek Zeren'e kendi eviniz de bakmayı düşünebilirim. Benimde 2 tane çocuğum var biri 5 diğeri 11 yaşında. Görüşmek isterseniz telefon numaram 538 598 17 55. Adım Güngör Özsöyler.

çok ama çok teşekkür ederim lakin kurumsal biyer olmazsa şayet bir bakıcı bulmak zorunda kalırsam kendi evimize gelmesini isterim. maaş yol yemek ssk yaparım lakin zeren 3 yaşını dolduruna kadar mücbir sebepler hariç bırakıp gitmeyeceğine ve makul zamların dışında zam talepetmeyeceğine dair noter tasdikli sözleşme imzalarım.uyarsa size görüşmek isterim.

ıyı gunler ben 29 yasındayım 5 yıldr tuzlada otryrm1 oğlum var krese gıdıyr reger kabul edersenız tam gun gondercem bebegınıze kendı oğlum gıbı ılgılenrm gıda teknıkerıyımesım gemı muhendısı tuzla bolgesınden bakıcılık arıyrm sıgorta ıcın kabul edyrm temız tıtız gvenılr bır ınsanım sıgara kulanmıyorum arasnz tel no 05392936603 bebegınız ıız 2 yasından once kabul edecek bır yer bulmanı zor ılgıye cok ıhtıyacı olcagındab bırebır bırısı bakması gereklı sızın ıcın uygunsa grrz sızın evınızde bakmak bebek ıcın cok ıyı olacagını dsyrm ıyı gunler umarm msjım ulşr sıte cok krsk geldı bana

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için.çok yakın bir arkadaşım anaokulu öğretmenidir. sohbet sırasında konu kreşe,zeren'e geldi. ve bana dedi ki; bir bebek asla ama asla 3 yaşından önce kreşe yada anaokuluna verilmemeli. istanbulda zaten 0-24 arası bebek bakımı için ruhsatlı kurum yok denecek kadar az. kızını el altından alacaklar ve buda yetmezmiş gibi 3 yaş grubuna katacaklar ve bebeğin psikolojisi bozulacak mutlaka bakıcı bulmalısın dedi. ve bende bakıcı arayışlarına hız verdim. allah da izin verdi cuma günü eşimin de benim de kızımın da içine sinen bir abla ile anlaştık. bugün işbaşı yaptı bende mesaime kafam rahat geldim :)) tekrar çok teşekkürler...

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için.çok yakın bir arkadaşım anaokulu öğretmenidir. sohbet sırasında konu kreşe,zeren'e geldi. ve bana dedi ki; bir bebek asla ama asla 3 yaşından önce kreşe yada anaokuluna verilmemeli. istanbulda zaten 0-24 arası bebek bakımı için ruhsatlı kurum yok denecek kadar az. kızını el altından alacaklar ve buda yetmezmiş gibi 3 yaş grubuna katacaklar ve bebeğin psikolojisi bozulacak mutlaka bakıcı bulmalısın dedi. ve bende bakıcı arayışlarına hız verdim. allah da izin verdi cuma günü eşimin de benim de kızımın da içine sinen bir abla ile anlaştık. bugün işbaşı yaptı bende mesaime kafam rahat geldim :)) tekrar çok teşekkürler...

bende bır bakıcının bakma taraftarıdym 2 yasına kadar evınde bakılmalı zaten yanklız umarım bulduğunuz bakıcı tecrubelıdır daha onca bu ısı yapmamıs olan bırısııyse zor durumda kalabılrsnz sabahtan akşama kadar telvyon acıp makarna yedıren bekıcılarda var egıtıcı öğtetıcı zeka gelıstırıcı bakıcılarda var bende oğlumu buytrken sıkıntılar cektımsızı cok ıyı anlıyrm eger bakıcınızla anlaşamaz durumda olrsnz benı arayabırsn ıyı calışmalar yada etrafınızda tuzla cıvarında bebek bakıcısı arayan olursa bana haber verrmsnztelm daha onca yazmıstım sızıde vaktınızı almıs olmıyım

bende bır bakıcının bakma taraftarıdym 2 yasına kadar evınde bakılmalı zaten yanklız umarım bulduğunuz bakıcı tecrubelıdır daha onca bu ısı yapmamıs olan bırısııyse zor durumda kalabılrsnz sabahtan akşama kadar telvyon acıp makarna yedıren bekıcılarda var egıtıcı öğtetıcı zeka gelıstırıcı bakıcılarda var bende oğlumu buytrken sıkıntılar cektımsızı cok ıyı anlıyrm eger bakıcınızla anlaşamaz durumda olrsnz benı arayabırsn ıyı calışmalar yada etrafınızda tuzla cıvarında bebek bakıcısı arayan olursa bana haber verrmsnztelm daha onca yazmıstım sızıde vaktınızı almıs olmıyım

Sormayın...bir bakıcı bulmak neden bukadar zamanımızı aldı sanıyorsunuz. neler duydum araştırırken neler. ama allahtan serpil ablamız hem eğitimli hem de deneyimli.ki kızımız bizim herşeyimiz bu yüzden mesaide olduğum süre boyunca sizi kameradan izleyeceğim dedimde, hay hay gurur duyarım deyip bizi anlayışla karşıladı.
bu arada bakıcı ararken sunacağım imkanlardan sebeple temizlik de yaparım diyenler oldu. nasıl yani dedim hem temizlik yapacaksın hem de bebek bakacaksın. alla alla. ben anne olduğum halde ikisini aynı anda layıklı yapamıyorum sen nasıl yapacaksın ki dedim. tamam zeren 10 aylık oldu ama ben hala yoğurdunu günlük mayalıyorum mesela devam sütleri dahil hiçbir paketli gıda vermiyorum sen bunlara dikkat edecekmisin yok. daha neler neler. neyse. ama aklımda tutarım sizi. dua edin inşallah herşey yolun da gider de serpil ablamız bizi bırakmaz.sizi de bakıcı arayan filan olursa mutlaka öneririm. teşekkürler

merhaba, sizinle aynı durumdayım, 8 aylık kızıma evde bakabilecek bir abla arıyoruz. aydınlı gizli bahçede oturuyorum. ilgilenenlerin yilmaz_n@live.com mail adresine mail atamaları yeterli olacaktır.

merhaba, sizinle aynı durumdayım, 8 aylık kızıma evde bakabilecek bir abla arıyoruz. aydınlı gizli bahçede oturuyorum. ilgilenenlerin yilmaz_n@live.com mail adresine mail atamaları yeterli olacaktır.

çalışma şartları neler,maaş ne düşünüyorsunuz haftada kaç gün kaç saat bakacak.beklentileriniz nelerdir?
biri var aklımda da onun için soruyorum. dilersen cvpları özelden atabilirsin. inşallah yavrunu önce allaha sonra içine sinen birine emanet edecek birini bulursun.sevgilerimle

özelden atamıyorum malesef ama şöyle özetleyeyim, haftada 5 gün olacak 07:30-19:00 saatleri arasında. 800 TL civarı diye düşünüyoruz.

merhabalar,
tuzla aydınlıda oturuyorum ve eylül gibi işe başlayacak bakıcı arıyorum. kızım temmuzda doğacak inşallah. ilgilenen olursa ya da tavsiye edebileceğiniz birileri olursa çok sevinirim.

arkadaşlar yardım edin ne olur....
tuzla da oturuyorum pendikte çalışıyorum. kızıma erkek kardeşimin eşi bakıyordu ama kardeşimin işi sebebiyle şehir değiştiriyorlar.
ben de kızımı önce allaha sonra insanoğluna emanet edebileceğim bir kurum arıyorum. parası pulu hiç önemli değil yeter ki Zeren'ime iyi baksınlar. bana pendik-tuzla da önerebileceğiniz bir kreş-yuva-gündüz bakımevi var mı?
çok zor durumdayım. aileler uzakta işten ayrılamam lütfen önerisi olan arkadaşlar benden paylaşmını esirgemesin.
şimdiden teşekkürlerimle....
Merhabalar Tuzla'da Yeşilbahçe Anaokulunu herkese tavsiye ederim. Eğitimi çok iyi, öğretmenler güler yüzlü. Çocuğum her gün mutlu geliyor. Ayrıca fiyat konusu çok iyi. Bir bakın derim. Ayrıca Servis var

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X