- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.627
- 63
- 30
- Konu Sahibi Mavi070707
-
Pembe olmasa kuruma diyeceğim umursamayacağım ama pembe ben kan vereyim regl olmazsam teşekkür ederimkuruma çizgisi olabilir kan vermeniz daha sağlıklı olur
aynen bir de burda görmüştü testi yıkayınca siliniyorsa kuruma çizgidiymiş ama doğru mudur bilmiyorum bir deneyinPembe olmasa kuruma diyeceğim umursamayacağım ama pembe ben kan vereyim regl olmazsam teşekkür ederim
Denedim aynı duruyor neyse yarın sabahı bekleyeyim artıkaynen bir de burda görmüştü testi yıkayınca siliniyorsa kuruma çizgidiymiş ama doğru mudur bilmiyorum bir deneyin
tamamdırDenedim aynı duruyor neyse yarın sabahı bekleyeyim artık
Hamilesin canım Tebrikler bende 1 gün sonra böyle çıkıyordu ve şuan hamileyim erken diye renkli silikDenedim aynı duruyor neyse yarın sabahı bekleyeyim artık
Yaa inşallah bende de aynıdır kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHamilesin canım Tebrikler bende 1 gün sonra böyle çıkıyordu ve şuan hamileyim erken diye renkli silik
Hic de kuruma cizgisine benzemiyor kan testi verin benceKızlar merhaba sabah test yaptım regl 2 gün geciktiği için 10 dk da net bişey göremediğim için testi bıraktım atayım diye gittiğim de bu şekildeydi pembe kuruma çizgisi olur mu kan vermeli miyim çok heyecanlıyım 2 yıldır istiyoruz ilk defa çizgi görüyorum
İnşallah sanada buraya da yaz çıkarsaYaa inşallah bende de aynıdır kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kan verdim 0,22 test hatalı muhtemelen kızlar üzgünümİnşallah sanada buraya da yaz çıkarsa
Çok şaşırdım canım. Tam da tebrik edicektim baya belirgin nasıl olur ah bu testler de hep para tuzağı oldu çıktıKan verdim 0,22 test hatalı muhtemelen kızlar üzgünüm
Yoruma çok açık. Benim de regliye 3 gün kala böyle hayalet gibiydi sonra reglim 3 gün geçince tekrar yaptım baya belirginleşmişti. Teste göre gebeyim ama c.tesi Dr görecek haberi buradan konu açarak paylaşırım. Siz de 2 günde bir testi tekrarlayarak takip edebilirsiniz.Bende dün test yaptım adetime hala 2 gün var. Bundan 3-4 gün öncesinde inanılmaz bir bel ağrısı yaşadım Şuan yok ama beyazımsı kremsi bir akıntım var. Şuan karnım ağrıyor. Testteki kuruma çizgisi mi sizce ?
Elimde Şuan prodoctor erken gebelik testi var nasıl sizce ?Yoruma çok açık. Benim de regliye 3 gün kala böyle hayalet gibiydi sonra reglim 3 gün geçince tekrar yaptım baya belirginleşmişti. Teste göre gebeyim ama c.tesi Dr görecek haberi buradan konu açarak paylaşırım. Siz de 2 günde bir testi tekrarlayarak takip edebilirsiniz.
Onu hiç denemedim en iyisi predictor diyorlar onu kullandım ben. Senin dediğin marka da predictor'un çakması diyenler var ama elinde ne varsa onu değerlendir ben n11 den aldım ertesi gün elime ulaşmıştı. İkili, üçlü satılıyor.Elimde Şuan prodoctor erken gebelik testi var nasıl sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?