10 dk dan sonra oluşan çizgi

Bu predictor. Bir tanesi regliden 3 gün önce diğeri regliden 3 gün sonra yani aralarında 6 gün var belirginleşti. C.tesi Dr sağlıklı bir gebelik var derse o zaman içim rahat edecek hamileyim diyebileceğim
Yaa inşallah Sağlıklı bir gebeliktir. Benim testim negatif bile çıksa burada birilerinin pozitif haberlerini okuduğumda bile çok seviniyorum

Yaa inşallah Sağlıklı bir gebeliktir. Benim testim negatif bile çıksa burada birilerinin pozitif haberlerini okuduğumda bile çok seviniyorum
Sağol inşallah senin de gönlüne göre olur son 1 haftadır yaşadıklarımı yazdım sen de test alıp takip edebilirsin ya da kan testi yaptır direkt ama kan için acele etme en azından günün geçsin

Sağol inşallah senin de gönlüne göre olur son 1 haftadır yaşadıklarımı yazdım sen de test alıp takip edebilirsin ya da kan testi yaptır direkt ama kan için acele etme en azından günün geçsin
Şuan adetime 2-3 gün var. Beklerim artık olacak gibiyim olmayacak gibiyim. Bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…