sen ve o gece yanındaki arkadaşların bir canlıya bu derece canilik yaptığınız için insanlık suçu işlediğiniz. Aslında temelli toplumdan tecrit edilmeniz gerekli (anlamazsanız diye tercümesini yazayım sizin içeri tıkılmanız lazım) belki bir gün mucizevi şekilde kaybettiğiniz insanlığınızı bulursunuz. Ama bilin ki size ne iş ne de eş emanet edilir bu hayatta.UFUK GÜNAYDIN - KEDİ KATİLİ
arkadaşlar lütfen deşifre edelim
tamam cnm ben burası uygundur diye düşünmüştüm..açtım hemenBunlara aslinda bir insani oldurmus gibi ceza vermek lazim. Gelecegin potansiyel insan katili bunlar. Allah belasini versin, baska ne denir ki. Konuyu derdim var'a acsan orasi daha kalabalik sanki.
Bunların iki yakası bir araya gelmez, işleri rast gitmez allahımm sen ver bunların cezasını yarabbimmm.
Bunların iki yakası bir araya gelmez, işleri rast gitmez allahımm sen ver bunların cezasını yarabbimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?