Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı gün transfer olmuşuz.İnşllh pozitifi alırızMerhaba kızlar bugün ikili embriyo transferim oldu benim gibi sabırsızlıkla bekleyen varmı birbirimize yardımcı olup beraber geçirelim kızlar
Belirti demeyelim de az evvel makattan agri vurdu 3 4 kez geçti inşallah hayırlara vesile olsun ;( benim 3 denemeVarmı belirtiler kizlar bende 10 Ekim'de transfer olanlardanim
Kendilerini hissettiriyolarmikihakkımızda hayırlısı aynı zamanda sonuç alucaz inşallah ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz burda yazılanları okudukça heycan yapıyorum iyice
5aa iki embriyo benimkiler sizlerinBen en az 7 günden önce test falan yapmam yapmama dHa önce 6 gun denedim negatifti çok üzüldüm 10 güne kadar kahroldum ama sonra yine üzüldüm. Bugün 3 günümüz kızlar lütfen erkenden test yapip moral bozmayın ki inşallah bozulmaz embryo kaliteniz nedir?
5aa iki embriyo benimkiler sizlerin
Benimki de dondurulmuş embriyo idi hayırlısı ancak hiç bişi hissetmiyorum tamamen nöturumOyyy hemde ikiz hadi inşallahallahimm ikisini de nasip etsin. Benimde 5 gn ama orta kalite dediler dondurulmuş
Canım bende bugün aşırı halsizlik var ama transferdenmi mevsimselmi bılmıyorum.4. GünümVarmı belirtiler kizlar bende 10 Ekim'de transfer olanlardanim
Kendilerini hissettiriyolarmikihakkımızda hayırlısı aynı zamanda sonuç alucaz inşallah ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz burda yazılanları okudukça heycan yapıyorum iyice
Bana kalsa gün aşırı test yaparım 12 günKendilerini hissettiriyolarmikihakkımızda hayırlısı aynı zamanda sonuç alucaz inşallah ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz burda yazılanları okudukça heycan yapıyorum iyice
Benımkide 2embriyo 4aa5aa iki embriyo benimkiler sizlerin
4aa canımBen en az 7 günden önce test falan yapmam yapmama dHa önce 6 gun denedim negatifti çok üzüldüm 10 güne kadar kahroldum ama sonra yine üzüldüm. Bugün 3 günümüz kızlar lütfen erkenden test yapip moral bozmayın ki inşallah bozulmaz embryo kaliteniz nedir?
Kızlar 10 Ekim ikizler günü olmuş:) benimle transfer olanlarda hep iki adetti inşallah:) sağlıkla gelsinler 2 embryoda mutlak tutunuyorladBenımkide 2embriyo 4aa
4. Gün embriyo mu yaniBenımkide 2embriyo 4aa
İnşallah tutunsun küçük mintoşlarKızlar 10 Ekim ikizler günü olmuş:) benimle transfer olanlarda hep iki adetti inşallah:) sağlıkla gelsinler 2 embryoda mutlak tutunuyorlad
5.gün4. Gün embriyo mu yani