• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 - 30 ARALIK EMBRİYO TRANSFER OLACAKLAR HAYDİ TOPLAŞALIM🤩💕❤️

Mesajinizi okurke
Merhaba kızlar transfer oncesi 19 aralıkta son muayenem var tahminimce 23 aralik gibi transfer olurum hepimizin rabbim yardımcısı olsun.ben uzun zor bir surecin icindeym bir yıldır haziran ayında transfer oldugum ikiz gebelik kaybı yaşadım.sonrasinda embriyom bitince devlete geçtim şansımı birde oyle denemek icin cok sukur harika doktor ile karşılaştım.3 eylül de opu oldum 11 adet embriyo oluştu 5.gun sonrasında dondurulmuş embriyo transferi olmak icin beklerken 21 ekim de supriz bir şekilde ilk defe 5 yılın üzerine kendiligimden gebe kaldığımı öğrendim ama kısa sürdü onu da düşürdüm.simdj tekrar dondurulmuş embriyolarim icin kolları sivadik
mesajinizi okurken hem sevindim hem üzüldüm sonra cünkü gebe kaldiniz düsürdünüz. Bende iki defa hamileyken bebeklerimi kaxbettim🥺. Siz neden ikizlerinizi kaybettiniz? Bizde genetik sorunu cikmisti. O yüzden embryoloari bu sefer pgt ve ngs yaptirdik insallah olumlu sonuclar aliriz sizde insallah bu sefer hamileligi sikintisiz bir sekilde elde ede bilirsiniz 🌸.

Back