10 ekim tüp bebek transferi

İnşallah Allah dileğiyle olacaktır:) kızlar ben yatmaktan sırtım ağrıyor arada kalkıyorum ama neler yapıyorsunuz
Ben ayakta ılık hafif mini duş aldım ve bahçede uxattım bacakları oturuyorum şuan.Ateş basıyor beni bugün.Surekli yatmayada kızıyordoktor.Kafam çorba😂aklımda drli sorular ne yapacağımı bılmıyorum.Yatmaktan daraldım

Ben ayakta ılık hafif mini duş aldım ve bahçede uxattım bacakları oturuyorum şuan.Ateş basıyor beni bugün.Surekli yatmayada kızıyordoktor.Kafam çorba😂aklımda drli sorular ne yapacağımı bılmıyorum.Yatmaktan daraldım

Ateş genelde tutanları basiyormus :) ay inşallah bende yarın duş alcm

Aslında nasip bence mesela bana yuzde 50 şans verdi tek embriyoda transferinde de aynı
Ben hiç sormadım bunları çünkü yapacağımız herseyi yapıyoruz ama güzel Rabbim isterse nasip ederse oluyor.Hepimizin pozitif olsun inşllh ama olmamasıda bir kayıp değil elbet olacaktır yeterki vazgeçmeyelim🤲🏻🤲🏻

Ben 38 yaşındayım ve arkadaşlarım bile hep derki anneliği bizden çok hakedıyorsun çünkü yıllardır çocukmu okutmuyorum neler yapmıyorumki rabbimle benim aramda çoğu🤲🏻Ben hiç isyan etmedim ve etmicemde.Yumurta kalitemde iyi herseyde normal.7 yıl olmadı normal yol ve aşılamayla.İlk denemem şuan.Rabbim hepimize yol açsın ışık tutsun.Mintoşlarımız bizimle kalsın🤲🏻♥️🙏🏻🙏🏻

Kizlar bugün çamaşırında ıslaklık hissettim sizdede oluyormu korktum valla dedim oldum ben bitti fitil kullanmıyorum progesteron iğne kullanıyorum göbekten o sebep olurmu ki varmı böyle bı durum yasayan

Kizlar bugün çamaşırında ıslaklık hissettim sizdede oluyormu korktum valla dedim oldum ben bitti fitil kullanmıyorum progesteron iğne kullanıyorum göbekten o sebep olurmu ki varmı böyle bı durum yasayan

Canım ben fiil kullandığım için fitil geliyor ama sen iğne şeklinde kullanıyorsan illaki dışarıdan sürekli rahim kalinlassin embryo devam etsin diye ekstra şeyler alıyoruz doğaldır endişelenme. Akıntı gebelik belirtisi diyorlar ya :) Ekim transfer konusunda :) akıntısı olmayanlar üzgün:)

Canım ben fiil kullandığım için fitil geliyor ama sen iğne şeklinde kullanıyorsan illaki dışarıdan sürekli rahim kalinlassin embryo devam etsin diye ekstra şeyler alıyoruz doğaldır endişelenme. Akıntı gebelik belirtisi diyorlar ya :) Ekim transfer konusunda :) akıntısı olmayanlar üzgün:)
Valla artık herşeye endişeyle bakıyoruz bu süreci bira önce atlatıp pozitifleri gorelim inşallah ya🤲

Back
X