10 ekim tüp bebek transferi

Kanamam devam ediyor kızlar, pruluton depo vuruldum hala kan geliyo adet gibi, progestan tableti iğneye çevirdiler ama onu da dr yazmadı, benim transfer başka ilde oldu çünkü...beta yaptılar negatif moralim çok bozuk, sanırım olmadı...
Rabbim yardım etsin.Dualarım seninle🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kızlar daha önce 6 gün erken gebelik testleri denedim negatif gördüm sonradan da negatif oldu gerçi ama yarın da 6 günümüz ya benim yine psikoloji gidiyor elden, :( embryo da düşük kalite de olduğu icin mı n bilmiyorum ruhum daralıyor

Goguslerm ağrıyor dolgunlasmaya başladı adet olacakmışım gibi sivilcelerim çıkmaya başladı :( ara ara sırtım ağrıyor bugün başladı bunlar birden adet mi olucam:(

Bugün transfer gününü sayarsak altıncı günüm sağ kasığım çok ağrıyor ve sağ ayağım çekiliyor sizde varmı bi belirti kızlar
Ayak bacak ağrısı hep tutunma belirtisi diyor arkadaşlar ama hadi inşallah sizinde 2 embryo

Bugün transfer gününü sayarsak altıncı günüm sağ kasığım çok ağrıyor ve sağ ayağım çekiliyor sizde varmı bi belirti kızlar
Çok şişkinlik oldu benim vücudumda goguslerime dokunamiyorum ara ara bel ağrısı oluyor ama devamlı değil şişkinlik çok rahatsız ediyor beni sizlerde varmı şişkinlik kizlar

Çok şişkinlik oldu benim vücudumda goguslerime dokunamiyorum ara ara bel ağrısı oluyor ama devamlı değil şişkinlik çok rahatsız ediyor beni sizlerde varmı şişkinlik kizlar
Benim çok var şişkinlik göğüslerim karnım bazen daralıyorum nefesim gidiyor şişkinlikten

Nasıl gidiyor kizlar varmı test yapmayı düşünen cesaret edemiyorum yoksa bakmak istiyorum transfer gününü saymazsak 6. Gün bugün

Nasıl gidiyor kizlar varmı test yapmayı düşünen cesaret edemiyorum yoksa bakmak istiyorum transfer gününü saymazsak 6. Gün bugün

Stresli pazar sabahı erkenden uyanıp forum forum geziyorum:) aslında silikte olsa bugün çıkabilir olduki çıkmadı üzülürsün onun için 8 günü fln mı beklesen. Üzülmem denerim diyorsan yap üzülürsen ypma

Yaptım herşeyi göze alarak sonuç hayali bı çizgi var gibi ama kaptırmak istemiyorum kendimi yapan olursa bildirin kizlar ilk yapan benim sanırım
IMG_20221016_102147.webp

Yaptım herşeyi göze alarak sonuç hayali bı çizgi var gibi ama kaptırmak istemiyorum kendimi yapan olursa bildirin kizlar ilk yapan benim sanırım
Ben dün sabah yaptım canım,negatifti.10 ekim 5.gün embrıyosu benımkide.2tane transfer ettiler.10 ekim saat 18:00 de transferim oldu zaten.ben acelet ettim.şimdide 12.güne kadar hiç bakmıcam.

Back
X