10 ekim tüp bebek transferi

10 Ekim transferi olan kızlar nasıl gidiyor benim dünden beri sağ kasık ağrım var bacağıma atıyor ağrısı ayağa kalkınca da belim ağrıyor sizde varmı bi belirti

Canım nasıl gidiyor transferin herhangi bi belirtin var mı
Sırtım çok ağrıyordu sol tarafımda batma oldu.Şimdi normal canım.Göğüslerde hassasiyet çok fazla ama benim adetten 1hafta önce başlar göğüs hassasiyeti.senin nasıl gidiyor ? Ben 2 kez sordum kimse cvp vermrdi.Benden başka kimseye transferden sonra 5.gün progestron testi yapılmadımı?Nrden bunu istıyorlar bılmıyorum.İlaç takibi diyorlar ama bir tek bendemi var bu hormon🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Sırtım çok ağrıyordu sol tarafımda batma oldu.Şimdi normal canım.Göğüslerde hassasiyet çok fazla ama benim adetten 1hafta önce başlar göğüs hassasiyeti.senin nasıl gidiyor ? Ben 2 kez sordum kimse cvp vermrdi.Benden başka kimseye transferden sonra 5.gün progestron testi yapılmadımı?Nrden bunu istıyorlar bılmıyorum.İlaç takibi diyorlar ama bir tek bendemi var bu hormon🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Canım benden de o progestron hormon testini transferden önce istediler 12 çıktı doktorum güzel çıkmış dedi benim de adetime 2 gün var hem bu belirtiler umut veriyor hemde adetim yaklaşıyo diye ondan mı oluyor diye korkuyorum ama ayağım çok ağrıyor sağ kaşığım belki de Kemal sunal gibi yağmurlu hava diye bacak ağrım var 🤣🤣

Transferden sonra ilkdefa duydum isteniyor her zaman transferden önce istenir o kadar niye istediler acaba

Kanamam devam ediyor kızlar, pruluton depo vuruldum hala kan geliyo adet gibi, progestan tableti iğneye çevirdiler ama onu da dr yazmadı, benim transfer başka ilde oldu çünkü...beta yaptılar negatif moralim çok bozuk, sanırım olmadı...
Umudunu yitirme..benim 2.denemem..ilki negatif, şimdiki 8.günümde evde test yaptım negatif, sanırım olmadı sancım da var 3 gündür..ama tekrar deneyeceğim. Zamanı değilmiş, Rabbim en iyi zamanı bilir. Elinde değildir çoğunlukla ama moralini bozmamaya çalışmalısın.

Canım benden de o progestron hormon testini transferden önce istediler 12 çıktı doktorum güzel çıkmış dedi benim de adetime 2 gün var hem bu belirtiler umut veriyor hemde adetim yaklaşıyo diye ondan mı oluyor diye korkuyorum ama ayağım çok ağrıyor sağ kaşığım belki de Kemal sunal gibi yağmurlu hava diye bacak ağrım var 🤣🤣
İnşallah pozitifi görürüz canım.Bende transferden öncede aldılar o testi normaldi🤷🏻‍♀️Şimdi niye baktılar anlamadım.Adetinde gebeliğinde düşüğünde çoğu belirtisi aynı o yuzden bende itibar etmıyorum belirtilere😂😂😂

Bende ne öncesi nede sonrası bişi istenmedi 10 ekim benimde transfer

Eczane devlet ödüyo dedi ama bilmiyorum, hemşire de kanaman durursa hapa devam et iğne ağır dedi, pazartesi 12.48 transferim
İğne gerçekten ağır ama daha etkili..kalçamda
Bugün transfer gününü sayarsak altıncı günüm sağ kasığım çok ağrıyor ve sağ ayağım çekiliyor sizde varmı bi belirti kızlar
Bende de olmuştu aynı gün..sonra azaldı

İnşallah pozitifi görürüz canım.Bende transferden öncede aldılar o testi normaldi🤷🏻‍♀️Şimdi niye baktılar anlamadım.Adetinde gebeliğinde düşüğünde çoğu belirtisi aynı o yuzden bende itibar etmıyorum belirtilere😂😂😂
Amin inşallah canım inşallah bu 10 ekim transfer yapan herkes pozitifi görür 🙏🏻Peki senin kaç çıktı progesteon hormonun

Back
X