10 Eylülde Transfer Olanlar

Orkidem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
706
Puanlar
103
Merhabalar, herkese 10, eylülde transfer oldum, benim gibi olanlarla bekleme süresini paylaşalım dedim

Merhaba ben de bugün oldum. Dondurulmuş bir adet embriyo. İnşallah sizin de benim de , diğer olan kişilerin de tutunur

Evet ya allah büyük, ol derse olacak , embriyolarımızın alacak nefesi varsa olacak sizin ilk denemeniz mi ? Bir de kaç embriyo koyuldu

Bende 11 Eylül de transfer oldum.5.gün embriyo çift. İki gündür artık beynim bir tuhaftı. Evde yaptım gözle görülemeyecek kadar silikti ama gördüm ben. Bugün sabah erkenden de gidip kan verdim. T+5 günümdeyim 15.2 çıktı

O zaman tutmuş değil mi sizinkisi

Evet ya allah büyük, ol derse olacak , embriyolarımızın alacak nefesi varsa olacak sizin ilk denemeniz mi ? Bir de kaç embriyo koyuldu
5. Denemem, tek embriyom vardı o transfer edildi. Ama transferin ikinci gününden beri adet sancım var geçmiyor o yüzden olumlu düşünemiyorum

Maşallah çok güzel

5. Denemem, tek embriyom vardı o transfer edildi. Ama transferin ikinci gününden beri adet sancım var geçmiyor o yüzden olumlu düşünemiyorum
Ben bir şey düşünmeye çekiniyorum. Yüce rabbim hepimize sağlıklı bebekler versin. Benim ilk denemem ama yaşım 37 olmak üzere. Geçen sene evlendim. Evlenmeden önce hayatımda ilk defa adet gecikmesi yaşadım. Dr ilaç verdi ilaçla adet olup test verdim fsh 40 çıkmıştı e2 13 lh 17 . Amh 0.36 Dr menapoza giriyorsun , tüp bebek bile zor demişti. Evlenir evlenmez yumurta toplattık 2 embriyo oluştu. Bakalım inşallah pozitif haberleri alırız inşallah

Benim de yaşım 35 ve 9 yıldır bu süreçteyim. Amin Rabbim kucağımıza sağlıklı bebek nasip etsin. Sizin belirti var mı

Benim de yaşım 35 ve 9 yıldır bu süreçteyim. Amin Rabbim kucağımıza sağlıklı bebek nasip etsin. Sizin belirti var mı
Ya çok gençken başlamışsınız sürece. Yine de tüp bebek için genç sayılan bir yaştasınız. Problem neydi doğal olmaması için? Bu arada Bir belirtim yok maalesef. Dün transfer olduğum için mi bilmiyorum. Kabızım, tek sıkıntım o bir sürü gün kurusu kayısı sıcak su zeytinyağı kefir sonucunda afedersiniz biraz wc ye çıktım az önce ama istemsizce biraz ıkındığım için aşırı tedirgin hissediyorum

Merhabalar, herkese 10, eylülde transfer oldum, benim gibi olanlarla bekleme süresini paylaşalım dedim
İnşallah güzel haber alırsınız ben daha başlayacagım inş 2,3 aya başlamayı planlıyorum bakalım nasip.
Bende 11 yıldır uğras dur 4 düşğk+1 dış gebelik; yaş 38 oldu
Rabbim yardımcımız olsun aminnnn

Selam ben de dün transfer oldum inşallah sağlıklı bebislerimiz olur test gunum 25 Eylül inşaAllah

Sizin dün müydü kusura bakma ben aynı gün olduk sanıyorum

1 yıl olmayınca başlanıyor zaten yavaş yavaş muayene kontrol çatlatma aşılama derken tüp bebek.. Açıklanamayan infertilite sorun

Doğal yollardan mı gebelik oluyor sizin, amin çok amin ben de iki kere gebe kaldım biri dış gebelik biri kimyasal oldu, ve tüp bebekle hiç kalamadım

`