10.gün adet olmadım

Aynı durumdayız senle 5 gün geçti adet olmadım hala illez başıma böyle bişey geliyor benimde kan testi verdim negatif bir kaç gün sonra gecikmen olırsa gel dediler bence üzme kendini birisi yazmış okumuştum 15 gün gecikmiş adeti kan vermiş pozitifmiş geç döllenme olabilir bizimki bence
Merhaba sonucunuz ne oldu. Benm de 5 günlük gecikmem oldu ama idrar testleri negatif

Kızlar selam. Benim de kafam çok karışık. Deneyimlerinize ihtiyacım var. SAT 19 martı ve uygulamaya göre BAT 16 Nişandı. Gecikmenin 5.günü idrarda, ertesi günü de kanda negatifti. Bugün gecikmenin 10.günü gibi görünüyor. Son ilişki 7 nisansa yine de gebelik mümkün mü acaba?

7 gündür adet olmuyorum bügü. 8inci günü penbe akıntı geldi yerleşme kanaması mi acaba hiç test yapmadım

Bugün saat 3 gibi başladı
Canım sen biir yarinj bekle inşallah yarın yoğun olmazsın normalde adet başlangıcında da böyle pembe lekeler geliyor ama benim size tavsiyem eğer adet olursaniz umursamayin lütfen evet çevre baskısı çok biraz çevreden uzaklaşın ilgi alanı bulun kendinize uğraşacak insan umursamadigi zaman oluyor kafanızı dağıtın mümkün mertebe kadınlar klubune girmeyin hamilelik şeylerini kafanızdan silin bakın ozaman inşallah bir mucize gerçeklesir

Canım sen biir yarinj bekle inşallah yarın yoğun olmazsın normalde adet başlangıcında da böyle pembe lekeler geliyor ama benim size tavsiyem eğer adet olursaniz umursamayin lütfen evet çevre baskısı çok biraz çevreden uzaklaşın ilgi alanı bulun kendinize uğraşacak insan umursamadigi zaman oluyor kafanızı dağıtın mümkün mertebe kadınlar klubune girmeyin hamilelik şeylerini kafanızdan silin bakın ozaman inşallah bir mucize gerçeklesir
Ayy inşallah ama benim insanlardan uzaklaşma gibi bi ihmalin yok maalesef 🙂↕️

Bugün saat 3 gibi başladı
İnan oylee şeyler duyorumki çevremde bazıları diyor 10 sene olmasaydıda çocuğumu boule gözlerimin önünde eriyip gitmeseydi yani herşeyin daha kötüsü var siz sabredin Allah her zaman hayirlisinu verir vermedi diye üzülmeyin vardır bir hayır bakıyorum çocuk yaşta evlandini kaybedenler çocuğu olmayanlardan daha yaşlı siz bilemezsiniz hakkınızda hayırlı olanı bekleyin elbet

Bu arada benim herzaman kahve rengi gelirdi adet başlama kanaması

İnan oylee şeyler duyorumki çevremde bazıları diyor 10 sene olmasaydıda çocuğumu boule gözlerimin önünde eriyip gitmeseydi yani herşeyin daha kötüsü var siz sabredin Allah her zaman hayirlisinu verir vermedi diye üzülmeyin vardır bir hayır bakıyorum çocuk yaşta evlandini kaybedenler çocuğu olmayanlardan daha yaşlı siz bilemezsiniz hakkınızda hayırlı olanı bekleyin elbet
Tabi Rabbım bazen veriyor imtihan ediyor vermiyor imtihan ediyor

Back
X