10.gün b-hcg değerim 124. İkiz olabilir mi ?

Bonadea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
765
17
96
Gaziantep
Merhaba Kızlar,
Bugün 10.gün ve sabah dayanamayıp idrar testi yaptık. Silik bir ikinci çizgi çıkınca hemen bir hastaneye koşup kan testi yaptık. Değer 124 çıktı. 2 gün sonra ikiye katlarsa 250 gibi bir rakam çıkacak gibi. Sizce ikiz olabilir mi ?

Hayirli ugurlu olsun.saglikla yavrularinizi kucaginiza alirsiniz ins.darisi basima.benm bi bilgim yok ama burdan okuduklarima bakarsak ikiz olabilir.hayirlisi olsun.suanda duygularini tahmin bile edemiyorum.rabbim herkese yasatsin.amin

Aaaa konunuza yorum yaptim.ve diger yazdiklariniza bakiyodum.cok sasirdim.bende hipoluyum.sizde oyleymissiniz.benm bu 3.denemem olacak.ins bende sizin gibi iyi sonuclar alirim.bendede suanda 7yumurta var.igneleri kullanali 9 gun oluyo.siz hangi hastanede oldunuz tedavinizi.banada umut oldunuz cok sevindim.

Aaaa konunuza yorum yaptim.ve diger yazdiklariniza bakiyodum.cok sasirdim.bende hipoluyum.sizde oyleymissiniz.benm bu 3.denemem olacak.ins bende sizin gibi iyi sonuclar alirim.bendede suanda 7yumurta var.igneleri kullanali 9 gun oluyo.siz hangi hastanede oldunuz tedavinizi.banada umut oldunuz cok sevindim.

Canım biz Eurofertil'de tedavi olduk. 7 yumurta çok iyi. Siz nerede tedavi oluyorsunuz ?

Son düzenleme:
Birincisi umut tupmerkezinde oldu.2.bahcecide 3.yani simdiki istanbul tupbebek merkezinde.benm 2.tup denememdede 7yumurta olmustu 5i islem gorup 2 tanesi orta kaliteliydi.transfer ettiler ama tutmadi.25 yasindayim esim 31.size bisey daha sorim.bizim hasta gruplari tedaviden sonuc alabiliyomu.yani benmde bebegim olurmu bigun.artik yoruldum.5senedir ugrasiyorum.ins Allahin izniyle bu son olur.sizin kac sene sonra oldu ilk bebeginiz.hastanenizden memnunmusunuz.tup bebek raporunu kabul ediyolarmi.amma soru sordum k.bakmayin.ozelden yazamiyorum.yeni uyeyimde:))

İlk bebek evlendikten 3 yıl sonra, 3.tüp bebek denemesinde geldi. Rahat ol, stres yapma hiç.. Gördüğün biz biz hipo hipolar da çocuk sahibi olabiliyoruz :)

İlk bebek evlendikten 3 yıl sonra, 3.tüp bebek denemesinde geldi. Rahat ol, stres yapma hiç.. Gördüğün biz biz hipo hipolar da çocuk sahibi olabiliyoruz :)

selam bonadea...ben senı hatırladım ılk tup bebek denemesınde yazılarını okumustum adını gorunce hatırladım 2009 2010 yıllarında ...benım 2010da oglum oldu sukur...3 tup denemesınden sonra...sımdı ıkıncı ıcın yollardayız...sen ne yaptın sende ıkıncıye hamılesın galıba...ılk bebegın kac yasında sımdı hangı merkeze gıttın ....sımdıden hayırlı olsun..

merhaba kızlar,
bugün 10.gün ve sabah dayanamayıp idrar testi yaptık. Silik bir ikinci çizgi çıkınca hemen bir hastaneye koşup kan testi yaptık. Değer 124 çıktı. 2 gün sonra ikiye katlarsa 250 gibi bir rakam çıkacak gibi. Sizce ikiz olabilir mi ?
canım öncelikle hayırlı olsun bende 15 yıl sonra 3. Denemede hamile kaldım değerim 124 dü ama tek gebelik şuan oğlum 5 aylık darısı başına:34:

selam bonadea...ben senı hatırladım ılk tup bebek denemesınde yazılarını okumustum adını gorunce hatırladım 2009 2010 yıllarında ...benım 2010da oglum oldu sukur...3 tup denemesınden sonra...sımdı ıkıncı ıcın yollardayız...sen ne yaptın sende ıkıncıye hamılesın galıba...ılk bebegın kac yasında sımdı hangı merkeze gıttın ....sımdıden hayırlı olsun..

Canım merhaba...Kızım 4,5 yaşında :) Senin de bebişine kavuştuğuna sevindim..Allah bağışlasın. Ben yine aynı merkeze gittim...Sen hangi merkezde tedavi oluyorsun...

canım öncelikle hayırlı olsun bende 15 yıl sonra 3. Denemede hamile kaldım değerim 124 dü ama tek gebelik şuan oğlum 5 aylık darısı başına:34:

Canım allah bağışlasın oğluşunu :) 124 10.gün değerinmiydi ? Benim bugun 12.gün değerim 295 çıktı. Çok arada bir değer..Tek de olabilir ikiz de olabilir dedi doktor. 10 gün sonra keseleri görene kadar netleşmeyecek yani

Blast ise normal bir sayı. Benim de 12. Gün 250 den fazlaydı galiba 3. Gün embriyosuydu .. Allah gönlüne göre versin.. Bu arada eskileri tarayıp tarayıp bir umut diye bakanlar bu isimlere aşina oğullarınıza da Allah uzu. Ömür versin...

Blast ise normal bir sayı. Benim de 12. Gün 250 den fazlaydı galiba 3. Gün embriyosuydu .. Allah gönlüne göre versin.. Bu arada eskileri tarayıp tarayıp bir umut diye bakanlar bu isimlere aşina oğullarınıza da Allah uzu. Ömür versin...

Amin canım...Benimki blast değildi. 3.gün emriyosuydu..kızımda iken sonuç 217 çıkmıştı ve doktorum ikiz olabilir demişti. Şimdi 295 olunca acaba dedik :) allah sağlıklı bebişler versin tabi ama gönlümden geçen tek bebek. İkiz çok zor olur sanırım

Amin canım...Benimki blast değildi. 3.gün emriyosuydu..kızımda iken sonuç 217 çıkmıştı ve doktorum ikiz olabilir demişti. Şimdi 295 olunca acaba dedik :) allah sağlıklı bebişler versin tabi ama gönlümden geçen tek bebek. İkiz çok zor olur sanırım

maşallah canım kan değerine göre değişiyor düşük çıkıp ikiz olanda var yüksek çıkıp tek bebiş olan da var rabbim hayırla kucagına almayı nasip etsin

Merhaba Kızlar,
Bugün 10.gün ve sabah dayanamayıp idrar testi yaptık. Silik bir ikinci çizgi çıkınca hemen bir hastaneye koşup kan testi yaptık. Değer 124 çıktı. 2 gün sonra ikiye katlarsa 250 gibi bir rakam çıkacak gibi. Sizce ikiz olabilir mi ?

Mrb canım 7 haftalık hamileyim benim de 10. Gün değerim 120 idi 12. Gün değerim 316 ama kesseyi görmeye gittiğimizde dr beta hcgye bakarak kesin tek dedi ultrasonda da tek kese göründü :) Allah sana da hayırlısını versinn

Mrb canım 7 haftalık hamileyim benim de 10. Gün değerim 120 idi 12. Gün değerim 316 ama kesseyi görmeye gittiğimizde dr beta hcgye bakarak kesin tek dedi ultrasonda da tek kese göründü :) Allah sana da hayırlısını versinn

Cevap için tşkler..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Değerlerimiz çok yakınmış...Sana kaç embriyo transfer edildi.

Canım merhaba...Kızım 4,5 yaşında :) Senin de bebişine kavuştuğuna sevindim..Allah bağışlasın. Ben yine aynı merkeze gittim...Sen hangi merkezde tedavi oluyorsun...

selam ..ben de maslak acıbadem bulent tırasa gıdıyorum senın gıttıgın hastane hangısı...

merhabalar kızlar. Benimde ilk tüp bebek denememde şükürler olsun ki tuttu bebeğim. 2 embriyo kondu. 11.gün 108 14.gün 234 çıktı betam. kontrolde tek kesemiz görüldü. kalp atışlarını duydum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Back
X