• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10. gün değerim 74,8 nasıl?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nazli_y
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nazli_y

Ziyaretçi
kızlar dün transferimin 10. günü kan testi yaptırdım 74,8 çıktı. bu ne demek bu değerle hamile kalan varmı???????:sm_confused:

hamılesın işte 12.gun dahada artacakkkkkkkkkkkkkkk........tebrıkler canımmmmmmmmmmmm

el-muallim biliyomusun heycandan başım dönüyooo

evet canım hamılesın benımde 10.gün değerım 116 idi şuan allahda nasıp ederse ikizlere hamıleyım hayırlı olsun

penses inşallh öyledir ilk denemem negatifti ben hala inanmıyorum. bu arada sanada hayırlı olsun Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin........

evet canim gozunuz aydin 10.gun degerin cok iyi masallah allah tamamina erdirsin

el-muallim biliyomusun heycandan başım dönüyooo

canım benım tabı doner başın değıl dunya döner................çok guzel ....bu duygu baş dondurur.....inş rabbım kucağına nasıp etsın canım ınşşşşşşş

Bence gayet iyi bir değer,maşallah...

Rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamlamak nasip etsin...

Gözünüz aydın:)))))

hayırlı olsun canım nsallah devamı gelır cok sevındım darısı bızlerın basına

canım tebrik ederim
10. gün için gayet iyi bir değer
muhtemek tek bebek ama süprizde yapabilirler belki :teytey:

hayırlı olsun arkadaşım rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin.10 gün değerin gayet güzel bir arkadaş vardı onunda değeri sana yakın şuanda ikizlerine hamile kısmet belkde seninde ikizlerin olacak.

tebrikler canım benimde 9.gün değerim 84 tü ve 8 haftalık hamileyim.inşallah iki gün sonra ikiyede katlayacak.

2.denemedemi olduuu tebrik ederimmm darısı başıma
bende 2.denemeyş yapıyorum da

inşallah 12. gün ve 14. gün değerlerin de katlanır. tebrikler hihoyyyt:emir_bebek:

tebrikler arkadaşım inşallah değerlerin kat kat artar hamilesin ne güzel allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Back
X