- 10 Şubat 2022
- 41
- 20
- 3
- 37
- Konu Sahibi Hayalperess
-
Merhaba bnmde prolaktin yüksek ilaç kullanıyomusunuz?Merhabalar, ben aranıza yeni katıldım, hep okurdum yazılanları, 7 aydır evliyim 34 yaşındayım bebek istiyoruz ancak olmadı 7 aydır, normalde 28-30 günde 1 adet olurum 14. - 16. gün yumurtlama görürdüm, adetim bu ay 10 gün gecikti, sabah idrar testi yaptım negatif çıktı, gecikmenin 3. günü kan testi vermiştim o da negatif (0,01) çıkmıştı. (Bir de gecikmenin 5. günü idrar testi yapmıştım, iki saat sonra silik çizgi belirdi ancak 5 dakika sonrası olduğu için çok dikkate almadım) Bende prolaktin (süt hormonu) yüksekliği var, 50 lerden 60 lardan aşağı düşmüyor hiç. Geçtiğimiz ay aynı zamanda C-Life ballı macun kullanmıştım prolaktini düşürsün diye. O mu acaba yan etki yaptı diye düşünüyorum, kist mi başladı diye de korkuyorum. Gebelik testini tekrarlamalıyım? Benim gibi olan var mı? Teşekkür ederim şimdiden.
ben de 32 en geç 33te falan regl oluyordum geçen ay 49'da oldum, sanırım bazen idrar yolu enfeksiyonu da sebep olabiliyor ya da aşırı stresMerhabalar, ben aranıza yeni katıldım, hep okurdum yazılanları, 7 aydır evliyim 34 yaşındayım bebek istiyoruz ancak olmadı 7 aydır, normalde 28-30 günde 1 adet olurum 14. - 16. gün yumurtlama görürdüm, adetim bu ay 10 gün gecikti, sabah idrar testi yaptım negatif çıktı, gecikmenin 3. günü kan testi vermiştim o da negatif (0,01) çıkmıştı. (Bir de gecikmenin 5. günü idrar testi yapmıştım, iki saat sonra silik çizgi belirdi ancak 5 dakika sonrası olduğu için çok dikkate almadım) Bende prolaktin (süt hormonu) yüksekliği var, 50 lerden 60 lardan aşağı düşmüyor hiç. Geçtiğimiz ay aynı zamanda C-Life ballı macun kullanmıştım prolaktini düşürsün diye. O mu acaba yan etki yaptı diye düşünüyorum, kist mi başladı diye de korkuyorum. Gebelik testini tekrarlamalıyım? Benim gibi olan var mı? Teşekkür ederim şimdiden.
Ilacli mr a girdim hipofiz bezimde iyi huylu tümör çıktı, prolaktin yüksekliği yumurtlama döneminde gecikmelere sebep olabileceği için adet görene kadar iliski deneyin dedi 3 adet dönemi dene bebek olmazsa gel ilaç tedavisi deneyelim dedi. Bu ay gidecem. Bi de adet oldum bu aradaMerhaba bnmde prolaktin yüksek ilaç kullanıyomusunuz?
Evet maalesefben de 32 en geç 33te falan regl oluyordum geçen ay 49'da oldum, sanırım bazen idrar yolu enfeksiyonu da sebep olabiliyor ya da aşırı stres
7 ay endişelenmek için erken henüz ama stres cidden çok önemli, yapmayın diyemem mümkün olmuyor ama aza indirin farklı şeylerle meşgul olun, ilişkiyi bebek yapma görevi değil zevkiniz için yaşayın, herkes stres yapmayı bıraktığı anda hamile kaldığını söylüyorEvet maalesefben çok istiyorum bebeğim olsun ama 7 aydır olmadı doktor stres yapma diyor ama stres yapmamak elde değil iliski zaten tam görev gibi oldu artık çevre baskısı zaten ayrı bi dert hala bebek yok mu ne zaman bebek düşünüyorsun vs vs stressiz nasıl olacak kii (
Ahh bu prolaktin yuksekligi 3 ay beni mahvetti en son 22 aralikta regl oldm ondan sonra 14.17 ocakta ve 1.9 subat arasinda hep lekelenmelerm oldu doktora gittim ultrasonla bakti bisey goremedi bekar olmama ragmen iliskim olmadi dedim betahcg test yapti adetimi 19gun gecmisti bu arada testlern yapilduginda betahcg 0.2 cikti prolaktinim 35.5 cikti yuksek ama yuzlu degeler gormuyunce ilaca baslayamam dedi dogum kontrol yazdi yasmin bugun ilacimin bittigi 3.gunum ama hala hastalanmadım gercekten kulaktan duyma sozlerle psikolojim bozuldu hamilemisin diye dalga gecenler hurafe sözler Allah hepimizin şifasini versinMerhabalar, ben aranıza yeni katıldım, hep okurdum yazılanları, 7 aydır evliyim 34 yaşındayım bebek istiyoruz ancak olmadı 7 aydır, normalde 28-30 günde 1 adet olurum 14. - 16. gün yumurtlama görürdüm, adetim bu ay 10 gün gecikti, sabah idrar testi yaptım negatif çıktı, gecikmenin 3. günü kan testi vermiştim o da negatif (0,01) çıkmıştı. (Bir de gecikmenin 5. günü idrar testi yapmıştım, iki saat sonra silik çizgi belirdi ancak 5 dakika sonrası olduğu için çok dikkate almadım) Bende prolaktin (süt hormonu) yüksekliği var, 50 lerden 60 lardan aşağı düşmüyor hiç. Geçtiğimiz ay aynı zamanda C-Life ballı macun kullanmıştım prolaktini düşürsün diye. O mu acaba yan etki yaptı diye düşünüyorum, kist mi başladı diye de korkuyorum. Gebelik testini tekrarlamalıyım? Benim gibi olan var mı? Teşekkür ederim şimdiden.
7 ay endişelenmek için erken henüz ama stres cidden çok önemli, yapmayın diyemem mümkün olmuyor ama aza indirin farklı şeylerle meşgul olun, ilişkiyi bebek yapma görevi değil zevkiniz için yaşayın, herkes stres yapmayı bıraktığı anda hamile
AminnAhh bu prolaktin yuksekligi 3 ay beni mahvetti en son 22 aralikta regl oldm ondan sonra 14.17 ocakta ve 1.9 subat arasinda hep lekelenmelerm oldu doktora gittim ultrasonla bakti bisey goremedi bekar olmama ragmen iliskim olmadi dedim betahcg test yapti adetimi 19gun gecmisti bu arada testlern yapilduginda betahcg 0.2 cikti prolaktinim 35.5 cikti yuksek ama yuzlu degeler gormuyunce ilaca baslayamam dedi dogum kontrol yazdi yasmin bugun ilacimin bittigi 3.gunum ama hala hastalanmadım gercekten kulaktan duyma sozlerle psikolojim bozuldu hamilemisin diye dalga gecenler hurafe sözler Allah hepimizin şifasini versin
Valla deniyorum stres yapmamayı ama en ufak belirtide bile acaba mi diyorum negatif cıkınca üzülüyorum7 ay endişelenmek için erken henüz ama stres cidden çok önemli, yapmayın diyemem mümkün olmuyor ama aza indirin farklı şeylerle meşgul olun, ilişkiyi bebek yapma görevi değil zevkiniz için yaşayın, herkes stres yapmayı bıraktığı anda hamile kaldığını söylüyor
Prolaktim yuksekligi adet gecikmesi ve lelekelenme yapiyormu? Birde yasmin hap bittikten sonra kaçınci gun adet oluyorsunuz bilgilendirirmisiniz bugun hapimin bittigi 3.gunAminnevet yüzlü değerler sıkıntı ama bekarken çaresine bak derim yarın birgün bebek isterken karşına çıkmasın bu durum gönlümüze göre olsun herşey inşallah
Ay gercekten şu kulaktan duyma sözlerle kendimi cok kotu hissediyorm 22 araliktan beri adet goremiyorm 14.17ocakta ve 1.9subatta lekelenmelerm oldu 19gun gecince doktora gittim betahcg 0.2 cikti bekarm bir iliskim yok zaten ama yinede insanlarn sozleri canimi skiyor olsaydida cikardi dimiAminnevet yüzlü değerler sıkıntı ama bekarken çaresine bak derim yarın birgün bebek isterken karşına çıkmasın bu durum gönlümüze göre olsun herşey inşallah
Şu an nerdeyse aynı durumdayız seninle. 10 gün geçti adet belirtilerim var.gectikten 3. Günü kan verdim bende de negatif çıktı. Aynı senin gibi idrar testi yaptım 5. Günu o da negatif çıktı. Ama bende herhangi bir hormon sorunu yokmuş. Sizin durumunuz ne oldu acaba hamilemiymissiniz. Şu an bende sizin gibiyim de merak ettimMerhabalar, ben aranıza yeni katıldım, hep okurdum yazılanları, 7 aydır evliyim 34 yaşındayım bebek istiyoruz ancak olmadı 7 aydır, normalde 28-30 günde 1 adet olurum 14. - 16. gün yumurtlama görürdüm, adetim bu ay 10 gün gecikti, sabah idrar testi yaptım negatif çıktı, gecikmenin 3. günü kan testi vermiştim o da negatif (0,01) çıkmıştı. (Bir de gecikmenin 5. günü idrar testi yapmıştım, iki saat sonra silik çizgi belirdi ancak 5 dakika sonrası olduğu için çok dikkate almadım) Bende prolaktin (süt hormonu) yüksekliği var, 50 lerden 60 lardan aşağı düşmüyor hiç. Geçtiğimiz ay aynı zamanda C-Life ballı macun kullanmıştım prolaktini düşürsün diye. O mu acaba yan etki yaptı diye düşünüyorum, kist mi başladı diye de korkuyorum. Gebelik testini tekrarlamalıyım? Benim gibi olan var mı? Teşekkür ederim şimdiden.
Merhaba benimde adeti 19 gun gecti betahcg 0.2 cikti negatif birde prolaktinim yuksek cikti gebelik olsaydi cikarmiydi 19gun gecikince yada prolaktin yuksekligimi yapiyor acaba dogum konteol hapı verdi yasmin bugun bitirdigimin 5.gunu ama hala hasta olmadimŞu an nerdeyse aynı durumdayız seninle. 10 gün geçti adet belirtilerim var.gectikten 3. Günü kan verdim bende de negatif çıktı. Aynı senin gibi idrar testi yaptım 5. Günu o da negatif çıktı. Ama bende herhangi bir hormon sorunu yokmuş. Sizin durumunuz ne oldu acaba hamilemiymissiniz. Şu an bende sizin gibiyim de merak ettim
Endokrinoloji doktorum adetlerin düzenli mi, çünkü prolaktin yüksekliği yumurtlamada gecikmelere neden olacağı için adeti de geciktirir demişti ancak benim adetim düzenlidir gününü hiç şaşmaz geçenki 10 gün gecikince bende önce heveslenmiştim sonra üzüldüm haliyle. Bir de ben o ay kovid olmuştum sanırım ondan kullandığım ilaçlar da etkili oldu. Bu arada ben prolaktin yüksekliği için hiç ilaç kullanmadım doktor 3 adet dönemi bekle gel demişti, bu ay gidecektim gidemedim fırsat bulup, bu ay adetimden sonra gideceğim. Bir de ben çok fazla, sürekli parça ve pıhtı şeklinde adet oluyorm. o da kan değerlerimi düşürüyor bir tek kan ilacı kullanıyorumProlaktim yuksekligi adet gecikmesi ve lelekelenme yapiyormu? Birde yasmin hap bittikten sonra kaçınci gun adet oluyorsunuz bilgilendirirmisiniz bugun hapimin bittigi 3.gun
Rabbim gonlunuze gore versin Dogum kontrol hapi verdi siz kullandinizmi yada ilac bittikten kac gun sonra oluyorsunuz ilacimin bittigi 5.gun hala olmadmEndokrinoloji doktorum adetlerin düzenli mi, çünkü prolaktin yüksekliği yumurtlamada gecikmelere neden olacağı için adeti de geciktirir demişti ancak benim adetim düzenlidir gününü hiç şaşmaz geçenki 10 gün gecikince bende önce heveslenmiştim sonra üzüldüm haliyle. Bir de ben o ay kovid olmuştum sanırım ondan kullandığım ilaçlar da etkili oldu. Bu arada ben prolaktin yüksekliği için hiç ilaç kullanmadım doktor 3 adet dönemi bekle gel demişti, bu ay gidecektim gidemedim fırsat bulup, bu ay adetimden sonra gideceğim. Bir de ben çok fazla, sürekli parça ve pıhtı şeklinde adet oluyorm. o da kan değerlerimi düşürüyor bir tek kan ilacı kullanıyorum
Değilim maalesefŞu an nerdeyse aynı durumdayız seninle. 10 gün geçti adet belirtilerim var.gectikten 3. Günü kan verdim bende de negatif çıktı. Aynı senin gibi idrar testi yaptım 5. Günu o da negatif çıktı. Ama bende herhangi bir hormon sorunu yokmuş. Sizin durumunuz ne oldu acaba hamilemiymissiniz. Şu an bende sizin gibiyim de merak ettim
Yok ben sadece kan ilacı kullanıyordum çok adet olduğum için, onun dışında hiç ilaç kullanmadım adetim düzenli. Amiin hepimizin inşallahRabbim gonlunuze gore versin Dogum kontrol hapi verdi siz kullandinizmi yada ilac bittikten kac gun sonra oluyorsunuz ilacimin bittigi 5.gun hala olmadm
Siz kendinizden emin olduktan sonra takılmayın kimsenin sözüne, olsa elbete çıkar. Stres yapmayın boşu boşuna. O da etkilerAy gercekten şu kulaktan duyma sözlerle kendimi cok kotu hissediyorm 22 araliktan beri adet goremiyorm 14.17ocakta ve 1.9subatta lekelenmelerm oldu 19gun gecince doktora gittim betahcg 0.2 cikti bekarm bir iliskim yok zaten ama yinede insanlarn sozleri canimi skiyor olsaydida cikardi dimi
Merhaba benimde prolaktin 35.5 cikti doktor ilac vermedi yasmin verdi adet duzensizligi ve lekelenme icin icin gitmistm sizdede duzensizlik varmiydi yada prolaktin duzensizlik yaparmi fikirlerinizr cok ihtiyacim var yardimci olurmusunuzSadece oneri kizlar benm prolaktinde yuksekti 1 ay aslan pençesi kullandım 8 lere düştü 60larda idi .. İbrahim saracoglunun videosunu izleyin ayrıntılı anlatıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?