10 gün gecikme var ama gebelik yok

Merhaba benimde prolaktin 35.5 cikti doktor ilac vermedi yasmin verdi adet duzensizligi ve lekelenme icin icin gitmistm sizdede duzensizlik varmiydi yada prolaktin duzensizlik yaparmi fikirlerinizr cok ihtiyacim var yardimci olurmusunuz
Benim düzenim yerinde idi prolaktin duzensizlik yapmadi bende kişiden kişiye değişir mi bilemiyorum...
Adet düzensizliği ni devamli mi yaşıyorsunuz evlendikten sonra falan mi

Benim düzenim yerinde idi prolaktin duzensizlik yapmadi bende kişiden kişiye değişir mi bilemiyorum...
Adet düzensizliği ni devamli mi yaşıyorsunuz evlendikten sonra falan mi
Ben bekarım evli degilim daha oncede 15 17 gu gectigi oluyodu daha oncede lekelenmelerm oluyordu ultrasonla bakti birsey goremedi betahcg bakti adetimi 19 gun gecince oda 0.2 zaten emin olmak icin yapti muhtemelen sonra yasmin verdi bugun 5.gunu kutu biteli hala regl olamadm

muhtemelen prolaktin için ilaç kullanmalısınız zaten 2 tb oluyor 1 hafta arayla alıyorsunuz. Yüksekken hamile kalmanız da zor çünkü süt hormonu aynı emziren kadınlardaki gibi doğum kontrol yöntemi gibi çalışıyor. Bu arada eşinizin yaşı kaç? sigara alkol kilo durumlarınız var mı?

Prolaktinim 34 - 55 - 28 - 66 - 58 - 55 bu değerlerde çıktı hep, doktorum direkt adet düzenimi sordu, orda bi sıkıntı yok zaten 28 günde bir olurum, adet düzensizliğim olmadığı için doktor 3 adet dönemi bekle bebek olmazsa gel dedi, dostinex başlarız demişti. Eşim de 34 yaşında, sigara alkol ikimizde de yok. Ben 68 kiloyum eşim 80 kilo

Polikistik over stres hormon bir cok sebebi olabilir.. doktorunu değiştir detay iste cnm.. kilon varsa ver stres büyük etken..

Eş kaynaklı da ileriki yaşlarda sorun olabiliyor da o yüzden olabilir mi diye sordum. Kilo hareketsiz yaşam vs çok etkiliyor. Eşinizin kilosu iyi sizin de iyi belki bir 5 kg verseniz daha da vücudunuz rahatlar prolaktin de çok yüksek değil ama yine de 2 tb dostinex kullansanız daha iyi değerler oluşur doktorunuzla görüşün mutlaka

Maalesef bugün adet oldum. Ama inşallah siz hamilesinizdir.bu insanlar niye böyle ya . Bizi umutlandiriyorlar sonra üzülen yine biz oluyoruz. Ama hamilelik öyle mucizevi bı şey ki. Normalde çok zor denk gelen bı şeymiş. O yüzden umutları söndürmek yok. bu ay olmazsa gelecek ay diyoruz. Allah im dualarımızi kabul eder inşallah

Amiiinnn :)) ben hep şöyle diyorum bu ay da bebek olmadı diyip üzülmek yerine bebeğime bir ay daha yaklaştım diyorum, öyle seviniyorum, heyecanlanıyorum, bu ay ki adetime 6 gün kaldı bakalım, göğüs hassasiyetim hala yok , geçtiğimiz iki gün kahvemsi lekeler oldu ama belki de ben öyle görüyorum, ya gerçekten bi mucize bu :)) ama biz de tadacağız inşallah inanıyorum :))) dün doğum günümdü inşallah bu ay gelecek hediyem :))

Evet, haklısınız . adetime çok az kaldı, bu ay da olmazsa gideceğim doktora bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…