10 gün içinde doğurmam lazımmış

Sardenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.843
2.504
83
kızlar selam

Max 10 gün içinde doğurmazsam doktorum sezeryan olabilirsin hazırlıklı ol dedi. Ben istemiyorum sezeryan. Ev işini kendim görüyorum, yürüyorum (ama az) ve hurma yiyorum. Siz neler önerirsiniz başka?

kızlar selam

Max 10 gün içinde doğurmazsam doktorum sezeryan olabilirsin hazırlıklı ol dedi. Ben istemiyorum sezeryan. Ev işini kendim görüyorum, yürüyorum (ama az) ve hurma yiyorum. Siz neler önerirsiniz başka?
kaç haftalıksınn cnm beklee meyeni olgunlaşır.iner aşagıı insanı biçmek için yer arıyorlarvry hurmayı sıklştır bol su iç

39. Haftanın içindeyim son 10 günüm kaldı işte. Daha aşağı falan inmemiş bebek. Aniden inebilir mi acaba?

kızlar selam

Büyük pilates topu üzerinde birkaç hareket var, ufak ufak zıplasanız bile faydası olur.. Kolay doğumlarınız olsun :)

kızlar selam

Banada aynisi denmisti. 10 icinde dogum yapmazsan. Geliyorsun suni sanci ile yapicaz dogumu dendi. 2 saatten fazla ugrasildi olmadi. Sonra sezeryane alindim. Megerse 2 kere kordon dolanmis boynuna.

Banada aynisi denmisti. 10 icinde dogum yapmazsan. Geliyorsun suni sanci ile yapicaz dogumu dendi. 2 saatten fazla ugrasildi olmadi. Sonra sezeryane alindim. Megerse 2 kere kordon dolanmis boynuna.

Geçmiş olsun Allah bağışlamış evladınızı. Bizde şimdilik kordon sorunu görünmüyor ama neden normal doğurabilecekken zamanı geçsinde sezeryan yapılsın ki? İstemiyorum ya. Siz on gün içinde mi doğurdunuz peki?

Comelip kalkma hareketi, göğüs uçlarını uyarmak, korunmasız cinsel ilişki, bol bol hurma, duşta beline sıcak su tutmak... Benim bildiğim yontemler bunlar :) saglikla kavusun evladiniza insallah

Geçmiş olsun Allah bağışlamış evladınızı. Bizde şimdilik kordon sorunu görünmüyor ama neden normal doğurabilecekken zamanı geçsinde sezeryan yapılsın ki? İstemiyorum ya. Siz on gün içinde mi doğurdunuz peki?
Bana gun vermisti 31 ocaga kadar olur diye. Sonra muayene etti alttan 3 gune kadar olur. Bol bol yuru dedi. Evimi bile kendim temizledim camlara kadar sirf sancilanayim diye yine olmayinca gun verdi. Suni sanci vericem diye. Bu anlattiklarim 22 sene oncesi. Simdi tip ilerledi kordon dolanmasini bile biliyorlar. Kordon dolanmasindan normal olmadi iste. 11 subatta dogdu.Ben ikinirken bebegimin kalp atislari yavasliyordu. Ben bebegi riske atmak istemiyordur.

Bana gun vermisti 31 ocaga kadar olur diye. Sonra muayene etti alttan 3 gune kadar olur. Bol bol yuru dedi. Evimi bile kendim temizledim camlara kadar sirf sancilanayim diye yine olmayinca gun verdi. Suni sanci vericem diye. Bu anlattiklarim 22 sene oncesi. Simdi tip ilerledi kordon dolanmasini bile biliyorlar. Korfon dolanmasindan normal olmadi iste. Ben ikinirken bebegimin kalp atislari yavasliyordu. Ben bebegi riske atmak istemiyordur.

Evet sanırım öyle. Tesekkur ederim.

Sancı getiren bitki çayları varmış rahimi açan netten bak canım istersen birde cinsel ilişki diye biliyorum

Erken dogurmak gibi gec dogurmak da sıkıntı.
Bebegin beyninde sekel birakma durumu olabiliyor Allah korusun.
Yani sezeryan bazen mecburi...
Allah gonlunuze gore versin. Umarim dilediginiz gibi normal dogum yaparsiniz.

Back
X