- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 252.714
- Puanlar
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuştuğunuz her tiple alakalı konu açıp fikir alacak kadar önemsemeyin herkesi. Bazı insanlar hakkında kendiniz de karar verebilirsiniz. Örneğin bu bey.Arkadaşlar biriyle konuşuyorum bir süredir. Benim kurs ve sınav dönemim nedeniyle görüşemedik ama 10 gün sonra bitiyor boşa çıkıyorum plan yaptık. Ama adamın bazı söyledikleri iyice irrite etti beni. Bir kere siyasetle ilgileniyor. Küçük bir yerde yaşıyor. Herşeyi torpille yaptırmaya alışmış. Hastaneye gidip sıra bekleyemezmiş bunalırmış hop birini arıyor hemen alıyorlar bunu. Sonra acildeli doktorları küçümsüyor işte röntgende kırığı görmemiş sonra başka doktora gitmiş o göstermiş. Aracıya göndermiş bak o doktora göster diye. Ben de tepki gösterdim sonra kendi mesleğiyle ilgili çömezlerin de böyle hatalar yaptığını filan söylüyor dalga geçerek. Sonra en son diyorki çok dışarı çıkmıyormuş yüzü eskimesin diye küçük yerde ya. Bunlar birikti ben de ve irriteyim yine de yüzyüze görüşürmüydünüz?
Şuna sabah akşam yırtına yırtına gülerdim ahahahahhSonra en son diyorki çok dışarı çıkmıyormuş yüzü eskimesin diye küçük yerde ya.
Buraya konu açmak hoşuma gidiyor benimKonuştuğunuz her tiple alakalı konu açıp fikir alacak kadar önemsemeyin herkesi. Bazı insanlar hakkında kendiniz de karar verebilirsiniz. Örneğin bu bey.
Valla başta bir şok oldum ağzım açık kaldı sonra dalga geçtim ee tabi çok küçük yer olunca diyeŞuna sabah akşam yırtına yırtına gülerdim ahahahahh
E o da olur be gülüm+asla somut, buluşmalı görüşmeli bir şey yok, hep sanal muhabbetler.
Yaa çok iyi ahahahahEki Görüntüle 3737325
Bunu atıp engelle.
Avukat ve savcılarda yani genel hukuk alanında bir sıkıntımı var bilmiyorumAvukatlarla ilgili burda birkaç konu okumuştum. Herif her yerden kırmızı ışık alarmı veriyor. Tabanları yağla, arkana bakmadan kaç. Görüşmeye ,vaktini harcamaya değmez.
+asla somut, buluşmalı görüşmeli bir şey yok, hep sanal muhabbetler.
Ckksss takip edememişsiniz yüzyüze görüştüklerim de vardı hatta artacak bekleyinSomut sadece bir sevgilisini hatırlıyorum ona da pahalı hediyeler almıyor diye bozuluyordu. Sonra adam bunu terketti ona uzuldu defalarca konu açtı. Kötü bir döneminde terkedildi onu anlayabiliyorum ama sonrasi dediğiniz gibi sadece sanal.
Valla gayet öylesin kendinin farkına varıp bir şeyleri ne zaman kabul edeceksin acaba? Eskiden hastalığına sarmıştın 7/24 gündemin oydu, şimdi tüm gündemin flörtlerin/ konuştuğun erkekler. Olay erkekler veya olay hayatımda biri olsun değil bence de, o kısımda haklısın. Olay senin (muhtemelen kaçındığın başka bir şeylere kafa yormamak için) sürekli kompulsif bir şekilde bir şeylere sarman/kafayı takman ve zihnini sürekli onların meşgul etmesi. Eskiden hastalıktı şimdi flörtler yarın başka bir şey olur. Hastalığına üzülmek veya flörtleriyle ilgili meselelere takılmak tabiki normal şeyler ama normal şeyleri abartılı veya fazla veya takıntılı bir şekilde yaparsan/ zihnini meşgul ederlerse o zaman artık normal olmuyor. Ellerini yıkamak da normal bir şey ama günde 200 kez yıkarsan adına okb derler, onun gibi mesela.Yok hiç öyle değilim aslında ille de biri olsun deseydim ohoooo
Yahu şuraya açtığım konu nasıl tüm gündemim olabilir sanki hergün konu açıyorum farkındamısınız kurslarım var sınava giricem filan da demişim diper konulara bir bakın yorumum var mı bu nasıl bir gözlem hayretler hayretler içerisindeyim:)))))) günde 200 kez flört etmiyorum kiii aahahahahha okb mi oldum şimdi ahahaha hiç güleceğim yoktu eğlendimValla gayet öylesin kendinin farkına varıp bir şeyleri ne zaman kabul edeceksin acaba? Eskiden hastalığına sarmıştın 7/24 gündemin oydu, şimdi tüm gündemin flörtlerin/ konuştuğun erkekler. Olay erkekler veya olay hayatımda biri olsun değil bence de, o kısımda haklısın. Olay senin (muhtemelen kaçındığın başka bir şeylere kafa yormamak için) sürekli kompulsif bir şekilde bir şeylere sarman/kafayı takman ve zihnini sürekli onların meşgul etmesi. Eskiden hastalıktı şimdi flörtler yarın başka bir şey olur. Hastalığına üzülmek veya flörtleriyle ilgili meselelere takılmak tabiki normal şeyler ama normal şeyleri abartılı veya fazla veya takıntılı bir şekilde yaparsan/ zihnini meşgul ederlerse o zaman artık normal olmuyor. Ellerini yıkamak da normal bir şey ama günde 200 kez yıkarsan adına okb derler, onun gibi mesela.
Bu arada bu adam da cidden m*l deyneğinin teki o kısım ayrı mesele
Ckksss takip edememişsiniz yüzyüze görüştüklerim de vardı hatta artacak bekleyin![]()
O zaman buyrun hanımefendicim konu dışına güle güleYa demek ki kacirdiklarim olmus kusuruma bakmayın lütfen. Diyorum ya trafik çok kalabalık sizde. Artacak bekleyin derken? Bu sizin için övünülecek bir şey galiba ama bana ne? Bize ne?
Gündem derken hep aynı konuları açıyorsun ya hani o anlamda. Tabiki günlük hayatında başka bir sürü şey vardır ama hiçbirini mesele edip burda böyle uzun uzun anlattığını görmedim. “Günde 200 kez flört etmiyorum şimdi okb mi oldum” cümlesine ne diyeceğimi bilemedim. Cidden algı problemi mi var, lafımı bilerek mi çarpıyorsun? onu anlamaya çalışıyorum şuanYahu şuraya açtığım konu nasıl tüm gündemim olabilir sanki hergün konu açıyorum farkındamısınız kurslarım var sınava giricem filan da demişim diper konulara bir bakın yorumum var mı bu nasıl bir gözlem hayretler hayretler içerisindeyim:)))))) günde 200 kez flört etmiyorum kiii aahahahahha okb mi oldum şimdi ahahaha hiç güleceğim yoktu eğlendim![]()
Yahu eğlenmek için açıyorum malum buraya iş konusu açılmıyorya hani:) bence de siz tanı koymasanız daha iyi gibiGündem derken hep aynı konuları açıyorsun ya hani o anlamda. Tabiki günlük hayatında başka bir sürü şey vardır ama hiçbirini mesele edip burda böyle uzun uzun anlattığını görmedim. “Günde 200 kez flört etmiyorum şimdi okb mi oldum” cümlesine ne diyeceğimi bilemedim. Cidden algı problemi mi var, lafımı bilerek mi çarpıyorsun? onu anlamaya çalışıyorum şuanOrda normal bi davranışın uç olduğunda artık normal sayılmadığına örnek verdim, ne günde 200 kez flört ediyorsun dedim ne okb’sin dedim sana. Öyle bi düşüncem yok ki zaten olsa bile söylemezdim çünkü psikolog tanı koymaz. Koyabilsem sana idrak yolları enfeksiyonu koyardım ama. Ne diyeyim bacım Allah daha çok güldürsünnn
![]()
Eğlenmek için dert köşesine konu mu açıyorsunYahu eğlenmek için açıyorum malum buraya iş konusu açılmıyorya hani:) bence de siz tanı koymasanız daha iyi gibitanılarınız beni benden aldı asla da psikolog olduğunuza inanmıyorum