10 gün sonra görüşücez ama soğudum galiba?

Eğlenmek için dert köşesine konu mu açıyorsun😌çok sağlıklı ve işlevsel bir hareket cidden.

güzel bacım tekrar söylüyorum sana tanı falan söylemedim bir tanı ve davranıştan örnek verdim orda örnek verdiğim kısım da davranışın abartılı/uç olmasıydı.

“Psikolog olduğuna asla inanmıyorum” nasıl bi argüman onu da anlamadım, kaynak toton mu? :D Burada gerçek hayatta görüştüğüm birlikte tatil yaptığım evine gidip kaldığım arkadaşlarım da var ayrıca. @Lyanna Mormont aşkım gibi dkkdkdk. Psikoloğum hem de Türkiye’nin en iyi psikoloji lisanslarından birisine sahip bir devlet üniversitesinden dereceyle mezunum. 11 yıllık da aktif çalışma hayatım var. Neyse zaten psikolog olmak şart değil senin bazı alanlarda zorlandığını görmek için.
Seninle bir derdim yok amacım konunun altına gelip saldırmak da değil hatta burada eğlenceli bulduğum birisin ama bazı alanlarda mental olarak pek sağlıklı olduğunu da düşünmüyorum işte daha önce de söyledim
Valla siz iki yorumla iki konuyla okb derseniz kusura bakmayın da ben hayda hayda psikolog değilsiniz deme hakkımı kendimde bulurum😁 ispat çabasına niye düştünüz ya komiksiniz en iyi yerden mezun olunca en iyi olunmuyor demekki:)) iyi ki saldırmadın füze ataydın🤣

Yahu şuraya açtığım konu nasıl tüm gündemim olabilir sanki hergün konu açıyorum farkındamısınız kurslarım var sınava giricem filan da demişim diper konulara bir bakın yorumum var mı bu nasıl bir gözlem hayretler hayretler içerisindeyim:)))))) günde 200 kez flört etmiyorum kiii aahahahahha okb mi oldum şimdi ahahaha hiç güleceğim yoktu eğlendim🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Nerden buluyorsun bu tipleri internetten sosyal medya ile mi yoksa uygulama mı?

Nerden buluyorsun bu tipleri internetten sosyal medya ile mi yoksa uygulama mı?
Hepsi de arkadaşlarımın arkadaşı kel alaka değil çok zor değil bu tipler elini sallasan narsiste çarpıyor herkes narsist diye konu açıyor mesela ya hani

Valla siz iki yorumla iki konuyla okb derseniz kusura bakmayın da ben hayda hayda psikolog değilsiniz deme hakkımı kendimde bulurum😁 ispat çabasına niye düştünüz ya komiksiniz en iyi yerden mezun olunca en iyi olunmuyor demekki:)) iyi ki saldırmadın füze ataydın🤣
Okb falan demedim diyorum hala iki yorumla bana okb dedi diyorsun. Anlamak mı istemiyorsun cidden anlayamıyor musun gerçekten emin olamadım.
İspat çabasına girdim çünkü bunu bana daha önce de söyledin/söylediler. İşine gelmeyen sen psikolog değilsin ya da ne biçim psikologsun diyor. Böyle diyene ben de psikoloğum hem de iyi bir psikoloğum kusura bakma derim yani. Ayrıca seans dışında psikolog gibi olmak zorunda değilim ki bu benim mesleğim sonuç olarak. Neyse sıkıldım dönüp dolaşıp hep aynı şeyleri konuşmaktan, sen haklısın tamam kusura bakma gidiyorum konundan bu arada adam hakkında soğumakta haklısın konuyla ilgili fikrim de bu🌸

Yahu eğlenmek için açıyorum malum buraya iş konusu açılmıyorya hani:) bence de siz tanı koymasanız daha iyi gibi🤣 tanılarınız beni benden aldı asla da psikolog olduğunuza inanmıyorum
Valla konuya normal normal yorum yapacaktım ama şu mesajdan sonra adamla uyumlu geldiniz bana. O acildeki doktorlara sallıyor, siz yorumu hoşunuza gitmediği için karşınızdakini mesleki açıdan küçümsüyorsunuz. Bence görüşün, anlaşabilirsiniz.

“Psikolog olduğuna asla inanmıyorum” nasıl bi argüman onu da anlamadım, kaynak toton mu? :D Burada gerçek hayatta görüştüğüm birlikte tatil yaptığım evine gidip kaldığım arkadaşlarım da var ayrıca. @Lyanna Mormont aşkım gibi dkkdkdk. P
Yanımda danışanları bile aradı valla ben şahidim psikolog olduğuna :D :D

Yanımda danışanları bile aradı valla ben şahidim psikolog olduğuna :D :D
Kız buna da şimdi danışanlarıyla terapi dışında özel hayatında görüşüyormuş/konuşuyormuş veya başkalarının yanında konuşuyormuş hani mahremiyet falan derler dkkdkdk. Online danışanım seans planlaması hakkında aramıştır veya acil durum için telefonumu verdiğim bir danışandır arar, başkasının yanındayken aradılar diye yanında konuşmam ama yani dkkdkdkd

O zaman buyrun hanımefendicim konu dışına güle güle👋🏿👋🏿👋🏿👋🏿

Yahu eğlenmek için açıyorum malum buraya iş konusu açılmıyorya hani:) bence de siz tanı koymasanız daha iyi gibi🤣 tanılarınız beni benden aldı asla da psikolog olduğunuza inanmıyorum

Eğlenmek için her gün birilerinin arkasından atıp tutuyorsunuz. Eminim onlar da sizin arkanızdan neler neler diyoruz ama kız hala buluşma derdinde diyorlardır. Eglence konusu oluyorsunuzdur. Adamlara saymayinca hemen güle güle konumdan çıkabilirsiniz diyorsunuz. Komiksiniz desem degilsiniz, durumunuz üzücü.

Valla konuya normal normal yorum yapacaktım ama şu mesajdan sonra adamla uyumlu geldiniz bana. O acildeki doktorlara sallıyor, siz yorumu hoşunuza gitmediği için karşınızdakini mesleki açıdan küçümsüyorsunuz. Bence görüşün, anlaşabilirsiniz.
O kişi bana Okb derken nerdeydin Lyannacım yanlı yorum cıkss yakışmadı sana canım

Eğlenmek için her gün birilerinin arkasından atıp tutuyorsunuz. Eminim onlar da sizin arkanızdan neler neler diyoruz ama kız hala buluşma derdinde diyorlardır. Eglence konusu oluyorsunuzdur. Adamlara saymayinca hemen güle güle konumdan çıkabilirsiniz diyorsunuz. Komiksiniz desem degilsiniz, durumunuz üzücü.
Yok kendisi yalvarıyor gelmek için kanıtlı valla :) peki saygılar efendim güle güle dedim siz beni ilgilendirmez dediniz ne diyeydim ya beğenmiyorsunuz ne desem aaa

Bacım bilgin olsun burada herkes herkesin arkasından konuşuyor platform öyle mantıken😁😁😁

Okb demedi ama anlamak istediginiz gibi anladığınız icin aciklayamiyoruz. Neyse.
Yorumu tekrar oku bence baya öyle dedi bir paragraf boyu hem de
Herkes bilirki bir psikolog bu şekilde yorum ve yargı yapmaz hele idrak yolu filan üzücü valla

Arkadaşlar biriyle konuşuyorum bir süredir. Benim kurs ve sınav dönemim nedeniyle görüşemedik ama 10 gün sonra bitiyor boşa çıkıyorum plan yaptık. Ama adamın bazı söyledikleri iyice irrite etti beni. Bir kere siyasetle ilgileniyor. Küçük bir yerde yaşıyor. Herşeyi torpille yaptırmaya alışmış. Hastaneye gidip sıra bekleyemezmiş bunalırmış hop birini arıyor hemen alıyorlar bunu. Sonra acildeli doktorları küçümsüyor işte röntgende kırığı görmemiş sonra başka doktora gitmiş o göstermiş. Aracıya göndermiş bak o doktora göster diye. Ben de tepki gösterdim sonra kendi mesleğiyle ilgili çömezlerin de böyle hatalar yaptığını filan söylüyor dalga geçerek. Sonra en son diyorki çok dışarı çıkmıyormuş yüzü eskimesin diye küçük yerde ya. Bunlar birikti ben de ve irriteyim yine de yüzyüze görüşürmüydünüz?
Yolda görsem selam vermem,eğitime saygısı olmayan kendini kutsal kişi gören bu adamdan uzak durun....

Arkadaşlar biriyle konuşuyorum bir süredir. Benim kurs ve sınav dönemim nedeniyle görüşemedik ama 10 gün sonra bitiyor boşa çıkıyorum plan yaptık. Ama adamın bazı söyledikleri iyice irrite etti beni. Bir kere siyasetle ilgileniyor. Küçük bir yerde yaşıyor. Herşeyi torpille yaptırmaya alışmış. Hastaneye gidip sıra bekleyemezmiş bunalırmış hop birini arıyor hemen alıyorlar bunu. Sonra acildeli doktorları küçümsüyor işte röntgende kırığı görmemiş sonra başka doktora gitmiş o göstermiş. Aracıya göndermiş bak o doktora göster diye. Ben de tepki gösterdim sonra kendi mesleğiyle ilgili çömezlerin de böyle hatalar yaptığını filan söylüyor dalga geçerek. Sonra en son diyorki çok dışarı çıkmıyormuş yüzü eskimesin diye küçük yerde ya. Bunlar birikti ben de ve irriteyim yine de yüzyüze görüşürmüydünüz?

Dizin nasıl oldu

Back
X