- 4 Eylül 2015
- 56
- 59
- 8
- 32
- Konu Sahibi Elvira Colakova
Arkadaşlar geçen yıl kendimce bir program uyguladım ve 67 kilodan 55 kiloya düştüm. Eğer ilgilenen varsa detaylı anlatabilirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba acaba nasil verdigini yazarmisin benim tam 10 kilo vermek lazim lutfen yazarmisin cok ihtiyacim varArkadaşlar geçen yıl kendimce bir program uyguladım ve 67 kilodan 55 kiloya düştüm. Eğer ilgilenen varsa detaylı anlatabilirim.
Tamam beklioruz insallah veririm ve sana cokda dua edrrimÖncelikle ilk 3 gün inanılmaz zor geçti. Sonra vücut alışıyor. Hemen yazıyorum kendi uyguladığımı
Nw yiyecek olursan ol, öncesinde ve sonrasında su içiliyor. Çok acıktığında çiğ sebze yiyebiliyorsun. Diyette kesinlikle karbonhidrat yok, meyve yok ve kırmızı et yok.. Diğer abur cubur tatlı şekerlemeler vs zaten yokTamam beklioruz insallah veririm ve sana cokda dua edrrim
Tesekur ederim insallah yarin baslicam buraya geri yazarim insallah veririm benim problemimde tatli urunleri ama yurume spora gerekmior deme bu diyet arasindaYani şöyle her ne
Nw yiyecek olursan ol, öncesinde ve sonrasında su içiliyor. Çok acıktığında çiğ sebze yiyebiliyorsun. Diyette kesinlikle karbonhidrat yok, meyve yok ve kırmızı et yok.. Diğer abur cubur tatlı şekerlemeler vs zaten yok
Tesekir edrrim bennl suan 70 kiloyum aslinda 55 dusmem gerekir ama 60 bulsam bile sukredicem insallah verirmMeyveler doğal şeker ve şeker oranı çok yüksek. Kalıcı kiloya neden olabiliyorlar. Mesela ben aşırı tatlı seviyorum bu nedenle canım aşırı tatlı istediğinde sadece 1 tane stick bitter çikolatalar var onlardan yedim. Ama ekstra olarak yeşil çay, kayısı çayı içtim. Bir de şekersiz çay kahve içilebilir. Kahve de kesinlikle 2si bir arada bile olsa içilmiyor. Sade türk kahvesi içebilirsin. 2 si bir arada krema içeriyor çünkü. Hem sade türk kahvesi metabolizmayı hızlandırır kafeinden dolayı nabzın artar. Ve kaç kilo isen 20 kg başına 1 lt su zaten normal kilo vermek istemesen bile içmen gereken miktar. Yani arıyorum 60!kilo isen, 3 lt su içmen lazım iken bu diyette daha çok içiyorsun
Gercektwn masallah ya ayy verirsemm size cok dua ederim ya ben yarin baslioruk 10 gun sonra insallag gorusuruzŞuan 59 kiloyum yani 4 kilo aldım ama ben aşırı tatlı seviyorum, normal bir şekilde değil yani, kahvaltıda kağıt helva arası dondurma , kek, biskrem, meyveli süt ve puding falan aynı anda yedim bugün mesela. Bir insanın bunları aynı anda yemesi normal değil yani ona rağmen şuan 60 olmuyorum
Zaten günlük beslenmenizde de karbonhidratı kesip proteini azaltırsanız ve geç saatte yemek yemezseniz ekstra diyete ihtiyac yok yeterli sıvı alımı da olduğıiu zaman. Ama dayanamayıp kaçırma yapılırsa tabiki de kilo verme durumu beklenemezhiç inandırıcı gelmedi bu olay bana ama meraktan deneyebilirim..