• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 GÜNDE 12 KİLO VERDİM

canım tam olarak 10 günde mi verdin 12 kiloyu çok açlık çektin mi benim acil 40 kilo vermem lazım 110la doğuma girdim şuan 100 kiloyum lütfen eğer gerçekten doğruysa bu yarın başlamak istiyorum

Ben inanılmaz zorlandım ve dikkat ettim bende bu sürede bu sonucu verdi.. Her bünye farklı tabi ama ben üç aşağı beş yukarı kesin bir sonuç alınacağını düşünüyorum.

Ben inanılmaz zorlandım ve dikkat ettim bende bu sürede bu sonucu verdi.. Her bünye farklı tabi ama ben üç aşağı beş yukarı kesin bir sonuç alınacağını düşünüyorum.
teşekkür ederim canım cevap verdiğin için yarın başlamayı düşünüyorum dediğin gibi her bünye farklı inşallah bende güzel sonuç alırım birde sürekli su içeceğimiz için inşallah çok fazla açlık çekmem

Kizlarrr ben bugun basladim bir kilom gitii bilee harika yapin bence ama ben cok yuruorum onuda ekledim kendime ama ben aksam yemegi yemiorum sadece oglen yiiyorum

vüzudunuzda çok incelme oldu mu, ben 1.65 im 63 küsürüm şu an 56 olmak istiyorum.. isveçi denedim daha önce işe yarıyor ama isveç malzeme açısından çok zor bir diyet maalesef vaktim az olduğu için vakit kaybetmek istemiyorum hiç ve incelmek istiyorum bir an öncebu yüzden tavsiyelerinize ayrıntılara ihtiyacım var

vüzudunuzda çok incelme oldu mu, ben 1.65 im 63 küsürüm şu an 56 olmak istiyorum.. isveçi denedim daha önce işe yarıyor ama isveç malzeme açısından çok zor bir diyet maalesef vaktim az olduğu için vakit kaybetmek istemiyorum hiç ve incelmek istiyorum bir an öncebu yüzden tavsiyelerinize ayrıntılara ihtiyacım var
O zaman siz cokda spor pilatis yapin ki hemen incelin diyetlen tek basina hayata olmaz kisa surede malesef ben pilatesi oneriorum cok ise yarior

sporu muhakkak deniyeceğim o zaman ben yarın bu diyete başlıyayım ve 3 gün tartılmadan sporla devam ediyim üç gün sonraki sonuca göre devam ederim

zor bi diyet gerçekten bende öğle ve akşam yerine incir yedim 10 tane :KK53: ama bugün 1.300 gram vermişim 63.3 oldum :KK76:
yeşilçayın ciddi faydası oluyor bence

bugün bayramın ilk günü olduğundan kaçırdım biraz maalesef.. yarın tam gaz bu diyete başlıyorum, öğle yemeğinde sebze yemeği yerine daha kolay hangi alternatifleri kullanabiliriz ? sen neler yedin mesela ?

sabah limonlu biber domates salatalığımı yedim yeşil çayımı içtim şimdi sadece bi çay içiyorum az şekerli reglim yaklaşıyor çünkü.. öğlende yumurtalı pırasa sotelicem.. çünkü diyette proteinin arttırılması gerektiğini düşünüyorum.. ama buralara benden başka uğrayan yok sanırım :110:

Back
X