Saç Uzatma Yöntemleri 10 Günde 2 cm :):)

..eLiF..

Canı Sıkılan..
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
163
0
96
Amasya
kızlar benım saçlarım bu son 10 günde 2 cm uzadığını gördüm fotograflarda var cok net ama resım koyamadım. olsun ben cok mutluyum sevincimi paylaşmak istedim.

Ne yaptıgıma gelirsek haftada 2 kes turplu su yapıyorum, birde haftada bir sinamekili tarıfı yapıyorum, onunda yanında iki kes ısırgan otu suyunuda kullandım banyodan sonra, hangisi uzattı bu kadar saçımı bilmiyorum ama cok uzadıgını ve parladıgını söyleyebılırım :)

aslında 1 aydır yapıyorum ama nekadar uzattıgına bakmamıstım hıc mart 1 ve mart 11 fotografları cektim iki cmlık fark hemen bellı oluyor :) yani bu dediğim maskelerin herhangi birini yapan varsa devam etsin bende burdan görüp yapmıstım cok işime yaradı bu tarifleri veren herkese cook teşekkür ediyorum a.s.

herkes saçlarımın ne kadar cok uzadıgını söylüyor ne yapıyorsun saçlarına dıyorlar ama bende sır diyorum kımseye söylemiyorum :) kaydirigubbakcemile3 böyle devam ederse saçlarım ayda 6 cm uzayacak gibi görünüyor sımdıden banada ımkansız geliyor ama bakacagıs:D

:dance: :dance: :dance:

bir ara resim de koyabilirsen sevinirim

birde saçlarında sıklaşma da oldumu acaba merak ettim

bir ara resim de koyabilirsen sevinirim

birde saçlarında sıklaşma da oldumu acaba merak ettim

evet sıklaşma var cok fazla düzleştirici kullandıgım ıcın kahkullerımın ustu açılmaya baslamıstı kapandı sımdı kucuk kucuk tuyler vardı alnımda onlarda kahkulume karısıyor artık resime gelince koymaya calışacağım

Sinemakeli tarif nasıl oluyor? Aslında turplu suyu da anlamadım. kafamçokkarıştı
Ben de yeni kestirdim ve uzamasını istiyorum saçlarımın.Çok üzgünüm çoook
Biraz daha detaylı anlatabilir misin?

Pardon saç uzatma yöntemlerinde yazıyormuş zaten. Görmemişim.

Sinemakeli tarif nasıl oluyor? Aslında turplu suyu da anlamadım. kafamçokkarıştı
Ben de yeni kestirdim ve uzamasını istiyorum saçlarımın.Çok üzgünüm çoook
Biraz daha detaylı anlatabilir misin?

sinamekili tarif: bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı su ile kaynat. rengi çıkmış olan bu sıvıyı süz ve ılımaya bırak elde ettiğin suyun içine bir tatlı kaşığı tatlı badem yağı ve eczaneden alacağın 3.5 tl karşılığında alacağın içinde 5 adet bulunan BEMİKS ampulun bir tanesini bu karışıma ilave et ve saç diplerine uygula yarım saat bekledikten sonra yıka ve yıkadıktan sonra saç diplerini soğuk su ile takrar yıka (bu işlem hem daha cabuk uzatacak hemde parlatacaktır) işlemi haftada iki kere tekrar edebilirsin alkisalkisalkis

sinemaki etkili bi yöntem bir aydır yapıyorum bir ay daha yapıcam
turplu olanı ben yapamam çünkü yumurtalı hiç bi karışım yapammıyorum onun yerine yumurta yiyorum :jeyyar:

Güle güle kullan cnm saçlarınıkaydirigubbakcemile4

Ben bir senedir uzatıyordum uçları çok kırılmaya başladı omuzlarımdan daha yukardaydı sonra sırtıma geldi.

Belime gelmesini istiyodum ama kırıklar yüzünden kestirmek için kuaföre gittim kadın kuru kuruya kesmeyelim kat atalım dedi attırdım 2 cm falan kısaldı ama napak artık yine uzar bilmiyorumkismile

Bir de saçlarım şu an omuzlarımdan bir iki cm aşağıda
belime kaç sene sonra gelir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saçı uzatmak istiyosanız kesinlikle 1 yıl falan hiç kesilmememli bence
kırık oluşmamsı içinde bakım yapıp saç aletlerinden uzak durulmalı bn o şekilde uzatabildim

saçı uzatmak istiyosanız kesinlikle 1 yıl falan hiç kesilmememli bence
kırık oluşmamsı içinde bakım yapıp saç aletlerinden uzak durulmalı bn o şekilde uzatabildim

Teşk. tatlım 1 yıl kesilmeme konusuna katılıyorum yok ucundan kestirince daha çok uzar falan saçma sapan benceyerimseniben

Back
X