• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 günde kurtulcam bu kilolardann

cesmisiyah84

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
49
0
16
Adana
arkadaşlar bu defa çok kararlıyım zayıflıycam:)klasik bi tabir olcak belki ama pazartesi başlıyorummm
sizinle menümü paylaşmak istiyorum
katılmak istyen olursa birbirimizi motive ederek sadece 10 gün dişimizi sıkarak zayıflamaya var mısınız;)
kahvaltı hergün aynı:
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
azcık beyaz peynir
yarım demet limon soslu maydanoz
yeşil çay
ara öğün saat 10-11:yoğurt+zerdeçal+zencefil+tarcın karışımı
öğlen:
1 dilim kepek ekmeği ve salata
akşamüstü: yoğurtlu karışım ve yeşil elma
akşam yemeği:lahana çorbası
akşamdan sonra acıkırsak yine elma veya portakal
bu arada sabahları aç karna 1 çorba kaşığı sirke
bu defa azmettim başarıcam;)

bu arada ara öğünlerde kayısı veya incir kurusu da olcak.sebzze ihtiyacını lahana çorbası karşılıyacaktır zaten bol sebzeli bir çorba çünkü..ben ş
uan 65 kiloyum hedefim 58

10 günde 65 ten 58 e mi düşeceksiniz ne kadar hızlı verirseniz o kadar hızlı ve 2 katını alırsınız

10 günde 65 ten 58 e mi düşeceksiniz ne kadar hızlı verirseniz o kadar hızlı ve 2 katını alırsınız
sonrasında bu kadar ağır olmasa da dikkat etmeye çalışcam doğumdan sonra yine buna benzer bi menüyle 85ten 79a düştüm 10 günde.geri almadım ama sonrasında zayıflama hızım düştü sadece.diyet yapmadım ama dikkat ettim biraz

10 günde 7 kilogram bana göre çok çok sağlıksız zaman dilimini biraz daha uzatsanız daha kalıcı ve sağlıklı olur
hem bünye bu kadar ağır yüklemeye dayanamayınca diyet bitince birden yemeklere saldırma ve geri alma ihtimali çoktur
önce sağlık

sporsuz olmaz bu iş

size önerebileceğim
leslie 3 mil videoyu yapmanızdır kısa sürede sağlıklı sonuçlar alabilirsiniz bununla

Diyet bana çok sağlıksız geldi yiyecek bişey yok resmen aç kalacaksın bu tarz diyetlerde kastan kaybediliyor bi anlamı kalmıyor

10 günde 7 kilogram bana göre çok çok sağlıksız zaman dilimini biraz daha uzatsanız daha kalıcı ve sağlıklı olur
hem bünye bu kadar ağır yüklemeye dayanamayınca diyet bitince birden yemeklere saldırma ve geri alma ihtimali çoktur
önce sağlık

10 günde 7 kilo olcak diye zorlamycm kendimi verebildidğim kadar arttık.7 kilo fazlam var yani ama olmadı 20 gün bu sadece uygulayacağım diyet ve işe yarayck mı deneyp görcem artık

doğum sonrasi 18 kilo aldim ve bir yil veremedim bir öğretmen arkadaşımın tavsiyesiyle hypoxi yöntemini denedim oda cok güzel kilo vermisti bende 14 kilo verdim bölgesel olarak zayiflatiyor bu yöntem Bağdat caddesinde yeri, bilgi almak isterseniz charmbeautyform.com internet siteleri , sahibide cok ilgili ve kibar bir insan

Back
X