10 gündür sevdiği halde aramayan erkek arar mı?

Mesajlardan anladığım kadarıyla epey yaş farkınız var ama yaşla olgunluk her zaman orantılı olmayabiliyor.Bence araması ya da aramaması sevgi göstergesi değildir eğer çok kavga ediyorsanız bir süre sonra insan sevse dahi yorgunluk hissediyor adım atmıyor.Erkekler ayrıldıkları ilk zamanlar oh be dünya varmış diye düşünüyor rahatlıyor bazen.Biraz zaman tanıyın siniri geçsin.

Senin eşin bilirkişimi herkesin düşüncesi, huyu, suyu farklidir. Sevgiyle alakasi yok kendimden biliyorum. Esime nisanliyken ya da flört ederken kızdıgımda günlerce aramadigimi telefonlarina bakmadigimi bilirim. Konu sahibi bunun sevgiyle alakası yok, inatla alakasi var.
Evet canım bizde bunu aşamıyoruz yani seviyoruz ama problemlerimiz var farkındayız yani severek ayrılcaz biz herlde cidden aşk herşeye yetmiyor bazen iyide bu adam kendisini bu kadar seven genç bi kız bulmuş bunun değerini niye görmüyor bu ne cool bi havadır valla sorguladıkça ben ondan soğur oldum bu ilişki bana ne veriyor diye bakıyorum

Mesajlardan anladığım kadarıyla epey yaş farkınız var ama yaşla olgunluk her zaman orantılı olmayabiliyor.Bence araması ya da aramaması sevgi göstergesi değildir eğer çok kavga ediyorsanız bir süre sonra insan sevse dahi yorgunluk hissediyor adım atmıyor.Erkekler ayrıldıkları ilk zamanlar oh be dünya varmış diye düşünüyor rahatlıyor bazen.Biraz zaman tanıyın siniri geçsin.
Evet bu yazdıklarını aslında bende dedim yani bi ara o benim okadr üstüme gelmişti ki biraz nefes almaya ara vermeye ihtiyacım var demiştim herşeyden kıskanır olmuştu ozmaan çok ısrar etti hayır istemiyorum tamam falan diye şimdi tam tersi oldu ben üstüne gittim galiba o aynı düşüncede :) ama 10 gün yetmez mi belki annemlerle dönüp izne çıkmayı düşünüyordum planımız oydu ama ben de gelmicemi söyledim ki gitmiyorum bide ayağına mı gideyim o gelmemişkn o kendni tuttuysa bende ne kadr çok özlesemde tutarım kendmi bakalım haftaya da aramazsa daha da aramasın zaten bende yoluma bakarım olumsuzlukları düşünürüm :/ yaş farkı ve dahasını

Kızlar işin özü saçma sapan bi tartışma sanırım patlama oldu 4. Yılımıza girdik adam inatla aramıyor 10 gün oldu ilk defa bende bu kadar tutuyorum kendimi ve seviyorsa özleyecektir eksikliğimi hissedecektir arayacaktır diyorum ayrı şehirlerdeyiz buraya gelecekti iple çekiyordu 26 şubatta öncesinde tartışınca gelmicem dedi iyi de olsa kötü de olsa gel konuşalım dananın kuyruğu kopacaksa o gün kopsun dedim iki gün düşünmesi için fırsat verdim gelmeyeceğini söylemek için aradı çok sinirliymiş gelirse tartışırmış bana olan saygısnı kaybetmek istemiyormuş falan sonra bende msjla umarım bu attığın adımdan pişman olmazsn dedim ayrılık kararı alıncaksa bile ikimizin kararı olmalıydı böyle telde olmamalıydı bensiz hayat mutlu edicekse mutluluklar dedim hayır yüne görüşür konuşuruz ama şuan gelmek istemiyoru m hoşçakal dedi . Sizce son durumumuz ne ( edit konunun önüne geçmesinden dolayı yaşlarımızı kaldırdım ben sadece ergenlerin açtığı konu değil diye belirtmiştim )
yaş farkı değil mesele şu anda. o konu senin bileceğin iş. sorduğun soruya cevap veriyorum. bence senden sıkılmış çünkü 10 gün az bir süre değil. ben kendi adıma konuşayım 10 gün beklemezdim. en fazla 2-3 gün. yerinde olsam mesaj atardım "10 gündür aramıyorsun mesaj atmıyorsun. evet kavga ettik ama eğer ayrıldıysak bunu bana bildirmelisin. iletişimsizliği sevmiyorum ben, ayrılmak istiyorsan söyle, evet ya da hayır. seni anlayışla karşılarım" şeklinde bir şeyler yazardım bence sen de böyle davranmalısın.

Dogru ben de yazarken aski dusundum ama adamin yasi var bu demek oluyo ki karakteri oturmus artik 10 gundur aramayarak sana kok sokturen evlendikten sonra neler eder kuzum
Evet başlarda onun da bu farktan dolayı korkuları varmış anlaşamaz mıyız die sonradan söyledi bana ama hiç problem yaşamadık ama aslında yaşıyoruz yani benim coşkumda öfkemde yüksek ergen gibi olabiliyorum e oda bunu anlasın ama bendn aynı olgunluğu beklemesin bi sabah aşkla uyanıyorum onu deli gibi özlediğimi hissediyorm bi sabah bişey mi oldu die bi heyecanla bende mi tuhafım anlamadım ki

Canm yaşını gösteryor spora gider boyu kilosu uyumludur yani bakar kendine bende kendme asla derdim ama dememk gerekiyormuş onun olgunluğu herşeyi organize edişi ilgisi herşey başka yaşıtlarıma bakıyorum beyinleri 10 yaş küçük resmen inan hiç ilgimi çekmiyor çocuk gibi geliyorlar
Sorun dış görünüş degilki sonuçta yaşı 43 isterse 20lik göstersin.Bana bu yaşıtlarim çocuk gibi mantığı hiç inandırıcı gelmiyor. Biri ortaya bir laf atmış erkekler çok gec olgunlaşır falan diye.Daha küçük yaşlarda evet ama 30 yaş civarinda ki insanlar belli bir olgunlukta olur kadin ya da erkek.Degilse onda bir sıkıntı vardir.Ne bileyim ben 26 yaşındayim 30 yaşından büyük bile olmasin isterim.En fazla 33 falan olur çok seversem.Ayrıca 10 gündür böyle davranması hiç olgun bir tavır değil.Bak hazır araya bir soğukluk girmiş sen bu yaş olayının üstunde dur.Tamam seviyorsun aşıksin da o aşk sonsuza kadar sürmeyecek.10 yıl sonra sen daha 37 yaşındayken o 50yi geçmiş olacak.Canım benim cidden iyi düşün ileride pişmanlığın dönüşü olmaz.

Sen arama, o ariycak:KK66:
Ne güzel dedin bacım ya biraz yalanda olsa gaza ihtiyacım var mutlu olmak istiyorum :) beni bu kadar rahatsız ediyorsa bu ayrılık onuda etmeli oda sevdiğim kadar seviyorsa özlüyorsa illaki arıcak. Ama ya bu bi final araması olursa ? Ya ben neden kopamıyorm bu adamdan :işsiz:

Evet başlarda onun da bu farktan dolayı korkuları varmış anlaşamaz mıyız die sonradan söyledi bana ama hiç problem yaşamadık ama aslında yaşıyoruz yani benim coşkumda öfkemde yüksek ergen gibi olabiliyorum e oda bunu anlasın ama bendn aynı olgunluğu beklemesin bi sabah aşkla uyanıyorum onu deli gibi özlediğimi hissediyorm bi sabah bişey mi oldu die bi heyecanla bende mi tuhafım anlamadım ki

Demek istedigim de bunu adam artik bazi seyleri asmis sen gencecik civil civilsin

Sorun dış görünüş degilki sonuçta yaşı 43 isterse 20lik göstersin.Bana bu yaşıtlarim çocuk gibi mantığı hiç inandırıcı gelmiyor. Biri ortaya bir laf atmış erkekler çok gec olgunlaşır falan diye.Daha küçük yaşlarda evet ama 30 yaş civarinda ki insanlar belli bir olgunlukta olur kadin ya da erkek.Degilse onda bir sıkıntı vardir.Ne bileyim ben 26 yaşındayim 30 yaşından büyük bile olmasin isterim.En fazla 33 falan olur çok seversem.Ayrıca 10 gündür böyle davranması hiç olgun bir tavır değil.Bak hazır araya bir soğukluk girmiş sen bu yaş olayının üstunde dur.Tamam seviyorsun aşıksin da o aşk sonsuza kadar sürmeyecek.10 yıl sonra sen daha 37 yaşındayken o 50yi geçmiş olacak.Canım benim cidden iyi düşün ileride pişmanlığın dönüşü olmaz.
Ya bak etrafımdaki erkeklere bakıyorum iş arkadaşlrm hepsi 30 lu yaşlarına yakın yada o civarda işte birde hayat planlamalarına bakıyorum paralarnı nasıl yönettiklerine falan okadr saçma planlar peşindeler ki yani ben birde becerikliyim herşey gelir elimden mesela bu yaşa gelmiş adamlar araba kullanmayı bilmiyor örnek adam kredi çekip iphone 7 alıyor kimisi saçma yatırımlar peşinde hepsinde bi agresiflik yok yani aklı başında biri yok o yaşlarda :)

Kızlar istanbullu gelin var şimdi starda özcan denizle aslı enver aynı biz yani yaş farkı görüntü o şekilde hayal edebilirsiniz :))

Evet bu yazdıklarını aslında bende dedim yani bi ara o benim okadr üstüme gelmişti ki biraz nefes almaya ara vermeye ihtiyacım var demiştim herşeyden kıskanır olmuştu ozmaan çok ısrar etti hayır istemiyorum tamam falan diye şimdi tam tersi oldu ben üstüne gittim galiba o aynı düşüncede :) ama 10 gün yetmez mi belki annemlerle dönüp izne çıkmayı düşünüyordum planımız oydu ama ben de gelmicemi söyledim ki gitmiyorum bide ayağına mı gideyim o gelmemişkn o kendni tuttuysa bende ne kadr çok özlesemde tutarım kendmi bakalım haftaya da aramazsa daha da aramasın zaten bende yoluma bakarım olumsuzlukları düşünürüm :/ yaş farkı ve dahasını

Bir ilişkinin içindeyken insan 10 günü büyük bir süre gibi görüyor nasıl dayanıyor aklın almıyordur ve sen de asla dayanamam diye düşünüyorsundur. Gerçek sevgiyse aranızdaki 10 günü bırak 10 ayda bile bitmez onu da en iyi sen bilebilirsin.Eğer onu kıracak birşey yapmadıysan haksız değilsen arama. Aradıkça adım attıkça kıymetsizleşiyorsun

yaş farkı değil mesele şu anda. o konu senin bileceğin iş. sorduğun soruya cevap veriyorum. bence senden sıkılmış çünkü 10 gün az bir süre değil. ben kendi adıma konuşayım 10 gün beklemezdim. en fazla 2-3 gün. yerinde olsam mesaj atardım "10 gündür aramıyorsun mesaj atmıyorsun. evet kavga ettik ama eğer ayrıldıysak bunu bana bildirmelisin. iletişimsizliği sevmiyorum ben, ayrılmak istiyorsan söyle, evet ya da hayır. seni anlayışla karşılarım" şeklinde bir şeyler yazardım bence sen de böyle davranmalısın.
Ay işte buna cesaret edemiyorum burdan gelecek karara hazır mıyım Ama bu güzelmiş bak bunu biraz daha sabrım taşınca yazabilirm de venüs geriliyormuş ilişkilerde önemli kararlar almayın diyor ama yazmak sizle konşmak bile iyi geldi ay sonuna kadr bekleyebilirim güç topladım resmen :))

Ay işte buna cesaret edemiyorum burdan gelecek karara hazır mıyım Ama bu güzelmiş bak bunu biraz daha sabrım taşınca yazabilirm de venüs geriliyormuş ilişkilerde önemli kararlar almayın diyor ama yazmak sizle konşmak bile iyi geldi ay sonuna kadr bekleyebilirim güç topladım resmen :))
ya bence o kadar seviyorsa pat diye ayrılmaya karar verdim diyemez, köşeye sıkışınca mecburen bir orta yol bulmaya çalışır gibime geliyor.

Bir ilişkinin içindeyken insan 10 günü büyük bir süre gibi görüyor nasıl dayanıyor aklın almıyordur ve sen de asla dayanamam diye düşünüyorsundur. Gerçek sevgiyse aranızdaki 10 günü bırak 10 ayda bile bitmez onu da en iyi sen bilebilirsin.Eğer onu kıracak birşey yapmadıysan haksız değilsen arama. Aradıkça adım attıkça kıymetsizleşiyorsun
Evet canım doğru söylüyorsun daha önce ben ara vermek istediğimde düşünüyorum 10 günde anca bi rahatlama gelirdi bana bazen o sevgide çok boğuyoruz birbrmzi şapkamızı önümze alalım düşünelim der dururdu ama onunda dili varmadı hiç bi zaman ayrılalım bitirelim demeye dedim ayrılmak istiyorsan söyle ne bu şapka düşünce diye işte sen düşün karar ver derdi bana atardı topu hep

Kızlar istanbullu gelin var şimdi starda özcan denizle aslı enver aynı biz yani yaş farkı görüntü o şekilde hayal edebilirsiniz :))
Hayal gücümü yok ettin he.
Sana dyim bak başka biri var adamın hayatında.
Bu mesajda burda dursun demişti dersin.
Önerim: klasik senaryolu Türk dizilerinde kendini bulup yumuşama.
Adam sana "sen bi orda yedekte dur duruma göre dönerim" demek istemiş. Tercümesi bu.

Sen neden onu aramıyorsan o da seni o yüzden aramıyordur bu kadar üstüne düşünceler kurman gereksiz.

Hayal gücümü yok ettin he.
Sana dyim bak başka biri var adamın hayatında.
Bu mesajda burda dursun demişti dersin.
Önerim: klasik senaryolu Türk dizilerinde kendini bulup yumuşama.
Adam sana "sen bi orda yedekte dur duruma göre dönerim" demek istemiş. Tercümesi bu.
Hahaha bunu demesin gerek yok adama bunu hissettiren benim zaten dedim ya bir ay sonrada. Bir yıl sonrada yazsam bu kız aşık illaki döner diyordur bunu kırmak için ilk defa tutuyorum kendmi aramıyorum sormuyorm

Hahaha bunu demesin gerek yok adama bunu hissettiren benim zaten dedim ya bir ay sonrada. Bir yıl sonrada yazsam bu kız aşık illaki döner diyordur bunu kırmak için ilk defa tutuyorum kendmi aramıyorum sormuyorm
Bence sal ipini gitsin

Back
X