10 gunluk 8 kilo verdiren saglikli super diet ben denedim

simyazeri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
13
0
0
İstanbul
Kızlar aslında yazmadan yazsam mı yazmasammı dıye dusundum cunkı aman cok sacma dıet demenızı ıstemıyorum ben aslen azerıyım turkle evlendım dogum sonrası her kadın gıbı kılolarım oldu sonra Bakuye gıttım aılem benı gorunce sok oldular ozelıkle de yukarı kısmım cok kılo almısdı annem ne bu hal acıl kılo ver deyıncee olayın ne kadar cıddı oldugunu anladım sonra rus dıyetısyene gıttım . O bana dıyet lıstesı verdı 10 gunde 10 kılo zayıflayacaksın dedı ınanmadım ama baska yol yoktu denemem lazımdı hala nasıl yaptım bılmıyorum ama ırademı toplayıp dıyete basladım sadece 10 gun sıktım dısımı ınanın sonuc mukemmel ben tam 8 kılo verdım dıyet sonrası da 4 5 kılo verdım ve tam 1 sene oldu dıyet yapalı haTTa 1 kılo bıle fazla almadım lısteyı yazıyorum aslında dıyetde ne yıye bılırsın ve ne yıyemezsın ya kızlar yazıcamm o kadar sonra sız yapmayacaksınız sacma bu dıet dıyeceksınız ozur dılerım neyse bos verın ben zayıfladım ama ınanın ...muthhıs bır dıet sadece paylasmak ıstedım ama ıstemeyeceksını olumsuz yorumlar yazcaksnz

Son düzenleme:
bende merak ettim yazar misin. verdigin kilo cok fazla tamam ama ne diyetiymis bu?
en azindan kilo vermek isteyenler icin bi ipucu ve fikir olur

ya bu kilo veren arkadaşlar neden bu kadar naz yapıyor!! kilo verme serüvenini yağlı balla anlatıyorlar formüle gelincede şöyle böyle,yazmayacaksanız neden paylaşıp insanların ümitleriyle oynuyorsunuz..siz yazın biz karar veririz saçma mı değilmi

cnm buraya yamıcaktın peki neden bizleri merakta bırakıyorsun neden açtın ki topiğii :44:
bencede yaz .....saçma yada diill .....işine gelen uygular işine gelmeyen denemez bu kadar basit

Acaba diet listenizi paylaşabilirmisiniz?Ayrıca kilo verdiren bir diete neden saçma diyelim,üstelik dietisyen verdiyse bunu

yaz da hemserim,nooolar ki

sacma yada degil sonucta sen 8 kilo zayifladim.xahis eliyirem yaz ki biz de faydalanaq.

kesin isveç diyeti gbii bişedir kızlar ben isveç diyetimin ikinci günündeyim bu gün tam beş kilo verdim bilginize hepinize de yardımcı olmak isterim

internetten isveç diyeti menüsüne bak onu harfiyen uygula bu diyet boyunca kesinlikle çay meşrubat nebilim bitki çayı ayran hiç bişe içmiyorsun sadece su :))) menü çok uzun kopyala yapıştır yapmaya çalşcam canım ama kesinlikle diyette ne yazıyorsa onu yaptım :)

İsveç diyetinin önemli kurallarını biraz açıklamak gerekirse,

Diyeti uygularken, programda verilenin dışında çay, kahve, meşrubat içimi yapılması tamamen yasaktır. Aynı şekilde gün içinde en az 3 litre su içmeniz gerektiği de oldukça önemli bir ayrıntıdır. Akşam yemeklerini daha hafif bir öğün olarak geçirmenin daha faydalı olabileceğini düşünen kişiler eğer isterlerse akşam ve öğle yemeklerinin öğünlerini değiştirmekte serbesttirler. Ayrıca tekrar hatırlatmak gerekirse mucizevi olarak adlandırılan isveç diyetini 13 gün boyunca uyguladıktan sonra yaklaşık 6 ay süresince tekrar uygulamamaya dikkat etmelisiniz.

İsveç Diyeti Programı – 1. ve 8. günler
Kahvaltı öğünü: 1 fincan kahve
Öğle öğünü: 1 kesme şeker, 2 katı yumurta, 1 domates, ıspanak
Akşam öğünü: 200 gr biftek, yeşil salata (1 porsiyon haşlanmış zeytinyağlı ve limonlu)

İsveç Diyeti Programı – 2. ve 9. günler
Kahvaltı : 1 kesme şeker, 1 fincan kahve
Öğle : 100 gr yoğurt , 1 dilim salam,
Akşam : 200 gr biftek, 1 meyve, Yeşil salata

Mucize İsveç Diyeti Programı – 3. ve 10. günler
Kahvaltı : 1 kesme şeker, 1 fincan kahve, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle : 1 domates, haşlanmış ıspanak, 1 meyve
Akşam : 1 dilim salam, 2 katı yumurta, yeşil salata

Mucize İsveç Diyeti Programı – 4. ve 11. günler
Kahvaltı : 1 kesme şeker, 1 fincan kahve, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle : 1 rende havuç, 1 katı yumurta, 250 gr yağsız peynir
Akşam : 100 gr yoğurt, 2 dilim portakal suyu,

Mucize İsveç Diyeti Programı – 5. ve 12. günler
Kahvaltı : 1 limonlu büyük rende havuç
Öğle : 200 gr haşlanmış yağsız balık
Akşam : 200 gr biftek, brokoli ve salata

Mucize İsveç Diyeti Programı – 6. ve 13. günler
Kahvaltı : 1 kesme şeker, 1 fincan kahve
Öğle : 1 büyük rende havuç, 2 katı yumurta
Akşam : tavuk salata derisi alınmış

Mucize İsveç Diyeti Programı – 7. gün
Kahvaltı : Şekersiz çay
Öğle : 200 gr ızgara et, 1 meyve
Akşam : hiçbir şey

kızlar ben bu diet listesini var ya 13 gün şeklinde yazdım 21 nisana birinci günü denk geldi ve 3 mayısta bitcek listeyi de yanımda taşıyorum dün arkadaşta kaldım birsürü güzel yemekle yapmıştı ama ben öğle yemeğinde haşlanmış ıspanak bir domates iki haşlanmış yumurta yedm akşam da arkadaşlarla dışarda yedik 6 gibi onlar ziyafet çekti ben ustaya dedim ki ustam tam 200 gram olcak benim porsiyon biftek ne eksik ne fazla yanına da sadece yeşil salata istedim bir porsiyon marul ve yeşil soğan vardı ama olsun öyle yani :))) kararlıyım kızlar yaz a baya var bir iki ay içinde biz cillop olurmuyuz oluruz oluruz :))9 azimle diyete giren sonrasında incecik haliyle her kıayafete girer :)))

gordun mu msjlari bilmiyorum cnm ama her ne kdr istemesende al yine olumsuz yorumlara neden olmussun:) diyetini paylasmamakla degdi mi yani simdi:) verseydin belki olumsuz olmazdi yorumlar BRAVOO

vay be çok denemek istiyorum bu isveç diyetini teşekkürler yamoo :). başlığı açan arkadaş! eğer yazmayacaksan neden açtın ?

vay be çok denemek istiyorum bu isveç diyetini teşekkürler yamoo :). başlığı açan arkadaş! eğer yazmayacaksan neden açtın ?

sağol tatlım iyi bi araştır ama öncelikle ben öyle yaptım çünkü herkeste aynı olay meydana gelmeyebiliyor bunu deyim ki arkadaşım sorumluluk almayım ve spor kesinlikle yapma çünkü düşük kalorili bir diyet bitap düşersin ben bir ay sora başlıcam spora hem diyet hem spor aynı anda olmaz mış ilk diyet vücut ödemleri gereksizleri bi atsın vücut alışsın sonra spor bir anda yorgun düşmek iyi değil ben var ya ben çok hırslandım çokkk :))) inşallah vercez kiloları mucuk sizi seviyorum kadınlar kulübü üyeleriiii

baslik sahibinin oyle bi gozu korkmus ki olumsuz yorumlardan bidaha foruma ugramadi sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…