10 gunluk 8 kilo verdiren saglikli super diet ben denedim

evet kesinlikle göü korktu galiba.arkadaşlar isveç dietini bende bir kaç kere yaptım her yapışımdada 10 kilo verdim.tabi sonrasındada ne bulduysam yiyorum ben sorun benim beslenme alışkanlığımda yani.deneyin gercekten çok iyi sonuçlar alıyorsunuz.

zaten ben isveç diyetiyle anladım ki nekadar salak saçma şeylere çocuk gibi isteyip yiyormuşum kusana kadar ya bazı zamanlar varya öyle bi yerdim ki oturunca karnım sıkışırdı zuhahaha:) bundan sora üç öğün ve arada böyle sağlıklı besinlere yoğunluk vererek devam etcem diyet bittikten sonra ayrıca da acıktıkça neskafe içmek tokluk hissi veriyormuş diyetten sonra onu da yapcam taş hatun olmaya az kaldı :)

sağol tatlım iyi bi araştır ama öncelikle ben öyle yaptım çünkü herkeste aynı olay meydana gelmeyebiliyor bunu deyim ki arkadaşım sorumluluk almayım :( ve spor kesinlikle yapma çünkü düşük kalorili bir diyet bitap düşersin ben bir ay sora başlıcam spora hem diyet hem spor aynı anda olmaz mış ilk diyet vücut ödemleri gereksizleri bi atsın vücut alışsın sonra spor bir anda yorgun düşmek iyi değil ben var ya ben çok hırslandım çokkk :))) inşallah vercez kiloları mucuk sizi seviyorum kadınlar kulübü üyeleriiii :1:

canım iyiki söyledin sporla diyetin beraber olmadığını. daha az önce bulaşıkları yıkarken bide spor yaparım oh erir giderim diye düşünüyodum :1: kilo vercez diyede sağlığımızdan olmayalım :) olucaz hepmiz taş gibi olucaz hadi bakalım :52:

bence konuyu açan arkadaş öylesine açmış elinde bir liste olsa nazlanmaz paylaşırdı

bunu yazan bizimle kafa bulmaya çalışan bir erkek olabilir yada fake dir yada falan filan sallamayalım yani

rus diyetisyene gittiyse rus diyetidir o zaman :27:
nette araştırdım ve bunu buldum ama 3 günlük bir diyetmiş:26:

Rus diyeti zayıflama & kilo verme üzerinde ne kadar etkilidir? Yazımızı dikkatle okuyarak rus diyeti ile kilo verme konusunda tüm sorularınıza cevap bulabileceksiniz.
1. gün
- Kahvaltı: 250 mi. yağsız süt. 2 etimek. Çay veya kahve.
- Hafif öğün: 4 dilim yağsız füme et (60 gr.). 2 dilim kavun. 1 çay kaşığı zeytinyağı ve 2 çay kaşığı rendelenmiş peynirle tatlandırılan haşlanmış kuşkonmaz. Yarım sandviç ekmeği. (30gr.)
- Esas öğün: Ton balıklı makarna (40 gr. makarnayı haşlayın. 120 gr. ton balığı, 100 gr. haşlanmış bezelye, 1 kasık domates salçası, 2 çay kaşığı zeytinyağı ile hazırladığınız sosu makarnaya karıştırın.) Izgara sebze (patlıcan, biber, kabak). 1 küçük kase çilek.
- Arada: 1 küçük kase yağsız yoğurt (125 mi)

2. gün
- Kahvaltı: 1 küçük kase yağsız yoğurt. Çay veya kahve.
- Hafif öğün: Sebzeli omlet (1 yumurta, 30 gr. peynir, 100 gr. haşlanmış ıspanakla hazırlanır). 1 çay kaşığı zeytinyağı ile tatlandırılmış salata. 1 kivi.
- Esas öğün: Pilav (1 çay kaşığı margarinle pişirdiğiniz pilavı haşlanmış sebze ile karıştırın). 2 dilim rosto. 1 çay kaşığı zeytinyağı ile tatlandırılmış haşlanmış fasulye. Şekersiz meyve salatası (1 küçük kase).
- Arada: 1 fincan yağsız süt. 1 dilim kek. .

3. gün
- Kahvaltı: 1 fincan yağsız süt. 1/2 sandviç ekmeği. 2 tatlı kaşığı marmelat. Çay veya kahve.
- Hafif öğün: 2 dilim peynir, 2 dilim füme et ile hazırlanmış tost. 1 çay kaşığı zeytinyağı ile tatlandırılmış patlıcan salatası. 1 bardak portakal suyu.
- Esas öğün: 60 gr. ekmek (ekmek dilimlerini kızarttıktan sonra üzerlerine 2 çay kaşığı zeytinyağı gezdirin). 2 küçük tavuk kanadı (ızgara). Limonlu havuç salatası. 1/2 muz veya 1 küçük şeftali.
- Arada: 1 küçük kase yağsız yoğurt.

Mönüyü değiştirebilirsiniz
- Makarna, pilav ve hububatlar eş değerdedir. Biri yerine bir diğerini yiyebilirsiniz.
- Et dana, tavuk veya hindi eti olabilir. Yeter ki yağsız olsun.
- Füme etler arasında yağsız olanları seçebilirsiniz.
- Et yerine balık yiyebilirsiniz. Ama yağlı balıklardan uzak durmaya çalışın.
- Patates sebze değildir; patatesi ekmek yerine yiyebilirsiniz.
- Çiğ ve pişmiş sebzeleri dilediğiniz kadar yiyebilirsiniz. Karnınız çok açsa mönüde öngörülen salata porsiyonunu artırabilirsiniz.

Önemli 4 Not
1. Ölçüleri asla göz kararı yapmayın. Zeytinyağı, şeker ve peynir ölçülerindeki en ufak bir sapma günün kalori hesabını alt üst eder.
2. Yemekleri tatlandırmak için bir çay kaşığı sirke, limon, hardal, soya sosu ve ketçap kullanabilirsiniz. Fesleğen, maydanoz, nane gibi otlar da şişmanlatmadan tat verir.
3. Asla ayakta veya hareket halindeyken yemek yemeyin. Sofrayı kurup, rahatça oturup ve acele etmeden yemeklerinizi bitirin.
4. Aniden canınız yemek mi çekti? Hemen tuzağa düşmeyin. Önce gerçekten karnınızın acıkıp acıkmadığını kendinize sorun. Eğer yeme isteğinin stresten, sinirden kaynaklandığını fark ederseniz gevşemeye çalışın. Sevdiğiniz birine telefon edin, yürüyüşe çıkın, ya da iş yerindeyseniz bir arkadaşınızla sohbet edin

alıntı

Son düzenleme:
bu rus diyeti bayagı güzelmiş:)) benim bir tanıdık bir ablam var isveç diyeti yapmış sonradan öğrendim tabi görünce şok oldum en az 15,20 kilo vermişti harika grünüyordu bende denemek isterim ama ben kendimce yöntemlerle zaten bir bucuk ayda 8 kilo verdim sakata gelmemek için kendi yoluma devam ediyorum,siz deneyebilirsiniz isveç diyetini

Kızlar aslında yazmadan yazsam mı yazmasammı dıye dusundum cunkı aman cok sacma dıet demenızı ıstemıyorum ben aslen azerıyım turkle evlendım dogum sonrası her kadın gıbı kılolarım oldu sonra akuye gıttım aılem benı gorunce sok oldular ozelıkle de yukarı kısmım cok kılo almısdı annem ne bu hal acıl kılo ver deyıncee olayın ne kadar cıddı oldugunu anladım sonra rus dıyetısyene gıttım . O bana dıyet lıstesı verdı 10 gunde 10 kılo zayıflayacaksın dedı ınanmadım ama baska yol yoktu denemem lazımdı hala nasıl yaptım bılmıyorum ama ırademı toplayıp dıyete basladım sadece 10 gun sıktım dısımı ınanın sonuc mukemmel ben tam 8 kılo verdım dıyet sonrası da 4 5 kılo verdım ve tam 1 sene oldu dıyet yapalı haka 1 kılo bıle fazla almadım lısteyı yazıyorum aslında dıyetde ne yıye bılırsın ve ne yıyemezsın :( ya kızlar yazıcamm o kadar sonra sız yapmayacaksınız sacma bu dıet dıyeceksınız ozur dılerım neyse bos verın ben zayıfladım ama ınanın ...muthhıs bır dıet sadece paylasmak ıstedım ama ıstemeyeceksını olumsuz yorumlar yazcaksnz

Bence konuyu açan arkadaş dalga geçmiş.Sizleri denemek istemiş.Neyse,kendi bilir.Yazmamakla olumsuz yorumlar almayacağını sandı ama tam tersi oldu.Kendine güvenmeyen nazlı bi üye işte.Boşverin gitsin siz sağlıklı diyetler bakın ben 2 haftadır kendi diyetimle verdim 7 kilo :) Bana buda yetiyor.

bu kız atmış ortaya bi hikaye gerisi yok.... herkesi bi umutlandır sonra sıvış... :)))
yazıktır bbiz şişkolara acııııııııııııııııı :))))

Bence konuyu açan arkadaş dalga geçmiş.Sizleri denemek istemiş.Neyse,kendi bilir.Yazmamakla olumsuz yorumlar almayacağını sandı ama tam tersi oldu.Kendine güvenmeyen nazlı bi üye işte.Boşverin gitsin siz sağlıklı diyetler bakın ben 2 haftadır kendi diyetimle verdim 7 kilo :) Bana buda yetiyor.

canim sen soylersin dimi hangi diyeti yaptigini.yoksa seninkidemi sir:1::1:

Back
X