10 gunluk 8 kilo verdiren saglikli super diet ben denedim

aman yarabbıııı bu ayıptır yahu:53::53::53:niye actın bu topıgı... bence lısteyı baska bıyere yazdı... zayıflık hafızasını etkılemiş olabılırmı? olabılır...............:1::1::1:

off boşu boşuna okudum bunca sayfayı...ortaya bişey atmış ama yazmamış...walla hayır duası edicektim kendisine :))

Kızlar aslında yazmadan yazsam mı yazmasammı dıye dusundum cunkı aman cok sacma dıet demenızı ıstemıyorum ben aslen azerıyım turkle evlendım dogum sonrası her kadın gıbı kılolarım oldu sonra akuye gıttım aılem benı gorunce sok oldular ozelıkle de yukarı kısmım cok kılo almısdı annem ne bu hal acıl kılo ver deyıncee olayın ne kadar cıddı oldugunu anladım sonra rus dıyetısyene gıttım . O bana dıyet lıstesı verdı 10 gunde 10 kılo zayıflayacaksın dedı ınanmadım ama baska yol yoktu denemem lazımdı hala nasıl yaptım bılmıyorum ama ırademı toplayıp dıyete basladım sadece 10 gun sıktım dısımı ınanın sonuc mukemmel ben tam 8 kılo verdım dıyet sonrası da 4 5 kılo verdım ve tam 1 sene oldu dıyet yapalı haka 1 kılo bıle fazla almadım lısteyı yazıyorum aslında dıyetde ne yıye bılırsın ve ne yıyemezsın :( ya kızlar yazıcamm o kadar sonra sız yapmayacaksınız sacma bu dıet dıyeceksınız ozur dılerım neyse bos verın ben zayıfladım ama ınanın ...muthhıs bır dıet sadece paylasmak ıstedım ama ıstemeyeceksını olumsuz yorumlar yazcaksnz

kizlar diyetden de baska yediginiz porsiyonlari yarilarsaniz kilo verirsiniz sadece normal yediginizi yarilaryin misal hep 1 dilim yiyorsaniz onu yarim dilim yapin suyu bol icin

kizlar arkadasin baska yerde yazdigi bi yorum
sanirim diyetide buna benzer bisey olabilir doldur tabagi simdi bol yariya ye zayifla yanindada ztn fiks 3lt su yu ic !!!!!tabiki tahmin benimki ama boyle biseydir gibi

Başta konuyu açan azeri arkadaşa sinir oldum heyecanlandırıp bizi öylece bıraktığı için ama sonra isveç mi dukan mı yapsam diye kara kara tepişen düşüncelerimi yamoo sayesinde isveç diyeti yapma yönünde karar kıldım.Her işte varmış bi hayır yarın başlıyorum diyetime kararlıyım hemde çok pis :1:

kizlar BEN YURTDISINDAYDIM bakamiyordum islerimden dolayi siteye bak daha yazmadan bazi arkadaslar kopurmus hemen ama
yazmami isteyen arkadasalrimin hatrina yazicam beni kinamayin diyeti duyan yok bu sagliksiz diet bilmem ne aptal aptal yorumlar yapiyor ben de istemedim oyle bir sey neme lazim paylasmiim dedim ama emin olun ki ben 1 sene once yaptim sagliksiz olsa su an yaziyor olmsdm oyle seyler yazmayin ltfn sanki ben diyetisyenim de karsiliginda musteri kazanicm reklam yapiyorum urunlerim satiyorum fln hayir asla sadece ben hayrini gordum inceldim kardesler ablalarimla paylasim dedim sizde ricam az sabr edin ben denedim dedigim gibi simdi bir kiz arkadasim baslamis diyete 3 cu gununde 2 kilo vermis tam 7 gun kaldi oda bitirsin ondakida sonucu goreyim ondan sonra 10 gunde 8 kilo basligi altinda diyet listesinii paylasicm tamammi sizi seviyorum turk kardeslerim gicik olmayin bana :)) 7 gun sonra yazicam diyeti ama baska sohbetlerinize katilicam mutlaka

HAAA AZERI ARKADASLARIMA DA DIYETIN RUSCASINI GONDEERICEM

Son düzenleme:
ilk konuyu açtığın gün paylaşsaydın bizde 5. gününde olurduk diyetin:37:

Son düzenleme:
Televizyondaki az sonralar gibi bu ne ya :26:
Iceriksiz bi baslik niye acilir, 1 hafta sonra paylasicaksan 1 hafta sonra acsaydin basligi
dalga gecer gibi bu ne anlamadim.

benim 8 aylık bebeğim var emiyorda acaba isvesç diyeti zararlı olurmu 10 kg fazlam var vermem lazım temmuza kadar kızlazr ne yapıyım sizce spora başlıcam hos dıyet yapınca kılo alanalrdanım ben :(

Alemsınız kızlarrrrrrr keyfımden mı bekleyın dedıııııııım kız arkadasım denıyor 5 gununde bu gun 5 gunu kaldı sonuca bakım ona gore paylasıcam ben zayıfladım bakaım benden baskasında da aynı etkı gosterıyor mu

bence konu sahibi ne yazacağını bilememiş...

alt tarafı şunu yiycen bunu yemiycen... başlık dikkatimi çekti baktım anam kaç sayfa geçti hala diyet listesinden eser yok.... bi de ukala ukala istemeyen beklemesin diyor sen bu kadar milleti oyalama bence... yok arkadaş 5 gündür deniyormuşmuş da offf beee vakit kaybısınız :((

Listeyi verseniz arkadaşanızı hep beraber beklesek olmaz mı?Niyetinizin iyi olduğu muhakkak ama merak içindeyiz lütfen

bu arada bir ricam olcaktı
diyeti yazarken senin ve arkadaşının kilo ve boy ölçülerini verirsen sevinirim
malum verilmesi gereken kilo fazla olunca ilk hafta daha çok kilo veriliyor

iyi azeri arkadaş beş gün beklicem benim diyet de beş gün sonra bitiyor isveçte baya fayda sağladım hemen doyuyorum abur cubur fazla istemiyorum o diyeti de deniycem

Alemsınız kızlarrrrrrr keyfımden mı bekleyın dedıııııııım kız arkadasım denıyor 5 gununde bu gun 5 gunu kaldı sonuca bakım ona gore paylasıcam ben zayıfladım bakaım benden baskasında da aynı etkı gosterıyor mu

bence burdaki herkes sana gülüyor. ne ki bu. arkadaşın kilo veremezse yazmıcak mısın yani. yazmazsan yazma, bu kadar insanı söylettin yaz yaz diye, şimdi de gülüyor musun bide. sen çok komiksin ya..biz sana güldük asıl.

Simyazeri, nedeni ne olursa olsun bu açtığınız konu, konunun içeriğini silmek gibi birşey.

Bu, forum kurallarına aykırı bir durumdur..

Ya yazacaksınız başlığınızın içeriğini, ya da yazağınız güne kadar konunuzun kapatılmasını isteyeceksiniz.

Ben böyle düşünüyorum, yöneticilerimiz daha iyi bilir tabiiki..

Back
X