Aaa nasıl olacak o zaman zorlanabilirsin ama,10 gün yani az bir zaman da değil ki,eminsen yarın sana da atayım ilk üç günüCanım bende katılmak istiyorumkayınvalidem geldi kendisi aşırı yemek yApma ve yeme konusunda uzman baya savaşacağım detoks için ama varım
Merhaba tabiki katılabilirsin iki gün daha bekliycem katılım için,yarın da katılanlara ilk üç gunku menüyü aticam en azinda malzemeler temin edilsinBnde katılmak istiyorum müsait olursanız özelden yazar mısınız ?
Acaba 1 ay sonra felan da yeniden yapar mısınız o zamana belki daha mı iyi olur bilemedim listeyi atın ona göre başlayıp baslayamayacagimi söyleyeyim diyeceğim ama kabul eder misinz o şekilde?Aaa nasıl olacak o zaman zorlanabilirsin ama,10 gün yani az bir zaman da değil ki,eminsen yarın sana da atayım ilk üç günü
Tamam canım çok teşekkür ederim her günü de buraya not ederimMerhaba tabiki katılabilirsin iki gün daha bekliycem katılım için,yarın da katılanlara ilk üç gunku menüyü aticam en azinda malzemeler temin edilsin
Tabiki ilk üç gunku menüyü atarım inşallah,araya kaynamassan tabi:)) ama bu çok ciddi bir program olacak o yüzden motovasyonu yüksek olan arkadaşlarla devam etmek isteriz,bir ay sonra olursa o zaman katilirsin inşallahAcaba 1 ay sonra felan da yeniden yapar mısınız o zamana belki daha mı iyi olur bilemedim listeyi atın ona göre başlayıp baslayamayacagimi söyleyeyim diyeceğim ama kabul eder misinz o şekilde?
Harika,bir de pazartesi tartı fotosu istiyorum,bir de gün için de egzersiz olmali,bir de günde en az 4-5 mesaj yazalım ki motivasyon dusmesinTamam canım çok teşekkür ederim her günü de buraya not ederim
Yürüyüş yapıyorum hep foto da atarım egzersiz de yapıyorum cnm yeter ki zayıflayalımHarika,bir de pazartesi tartı fotosu istiyorum,bir de gün için de egzersiz olmali,bir de günde en az 4-5 mesaj yazalım ki motivasyon dusmesin
Çok iyi fikir direk foto da atabiliriz ben de yürüyüş ve plates yapicam inşallah,iyi bakalım çok enerjik gördüm seni umarım hep böyle devam eder:)Yürüyüş yapıyorum hep foto da atarım egzersiz de yapıyorum cnm yeter ki zayıflayalım
Hep böyle canım yollardır spor yapıyorum 10 kilo verdim son 5 kilo kaldıÇok iyi fikir direk foto da atabiliriz ben de yürüyüş ve plates yapicam inşallah,iyi bakalım çok enerjik gördüm seni umarım hep böyle devam eder:)
Tamam canımTabiki ilk üç gunku menüyü atarım inşallah,araya kaynamassan tabi:)) ama bu çok ciddi bir program olacak o yüzden motovasyonu yüksek olan arkadaşlarla devam etmek isteriz,bir ay sonra olursa o zaman katilirsin inşallah
Süper bence bire bir uyarsan 4-5 kilo kadar gider hem de vücut arınmış olurHep böyle canım yollardır spor yapıyorum 10 kilo verdim son 5 kilo kaldıtam gaz devam
Ayy hadi inşallahh cnmSüper bence bire bir uyarsan 4-5 kilo kadar gider hem de vücut arınmış olur
Liste gelmediGünaydın,haydi kızlar son iki gün pazartesi başlıyoruz detoksa
Atıyorum şimdi,bu atacağım ilk üç günlük listeLis
Liste gelmedi
Önceki listenin aynısı değil miAtıyorum şimdi,bu atacağım ilk üç günlük liste
Yaaaaaa pazartesi mi başlıyorsunuzzzzzGünaydın,haydi kızlar son iki gün pazartesi başlıyoruz detoksa
Evet aynısı olacakÖnceki listenin aynısı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?