10 günlük detoks için arkadaş ariyorum

Canım bende katılmak istiyorum kayınvalidem geldi kendisi aşırı yemek yApma ve yeme konusunda uzman baya savaşacağım detoks için ama varım

Canım bende katılmak istiyorum kayınvalidem geldi kendisi aşırı yemek yApma ve yeme konusunda uzman baya savaşacağım detoks için ama varım
Aaa nasıl olacak o zaman zorlanabilirsin ama,10 gün yani az bir zaman da değil ki,eminsen yarın sana da atayım ilk üç günü

Aaa nasıl olacak o zaman zorlanabilirsin ama,10 gün yani az bir zaman da değil ki,eminsen yarın sana da atayım ilk üç günü
Acaba 1 ay sonra felan da yeniden yapar mısınız o zamana belki daha mı iyi olur bilemedim listeyi atın ona göre başlayıp baslayamayacagimi söyleyeyim diyeceğim ama kabul eder misinz o şekilde?

Acaba 1 ay sonra felan da yeniden yapar mısınız o zamana belki daha mı iyi olur bilemedim listeyi atın ona göre başlayıp baslayamayacagimi söyleyeyim diyeceğim ama kabul eder misinz o şekilde?
Tabiki ilk üç gunku menüyü atarım inşallah,araya kaynamassan tabi:)) ama bu çok ciddi bir program olacak o yüzden motovasyonu yüksek olan arkadaşlarla devam etmek isteriz,bir ay sonra olursa o zaman katilirsin inşallah

Harika,bir de pazartesi tartı fotosu istiyorum,bir de gün için de egzersiz olmali,bir de günde en az 4-5 mesaj yazalım ki motivasyon dusmesin
Yürüyüş yapıyorum hep foto da atarım egzersiz de yapıyorum cnm yeter ki zayıflayalım

Yürüyüş yapıyorum hep foto da atarım egzersiz de yapıyorum cnm yeter ki zayıflayalım
Çok iyi fikir direk foto da atabiliriz ben de yürüyüş ve plates yapicam inşallah,iyi bakalım çok enerjik gördüm seni umarım hep böyle devam eder:)

Kızlar yaaaaaa keşke diğer Pazartesi başlasaydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…