• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 günlük detoks için arkadaş ariyorum

Ben de katilmak istiyorum. 73 kilom var. Son 2 ay 2 kilo verdim 🙄 yani detoksiz olmaz sanirim. En az 65e dusmek istiyorum insaAllah. Listeyi alabilirmiyirm

Çilek yerine yeşil elma alabilirsin,kefir yerine yoğurt ya da ayran.
Ben bugün tüm malzeleri temin ettim kefir yerine yigurt tuketicem,yarına inşallah başlıyorum sabah tartilip
Sabah benimde ilk iSim tartilmak olucak yazarim buraya spor olarak ne yapiyosun sen

Yaptığınız detoks programıyla kaç kilo vermeyi hedefliyorsunuz. Bir de listeyi gören kaçtı yazmışsınız çok mu zor aç kalma süreci mi çok yoksa bulunması zor yiyecekler mi merak ettim. Bende 13 kilo vermek istiyorum fakat başlayıp bozanlardan olduğum için aynı programı yapınca hırslandırabiliriz birbirimizi

Yaptığınız detoks programıyla kaç kilo vermeyi hedefliyorsunuz. Bir de listeyi gören kaçtı yazmışsınız çok mu zor aç kalma süreci mi çok yoksa bulunması zor yiyecekler mi merak ettim. Bende 13 kilo vermek istiyorum fakat başlayıp bozanlardan olduğum için aynı programı yapınca hırslandırabiliriz birbirimizi
Bu detoksla 4 kilo kadar vermeyi hedefliyorum,bulunamayacak şeyler değil,ilk üç gün ananas var tabi başka şeylerde var ama belki zor bulunacak olan ananas.
İki gündür burda yazıyorum belki şimdi dikkatinizi çekti ya da gördünüz konumu ama ben başladım malesef

Bu arada sabah foto çekemedim ama 69 kiloyla başladım ben hadi hayırlısı olsun inşallah

Bu detoksla 4 kilo kadar vermeyi hedefliyorum,bulunamayacak şeyler değil,ilk üç gün ananas var tabi başka şeylerde var ama belki zor bulunacak olan ananas.
İki gündür burda yazıyorum belki şimdi dikkatinizi çekti ya da gördünüz konumu ama ben başladım malesef
Bu sabah fark ettim bende keşke önceden görebilseydim.

Bende yaptım kahvaltımı şimdi ev temizligi yapicam tartıda 75.4 geldim aslında hırs yapılırsa çokta ac bırakmaz sadece 10 gün kendimiz icin ac kalmayada deger

Back
X