Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Listeyi gören kaçıyor ona göreBen de katilmak istiyorum. 73 kilom var. Son 2 ay 2 kilo verdimyani detoksiz olmaz sanirim. En az 65e dusmek istiyorum insaAllah. Listeyi alabilirmiyirm
Çilek yerine yeşil elma alabilirsin,kefir yerine yoğurt ya da ayran.Ben başlıcam ama kefirle çilek alamadım
Sabah benimde ilk iSim tartilmak olucak yazarim buraya spor olarak ne yapiyosun senÇilek yerine yeşil elma alabilirsin,kefir yerine yoğurt ya da ayran.
Ben bugün tüm malzeleri temin ettim kefir yerine yigurt tuketicem,yarına inşallah başlıyorum sabah tartilip
Baska cağrem yok. Yoksa birbkac ayda yuvarlamaya baskiyacagimListeyi gören kaçıyor ona göre![]()
Ben yürüyüş yapicam ortalama 8-9 bin adım her gün hedefim var, bir de 15-20 dk bölgesel plates düşünüyorumSabah benimde ilk iSim tartilmak olucak yazarim buraya spor olarak ne yapiyosun sen
İlk üç günku menumuzde ananas var,yarın temin edebikir misinBaska cağrem yok. Yoksa birbkac ayda yuvarlamaya baskiyacagim
Bu detoksla 4 kilo kadar vermeyi hedefliyorum,bulunamayacak şeyler değil,ilk üç gün ananas var tabi başka şeylerde var ama belki zor bulunacak olan ananas.Yaptığınız detoks programıyla kaç kilo vermeyi hedefliyorsunuz. Bir de listeyi gören kaçtı yazmışsınız çok mu zor aç kalma süreci mi çok yoksa bulunması zor yiyecekler mi merak ettim. Bende 13 kilo vermek istiyorum fakat başlayıp bozanlardan olduğum için aynı programı yapınca hırslandırabiliriz birbirimizi
Malesef ben bugün başladım, yazmıştım Pazartesiye kadar diye kimse başlamak istemese bile tek basliycam demiştim şuan sanırım iki kisi devam edicezBen de katılabilir miyim 55ten 50ye düşmek istiyorum.
Bu sabah fark ettim bende keşke önceden görebilseydim.Bu detoksla 4 kilo kadar vermeyi hedefliyorum,bulunamayacak şeyler değil,ilk üç gün ananas var tabi başka şeylerde var ama belki zor bulunacak olan ananas.
İki gündür burda yazıyorum belki şimdi dikkatinizi çekti ya da gördünüz konumu ama ben başladım malesef
O zaman 65 kilo olarak detoksu sonlandırdığınızda şimdiden tebrik ederim sizi. Umarım daha fazlasını verebilirsiniz. Sonuçlarınızı bende şimdiden merak ediyorum.Bu arada sabah foto çekemedim ama 69 kiloyla başladım ben hadi hayırlısı olsun inşallah
Çok tesekkur ederim sonucu kesinlikle paylasicamO zaman 65 kilo olarak detoksu sonlandırdığınızda şimdiden tebrik ederim sizi. Umarım daha fazlasını verebilirsiniz. Sonuçlarınızı bende şimdiden merak ediyorum.