• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 günlük detoks için arkadaş ariyorum

Canım bende katılmak istiyorum 😊 kayınvalidem geldi kendisi aşırı yemek yApma ve yeme konusunda uzman 😅 baya savaşacağım detoks için ama varım💪

Aaa nasıl olacak o zaman zorlanabilirsin ama,10 gün yani az bir zaman da değil ki,eminsen yarın sana da atayım ilk üç günü
Acaba 1 ay sonra felan da yeniden yapar mısınız o zamana belki daha mı iyi olur bilemedim listeyi atın ona göre başlayıp baslayamayacagimi söyleyeyim diyeceğim ama kabul eder misinz o şekilde?

Acaba 1 ay sonra felan da yeniden yapar mısınız o zamana belki daha mı iyi olur bilemedim listeyi atın ona göre başlayıp baslayamayacagimi söyleyeyim diyeceğim ama kabul eder misinz o şekilde?
Tabiki ilk üç gunku menüyü atarım inşallah,araya kaynamassan tabi:)) ama bu çok ciddi bir program olacak o yüzden motovasyonu yüksek olan arkadaşlarla devam etmek isteriz,bir ay sonra olursa o zaman katilirsin inşallah

Harika,bir de pazartesi tartı fotosu istiyorum,bir de gün için de egzersiz olmali,bir de günde en az 4-5 mesaj yazalım ki motivasyon dusmesin
Yürüyüş yapıyorum hep foto da atarım egzersiz de yapıyorum cnm yeter ki zayıflayalım ☺️☺️

Back
X