10 günlük fotoğraflarım

Verite

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2006
1.132
40
358
İstanbul
eklenmiştir bilginize, arkadaş olmayanlar ekleyebilir :) önce fotoğrafları da yükledim bol bol onlara da bakın

bence 10 gün için durumu çok iyi şişler inince çok çok daha güzel olucak geçmiş olsun canım güle güle kullan :) bu arada doktorun kim?

geçmiş olsun canım.10 günlük olmasına rağmen çok güzel görünüyo.şişliklerde pek yok aslında alnında hafif var onuda dert etme bi kaç güne kadar müthiş olur.

Geçmiş olsun canım. Ben beğendim güzel olmuş. Ameliyat öncesi resimlerine de baktım ameliyattan önce burnun kötü değilmiş ama ameliyattan sonra tabiki daha güzel olmuş :)

Teşekkürler kızlar :) Ay eski fotoğraflarıma bakıyorum dehşete düşüyorum resmen :) İyi ki olmuşum ve umarım bundan sonra olumsuz yönde değişmez burnum :)

verite ya burnun cidden mükemmel oldu,ben seni yeni halinle natalie portmana benzettim,o tip olmuş burun şeklin de eskiden de çok hoşmuşsun şimdi güzelliğe güzellik eklenmiş.

arkadaşlık teklifi gönderdim verite, kabul edersen burnunu görmek isterim. umarım hep memnun kalırsın.

Canım gayet güzel görünüyor,alnındaki şişlikte yok olunca eminimki memnun olacaksın.

Çok Geçmiş Olsun

bende teklif gönderdim resimleri görebilmek için..ayrıca prof dr fuat yüksele bende liposuction için gitmeyi düşünüyorum düşük bel giymekten oluşan çöküklüğümü gidermek için..doktorundan memnunmusun sence vücutta nasıldır?

burnum artık 5,5 aylık oldu kızlar. yeni fotorğaf yüklemedim ama memnunum şeklinden. bi sorun yok şu anda

Back
X