Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün 10. Gün hala hastalanmadım ne adet olacağıma dair bir belirti var nede hamilelik belirtisi. Gecikmenin 4. Gününde test yaptım negatif çıktı neden olabilir
Bugün 10. Gün hala hastalanmadım ne adet olacağıma dair bir belirti var nede hamilelik belirtisi. Gecikmenin 4. Gününde test yaptım negatif çıktı neden olabilir
Ayy bende aynı durumdayım 7 gün geciktim hala olmadım hiç olacak gibi de hissetmiyorum normalde yüzümde sivilcelerim falan çıkardı bu bile olmadı. 4. günde test yaptım ama negatif kaç gün geçikmede daha net sonuç alınıyor acaba tekrar test yapsam mı?