10. günüm idrar testim

Patricia

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
2.892
14
116
44
İstanbul
kızlar merhaba bılıyorum kızacaksınız ama ben bu sabah dayanamadım idrar testi yaptım. ikinci çizgiyi silik bile göremedim , valla cok moralım bozuldu. bilenler hatırlar bu ıkıncı denemdi. bende rezev azlığı vardı, transfer gununu saymazsak bu gun 10. gunum. zaten hıc bır belırtımde yok , ne göğüs ağrısı ne bişey. aynı regl olucakmısım gıbı hafıf sancılar var:(( ay cok sinirim bozuk. bu seferde olmadı galıba... eşime nasıl soyleyeceğim bilmiyorum :((

kızlar merhaba bılıyorum kızacaksınız ama ben bu sabah dayanamadım idrar testi yaptım. ikinci çizgiyi silik bile göremedim , valla cok moralım bozuldu. bilenler hatırlar bu ıkıncı denemdi. bende rezev azlığı vardı, transfer gununu saymazsak bu gun 10. gunum. zaten hıc bır belırtımde yok , ne göğüs ağrısı ne bişey. aynı regl olucakmısım gıbı hafıf sancılar var:(( ay cok sinirim bozuk. bu seferde olmadı galıba... eşime nasıl soyleyeceğim bilmiyorum :((

patrica moralini bozma hemen test gununu bekle guzel haberler vericen bizlere allahın izniyle

Askolsun benim yaptigimi sendemi yaptin
bak ben aldim boyumun olcusunu yarin test gunum olmasina ragmen elimi surmuyorum testlere:))
Senin test gunun nezamandi peki?

canım kandan test yapmadıkça canını sıkma.ben test günü kan verdikten sonra birde idrar testi yaptım.idrarda negatif çıktı.şuan ikizlerimi bekliyorum Allah nasip ederse.inşaallah sizde hayırlısyla sağlıkla bebeğinize yada bebeklerinize kavuşursunuz.sağlıcakla kalın...

hic moralini bozma canim deger yuksek olunca idrarda cikiyomus zamani geldiyse olur inan rahat olmaya calis herseyi yaptiktan sonra hicbirsey yapamadigimiz zamanlar vardir bu zamanlar icin uzulmek sadece bizi yipratir oysa bizim motivasyona guce ve sefke ihtiyacimiz var en onemliside teslimiyet duygusuna ihtiyacimiz var

Askolsun benim yaptigimi sendemi yaptin
bak ben aldim boyumun olcusunu yarin test gunum olmasina ragmen elimi surmuyorum testlere:))
Senin test gunun nezamandi peki?
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile yaptım balım valla yaaa. benım gunumde senden bır gun sonra yanı 26 sında.sende bana haber ver mutlaka yarın merak ederım.

canım kandan test yapmadıkça canını sıkma.ben test günü kan verdikten sonra birde idrar testi yaptım.idrarda negatif çıktı.şuan ikizlerimi bekliyorum Allah nasip ederse.inşaallah sizde hayırlısyla sağlıkla bebeğinize yada bebeklerinize kavuşursunuz.sağlıcakla kalın...
hemde ıkız maşallah suphanallah :)))
hic moralini bozma canim deger yuksek olunca idrarda cikiyomus zamani geldiyse olur inan rahat olmaya calis herseyi yaptiktan sonra hicbirsey yapamadigimiz zamanlar vardir bu zamanlar icin uzulmek sadece bizi yipratir oysa bizim motivasyona guce ve sefke ihtiyacimiz var en onemliside teslimiyet duygusuna ihtiyacimiz var
canımm benım teslımıyetten baska cağremız yokkı zaten. hıcte belırtım yok. tek tesellım progestan kapsulu vagınadan atarken oranın boş olması. hanı regl olacaksan rahım aşşağı ınıyormus ya. su an hala yukarda. allah ıste hakkımızda hayırlı olanı verır ınsallah kucaklarımız boş kalmaz. bende bılıyorum test erken ama işte çatlıyor ınsan.mafoldumben

bendede 10. gün çıkmamıştı idarada 12. gün kanda çıktı rabbim yar ve yardımcın olsun sakın stres yapma canım

sende yuregıme su serptin canım ınsallah bu sefer pozıtıfı gorurum rabbımın ıznıyle. ama kızlar ahtım var kanda pozitif cıksa bıle sırfffff şu çift çizgiyi görmek ıcın bısuru ıdrar testı yapıcam:) bıktım tek cızgıdem yaw

Patricia, ablamın ilk bebeği adet gecikmesinden sonra 2 haftaya kadar idrarda çıkmamıştı. Kanda çıkıyor idrarda çıkmıyordu. Düşecek diye baktılar hep. Şimdi boyunca oldu, versek gelin gidecek:) Zamanını bekle, inşallah pozitif sonucunu alacaksın.

Back
X