Doğuma Hazırlık 10 günüm kaldı oğluma isim konusunda yardımınıza ihtiyacım var...ACİL

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gulcecim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
71
0
36
Antalya
favrilerim utku,bora kutay...eim egemen istiyor .ama ben istemiyorum.sizce hangisi daha güzel
söylenişi kolay,anlamı güzel,dalga geçilmeyecek bir isim istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz.
başka önerilerinize de açığım.bu arada kimsede olmasın ,çok farklı olsun gibi bir derdim yok

favrilerim utku,bora kutay...eim egemen istiyor .ama ben istemiyorum.sizce hangisi daha güzel
söylenişi kolay,anlamı güzel,dalga geçilmeyecek bir isim istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz.
başka önerilerinize de açığım.bu arada kimsede olmasın ,çok farklı olsun gibi bir derdim yok

benim fikrim : utku kızlara da veriliyo bi kaç kızda duydum bence bunu ele derim..bana kutay değişik geldi beğendim.. egemen yerine kutay derim ben

Canım kesinlikle içinde a olan bi isim ver derim ,
a Aşk ı ifade edermiş, u ve ü pek uğulu olmuyor deniyor.
Bilgine:34:

Tercihlerinizden Egemen hoşuma gitti sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş:nazar:

Bora bence. Kulağa hitap ediyor.
Çevremde iki Bora var ikisi de dünya iyisi insanlar.

Kerem tabiki oglusumun adi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X