10 hafta gebelik kanama

saklibahce1986

Herşeyin hayırlısı
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
413
178
Sabah 5.30 du sancim vardi idrara kalktim peceteye avuc ici kadar kan geldi yazin 8 haftalik dusuk yaptim yine kotu sonuclancak diye korkuyorum hep yatiyorum yinede kahve akintilarim gecmiyo 4 adet 200 mg progestan fitil kullnuyorum bu arada 3 adet miyomum vardi simdi hamilelik hormonu ile 2 tane daha cikti miyom mu kanma yapiyo acaba bilgsi olan varmi

Sabah 5.30 du sancim vardi idrara kalktim peceteye avuc ici kadar kan geldi yazin 8 haftalik dusuk yaptim yine kotu sonuclancak diye korkuyorum hep yatiyorum yinede kahve akintilarim gecmiyo 4 adet 200 mg progestan fitil kullnuyorum bu arada 3 adet miyomum vardi simdi hamilelik hormonu ile 2 tane daha cikti miyom mu kanma yapiyo acaba bilgsi olan varmi

Canim tahminime gore dusuk olsa kan bu kadar az gelmez. Ama doktora gorunmende fayda var

Evt dr sizin dediginizi dedi ped dolusu gelirse kork dedi miyomum vardi miyom etraginda kanma varmis bebek iyi cok sukur igne verdi kahverengi akintiya sukur eder oldum

Benim de 11 hafta da olmuştu.Hatta çok ağrı ile ve bir gece hastanede yatmıştım.Çok az da olsa 1 hafta devam etti sonra durdu. Progestan kullanmıştım ben de. Umarım geçer, üzülmeyip panik yapmamaya çalışın...

Arkadaşlar yardım etin tedirgim 5hAflik hamileyim bu zamana kadar hiç bısey yoktu bugün doktora gittim bısey yoktu iyiydi eve geldikten sonra yarım saat sonra az hafiften Pempe gibi kanamam oldu çok az daha önce bi bebeğimi kaybettim o Yüzden çok korkuyorum lütfen yardım edin

Arkadaşlar yardım etin tedirgim 5hAflik hamileyim bu zamana kadar hiç bısey yoktu bugün doktora gittim bısey yoktu iyiydi eve geldikten sonra yarım saat sonra az hafiften Pempe gibi kanamam oldu çok az daha önce bi bebeğimi kaybettim o Yüzden çok korkuyorum lütfen yardım edin
Gecmıs olsun canım benımde 12hafta oldu dun senın gıbı dr gıttım geldım aksamına kanama geldı hemde dolu dolu dusuk ılaclarınız varsa ıhmal etmeyın devam edersede dr gorunmrkte fayda var malesef ki dınlenmekten baska elden bıse gelmıyo rabbıme emanet bebeklerımız

Gecmıs olsun canım benımde 12hafta oldu dun senın gıbı dr gıttım geldım aksamına kanama geldı hemde dolu dolu dusuk ılaclarınız varsa ıhmal etmeyın devam edersede dr gorunmrkte fayda var malesef ki dınlenmekten baska elden bıse gelmıyo rabbıme emanet bebeklerımız
Çok teşekkür ederim canım hep yatıyorum kanamam yok suan progesteron alıyorum sanada geçmiş olsun allahım isteyen herkese versin inşallah

Canm bendede aynaı var şuan benmki büyk ihtml strsten ve çalşmaktan oldu. İşi brkmk zrnda kaldm ama pzrtsi tekrar çalşmam lazm napcm blmyrm

Progestan kullakullanyrm ben başta çok kan geliodu acile yattm 10hftlk bebek düşmez diyip göndrdler. Ama pzrtsi işe başlmk zrndaym bebek düşerse kendimi vicdan azabndan ölcgmi blyrm ama mecbrm :,(
Canim bence dikkate al imkanın varsa dinlen bir süre daha önce ben kaybettim Bebeğimi çok kötü oluyo insan suan 4 tane ilaç kullanıyorum yatıyorum inşallah bebeklerımız sağlık la kucagimiza alırız

Canim bence dikkate al imkanın varsa dinlen bir süre daha önce ben kaybettim Bebeğimi çok kötü oluyo insan suan 4 tane ilaç kullanıyorum yatıyorum inşallah bebeklerımız sağlık la kucagimiza alırız
Canm çok zordur emnm senn için ama eşmde işleriiyi değil zor drmdayz blmyrm napcm pzrtsı doktrla knşcam inş bakalm o ne dcek. Allah kucagmza almayı nasip etsin

Bende kanamayla hastaneye gittim bir gece yattim iki gundurde lekelenme seklinde geliyor neden kesilmedi cok korkuyorum progestan iciyorum igne vuruluyorum :KK43:(

aynı sorun bendede var ;( cok korkuyorum bişey olacak diye her kanamada acile gidiyorum ultrasonla bakılıp bebek iyi progesteron ignesi yapıp gönderiyorlar günde 3 defa 200mg progestan da kullanıyorum ona ragmen kanama ara ara devam ediyor calısıorum normal rapor hakkım bitti heyet raporuda verilmio ama sürekli yat demeyi biliyorlar

Ay
aynı sorun bendede var ;( cok korkuyorum bişey olacak diye her kanamada acile gidiyorum ultrasonla bakılıp bebek iyi progesteron ignesi yapıp gönderiyorlar günde 3 defa 200mg progestan da kullanıyorum ona ragmen kanama ara ara devam ediyor calısıorum normal rapor hakkım bitti heyet raporuda verilmio ama sürekli yat demeyi biliyorlar
aynen ya bende 11 haftalık geceyim gecen hafta grip oldum ayağa kalkacak halim yoktu yine de raporu zar zor verdiler binbir naz ile hamile olmak bize ayrıcalık sağlamıyormuş herkes gibi hastada olsak işimize gitmek zorundaymışız bu nasıl mantık yani dinlenmen gerekiyor ama rapor diyorsun yokkk

Nasil ya benimde rapor hakkim bitti heyet almayi dusunuyordum nasi vermezlerki istirahat sart ben ise basladigimda kanamam basladi zaten

Selam kızlarr .. 10.haftamdayım. dün cok az kanamam oldu cok korktum hemen doktorumu aradım hıc bırsey olmaz bbek yerlesıyor ondan oyle dedı . yarın doktora gıdım mı bılemıyorum sonra devam etmedı . ayın 24 unde randevumvar doktora 2 lı tarama testım ıcın . blemıyorum devM etmedı . hatta 3 gun sürer normal dedı . ama cok sukur ondan sonra hıc gelmedı kan . cok korkuyorum bırsey olucak dıye .. bırde artık kalp atışı gıbı bebısın hareketlerını hıssedıyorum yavas yavaş .

X