10.haftada kanama, düşük tehditi yaşayanlar

bery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
125
1
96
Ankara
Arkadaşlar 10.haftada ya da yakın haftalarda kanama geçiren var mı?

canım bende kanama geçirmiştim 12. haftada....dr bişey olmadığını sölemişti ve istirahat vermişti..dinlenmeyi ihmal etme sakın...

benımkı bıraz daha erkendı 6.haftada kanamam oldu. ıgne ve ılac kullanıp 3 ayı atlattım. mutlaka ıstırahat et,su donemde cok cok onemlı. gecmıs olsun..

çok teşekkür ederim kızlar.istirahat ediorum zaten.1haftadır kanama yok.umarım tekrarlamaz.sizlerin kanaması ne kadar sürdü?tekrarladı mı bi de?

bende 6. haftada kanama geçirdim yattığım yerden kalkmadım bile istirahat çok önemli

canım kanamam geçti diye sonradan serbest kalma..sonuna kadar sık sık istirahat etmeyi unutma...

bende dün akşam lekelenme tarzında yaşadım çok az hemen doktora gittim yatak istirati verip hemde ilaç verdi doktor şimdilik bişey yok urtrasonda baktı bebeğin etrafında kan filan görmedi ama çok korktum .salı gunu tekrar konrtola gidecem

benim de öle başlamıştı.aman dikkat et cnm sakın kalkma mümkün olduğu kadar yatmaya çalış.

çok teşekkür ederim kızlar.istirahat ediorum zaten.1haftadır kanama yok.umarım tekrarlamaz.sizlerin kanaması ne kadar sürdü?tekrarladı mı bi de?

canım benım kanamam sadece 1 gece boyu aralıklı olarak surdu. sonra kanama kesıldı kahverengı lekelenmeler basladı. son 3 haftadır oda yok doktor son ultrasonla baktıgında temızlenmıs gorunuyor yınede cok zorlama kendını yawas yawas hareket etmeye baslayabılırsın dedı. darısı basına sende cok zorlama kendını yat dınlen bebegınden onemlı degıl su an hıcbısey

kızlar bugün çok endişeliyim dün gece yeniden koyu kahve bi akıntı geldi tüm gece azalarak devam etti.hafif var hala.yeniden kanama olucak die çok korkuorum.bugün 13+1olduk.ne zaman biticek bu kanamalar?allah bebeklerimizi bizlere bağışlasın.

Canım benimde 11. haftada olmustu progestan içiyordum ve iğne vuruluyorum suan haftada 1 Allaha cok şükür geçti kahverengi leke 3-4 gun devam eder sonra gecer inşallah korkma ama surekli yat bence ayagının altınada yuksek bir yastık koy geçmiş olsun canım.

Merhaba,
Yeni anne adayıyım ve yeni üyeyim.
Benim de 6. haftada kanamam oldu, sancı da vardı. Doktor günde 3 kez progestan ve folik asit verdi.
4 gün raporluyum ancak sonrasında çok yoğun ve stresli bir iş hayatı beni bekliyor. Kanamam geçti ama sancım sol yumurtalıkta hala devam ediyor. Tecrübeli annelerden fikir rica ediyorum, biraz moralim bozuldu (
Teşekkürler

sürekli yatıorum zaten cnm sadece tuvalet için kalkıorum 3 haftadır.öncesinde 2 kez kanama geçirmiştim.tam geçti derken bu çıktı şimdi.umarım kalan kanlardır öncekilerden. ben de iğne yaptırıorum haftada 1.

çok geçmiş olsun.ben de 10.haftadan beri hopoturup kalkıorum.mutlaka bol su iç ve kalkma yataktan.

Canım benim de 10. haftaya kadar aralıklarla kanamam olmuştu. Merak edecek birşey yok ama dinlenmek çok önemli. Moralini bozma eminim geçecektir.

hanımlar öncelikle hepinize geçmiş olsun.bende 13 haftalık hamileyim ve başından beri hafif lekelenmelerim oluyodu pregesteron kullanıyodum.en son 15 gün öce falan acayip kanamam oldu resmen paçalarımdan aktı ve ciğer gibi parçalar düştü.kanımın rengide resmen siyahtı.10 gün hastanede kaldım iğne falan vurdular şuan hala kanamam geliyo ama çok yoğun değil.dr içerdeki pis kan bitene kadar devam eder dedi.çok korkunç bişeydi benim için şuan ki tek tesellim bebeğimde bişey yok inşş da olmaz.Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın :ecrin_bebek:

bende 12 haftamdayım.3 gün önce kanamam başladı tamamen geçmedi çok az sarımtrak bir akıntı halinde devam ediyor.dr.istirahat verdi.okullar açıldı bir taraftan ama raporluyum..pruloton iğne yapıldı haftaya tekrar yapılacak.aspirin ve kan sulandırıcı olarak kulllandığım claksan iğne kesildi.yüreğim ağzımda bekliyorum ben de.inş hepimiz sağlıkla sonuca ulaşırız.

eylulce bısey sorcam acaba progestanla ıgneyı bırmı kullandın bırı bıtıncemı dıgerını mı kullandın bende aynıseylerı yasıyorum lekenmelerım cokbebegın etrafında kan kesesı var dr dan ıgne ıstedım cabuk kana karıssın dıye ama bıraz teredutte kaldım cunku 200 mg dan 3 tane hapalıoken ıgneylegunde bıtane 50 mg olmak uzere kullanmaya basladım o yuzden soruyorum haplamı ıgneye devam edıyodunn

Kizlar eski konu.herkes lekelenmesi ve kanamasinin olduğu ile ilgili yazmis ama kimse ilerleyen haftalarda ne oldu yazmamis.
Sonraki hftalarda ne olduğunu da yazarsak bizim durumumuzda olanlari bilgilendirmiş oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…