10.haftada kanama, düşük tehditi yaşayanlar

Kizlar eski konu.herkes lekelenmesi ve kanamasinin olduğu ile ilgili yazmis ama kimse ilerleyen haftalarda ne oldu yazmamis.
Sonraki hftalarda ne olduğunu da yazarsak bizim durumumuzda olanlari bilgilendirmiş oluruz.
Benim lekelenmem geçtikten sonra maşallah şimdi hiçbir problemim yok. Ama yine de hareketlerime dikkat ediyorum. Zaman bulduğum her fırsatta ayaklarımı uzatıp yatıyorum :) rabbim sağlıklı gebelikler versin.

Benim lekelenmem geçtikten sonra maşallah şimdi hiçbir problemim yok. Ama yine de hareketlerime dikkat ediyorum. Zaman bulduğum her fırsatta ayaklarımı uzatıp yatıyorum :) rabbim sağlıklı gebelikler versin.
Ortalama kaç hafta devam etti canim seninki ve ne zaman kesildi.9 ay yaşayan varmis diyorlar.bebeğim saglikli olsun da ben her şeye raziyim.benim 1 aydir devam ediyor neredeyse.ama bir gün hic olmadiği oluyor.bazen de 1 lira büyüklügunde leke oluyor günlük pedime.

Benimde 5.haftadan beri hergün kahve lekelenmem oluyor hatta 2kez çok şiddetli kanama geçirdim ve hala içerde kanama alanı olduğunu söylüyor doktorum ne Zaman geçicek çok merak ediyorum umarım bebeğime zarar vermez hep düşücekmiş gibi hissediyorum yaşayanlar ne olur bişeyler yazın siz Nasıl atlattınız bu süreci

Benim 1 ay kadar sürdü. Tam geçti dedim yine başladı. O da 2/3 gün sürüp bitti. Evet benim annem 2 hamileliğinde de 9 ay boyunca doğurana kadar kanaması olmuş hep. Hakkımızda hayırlısı olsun. Alacak nefesi yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun rabbim bağışlar onları bize.

Canim aslinda son cümlen her şeyi özetliyor.olacakla öleceğe çare yok.hakkimizDa hayirlisi olsun.benim de 1 ay oldu leke başlayali.
N neyapsam ayni duygulari yaşiyoruz sürekli diken üstündeyim.hayirlisini istemekten başka yapacak bir şey yok.

Kanama yada lekelenmeyi o kadar zamandır yaşıyorum ki hamileliğimi öğrendiğimden beri pedle geziyorum hamilelikten de hiçbirşey anlamadım bulantım filan da olmadı.sürekli istirahatliyim geçmiyor bir türlü bebeğime bişey almak için erken belki ama hiçbirşey bakmıyorum bile.ya sonra aksi bi durum olursa Nasıl dayanırım diye kendimi kaptırmamaya çalışıyorum tek merak ettiğim böyle olup da sağlıklı Bebek dünyaya getiren var mı ve Nasıl bir süreç yaşadılar

Canim inan ben de seninle birebir ayni duygulari yasiyorum.ögrendiğimden beri tedirgin huzursuzum.ya bir şey olursa sorusunu aklimdan cikaramiyorum.Allah bizi korktugumuzla sinamasin insallah.ben alisveris yapmayi gectim,duş alamiyorum.surekli yatiyorum.bemim dr um 13 haftayi atlatsak durumu kurtaririz ama olacagi varsa 20.haftada da olur 30. Haftada da dedi.Hakli da adamcağiz.sürekli risk durumlarini düsunme cunku her şey olacağina varir.10 günde bir çagiriyor beni.her seferinde korkarak muayene oluyorum ama bebeğimin hareketlerini ve kalp atisini duyunca mutlu oluyorum.

Evet ne yazık ki hamilelik böyle. Kapalı bir kutu ve 40 hafta boyunca ne badireler atlatıyoruz. Bir problem bitti derken bir başkası başlayabiliyor. İlk zamanlar ben de düşük yapma endişesi içindeyken şu an başka problemlerle karşı karşıyayım. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin. İnşallah hepimiz iyi oluruz sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.

Aynı durumdayız o Zaman bende haftalık kontrole gidiyorum sürekli kahve bordo akıntım oluyo 2kez çok fazla kanama yaşayınca her an yine olucak diye korkuyorum yerimden hiç kalkmıyorum pazartesi hem işe başlıyorum hem kontrolüm var bakalım ne olucak 9 ayı da raporlu geçirtmezler herhalde

Canim ben rapora da yatmaya da raziyim.yeter ki bebekler saglikli olsun.gerçi benim dr um raporluk bir durumun yok sadece kendini fazla yorma yeter diyor.tabi ben de isterim gebeligimi rahat gezerek tozarak geçirmeyi ama simdilik böle.ama bence karamsarliğa gerek yok.çunku 12 ve 16. Haftalar arasinda lekelenmesi ve kanamasi geçip doguma kadar bir daha hic sorun yasamamis olanlar da var.dr un kanamanin sebebi olarak ne diyor.benimki bebekte ve kesede bir şey yok diyor.anlamadim ki nerd3n geliyor bu lekelenmeler.

Amin,Dogru söylüyorsun ilk haftalar kalp atişi kese derken şimdi bu sikintilarla uğraşiyoruz.bebekler saglikli olsun da her şeye katlanacağiz artik.

B
bebekte ve kesede bi sıkıntı yok gelişimi ve kalp atışları güzel ama rahim içinde bi kanama alanı var onu takip ediyor haftalık.keseye uzak biryerde ama artarsa keseyi tutunduğu yerden ayırabilir diye endişe ediyoruz.nerdeyse bir aydır çalışmıyorum hep rapor veriyor

Kızlar 12.haftada oğlumun kalbi durdu.rabbim nasip etmedi.yapacak bir şey yok.az da olsa çok da olsa leke ve kanama gebelikte maalesef düşük tehdidi.hakkımızda hayırlısı olsun.ama her kanama da düşükle sonuçlanacak diye bi kaide de yok.rabbim ol derse her durumda oluyor.

Geçmiş olsun canım. Allah en kısa zamanda yerini doldursun. Ben de başından beri lekelenme yaşıyorum. Ama bu sefer ki farklı, çok ağrım da var. Çok korkuyorum tabi. Senin kalbi durduğunda ağrın da olmuş muydu?

Merabalar. Yasadiginz sey benimde basimdan gecti. Bugun doktor kontrolum vardi. 8 haftalik hamileyim. Kalp atislari ve kese boyutu gayet iyi fakat kese etrafinda kanama olusmus. Doktor progestan ve coraspirin verdi. Bol bol dua et et ve dinlen dedi. Rabbim yardimcimz olsun. Ilk bebegim olucak ve cok korkuyorum bisey olur diye

Merhaba arkadaşlar bende gebeligim basından beri kahverengi lekelenmeler yasiyorum ancak 8. haftada az bi kanamam oldu 9. haftada yine tekrarladı ama bayagı yoğundu bu gun yatak istirahatimin 21. günü stresli bi istirahat ve dün yine az bi kanamam oldu progestanı zaten cok uzun zamandır kullanıyorum simdi haftada 1 düşük önleyici iğnem var tedirginim hepiniz gibi bende bebegim iyi çok şükür ama kanama alanı keseye yakın ve çokta küçük değil ilk bebegim olacak inşallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alır cennet kokularını içimize çekeriz

çok geçmiş olsun bende seninle aynı durumdayım 5. Haftadan beri kahve lekelenme ve ara ara kanama yaşadım 2si çok şiddetli 2si bi kaç saate azalan türdendi.progesteron kullandım iki haftadır haftalık iğne oluyorum ve istirahat tabiki.ara ara kalktığım oldu ama sonra yine istirahat verdiler nerdeyse 2aydır yatıyorum çok sıkıcı ve zor bi süreç Allah yardımcın olsun çok şükür ki ben bunun dışında hiçbir hamilelik belirtisi sıkıntısı yaşamadım.umarım doğuma kadar kanamayız

Amin arkadaşım Allah hepimizin yardimcisi olsun bendede bunun dışında hamilelikle ilgili hic bir sıkıntım yok çok şükür ama inaniyorum ki sag salim bu günleri atlatıcaz

Çok sol canım.iyi dileklerin için de teşekkürler.bende hiç bir ağrı sancı yoktu.sadece 7.haftadan bu yana devam eden lekelenme vardı.hep kahverengiydi.kırmızıya dönünce dr a gittim ve kalbinin durduğunu öğrendim.hayırlısı böyleymiş.sen de ilaçlarını al ve dinlen.olacaksa her türlü badireye rağmen olır.canını sıkma ve moralini yüksek tut.

Kızlar ben bu mesajları yazdığımda bebeğim kalbi çoktan durmuş meğer
Bazen unutmuş gibi hayatın akışıyla yaşamaya devam ediyorum ama gerçekten çok zor.Aklıma gelince işin içinden çıkamıyorum başka şeylerle oyalanmaya çalışıyorum ama nafile.
Allah kimseye yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…