- Konu Sahibi prisonbreak06
-
merhaba bende bunu yaşayan bir benmiyim diğe düşünüyordum 8 haftalık hamileyim göğüslerim büyüdü ve bayağı ağrısı var özellikle sabah saatlerinde daha çok ağırıyor kasık ağrım ilk başta vardı sonra olmadı bir süre şimdi yine var ama iyi ki var bunların olması bebeğimin varlığını hatırlatıyor başkada belirtim yok midem bulanmıyor canım özellikle birşey çekmiyor tatlı tuzlu ekşi herşeyi yiyorum:)) su içmeme meyve yememe rağmen kabızlık yaşıyorum onun dışında çok şükür sorunum yok
inşallah sorunsuz hamilelikler geçirip sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebeklerimize
Bende kabızlık yok ama eskiye oranla daha az tuvalete çıktığımı farkettim yazdıklarınızı okuyunca!
Yaaa birde benim karnım inanılmaz şişti, görseniz sanki 5 aylığım.Sizdede böyle bi durum varmı??? Bazı yerlerde ilk haftalarda şişer sonrada iner diyor ama bilemedim ki??!!?
Evet benim 10 haftalık ama şişti hatta bugün bikaç velim farketti çok şişmiş dediler bazıları erkek herhalde dedi çocuk şişermiş sanırım erkek olunca:)Birazda bağırsak tembelliğine bağlı sanırım benim.Sizin kaç haftalıktı?
Arkadaşlar 10.haftanın içindeyim ve bende gögüs acısından başka belirti yok:) Acaba sevinmeli miyim çünkü habire yiyorum ve kilo alıyorum:) Bulantı kusma hiç olmadı.Birde ara sıra kasıkta batma oluyor bu normalmi yani benim hala bir belirtimin olmaması?Lütfn tecrübeli anneler yardım edin bana:97:
Arkadaşlar 10.haftanın içindeyim ve bende gögüs acısından başka belirti yok:) Acaba sevinmeli miyim çünkü habire yiyorum ve kilo alıyorum:) Bulantı kusma hiç olmadı.Birde ara sıra kasıkta batma oluyor bu normalmi yani benim hala bir belirtimin olmaması?Lütfn tecrübeli anneler yardım edin bana:97:
Valla ben çok aldım sanırım çünkü ben zayıftım normalde senelerdir 50 yi zor görmüştüm şimdi 53 ü geçtim bile:)Boyumda uzun pek farkedilmiyor ama baskül öyle demiyoröncelikle hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin.bende 1o haftalığım benim sadece kasık ağrım vardı şükür geçti.göğüs biraz şiş gibi.belirtiye gelince bendede hiç yok.ben sık sık acıkıyorum sadece.acıktığında yemezsem midem kötü oluyor.sen kaç kg aldın.
Çooookk teşekkür ederim inşallah böyle devam eder.Allah herkese bu güzel duyguları yaşatsın.cnm herkes gebelik dönemini farklı şekillerde yaşıyor demekki senin bünyen sağlam ne mutlu sana hayırlısı olsun .
Aslında duymaman daha iyiymiş çünkü benim doktorumda fazla dinlettirmedi zararlıymış sanırım pek uygun görmüyorum dedi bende artık prof. sonuçta daha iyi bilir diye sesimi çıkarmadım yani attığını görmen yeterli.Zaten doktor orda kalp atım hızını görüyor anormal bi durum olsaydı söylerdi.selam kızlar allah hepimize sağlıkla tamamına erdirip kucağımıza almayı nasip etsin.adet hesabına göre 9+4 ulturasna göre 10 haftalık hamileyim5 haftalıkta keseyi gördük dün bebeşimi gördük çok şükür.benimde hiç belirtim yok 2 hafta bel ve kasık ağrısı çektim doktor dinlen yerleşmeye çalışıyo dedi.
çok şükür geçti.benim sorum kalp atışını ekranda gördük sadece pıt pıt inip çıkıyoduama sesi için doktorun aleti yokmuş ne biz duyduk nede doktor???birde tahlillerde troid tsh yüksek çıktı sınır 4.2 benim 4.63 dahiliyeye gönderdi doktor rapora baktı 1 ay sonra tekrar yaptır ozaman bakıp duruma göre film felan çekeriz dedi.varmı bilgisi olan tahlilde sorunla karşılaşan ?*? internette 20.haftaya kadar tsh yüksek çıkması normal diyor bebek yeni yeni oluştuğundan yüksek çıkabiliyor sonra normale dönüyormuş.bakalım hayırlısı olmadı ilaç tedavisine başlıyolarmış.bu arada yeni hamişler kaç kg ile hamile kalıp kaç kg aldınız merak ettim.5.haftada 61.600 10.haftada 62.100 olmuşş.
Evet tek dileğimiz sağlıklı olmaları.Vajinal ultrasonla 6.haftada görülüyor kalp atışı benim öyle oldu.Walla aynen öyle... Sağlıkla olsunda bebişlerimiz, çekilen her acı ve ağrıya değer :)) Ben Ptesini iple çekiyorum,ilk defa kalp atışlarını dinliycez acayip heyecanlıyım. Umarım duyabiliriz, çünkü bazen 10 haftaya kadar bile duyulamıyabiliyormuş. Walla öyle olursa görmeyin benim paniğimi(
Tebrik ederim hayırlı olur inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.aynen ya benimde karnım çok şiş 4-5 aylık gibi duruyor
idrara çok sık gidiyorum da diğerine3-4 günde bir o da fazla değil
iştahım çok açık canım hep yemek istiyor
normalde zayıfım ama göğüslerim küçük değildi hele şimdi kocaman oldular
ben şimdilik izindeyim evdeyim ama işyerinde zaten çoğunluk ilk baştan beri biliyorlar
5 yıl sonra ve onca tedaviden sonra olunca herekes çok sevindi ama
aman sağlıklı olsunlardan yeter ki göbişimizde olsun dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?